شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
بله بینندگان عزیز !!!(تعجب نکنید عکسها در دنیای جادویی میتونند حرکت کنند پس عجیب نیست اگر شما بیننده ی پیام امروز باشید .) در خدمت شما هستیم با اخباری از شورش مبین مردمی بر علیه حکومت فاسد و اسموت کینگزلی شکلبولت .. همون طور که در عکس رو به رو مشاهده میکنید ...> ملت غیور جادوگران که ساختار ارتقا رول پلیینگ هستند امروز ترکوندند ... و شیکم با نوشابه هایی فجیع تر از نوشابه های کوروز به نام نوشابه ی کوبعدازظهر امروز نتونست جلوی تظاهرات میلیونی مردم را بگیرد .. <دوربین یک عده را نشون میده که پلاکارد دستشونه ... آمبریج و فاج و مرلین و ... دارند شعار میدهند که اصلا" با حرکات لبشون نمیخونه (عکس صداگذاری شده ) : ای کینگ خائن(به علت سیاه بودن), آواره گشتیم . زدی پست ها مو بیچاره کردی , کشتی جادوگرانو تو , آه و واویلا دوربین یک خورده میره جلو -پرش تصویر - برمیگرده از اول دوباره نشون میده > بله همانطور که دیدید میلیون ها نفر با تظاهرات خود خشم خود را از کینگزلی نشان دادند . به پایان این بخش از خبر های ظهر آنگاهی رسیدیم .. شما را به فاج می سپاریم و بدرود. خبرنگار از جان گذشته ی پیام امروز ... یک ناشناس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
world has changed...I feel it in the water...I feel it in the earth...I smell it in the air... much that once was is lost... for none now live to remember it
لاوندر براون نوشته: به گزارش لاوندر براون بر نگار پیام امروز: غیبت چند روزه ی ریتا اسکیتر جامعه ی جادوگری را نگران کرده.... گفته میشود که ایشان بجرم پنهان نمودن انیماگی بودن خود( بشک سوسک) بازداشت و در انتظار حکم نهایی دادگاه وزارت سحر و جادوست ..... از طرفی شایعات میگویند که سوسک همان اسکیتر است و اما با شناسه ی دیگر .... اما گفتگویی با ریتا اسکیتر در بازداشت: من: خانم اسکیتر این درسته که شما بجرم انیماگی غیر مجاز دستگیر شدی؟ اسکیتر: من اوا ........! من و قانون شکنی؟ من: ببخشید شما خودتون در چند تاپیک به این موضوع اعتراف کردین درسته؟ اسکیتر: اونا همه ش شوخی بود یه شوخی مزخرف ! که تو هم توش سهیم بودی خانم براون ! من : بنابر این میتونم بپرسم به چه جرمی دستگیر شدین؟ اسکیتر که گریه ش گرفته: میخوای بدونی؟ بعلت وفاداری به وزارتخونه . من عمرم رو وقف این فاج کردم امیدوارم یادش نرفته باشه من: خانم اسکیتر منهم امیدوارم(!) منتظر خبر های بعدی باشید..........
و اما در پی ارسال نامه های معمولی و عربده کش و طلسم دار تصمیم گرفتیم گفتگویی نیز با جناب فاج وزیر سحر و جادو داشته باشیم ........ من : عصر بخیر اقای فاج ! در باره ی دستگیری ریتا اسکیتر برامون بگین ؟ فاج: دوشیزه براون من هیچ حرفی نمی زنم ! من : اما شما موظف به پاسخگویی به جامعه ی جادوگری هستین !خوب حالا بفرمایید: فاج : خوب ایشون بجرم انیماگی غیر مجاز دستگیر شدن . حالا بذارین برم ! من : ما رو مچل کردی اقا . اینو که خودم هم میدونستم ! در باره ی شایعات موجود در این باره صحبت کنید! فاج: خوب در مورد اینکه ایشون همان سوسکه یا نه؟ خوب پس از تحقیقات لازم و اعلام رای نهایی دادگاه میتونین جوابتون رو بگیرین! من: اقای فاج دادگاه غیر علنی یه خبرنگاران حق ورود ندارن ! فاج : این دیگه مشکل خودتونه من: واقعا که مسخره س . میشه حکم مد نظر خوتون رو راجع به اسکیتر( ور پریده) بگید؟ فاج: البته تاین یه نظر شخصیه ! ( البته چندان هم شخصی نیست مثلا وزیر سحر و جادو هستم!) خب فقط و فقط حبس ابد . بنظر من چنین مجازاتی میتونه درس عبرتی برای سایرین باشه . البته البوس معتقده که 5 سال حبس واسش کافیه ! اصلا دامبلدور ... کیه؟ مرتیکه ی خرفت! ....ای وای ! دوشیزه براون از دهنم پرید خواهش میکنم این جمله رو چاپ نکنید من: شرمنده اقای فاج بقول خوتون مشکل شماست) مخاطبان عزیز پیام امروز: اینجانب لاوندر براون خبرنگار متعهد پیام امروز به شما اعلام میکنم همانطور که مشاهده کردید هیچ نکته ای را در این مصابه از قلم ننداخته م. امیدوارم مورد رضایت شما باشد منتظر خبرهای جدید و حکم وزارت سحر و جادو باشید به امید اشد مجازات ریتا ی ور پریده !
به گزارش لاوندر براون بر نگار پیام امروز: غیبت چند روزه ی ریتا اسکیتر جامعه ی جادوگری را نگران کرده.... گفته میشود که ایشان بجرم پنهان نمودن انیماگی بودن خود( بشک سوسک) بازداشت و در انتظار حکم نهایی دادگاه وزارت سحر و جادوست ..... از طرفی شایعات میگویند که سوسک همان اسکیتر است و اما با شناسه ی دیگر .... اما گفتگویی با ریتا اسکیتر در بازداشت: من: خانم اسکیتر این درسته که شما بجرم انیماگی غیر مجاز دستگیر شدی؟ اسکیتر: من اوا ........! من و قانون شکنی؟ من: ببخشید شما خودتون در چند تاپیک به این موضوع اعتراف کردین درسته؟ اسکیتر: اونا همه ش شوخی بود یه شوخی مزخرف ! که تو هم توش سهیم بودی خانم براون ! من : بنابر این میتونم بپرسم به چه جرمی دستگیر شدین؟ اسکیتر که گریه ش گرفته: میخوای بدونی؟ بعلت وفاداری به وزارتخونه . من عمرم رو وقف این فاج کردم امیدوارم یادش نرفته باشه من: خانم اسکیتر منهم امیدوارم(!) منتظر خبر های بعدی باشید..........
اعطلاعیه فقط تا امروز وقت دارید که در دوئل تیم ثبت نام برای شرکت در آن کنید برای اعطلاعات بیشتر به این سایت مراجه کنیددوئل تیم یعنی هیجان
آخرین توضیح در مورد بازی
توضح کلی همه ما می دانیم که بازی ها در روم یاهو برگزار می شود . هر بازی یک داورکه از قبل تایین شده است داره . پس از حاضر شدن دو تیم داور تایین می کنه که کدام تیم بازی را آغاز کند (اگر بازی رفت و برگشتی ابشد تیم میزبان بازی را آغاز میکند و اگر حذفی بود با سکه تایین می شود)پس از تایین شدن تیم که باید بازی رو آغاز کنه 35 ثانیه وقت داره که افسون خود رابفرسته (هر نفر از اعضای تیم). در این مدت تیم دوم باید خود را برای پاسخ حاضر کند پس از فرستادن افسون از سوی تیم اول تیم دوم 25 ثانیه وقت دارد پاسخ دهد. پس از پساخ تیم دوم داور باید بگوید(داور حداکثر باید در ثانیه100 امتیازها را اعلام کنه) که هر تیم چند امتیاز آورده است.نهایت امتیاز هر تیم 10 و حد اقل 1 است ( مثلا تیم x=14 و تیم Y=12امتیاز گرفته اند).پس از اعلان امتیاز ها تیمی که امتیاز بیشتر کسب کرده بازی را آغاز می کنند(بقیش مثل بالا است)و تا آخر هر نیمه این روند پیش می رود .همان طور که قبلا گفتم باز در 100 دقیقه برگزار می شود.در دو نیمه ی 50 دقیقه ای و در این میان بین دو نیم 15 دقیقه وقت استراحت است . که در این 15 دقیقه تیمها می توانند تعویض های خود را انجام دهند . در آغاز نیمه ی دوم (در پایان نیمه اول داور امتیازها کل تیم ها را اعلام می کند)تیمی که در کل امتیاز بیشتری گر فته بازی را آغاز می کند . و بقیش نیز مثل قبل است .در پایان بازی داور امتیاز کل بزی را به همره هیوت داوران اعلام می کند و برنده را اعلام می شود .
مشخص شدن هیات داوران مسابقات سه جادوگر 1:دالاهوف 2:مرلین 3:اینیگو ایماگو ----------------------------- طبق کتاب 4 این سه نفر از 10 امتیاز موجود میتونند به شرکت کننده ها بدهند. ----- شرکت کنندگان در این بازیها به زودی مشخص میشوند
خواهران و برادران عزيز من به عنوان سردبير اين روزنامه اعلام ميكنم كه اين روزنامه براي عموم بازه و هر كس بخواد ميتونه توش خبر بنويسه و لازم نيست آخرش يا اولش يا وسطش بگه خبرنگار افتخارِي! فقط خبرها لطفا از حوادثي باشه كه در ايفاي نقش اتفاق ميفته و دروغ محض نباشه و همچنين هدفدار نباشه مثلا: طبق اخبار رسيده آمبريج همه خبراش دروغه خب ديگه بحثو كش نديد به بيانيه اي كه جناب بزرگوار مرلين كبير(خودمو ميگما) معاون دوم وزير اعلام كرده نگاه فرا دهيد!: <اي مردم! بشتابيد به سوي علم و تحصيلات و از تفرقه و جدايي بپرهيزيد كه بد چيزيست اين تفرقه! بر ضد هم خشانت نكنيد و به يكديگر مهر بورزيد! دوست دار هم باشيد و اگر ميخواهيد كسي را مجازات كنيد با يك نفرين ساده آن را له و لورده كنيد نه با فوش. از گل كمتر به وزير و معاونانش نگوييد.> وي در سخني گهربار ديگر حادثه انفجار بانك مالي و اعتباري گرينگوتز را دلخراش دانست و اعلام كرد: بشتابيد به سوي خاموش كردن آتش!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
به گفتهي يكي از ناظران (و مديران) كه نخواست اسمش فاش بشه تصميم گرفته شده كه نام سايت جادوگران به علت از بين بردن مرد سالاري در اون به ساحرهها تغيير پيدا كنه
اقا شما مثل اينكه بي كاريد ها فقط مي خواين اين تايپيك و اون يكي رو ببندي؟ به نظر منم اين جا بايد بمونه در ضمن پروفسور راست مي گن همه ي اخبار كه حقيقت ندارن!