جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  223 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  212 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: پيام امروز
ارسال شده در: شنبه 26 دی 1383 16:08
نمایش جزئیات
آفلاین
بسته شدن تاپیک یا باز موندنش به خود ناظران محترم گیلدروی و کریوی برمی گرده...

خود سر دبیر این روزنامه جناب مرلین هم باید نظر خودشون رو اعلام کنند.

ولی نظر شخصی من اینه که این روزنامه باید برای عموم باشه و همه بتونن خبرهای خودشون رو در آن منتشر کنن...این روزنامه برای این تاسیس شده که خبرهایی که در انجمن ها اتفاق میوفته رو ذکر کنیم حالا هر کدوم از اعضا که بتونه زودتر خبر رو بنویسه باید بتونه چنین کاری بکنه...

در ضمن مگه همه خبرهایی که چاپ میشه حقیقت داره؟! طبیعی هست که بعضی از اونا هم دروغ! یا نظر شخصی باشه!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall

Head of Gryffindor House

Deputy Headmistress

Less Expectation , Less Disappointment
ببین ریتا با بسته شدن فعلی تاپیک موافقم اما من میگم خبرنگاران باید توسط اعضا انتخاب بشوند .ناظر ها هم می تونن پست های غیر خبر نگاری رو پاک کنند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 26 دی 1383 11:51
نمایش جزئیات
آفلاین
اينجانب ريتا اسكيتر خبرنگار ويژه ي پيام امروز
در چند روز گذشته ميليارد ها نامه ي معمولي و عربده كش و ميليار دها چرك خيارك غده دار از طرف افراد معمولي و سرشناس و حتي اوباش به دستم رسيد كه در تمامي آنهاشما خوانندگان عزيز از روزنامه و اخبار آن شكايت داشتيد .
اينجانب پس از عذز خواهي از جامعه ي جادوگري اعلام ميدارم روزنامه ي پيام امروز روزنامه ي وسيعي است و بخش هاي متنوعي دارد كه شامل :سياسي .اقتصادي . ورزشي . اجتمايي و ... مي باشد در نتيجه اداره اين بخش ها كار دشواري است به همين دليل هر كسي كه مي خواهد خبري تهيه ميكند و به پيام امروز ارسال كرده و همكارن چاپ مي كنند و هيچ نظارتي در اين باره نمي شود از اين رو در روزنامه هرج و مرج به وجود آمده و موجب شكايت شما عزيزان ميشود .
به همين دليل من از ناظران تقاضا دارن فكر به حال اينجا بكنند . من به شخصه چند تا پيشنهاد دارم :!
1.لطفا يك مدتي روزنامه بسته بشه تا محيط آرومي به وجود .بياد
2..از بين افراد فعال عده اي رو براي خبر نگاران اصلي و ويژه و عده اي را هم به عنوان خبر نگاران فرعي يا افتخاري انتخاب كنيد.
3.دوستاني كه جزو خبر نگار انتخاب نميشن اگر خبر دارن به خبر نگاران بگن يا محل اونن را مشخص كنند ( از طريق پيام شخصي)تادوستان به آنجا رفته و خبر تهيه كنند ( به صورت كامل )
.4شما هيچ روزتامه ي رو ديديد كه نظر خوانندگانش رو تو روزنامه بنويسه . پس محلي به وجود بياريد كه افراد در آنجا نظري هاشون رو در مورد خبر بگن .و انتقاد ها و پيشنهاد هاشون رو در آن مكان بنويسن .
پس اگر موافقين اول پيام امروز رو تعطيل اعلام كنيد و اگر موافق نيستن بفرمايين خبر هاتون رو بنوسيد
با تشكر
ريتا اسكيتر خبر نگار ويژه ي پيم امروز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ريتا اسكيتر خبر نگار سابق و ويژه ي نشريه ي وزين پيام امروز در همه جا نزديك شماست
------------------------------------------
ارسال شده در: شنبه 26 دی 1383 11:09
نمایش جزئیات
آفلاین
عده ای در تلاش هستند که در تالار اسرار را بگشایند

خبرگذاری ارباب ذهن ها چون ارباب ذهن ها هستم فهمیدم

----------------------------------
عده ای تلاش میکنند تا ذهن دامبلدور رو درگیر مسائل مختلف که مامور این کار دلورس آمبریج هستش ذهن دامبلدور را مشغول به مدرسه و در رفتار.........

البته کورنلیوس فاج از این قضیه هیچ اطلاعی ندارد و دلورس آمبریج با عده ای دیگر در تلاش برای باز کردن دروازه های تالار اسرار هستند

دلورس از این کار دو هدف میتواند داشته باشد:
1:با لرد سیاه همکاری کند
2:برای بهانه ای دامبلدور را از سمت خود بیندازد و برای بی ارزش شدن سمتهای دامبلدور ......

خبرهای بعدی در اطلاعات بعدی......

منتظر باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 26 دی 1383 10:40
نمایش جزئیات
آفلاین
در هاگوارتز چه می گذرد؟!

به گزارش خودم...هاگوارتز این روز ها صحنه ی جنگ و بزن بزن بین بچه های مدرسه شده است...پروفسور مینروا مک گونگال مقام مسئول در این باره سکوت کرده و هیچ گونه واکنشی مبنی بر دخالت از خود نشان نمی دهد..و تازه به آنها القاء می کند که اسمشو نبر به جامعه برگشته...
دانش آموزان از ترس خواب ندارند و من به ریش مرلین قسم شاهد گریه ی یکی از دانش آموزان در دستشویی بودم...که از ترس اسمشو نبر ضجه!زجه!! می زد...
گفتنی است که پروفسور های نالایقی در هاگوارتز مشغول به کار می باشند که خود را در سطح بچه ها پایین اورده و با انها جشن پتو و غیره می گیرند...این وضعیت بسیار نا به سامان و غیر قابل تحمل می باشد.
پروفسور ایماگو بدون هیچ گونه سابقه تدریس،در هاگوارتز مشغول به کار هستند...چه کسی پاسخ گوی این همه نابه سامانی خواهد بود؟!

پیوست:لاوندر عزیز..این فکر خوبیه..ولی خیلی سخته...یعنی هر کی می خاد یه خبر بزنه باید پیام شخصی کنه بده به ریتا..ریتا کی بیاد...کی بزنه....و همچنین خبرنگاران افتخاری...اونا هم به همین نحو..و در ضمن فعلا همه خبرنگاران بر ضد وزارت خونه هستند..که در واقع روزنامه پیام امروز تحت نفوذ مستقیم وزارت خونه است...دیدی که در کتاب 5 مصاحبه هری در پیام امروز چاپ نشد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلورس جین آمبریج
سازمان ملل جادوگری!
سفیر صلح.
به گزارش لاوندر براون خبرنگار افتخاری پیام امروز.این روزنامه بدلیل گزارشهای غیر متخصصان یا افراد غیر خبرنگار
دچار بحران شدیدی شده ست . در حالیکه این افراد به راحتی در اینجا جولان میدهند. گزارش هایی که صحت یا سقم ان ان ها در هاله ای از ابهام است و مدام تکذیب یا تایید میشود. انتشار می یابند
این گونه وضع برای جامعه ی جادوگری قابل تحمل نیست و روزنامه ی پر بار پیام امروز تبدیل به روزنامه ای غیر قابل اعتماد و به اصطلاح زرد شده است ایا پیام امروز دوباره میتواند اعتماد مخاطبانش را جلب نماید؟ من که مطمئن نیستم لازم بذکرست با وجود این افراد غیر متخصص وضعیت خبرنگاران این روزنامه زیر سوال رفته است
لارم است تذکر دهم تهیه ی خبر تنها بر عهده ی خبرنگاران روزنامه یعنی ریتا اسکیتر و خبرنگاران افتخاری که طی گزینش هایی انتخاب شده و مورد اعتماد هستند .مثل من.....
بهرحال تکلیف این موضوع باید هرچه سریعتر مشخص شود

ریتا به کمکت نیاز دارم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 25 دی 1383 19:58
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
طبق آخرين اخبار رسيده كه از صحت آن مطمئن نيستيم جين دولوروس آمبريج تصميم گرفته به هر صورت ممكنه خودش تخت وزارت رو به دست بگيره و بر سر فاج بكوبه و در اخر روي تخت بنشينه!
در يكي از گزارشاتي كه با پدر وي انجام شد پدر وي كه شباهت بسياري به غورباقه‌ي پف خوابيده داشت گفت: من هميشه فكر ميكردم دخترم تو همه‌ي مراحل زندگيش نفر دوم ميشه اما اين بار انگار قراره نفر اول بشه!
وي پس از گفتن اين جمله به يكي از درختهايي كه معمولا يك ساحره به آن برخورد مي‌كند برخورد و راهي بيمارستان سنت مانگو شد! و طبق اخبار پيشين كه اطلاع دادند يك وزغ به بيمارستان منتقل شده بايد بگويم كه احيانا اون وزغ همين اقاي آمبريج بوده!
بايد ديد آيا اين كه آمبريج تصميم گرفته خودش وزير شه واقعيت داره يا نه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: جمعه 25 دی 1383 14:45
نمایش جزئیات
آفلاین
مگه خودش وزغ رو انتخاب نکرده ولي حالا داره زير آبشو ميزنه بابا اين فاج عجب آدميه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No matter how much, too much is never enough
ارسال شده در: جمعه 25 دی 1383 14:23
نمایش جزئیات
آفلاین
-گفته میشه فردی که فاج درخشش عجیبی پیدا کرده آیا این خبر درسته ؟
- بله .. کاملا" .. بعد از از بین بردن طلسم بونگا .. فاج ناگهان درخشش پیدا کرد
- آیا این بدین معنی است که ..
- بله کاملا" صحت داره
-
- گفته میشه ایشون امروز خودشون را فعال میکنند ؟
- خوب البته هنوز معلوم نیست ولی ممکنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
world has changed...I feel it in the water...I feel it in the earth...I smell it in the air... much that once was is lost... for none now live to remember it
ارسال شده در: جمعه 25 دی 1383 13:53
نمایش جزئیات
آفلاین
وزغی در سنت مانگو

به گزارش خودمون از سنت مانگو وجود یک وزغ در بیمارستان باعث ناراحتی هایی برای بیماران و شفا دهندگان شده است...
این وزغ که بسیار به آمبریج شباهت دارد...صبح امروز به بیمارستان به طور ناشناس آورده شده است...
اوه به خبری که هم اکنون رسید توجه کنید...
از سنت مانگو خبر می رسد که یک نفر به دنبال وزغ امده...نام وی فیونا...پرنسس سرزمین فارفار اوی !می باشد...
فیونا:پدرم بعد از باطل شدن طلسمش دوباره وزغ شد..اینجا اوردمش تا شاید دوباره درست بشه...

این خبر که ان وزغ آمبریج بوده تکذیب می شود...
تا بخش بعدی...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلورس جین آمبریج
سازمان ملل جادوگری!
سفیر صلح.