جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

106 کاربر(ها) آنلاین هستند (86 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
106 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری

بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شدهٔ وزارت سحر و جادو

ثبت‌نام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شده

مکان‌های مجاز فعالیت

ستاد انتخاباتی هوریس اسلاگهورن

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: ستاد انتخاباتی هوریس اسلاگهورن
ارسال شده در: دیروز ساعت 23:15
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین

جناب @کرنلیوس فاج عزیز! ⁦⁩

این دیگر چه وقت نامه‌ فرستادن بود؟! بنده داشتم برای خودم چای می‌خوردم، نامه‌تان رسید، چای را گذاشتم زمین تا نامه‌تان را بخوانم. عح عح عح! ووی ووی وووی! ⁦⁩

اول از همه، از حمایت‌تان ممنونم. واقعاً ممنونم. این‌که شما با آن همه سابقه و تجربه تصمیم گرفتید در این انتخابات کنار بنده بایستید، برای بنده ارزش دارد. بالاخره هر کسی نمی‌تواند بگوید وزیر سابق آمده و گفته: «من از اسلاگهورن حمایت می‌کنم.» بنده که نمی‌توانم چنین چیزی را نادیده بگیرم! باید یک چای دیگر هم برای این مناسبت دم کنم. شاید هم شیرینی! ⁦⁩

پس جناب فاج، به ستاد خودتان خوش آمدید. ⁦⁩

آهااای ملت! الان وقتشه! میدونم همه‌تون انتظار شعار های با کیفیت برای سر دادن می‌گشتید، این شما و این شعار های اسلاگی‌ها!   

بنی آدم اعضای یک پیکرند
همه رأیِ هوریس را می‌پرورند

تو رأیی بده و به صندوق انداز
که هوریس برآرد ز وزارت آواز

به جهان خرم از آنم که هوریس آمده‌ست
وز برایِ وزارت، چه نکو نشسته‌ست!

توانا بود هر که هوریس بود
وزارت ز تدبیرش، نفیس بود!

هوریسِ ما، بااقتدار
وزارتِ ما، برقرار

اسلاگهورن، مردِ کاربلد
وزارت، با او سربلند

هوریسِ ما، مردِ حساب
وزارت هم دور از عذاب

برایِ وزارت، برایِ شکوه،
هوریسِ اسلاگهورن، انتخابِ نکو!

مردم، وزارت، رأیی یک‌صدا
اسلاگهورن بیاید، برایِ فردا

به نامِ هوریس، به کامِ وزارت
به رأیِ مردم، به سویِ سعادت

به جایِ شعار، مردِ عمل خواستیم
به جایِ جنجال، هوریس طلب خواستیم!

ووی ووی ووی!  

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دیروز ساعت 13:38
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
جناب هوریس اسلاگهورن،

همان‌طور که احتمالاً مطلع هستید، عده‌ای در وزارتخانه با توسل به عباراتی مثل «پایان دوره»، «قانون» و «انتخابات» موفق شدند اینجانب، کرنلیوس فاج، را موقتاً از صندلی قانونی خود دور کنند.

تأکید می‌کنم: موقتاً.

با این حال، از آن‌جایی که من همیشه منافع جامعه جادوگری را بالاتر از منافع شخصی خودم قرار داده‌ام، تصمیم گرفته‌ام به جای ایجاد آشوب، کودتا یا استفاده از اختیاراتی که قطعاً هنوز هم یک جایی دارم، در انتخابات پیش رو از شما حمایت کنم.

البته این حمایت بی‌دلیل نیست.

شما مرد باتجربه‌ای هستید. ارتباطات گسترده‌ای دارید. آدم‌های مهم زیادی را می‌شناسید و مهم‌تر از همه، به اندازه کافی عاقل هستید که بدانید وقتی کرنلیوس فاج توصیه‌ای می‌کند، بهتر است گوش دهید!

من انتظار ندارم راه مرا ادامه دهید. چنین انتظاری غیرمنطقی است؛ هر کسی نمی‌تواند کرنلیوس فاج باشد.

فقط امیدوارم در صورت پیروزی فراموش نکنید وزارتخانه‌ای که تحویل می‌گیرید، حاصل سال‌ها تلاش، مدیریت و فداکاری‌های من است. اگر جایی مشکلی دیدید، احتمالاً مربوط به قبل از دوران من بوده. اگر چیزی خوب کار می‌کند، به احتمال زیاد نتیجه سیاست‌های من است.

در هر صورت، از امروز رسماً به ستاد انتخاباتی شما می‌پیوندم.

نه برای مقام.
نه برای قدرت.
نه حتی برای بازگشت به وزارت.

فقط و فقط برای آینده جامعه جادوگری.

البته که به گوش بنده رسیده است که شما قصد انتصاب اینجانب به عنوان معاون اول و اجرای سناریو پوتین- مدودوف را دارید. اما متأسفانه باید شما را ناامید کنم. بنده ترجیح می‌دهم سمت اجرایی نداشته باشم و صرفاً دستورات لازم را بدهم!

با آرزوی پیروزی،
کورنلیوس فاج
وزیر همیشگی سحر و جادو
ارسال شده در: شنبه 11 مهر 1405 22:26
نمایش جزئیات
آفلاین
هوریس جون والا کسی نیومد ستاد ما. ما خودمون اومدیم بیرون. ببینیم مردم کجان؟
یه بوی خاصی نمیاد تو ستادت؟
آدم همش میخواد بخنده.

چه خبرا آقا؟
میگم که... بیا بشین بزنیم بریم ستاد های بقیه ببینیم چه خبره...

افرادی که لایک کردند

تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 11 مهر 1405 22:10
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین

نیکلاس فلامل نوشت: جناب اسلاگهورن عزیز از طرح های شما واقعا لذت بردیم و اگر ملت خواستن که من وزیرشون بشم حتما این طرح هارو توی برنامه ی خودم میگنجونم.

نیکلاس جان! خوبی؟ خوشی؟ چه خبرا؟ گذرت به ستاد ما افتاد!  

ووی ووی وووی! عح عح عح عح عح!  

ارسال شده در: جمعه 10 مهر 1405 22:02
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین

ما حتی برای صرفه‌جویی در انتخابات، از پوستر های قدیمی کاندیداهای قدیمی مجدداً استفاده می‌کنیم! ووی ووی وووی! عح عح عح عح عح!  

ارسال شده در: جمعه 10 مهر 1405 19:49
نمایش جزئیات
آفلاین
جناب اسلاگهورن عزیز
از طرح های شما واقعا لذت بردیم و اگر ملت خواستن که من وزیرشون بشم حتما این طرح هارو توی برنامه ی خودم میگنجونم.

افرادی که لایک کردند

تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 10 مهر 1405 18:02
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
آقای @نیوت اسکمندر عزیز؛
بـــله! نامه‌تان را خواندم. دو بار. بار اول با چای، بار دوم با شیرینی. چون انتقاد تلخ است و بنده معدهٔ حساسی دارم. عح عح عح! ووی ووی وووی!   
اما بگذارید جدی جواب بدهم. البته تا جایی که بنده جدی می‌شوم!
بنده هیچ‌وقت نگفتم فقط نخبه‌ها. گفتم هر کسی چیزی برای ارائه دارد. باشگاه اسلاگ فقط برای وزیرها و قهرمان‌ها نیست. برای کسی است که چای خوب دم می‌کند، برای کسی که جوراب گم‌شده پیدا می‌کند، برای کسی که با هیپوگریف حرف می‌زند. شما خودتان بهتر می‌دانید که تنوع موجودات چقدر ارزشمند است. بنده هم همان را در جادوگران دوست دارم. عیح عیح عیح!
بنده اسلاگهورنم. اگر چیزی پنهان کنم، آن چیز شیرینی‌ای است که در جیبم قایم کرده‌ام. در دولت بنده، هر جادوگر جوانی که کار کند، مزد می‌گیرد. غذای رایگان هم می‌گیرد. بنده کاشته‌های دیگران را برنمی‌دارم. بنده کاشته‌ها را آب می‌دهم و بعد اگر ثمر داد، با هم می‌خوریم. اگر نداد، بنده شام می‌دهم. آها! بله! عح عح عح عح عح!
دربارهٔ صندوق انتقادات:
نه، پوشش نیست. بنده صندوق را برای این گذاشتم که وقتی برنامه شکست خورد، شما بگویید و بنده بشنوم. اگر شکست بخورم، خودم می‌آیم و می‌گویم: «اسلاگهورن اشتباه کرد.» بعد یک شام می‌دهم و دوباره تلاش می‌کنم. بنده از شکست نمی‌ترسم. از سکوت می‌ترسم. سکوت یعنی کلاس خالی. و بنده کلاس خالی را دوست ندارم. ووی ووی ووی!
دربارهٔ خنده‌ها:
آقای اسکمندر، شما خودتان سال‌ها با موجودات عجیب کار کرده‌اید. بعضی از آن‌ها وقتی می‌ترسند، می‌خندند. بنده هم وقتی تحت فشارم، می‌خندم. این خنده به شما نیست. به خودم است. به این وضعیت است! اما وقتی انتقاد جدی باشد، گوش می‌دهم. حتی اگر مجبور شوم چای را کنار بگذارم. عح عح عح!
دربارهٔ آزادی پس از انتقاد:
حق با شماست. آزادی انتقاد بدون آزادی پس از انتقاد معنا ندارد. پس بعد از انتقاد، بنده پاسخ می‌دهم. توضیح می‌دهم. اگر لازم شد عذرخواهی می‌کنم. کسی را به خاطر انتقاد به آزکابان نمی‌فرستم. اصلاً بنده آزکابان را به موزهٔ عبرت تبدیل می‌کنم. البته اول باید وزیر شوم تا بتوانم این کار را بکنم! ووی ووی وووی! عح عح عح عح عح! 
ووی ووی ووی! 
ارسال شده در: جمعه 10 مهر 1405 16:28
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
پروفسور اسلاگهورن عزیز، نامزد محترم وزارت سحر و جادو؛

آیا قرار است در دورۀ وزارت شما شاهد یک الیتیسم نرم و زیورآلود باشیم؟ نخبه‌گرایی شما اکنون تنها قرار است طیف گسترده‌تری را در بر بگیرد؟ یا از آن بدتر، شما قرار است با یک کپیتالیسم پنهان، از زحمات جادوگران جویای نام جوان سواستفاده کنید و با گفتن: «عوضش برات رزومه می‌شه.» با کاشته‌های دیگران، برای خود داشته انباشته کنید؟

همچنین، آیا صندوق انتقادات و پیشنهادات شما قرار است پوششی برای عدم موفقیت در برنامه‌های پیش رو باشد؟ اگر مرلین‌نکرده هر یک از برنامه‌ها با موفقیت پیش نرفت، بعد بگویید که شما خودتان این‌گونه انتخاب کرده بودید؟ نه پروفسور اسلاگهورن عزیز، این فریب‌ها و انتخابات بدلی دیگر ما را گول نمی‌زند. حالا اگر همراه گول، در ستاد شام دادین، شاید کمی خوردیم.

این خنده‌ها شما برای چیست اسلاگهورن عزیز؟ آیا قرار است زمانی که به شما برای چیزی اعتراض و انتقاد می‌کنیم، به حرف‌های ما بخندید و همین خنده‌ها را بزنید به نام وزارت پاسخگو به انتقادات و اعتراضات؟ اصلاً بر فرض که آزادی انتقاد داریم، آزادی پس از انتقاد چه می‌شود؟

#مرگخوری‌هامحفلی‌هادیگه‌تمومه‌ماجرا
ارسال شده در: جمعه 10 مهر 1405 15:57
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
اسلاگهورن-سان!
@کاتسوجی جان! بشین که یک چای با برگ نعنا برات ریختم. حالا بگو ببینم کی سر کلاس خوابش برده؟ ها؟! 

خوابیدن سر کلاس طلسم‌های باستانی؟ ای بابا ای بابا... مرلین صبرتون بده! چه سختی‌ای دارین می‌کشین شما! اصلا بیا وزارت مال تو!
بنده خودم در جوانی کوییدیچ بازی می‌کردم! الانم رو نگاه نکن!
به مسئولین مهوتوکورو بگو: «کوییدیچ جای خود، امتحان هم جای خود.»
اگر باز هم تعویق انداختند، شخصاً یک تیم کوییدیچ از وزارت می‌فرستم که آن‌قدر مهتوکورویی ها را ببرند که دیگر حوصلهٔ تعویق امتحان نداشته باشند. عح عح عح عح عح! ووی ووی وووی!   
و اما برنامهٔ بنده برای شناساندن ارزش این دروس:

هفتهٔ دروس پایه در وزارت
در این دولت مردمی بنا داریم، یک هفته، وزارتخانه تبدیل به نمایشگاه می‌شود. کارمندان بخش‌های مختلف می‌آیند و می‌گویند طلسم‌های باستانی و ریاضیات جادویی چطور کارشان را نجات داده! عح عح عح!  

سامانه بورس جادوگران
در این دولت مردمی، دوست داریم بنا داشته باشیم (!) که سرمایه‌گذاری روی پژوهش‌هایی که از این دروس استفاده می‌کنند، اگر طرحی موفق شد، پژوهش‌کنندگان سود می‌برند. اگر نه، بنده شام رایگان می‌دهم. در هر حالت این افراد بازی رو می‌برن! ووی ووی وووی! (اهم اهم! قول این بخش رو نمیدیم! )
بنده خودم هم می‌آیم، چای می‌آورم، و تا آخرش می‌مانم. چون انجمن وزارت باید زنده بماند. ایفای نقش یعنی همین. عح عح عح!   

همین‌جا، از برنامه بعدی خودم رونمایی می‌کنم. می‌دونم که خیلی منتظرش بودید. نه نه، آرامش‌تون حفظ کنید! این شما و این هم:
ورزش و جوانان
یعنی چی که اون همه ورزشگاه رو ریختید داخل یه انجمن؟! چه معنی داره که مثلا، لیتل هنگلتون زمین کوییدیچ نداشته باشه؟!  چرا @لرد سیاه نباید بتونه کوییدیچ بازی کنه؟!  

در این دولت مردمی بنا داریم تا لرد سیاه را مجبور به تشکیل تیم کوییدیچ کرده تا در دیداری به یاد ماندنی از تیم وزارتخانه در لیگ کوییدیچ شکست بخورد. 
آموزش
با این که به ما ربطی ندارد و احتمالاً اجازه‌ش را هم نخواهیم داشت!، ولی در این دولت مردمی بنا داریم جهت راحتی جادوآموزان و دانش آموزان عزیز هاگوارتز، هاگوارتز را از نظام آموزشی پیشرفته خارج کرده و مدیریت و اساتید آن را مجبور کنیم که سرفصل دروس را به سطوح مهدکودک تغییر دهد. why so serious؟

افرادی که لایک کردند

ویرایش شده توسط هوریس اسلاگهورن در 1405/7/10 16:05:03
ارسال شده در: جمعه 10 مهر 1405 10:27
نمایش جزئیات
آفلاین
اسلاگهورن-سان!
حجم زیادی از جادوآموزان سر کلاس طلسم‌های باستانی می‌خوابن و غر می‌زنن که این درس به چه دردمون می‌خوره.(عزیز من، مغزت رو تقویت می‌کنه، برای چندین شغل و رشته‌ی دانشکده‌ی جادوگری(من جمله روان‌شناسی جادوگران و ادبیات جادویی) هم بهش نیاز داری. در کنار همه‌ی این‌ها، اصلا خودت انتخاب کردی بیای بشینی سر کلاس!) همچنین، در حالی که این درس برای اونایی که انتخابش کردن، تو کارنامه‌ی جادوآموزی ضریب سه داره، مسئولین مهوتوکورو مدام امتحان من رو به خاطر کوییدیچ به تعویق می‌ندازن. استاد ریاضیات جادوییمون هم چنین وضعی داره.

آیا برنامه‌ای برای شناساندن ارزش دروسی مثل طلسم‌های باستانی، ریاضیات جادویی و امثالهم به جامعه دارین؟
اگر آدمی می‌توانست به کمال برسد، این زمانی بود که از برچسب زدن به دیگران دست بکشد.

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.