چرا سايت جادوگران را دوست داريد منتقل شد به پيشنهادها.
(با مشورت با هري)
دنيس خواهش ميكنم اينقدر بيخودي پاك نكن.همه پستهاي دوخطي كه بيخود نيستن
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
دفتر ناظران انجمن جادو و جادوگری
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: دفتر ناظران انجمن جادو و جادوگري (مجوز تاپيك رو ميتونيد در اين مكان دريافت كنيد)
ارسال شده در: جمعه 16 بهمن 1383 22:37
Re: دفتر ناظران انجمن جادو و جادوگري (مجوز تاپيك رو ميتونيد در اين مكان دريافت كنيد)
ارسال شده در: پنجشنبه 15 بهمن 1383 22:27
جزئیات کاربر

دنيس ناسلامتي ناظريا!
پست پي در پي نداريم!
در ضمن يه كمي قبل از قفل كردن يا پاك كردن تاپيك از موضوعش با اطلاع شو، بعدا قفل يا پاكش كن!اينطوري خيلي بهتره.در ضمن پستهايي كه سانسور ميكني يا فارسي ميكني رو پايينش بنويس :
توسط دنيس كريوي سانسور شد.دوست عزيز لطفا پيام بي ربط نزنيد.
يا
توسط دنيس كريوي فارسي شد.دوست عزيز لطفا فارسي بنويسيد.
در ضمن اينارو با خط قرمز و در اندازه معمولي بنويس!استاندارده!
پست پي در پي نداريم!
در ضمن يه كمي قبل از قفل كردن يا پاك كردن تاپيك از موضوعش با اطلاع شو، بعدا قفل يا پاكش كن!اينطوري خيلي بهتره.در ضمن پستهايي كه سانسور ميكني يا فارسي ميكني رو پايينش بنويس :
توسط دنيس كريوي سانسور شد.دوست عزيز لطفا پيام بي ربط نزنيد.
يا
توسط دنيس كريوي فارسي شد.دوست عزيز لطفا فارسي بنويسيد.
در ضمن اينارو با خط قرمز و در اندازه معمولي بنويس!استاندارده!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
ماگل
جزئیات کاربر
پستها:
0
سلام به همگي دوستان به خصوص چو عزيز !
قابل توجه دالاهوف , مجوز شما صادر ميشه و شما حق زدن تاپيك رو داريد .
-----------------------------------------
قابل توجه چانگ :
كارهاي ديروز ( امروز تا حالا كاري انجام نشده ! ) :
به فارسي برگردوندنه سه پست از سه نفر توي تاپيكه " چرا سايت جادوگران را دوست داريد ؟ "
پاك كردن چندين پست بيخود در تاپيكه " آموزشه جادوگري به زبان ساده . شامل ..... "
كه پستاش اينا بودن : نظراتون چيه ؟ ----- بگو ببينم پيشنهادت چيه ليلي ؟ و از اين قبيل پستها ......
خوب اين كاراي من توي ديروز بود امروز رو دوباره مينويسم .
نيما بلك عزيز براي گرفتن مجوز توي تالا اصلي هيچ كاري لازم نيست بكني ... چونكه سيستم مديريت تالار اصلي با بقيه جاها متفاوته .... يعني تو تاپيك رو ميزني اگه بد بود پپاك ميشه اگرم خوب بود ميميونه . يعني چي يعني تو تاپيك رو بزن ناظرا خودشون كارو حل ميكنن . -------------------------------- در ضمن آقاي ايماگو من كه ميگم بايد تاپيك كار بشه روش اگه پيشرفت كرد ميمونه و اگر نكرد پاك ميشه .... پس جوشه بيخودي نزن . --------------------- در ضمن پستهاي هر دو تون بااجازتون به دليل بي مورد بودن پاك ميشه . --------------------------- قابل توجه چو چانگ : كارهاي ديروزمو توي پست قبلي ببين . و اما كارهاي امروزم : 1 - ويرايش نظر سنجيه تاپيكه " آغاز جادوگري " ( يكي از گزينه هاشو پاك كردم ) 2 - يه تعدادي پست دو سه كلمه اي ( خيلي زياد بودن ) 3 - يه تعدادي پست فارگليسي رو به فارسي برگردوندم . 4 - يه تعدادي پست كه پيوست بيخود توش بود , پيوستشو پاك كردم . 5 - تاپيكه مسابقه اي باجوايز باور نكردني رو قفل كردم . توسط چو چانگ ويرايش شد.دوست عزيز لطفا پيام پي در پي نزنيد.
نيما بلك عزيز براي گرفتن مجوز توي تالا اصلي هيچ كاري لازم نيست بكني ... چونكه سيستم مديريت تالار اصلي با بقيه جاها متفاوته .... يعني تو تاپيك رو ميزني اگه بد بود پپاك ميشه اگرم خوب بود ميميونه . يعني چي يعني تو تاپيك رو بزن ناظرا خودشون كارو حل ميكنن . -------------------------------- در ضمن آقاي ايماگو من كه ميگم بايد تاپيك كار بشه روش اگه پيشرفت كرد ميمونه و اگر نكرد پاك ميشه .... پس جوشه بيخودي نزن . --------------------- در ضمن پستهاي هر دو تون بااجازتون به دليل بي مورد بودن پاك ميشه . --------------------------- قابل توجه چو چانگ : كارهاي ديروزمو توي پست قبلي ببين . و اما كارهاي امروزم : 1 - ويرايش نظر سنجيه تاپيكه " آغاز جادوگري " ( يكي از گزينه هاشو پاك كردم ) 2 - يه تعدادي پست دو سه كلمه اي ( خيلي زياد بودن ) 3 - يه تعدادي پست فارگليسي رو به فارسي برگردوندم . 4 - يه تعدادي پست كه پيوست بيخود توش بود , پيوستشو پاك كردم . 5 - تاپيكه مسابقه اي باجوايز باور نكردني رو قفل كردم . توسط چو چانگ ويرايش شد.دوست عزيز لطفا پيام پي در پي نزنيد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 15 بهمن 1383 14:48
جزئیات کاربر

ارسال شده در: پنجشنبه 15 بهمن 1383 14:11
جزئیات کاربر

دنيس ببين لطف نكن نگو كه باز كن اگه بد بود پاكش ميكنيم!
اينجا باز شده كه ما اول ببينيم بدن يا خوب و بعد بذاريم كه باز كنن.
چون اگه تاپيك بدي بوده باشه و باز بشه همه ميان توش پست ميزنن و وقتي ما اونو پاك كنيم مشكلات زيادي به وجود مياد....
براي همين گودريك جان من بايد بگم كه من كاملا منظورتو فهميدم و به نظرم تاپيك خوبي ميتونه باشه...پس مجوزش داده شد.
در ضمن بايد بگم كه لطفا بيخود و بيجهت وقتي نميخوايد تاپيكي رو باز كنيد اينجا پست نزنيد....اگه از پست اول اين تاپيك نگاه كنيد تاپيكهاي بسياري رو ميبينيد كه مجوزشون داده شده ولي باز نشدن....
اينجا فقط براي گفتگو با ناظرها و گرفتن مجوز هست...پيامهاي بيربط نزنيد....
-----------------
راستي دنيس ميخواستم بگم براي جلوگيري از سوءتفاهمهايي كه ممكنه پيش بياد من و تو هركاري كه ميكنيم اينجا بنويسيم و اعضا هم اگه مشكلي با اينم مورد داشتن مطرح كنن...
براي شروع :
من تاپيك هزار و يكشب رو پاك كردم چون مدت زيادي بود توش پست زده نشده بود و 7 پست بيشتر نداشت ....
چندتا پست ناقابل هم از تاپيكهاي منفورترين چهره هاي دوستان، جوكهاي جادويي و ضرب المثلهاي جادويي پاك كردم.
تاپيك برترينهاي كتاب كه قفل شده بود رو باز كردم و نظرسنجي درباره بهترين اعضاي سايت رو هم قفل كردم.
حالا هم ميخوام چيزي رو كه تازه به ذهنم رسيده اجرا كنم و اون اينه كه تاپيكهايي كه مجوز داده شده ولي باز نشدن رو باز كنم.
و ميخوام تاپيك به چه دليل داستانهاي هري پاتر را مطالعه ميكنيد رو هم يه كم پاكسازي كنم.
-----------------------
دنيس من منتظر هستم تو هم كارهايي كه كردي رو اينجا بنويسي.
اينجا باز شده كه ما اول ببينيم بدن يا خوب و بعد بذاريم كه باز كنن.
چون اگه تاپيك بدي بوده باشه و باز بشه همه ميان توش پست ميزنن و وقتي ما اونو پاك كنيم مشكلات زيادي به وجود مياد....
براي همين گودريك جان من بايد بگم كه من كاملا منظورتو فهميدم و به نظرم تاپيك خوبي ميتونه باشه...پس مجوزش داده شد.
در ضمن بايد بگم كه لطفا بيخود و بيجهت وقتي نميخوايد تاپيكي رو باز كنيد اينجا پست نزنيد....اگه از پست اول اين تاپيك نگاه كنيد تاپيكهاي بسياري رو ميبينيد كه مجوزشون داده شده ولي باز نشدن....
اينجا فقط براي گفتگو با ناظرها و گرفتن مجوز هست...پيامهاي بيربط نزنيد....
-----------------
راستي دنيس ميخواستم بگم براي جلوگيري از سوءتفاهمهايي كه ممكنه پيش بياد من و تو هركاري كه ميكنيم اينجا بنويسيم و اعضا هم اگه مشكلي با اينم مورد داشتن مطرح كنن...
براي شروع :
من تاپيك هزار و يكشب رو پاك كردم چون مدت زيادي بود توش پست زده نشده بود و 7 پست بيشتر نداشت ....
چندتا پست ناقابل هم از تاپيكهاي منفورترين چهره هاي دوستان، جوكهاي جادويي و ضرب المثلهاي جادويي پاك كردم.
تاپيك برترينهاي كتاب كه قفل شده بود رو باز كردم و نظرسنجي درباره بهترين اعضاي سايت رو هم قفل كردم.
حالا هم ميخوام چيزي رو كه تازه به ذهنم رسيده اجرا كنم و اون اينه كه تاپيكهايي كه مجوز داده شده ولي باز نشدن رو باز كنم.
و ميخوام تاپيك به چه دليل داستانهاي هري پاتر را مطالعه ميكنيد رو هم يه كم پاكسازي كنم.
-----------------------
دنيس من منتظر هستم تو هم كارهايي كه كردي رو اينجا بنويسي.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
ارسال شده در: چهارشنبه 14 بهمن 1383 19:41
جزئیات کاربر

سلام من هم ناظر شدن تورو تبریک میگم ...
من میخوام یه تاپیک با عنوان:آغاز جادوگری باز کنم.
موضوعش اینه که من میخوام نظر اعضا رو در مورد اینکه جادوگری از کی
شروع شد بدونم یا اینکه آغاز جادو چگونه بود...قبوله؟
من میخوام یه تاپیک با عنوان:آغاز جادوگری باز کنم.
موضوعش اینه که من میخوام نظر اعضا رو در مورد اینکه جادوگری از کی
شروع شد بدونم یا اینکه آغاز جادو چگونه بود...قبوله؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وه که چه بیرنگ و بینشان که منم...کی ببینم مرا چنان که منم؟!
Re: دفتر ناظر انجمن جادو و جادوگري (مجوز تاپيك رو اينجا بگيريد)
ارسال شده در: چهارشنبه 14 بهمن 1383 18:40
سلام
من میخواستم یه تاپیک با عنوان آخر چه بلایی سر هریس مییاد درست کنم
موضوعش هم اینه که آخر هری زنده میمونه یا نه
اگه زنده میمونه چه کاره میشه
اگه میمیره چه جوری و کی
من میخواستم یه تاپیک با عنوان آخر چه بلایی سر هریس مییاد درست کنم
موضوعش هم اینه که آخر هری زنده میمونه یا نه
اگه زنده میمونه چه کاره میشه
اگه میمیره چه جوری و کی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دوران خوبیو در کنار اعضای فعال داشته باشید
، ولی اینو بدونید که در حق خانواده بلک خیلی ظلم شده!
، ولی اینو بدونید که در حق خانواده بلک خیلی ظلم شده!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج
---------