جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

46 کاربر(ها) آنلاین هستند (37 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
41 مهمانان 5 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری

بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شدهٔ وزارت سحر و جادو

ثبت‌نام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شده

مکان‌های مجاز فعالیت

ستاد انتخاباتی هوریس اسلاگهورن

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: هوریس اسلاگهورن 1 کاربر مهمان
پاسخ: ستاد انتخاباتی هوریس اسلاگهورن
ارسال شده در: امروز ساعت 16:28
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
پروفسور اسلاگهورن عزیز، نامزد محترم وزارت سحر و جادو؛

آیا قرار است در دورۀ وزارت شما شاهد یک الیتیسم نرم و زیورآلود باشیم؟ نخبه‌گرایی شما اکنون تنها قرار است طیف گسترده‌تری را در بر بگیرد؟ یا از آن بدتر، شما قرار است با یک کپیتالیسم پنهان، از زحمات جادوگران جویای نام جوان سواستفاده کنید و با گفتن: «عوضش برات رزومه می‌شه.» با کاشته‌های دیگران، برای خود داشته انباشته کنید؟

همچنین، آیا صندوق انتقادات و پیشنهادات شما قرار است پوششی برای عدم موفقیت در برنامه‌های پیش رو باشد؟ اگر مرلین‌نکرده هر یک از برنامه‌ها با موفقیت پیش نرفت، بعد بگویید که شما خودتان این‌گونه انتخاب کرده بودید؟ نه پروفسور اسلاگهورن عزیز، این فریب‌ها و انتخابات بدلی دیگر ما را گول نمی‌زند. حالا اگر همراه گول، در ستاد شام دادین، شاید کمی خوردیم.

این خنده‌ها شما برای چیست اسلاگهورن عزیز؟ آیا قرار است زمانی که به شما برای چیزی اعتراض و انتقاد می‌کنیم، به حرف‌های ما بخندید و همین خنده‌ها را بزنید به نام وزارت پاسخگو به انتقادات و اعتراضات؟ اصلاً بر فرض که آزادی انتقاد داریم، آزادی پس از انتقاد چه می‌شود؟

#مرگخوری‌هامحفلی‌هادیگه‌تمومه‌ماجرا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: امروز ساعت 15:57
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آنلاین
اسلاگهورن-سان!
@کاتسوجی جان! بشین که یک چای با برگ نعنا برات ریختم. حالا بگو ببینم کی سر کلاس خوابش برده؟ ها؟! 

خوابیدن سر کلاس طلسم‌های باستانی؟ ای بابا ای بابا... مرلین صبرتون بده! چه سختی‌ای دارین می‌کشین شما! اصلا بیا وزارت مال تو!
بنده خودم در جوانی کوییدیچ بازی می‌کردم! الانم رو نگاه نکن!
به مسئولین مهوتوکورو بگو: «کوییدیچ جای خود، امتحان هم جای خود.»
اگر باز هم تعویق انداختند، شخصاً یک تیم کوییدیچ از وزارت می‌فرستم که آن‌قدر مهتوکورویی ها را ببرند که دیگر حوصلهٔ تعویق امتحان نداشته باشند. عح عح عح عح عح! ووی ووی وووی!   
و اما برنامهٔ بنده برای شناساندن ارزش این دروس:

هفتهٔ دروس پایه در وزارت
در این دولت مردمی بنا داریم، یک هفته، وزارتخانه تبدیل به نمایشگاه می‌شود. کارمندان بخش‌های مختلف می‌آیند و می‌گویند طلسم‌های باستانی و ریاضیات جادویی چطور کارشان را نجات داده! عح عح عح!  

سامانه بورس جادوگران
در این دولت مردمی، دوست داریم بنا داشته باشیم (!) که سرمایه‌گذاری روی پژوهش‌هایی که از این دروس استفاده می‌کنند، اگر طرحی موفق شد، پژوهش‌کنندگان سود می‌برند. اگر نه، بنده شام رایگان می‌دهم. در هر حالت این افراد بازی رو می‌برن! ووی ووی وووی! (اهم اهم! قول این بخش رو نمیدیم! )
بنده خودم هم می‌آیم، چای می‌آورم، و تا آخرش می‌مانم. چون انجمن وزارت باید زنده بماند. ایفای نقش یعنی همین. عح عح عح!   

همین‌جا، از برنامه بعدی خودم رونمایی می‌کنم. می‌دونم که خیلی منتظرش بودید. نه نه، آرامش‌تون حفظ کنید! این شما و این هم:
ورزش و جوانان
یعنی چی که اون همه ورزشگاه رو ریختید داخل یه انجمن؟! چه معنی داره که مثلا، لیتل هنگلتون زمین کوییدیچ نداشته باشه؟!  چرا @لرد سیاه نباید بتونه کوییدیچ بازی کنه؟!  

در این دولت مردمی بنا داریم تا لرد سیاه را مجبور به تشکیل تیم کوییدیچ کرده تا در دیداری به یاد ماندنی از تیم وزارتخانه در لیگ کوییدیچ شکست بخورد. 
آموزش
با این که به ما ربطی ندارد و احتمالاً اجازه‌ش را هم نخواهیم داشت!، ولی در این دولت مردمی بنا داریم جهت راحتی جادوآموزان و دانش آموزان عزیز هاگوارتز، هاگوارتز را از نظام آموزشی پیشرفته خارج کرده و مدیریت و اساتید آن را مجبور کنیم که سرفصل دروس را به سطوح مهدکودک تغییر دهد. why so serious؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوریس اسلاگهورن در 1405/7/10 16:05:03
ارسال شده در: امروز ساعت 10:27
نمایش جزئیات
آفلاین
اسلاگهورن-سان!
حجم زیادی از جادوآموزان سر کلاس طلسم‌های باستانی می‌خوابن و غر می‌زنن که این درس به چه دردمون می‌خوره.(عزیز من، مغزت رو تقویت می‌کنه، برای چندین شغل و رشته‌ی دانشکده‌ی جادوگری(من جمله روان‌شناسی جادوگران و ادبیات جادویی) هم بهش نیاز داری. در کنار همه‌ی این‌ها، اصلا خودت انتخاب کردی بیای بشینی سر کلاس!) همچنین، در حالی که این درس برای اونایی که انتخابش کردن، تو کارنامه‌ی جادوآموزی ضریب سه داره، مسئولین مهوتوکورو مدام امتحان من رو به خاطر کوییدیچ به تعویق می‌ندازن. استاد ریاضیات جادوییمون هم چنین وضعی داره.

آیا برنامه‌ای برای شناساندن ارزش دروسی مثل طلسم‌های باستانی، ریاضیات جادویی و امثالهم به جامعه دارین؟
اگر آدمی می‌توانست به کمال برسد، این زمانی بود که از برچسب زدن به دیگران دست بکشد.
ارسال شده در: دیروز ساعت 13:11
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آنلاین

عزیزانم، رفقای گرامی، همکاران محترم، و آنهایی که هنوز مطمئن نیستند بنده را دوست دارند یا نه...

گزیده ای از برنامه های دولت مردمی "خوش بگزره! ⁦⁩ "

توجه: این برنامه‌ها کاملاً جدی‌اند. تا مشتی باشد بر دهان کسانی که خودشان هیچ برنامه‌ای ندارند و دیگران را به بی‌برنامگی متهم می‌کنند. ووی ووی ووی! ⁦⁩ 

برنامه‌های دولت مردمی هوریس اسلاگهورن

باشگاه اسلاگ: نسخهٔ دولتی و فراگیر

بنده سال‌هاست که یک باشگاه خصوصی دارم. اما اگر وزیر شوم، این باشگاه را از حالت خصوصی در می‌آورم و به یک نهاد رسمی دولتی تبدیل می‌کنم. نحوهٔ کارش هم به این شکله که مثلاً شما با هر استعداد درخشان، هر ارتباط ارزشمند، یا حتی هر نسبت خانوادگی فوق‌العاده‌ای که دارید، می‌تونید عضو بشید. قرار نیست فقط جادوگران نخبه بیان. نه، نه. بنده به همهٔ شما عزیزان قول می‌دم که درهای باشگاه به روی تمام کسانی که چیزی برای ارائه دارند باز باشه. حتی اگر تنها هنر شما درست کردن چای با برگ نعناست. بـــله! عح عح عح عح عح!

سامانهٔ پیشنهادات و انتقادات: «بگو تا بشنوم!»

عزیزانم، بنده همیشه به حرف شما گوش می‌دم. حتی وقتی که چیز زیادی برای گفتن ندارید. بنابراین، سامانه‌ای راه‌اندازی می‌کنم که در آن، هر جادوگر و ساحره‌ای می‌تونه پیشنهادات، انتقادات، و حتی شکایت‌های خودش رو ثبت کنه. بنده شخصاً تمام این پیام‌ها رو مطالعه می‌کنم و به هر یک پاسخ می‌دم. اگر پیشنهاد شما جالب باشه، جایزه‌ای نقدی دریافت خواهید کرد. اگر انتقاد شما سازنده باشه، بنده اون رو در جلسهٔ بعدی هیئت وزیران مطرح می‌کنم. و اگر شکایت شما از یکی از همکاران وزارت باشه... خب، بنده با اون شخص صحبت می‌کنم. شاید بتونیم با یک فنجان چای همه‌چیز رو حل کنیم. آها! بله! ووی ووی ووی!

بیمه امت شریف جادوگری (طرح اسلاگ!)

عزیزانم، بنده نمی‌توانم قول بدهم که ماگل‌های راه‌یافته بین ما یا همهٔ مخلوقات جادویی از همان روز اول زیر چتر این بیمه بروند. اما به شما جادوگران و ساحره‌های شریف قول می‌دهم که وزارت بنده برایتان بیمه‌ای فراهم کند که هم بوی چای بدهد، هم بوی شیرینی. آها! بله!

این بیمه کلی مزیت دارد. اولیش این است که اگر خدشه‌ای به آبرویتان وارد شد، ما یک آبروی نو و براق برایتان می‌فرستیم. ممکن است آبروی یکی از وزرای قبلی باشد، ولی کاملاً تمیز شده و در آشپزخانهٔ وزارت بخور داده‌ایم. آها! بله!

مزیت دیگرش این است که هر جا کاکتوسی کاشتید و بعد پشیمان شدید، غمتان نباشد. ما آن را بادمجان می‌کنیم و در آشپزخانهٔ وزارت با یک قاشق روغن سرخ می‌کنیم. مهمانی هم که داریم! آها! بله! عح عح عح!

اگر کسب و کاری راه انداختید (اجاره/خرید تاپیک) و نگرفت، بیمهٔ ما می‌آید دستتان را می‌گیرد و داخل ساختمان وزارت برایتان یک غرفه راه می‌اندازد. بستگی به تجربه‌تان دارد. ممکن است یک میز در گوشهٔ باشگاه اسلاگ به شما بدهیم، یا ممکن است بنده شخصاً برای معرفی شما یک مهمانی ترتیب دهم. به تعداد جادوگران روی زمین راه هست برای رسیدن به خدا. ولی بنده فقط از راه وزارت و آشپزخانهٔ آن خبر دارم. آها! بله!

این بیمه حتی حوادث پیش‌بینی نشده مثل تغییر هویت شما را هم حمایت می‌کند. اگر خواستید بروید تو دهن کلاه گروه‌بندی بزنید و بگویید بنده هافلپاف می‌خواهم، بیمهٔ ما پشتتان است. فقط لطفاً قبلش به بنده خبر بدهید تا یک فنجان چای برایتان بریزم. آها! بله! عح عح عح! ووی ووی ووی!

نتیجه‌گیری

عزیزانم، اینها تنها بخشی از برنامه‌های بنده هستن که هدف نهایی همه‌شون، زنده نگه داشتن ایفاست! برنامه‌های دیگری هم دارم که در فرصت‌های بعدی با شما در میان خواهم گذاشت. بنده به عنوان یک جادوگر، یک معلم، و یک دوست، قول می‌دم که تمام تلاش خودم رو برای بهبود وضعیت وزارت جادو و انجمن عزیزمون به کار بگیرم. با رای شما، می‌تونیم با هم این دنیا رو به جای بهتری تبدیل کنیم. جای بهتر برای همه. جای بهتر برای زندگی. جای بهتر برای جادو. آها! بله!

ووی ووی ووی! ⁦⁩ 

ویرایش شده توسط هوریس اسلاگهورن در 1405/7/9 13:15:40
ویرایش شده توسط هوریس اسلاگهورن در 1405/7/9 13:18:26
ویرایش شده توسط هوریس اسلاگهورن در 1405/7/9 13:19:50
ستاد انتخاباتی هوریس اسلاگهورن
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 مهر 1405 01:27
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

نامزد محترم، سرکار ورزشکار و نیکوکار اقای @هوریس اسلاگهورن

صلاحیت شما برای نامزدی در بیست و یکمین انتخابات وزارت سحر و جادو احراز گردیده و شما با توجه به اطلاعیه شماره ۲ مجاز به فعالیت انتخاباتی در زمان تبلیغات هستید. متذکر می‌شوم این ستاد به صورت موقت و جهت ارائه برنامه‌های شما در زمان تبلیغات در اختیارتان قرار می‌گیرد.

ویرایش شده توسط دولورس آمبریج در 1405/7/7 1:52:38

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.