قوانين كل كل:
1- همه موظفن كه در بالاي پيامشون بنويسن كه در جواب خطاب به كيه... براي مثال به پيام هاي من نگاه كنين
2- اگه ده نفر هم به شما جواب داده باشن بايد جدا جدا به همه ي اون ها جواب بدن. براي اينكه كارتون سخت نشه لطفا از جواب دادن به پيام هاي ديگران بپرهيزيد!
3- هر كس كه كم آورد ديگه نبايد اينجا پيام بده. و اعضاي جبهه ي مخالف هم چون ممكنه طرف بي جنبه باشه لطف كنن ديگه در پيامشون اسمي از كم آورده نبرن.
4- هيچ كس حق نداره كل كل داخلي (كل كل بين گريفندوريها كه سفيد هم هستند) رو در جايي خارج از اين تايپيك انجام بده.
5- هر كس كه مي خواد كل كل كنه... اول بايد جبهه ي مورد نظرشو مشخص كنه. يعني همون كاري كه مي ميلان كرد و بعد شروع به كل كل كنه.
6- اگر حداكثر تا سه روز بعد از پيام فرد مورد خطاب شده به پيام جواب نده... كم آورده محسوب ميشه و بايد قانون سوم رو رعايت كنه.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
13 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[continious]] اسمشو سیاهها نمیتونن ببینن! (گریفیندور)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

قال سوسك خطاب به [b]اليشيا:
1- كم آوردين ديگه... شش روز تمام رفتين فكر كردين بعد اومدين جواب دادين!
2- آخه بچه اي! عقلت نمي كشه! وقتي آدم از كسي مي ترسه بهش مي خنده... براي اينكه روحيه اش رو خراب كنه... اين يكي از راه هاي تضعيف روحيه است...
3- من به هيچ وجه حال نمايش نامه خواني رو ندارم... و اگه تو بخواي نمايشنامه بنويسيمن هم ور ميدارم در جوابت شونصد صفحه داستان مي نويسم و يكجا ميذارم در سايت و اگه نخونيش و جواب ندي ميگم كم آوردي!
4- كسي نيست كه موضوع رو داغ كنه... و گرنه ما هم بدومون نمياد.
5- ميگم كه اين ابراز وجود ها رو بگذار توي امضات تا مجبور نشي هر دفعه بذاريشون اينجا!
----------
قال سوسك خطاب بهاندروميدا:
1- كم آوردين خوبش هم كم آوردين!
2- من كه درس هام رو قبلا گفتم... و اين بار آخريه كه ميگم... من فوق دكتراي مقابله با سوسك آزاري از دانشگاه چيچينگ پيچينگ آمريكا دارم.
3- هر كس جواب هاي خودش رو بخونه و بهش جواب بده...
----------
قال سوسك خطاب بههورنباي:
موافقم... من چند تا قانون مينويسم كه هر كي رعايت نكنه يا كم آورده يا جزء كل كل كننده ها به حساب نمايد.
-------------
قال سوسك خطاب بهديپت:
1- موافقم.
2- جالب بود ولي مشكل داشت. اينجا محله كل كله نه داستان نويسي... هورنباي شماره گذاري كن و بعد بنويس و بين هر شماره فاصله بگذار. چون يك متن پشت سر هم و طولاني قابل خوندن نيست و حوصله ي فرد رو سر ميبره.
در مورد پيام دوم:
1- ببين لطفا ديگه اسم لاوندر رو در پيام هات نيار... چون بي جنبه است و اين از پيامش معلوم شد!
-------------------
قال سوسك خطاب بهارني مك ميلان:
تبريك ميگم. ورودت رو به جبهه ي كل كل خودمون تبريك ميگم... البته گروه مقابل ضعيف شده... ولي دارم روي يك كل كل وسيع در سايت فكر مي كنم و اميدوارم كه با كمك هم ديگه موفق بشيم.
------------------------
قال سوسك خطاب بهلاوندر:
1- تو ديگه كم آوردي و نبايد اينجا پيام بدي.
2- چون همه به قدرت جبهه ي ما پي بردن. جبهه اي كه من به تنهايي پيش مي بردمش ولي توانست در مقابل سه نفر به ايسته و يك نفرشون هم كم آورده تا حالا. پس زماني كه ما يك جبهه ي بزرگ بشيم مي تونيم همه ي سايت رو از مقابل برداريم.
3- ببين من هم اگه كم مي آوردم همين حرفها رو ميزدم... بعدشم ما ارزش هدر دادن وقت شما رو نداريم ولي شما ارزش هدر دادن وقت ما رو دارين!خيلي خنده داره! بچه ها يك جك با مزه!
4- ما بي جنبه ايم! يك جك ديگه! ببين عزيز حالا ما ديگه اسم تو رو نمياريم چون فهميديم كه بي جنبه اي! وگرنه نمي گفتي كه نگو كم آوردي!
5- آره... ما معني كم آوردنو نمي دونيم! چون تا حالا كم نياورديم! ولي تو كه شب و روز كم آؤردي معنيش رو خوب مي دوني!
--------------------------
جبهه بندي جديد:
سوسك- ديپت- ايماگو - هورنباي - ارني مك ميلان
با
چو- اليشيا- اندروميدا
يك چيز جالب در مورد جبهه بندي: در جبهه ي اولي فقط پسرها و در جبهه ي دومي فقط دخترها حضور دارن!
[/b]
1- كم آوردين ديگه... شش روز تمام رفتين فكر كردين بعد اومدين جواب دادين!
2- آخه بچه اي! عقلت نمي كشه! وقتي آدم از كسي مي ترسه بهش مي خنده... براي اينكه روحيه اش رو خراب كنه... اين يكي از راه هاي تضعيف روحيه است...
3- من به هيچ وجه حال نمايش نامه خواني رو ندارم... و اگه تو بخواي نمايشنامه بنويسيمن هم ور ميدارم در جوابت شونصد صفحه داستان مي نويسم و يكجا ميذارم در سايت و اگه نخونيش و جواب ندي ميگم كم آوردي!
4- كسي نيست كه موضوع رو داغ كنه... و گرنه ما هم بدومون نمياد.
5- ميگم كه اين ابراز وجود ها رو بگذار توي امضات تا مجبور نشي هر دفعه بذاريشون اينجا!
----------
قال سوسك خطاب بهاندروميدا:
1- كم آوردين خوبش هم كم آوردين!
2- من كه درس هام رو قبلا گفتم... و اين بار آخريه كه ميگم... من فوق دكتراي مقابله با سوسك آزاري از دانشگاه چيچينگ پيچينگ آمريكا دارم.
3- هر كس جواب هاي خودش رو بخونه و بهش جواب بده...
----------
قال سوسك خطاب بههورنباي:
موافقم... من چند تا قانون مينويسم كه هر كي رعايت نكنه يا كم آورده يا جزء كل كل كننده ها به حساب نمايد.
-------------
قال سوسك خطاب بهديپت:
1- موافقم.
2- جالب بود ولي مشكل داشت. اينجا محله كل كله نه داستان نويسي... هورنباي شماره گذاري كن و بعد بنويس و بين هر شماره فاصله بگذار. چون يك متن پشت سر هم و طولاني قابل خوندن نيست و حوصله ي فرد رو سر ميبره.
در مورد پيام دوم:
1- ببين لطفا ديگه اسم لاوندر رو در پيام هات نيار... چون بي جنبه است و اين از پيامش معلوم شد!
-------------------
قال سوسك خطاب بهارني مك ميلان:
تبريك ميگم. ورودت رو به جبهه ي كل كل خودمون تبريك ميگم... البته گروه مقابل ضعيف شده... ولي دارم روي يك كل كل وسيع در سايت فكر مي كنم و اميدوارم كه با كمك هم ديگه موفق بشيم.
------------------------
قال سوسك خطاب بهلاوندر:
1- تو ديگه كم آوردي و نبايد اينجا پيام بدي.
2- چون همه به قدرت جبهه ي ما پي بردن. جبهه اي كه من به تنهايي پيش مي بردمش ولي توانست در مقابل سه نفر به ايسته و يك نفرشون هم كم آورده تا حالا. پس زماني كه ما يك جبهه ي بزرگ بشيم مي تونيم همه ي سايت رو از مقابل برداريم.
3- ببين من هم اگه كم مي آوردم همين حرفها رو ميزدم... بعدشم ما ارزش هدر دادن وقت شما رو نداريم ولي شما ارزش هدر دادن وقت ما رو دارين!خيلي خنده داره! بچه ها يك جك با مزه!
4- ما بي جنبه ايم! يك جك ديگه! ببين عزيز حالا ما ديگه اسم تو رو نمياريم چون فهميديم كه بي جنبه اي! وگرنه نمي گفتي كه نگو كم آوردي!
5- آره... ما معني كم آوردنو نمي دونيم! چون تا حالا كم نياورديم! ولي تو كه شب و روز كم آؤردي معنيش رو خوب مي دوني!
--------------------------
جبهه بندي جديد:
سوسك- ديپت- ايماگو - هورنباي - ارني مك ميلان
با
چو- اليشيا- اندروميدا
يك چيز جالب در مورد جبهه بندي: در جبهه ي اولي فقط پسرها و در جبهه ي دومي فقط دخترها حضور دارن!
[/b]
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
جزئیات کاربر

لاوندر تو جواب ندی سنگین تری اگه تو کم نمیاری پس چرا فرار می کنی کسی دنبالت نکرده که تو انقدر بی جنبه ای که کل کلم نمی کنی پس نگو ما بی جنبه ایم خودتی که همش کم می یاری بهانه می گیری
ما که دندونامون مثل موهای سرمان سفید شد آخرش معنی بی حنبه و کم آوردن از نظر شما را نفهمیدم
ما که دندونامون مثل موهای سرمان سفید شد آخرش معنی بی حنبه و کم آوردن از نظر شما را نفهمیدم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ماگل
جزئیات کاربر
پستها:
0
نقل قول:
اول باید معلوم بشه کل کل چند نفره س؟ !
نمی دونم چرا این همه ادم خودشونو قاطی می کنن ؟! الیور جان ( چو و اندرومیدا) بزودی کم نمیارن بلکه به زودی مثل من متوجه میشن که با این افراد نباید وقت طلا شونو هدر بدن ! البته من که متوجه این موضوع شده بودم سریع خودمو کنار کشیدم و میدونستم که خیلی ها میگن کم اورده ! که این هم بدلیل بی جنبگی اوناس ! یکی از اخلاق های غیر عادی تون همین قانونه >این چه قانونیه که هر کی بعد از سه روز جواب بده کم میاره ؟ مردم که مثل شما بی کار نیستن وقت و بی وقت آ ن لاین باشن . و من هم که دیر جواب میدادم شرمنده ! من تقریبا هر روز آن میشدم اما فقط به جادوگران و این تاپیک نمی اومدم.ولی واقعیتش این بود که 1-هم خسته شده بودم که همش حرفای صد تا یه غاز بشنوم و 2-واقعا وقت نمی کردم . 3- فهمیدم این کسایی که باهاشون کل کل میکنم جنبه ندارن ( همین طور که میبینین بعد از پیام من مبنی بر اینکه کل کل نمی کنم .مدام از من میگن و دست از سرم بر نمی دارن پس تنها توصیفی که میشه در موردشون کرد اینه : خیلی بی جنبه هستن !
توجه : لطفا دست از سر من بردارین و موضوع به اصطلاح کم اوردن (!) منو برای بالا بردن پست هاتون بهانه نکنین .
انقدر رو این کلمه ی (کم اوردن) تاکید نکنید چرا که اصلا معنیشو نمی دونید !
راستي ميبينم كه از چو خبري نيست كه...اي بابا بعد از لاوندر حالا نوبت چو شد؟. اخه شما كه ميدونين كم ميارين چرا مياين وسط؟
سوسك عزيز اين جوري فايده نداره بايد يه قانون بزاريم كه هركي مثلا بعد از يه تايم به خصوص(چه ميدونم مثلا سه روز) اينجا پست نزد رسما كم اورده...
اول باید معلوم بشه کل کل چند نفره س؟ !
نمی دونم چرا این همه ادم خودشونو قاطی می کنن ؟! الیور جان ( چو و اندرومیدا) بزودی کم نمیارن بلکه به زودی مثل من متوجه میشن که با این افراد نباید وقت طلا شونو هدر بدن ! البته من که متوجه این موضوع شده بودم سریع خودمو کنار کشیدم و میدونستم که خیلی ها میگن کم اورده ! که این هم بدلیل بی جنبگی اوناس ! یکی از اخلاق های غیر عادی تون همین قانونه >این چه قانونیه که هر کی بعد از سه روز جواب بده کم میاره ؟ مردم که مثل شما بی کار نیستن وقت و بی وقت آ ن لاین باشن . و من هم که دیر جواب میدادم شرمنده ! من تقریبا هر روز آن میشدم اما فقط به جادوگران و این تاپیک نمی اومدم.ولی واقعیتش این بود که 1-هم خسته شده بودم که همش حرفای صد تا یه غاز بشنوم و 2-واقعا وقت نمی کردم . 3- فهمیدم این کسایی که باهاشون کل کل میکنم جنبه ندارن ( همین طور که میبینین بعد از پیام من مبنی بر اینکه کل کل نمی کنم .مدام از من میگن و دست از سرم بر نمی دارن پس تنها توصیفی که میشه در موردشون کرد اینه : خیلی بی جنبه هستن !
توجه : لطفا دست از سر من بردارین و موضوع به اصطلاح کم اوردن (!) منو برای بالا بردن پست هاتون بهانه نکنین .
انقدر رو این کلمه ی (کم اوردن) تاکید نکنید چرا که اصلا معنیشو نمی دونید !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نقل قول:
شما برای ما معنی کم آوردنو توضیح بدین
=-=-=-=-
الیور هورنبای جالب بود
اندرومیدا نوشته:
من و چو کم نیاوردیم!!
خارج از فاضلاب مردم درس می خونن و هر وقت که دلشون بخواد نمی تونن بیان سر اینترنت.
در ضمن این جا خیلی شلوغ شده .......دوباره از اول......... در ضمن زیاد چیز ننویسین جواباش زیاد می شه.
شما برای ما معنی کم آوردنو توضیح بدین
=-=-=-=-
الیور هورنبای جالب بود
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

ب...ه ميبينم كه هنوز روتون كم نشده و دارين ادامه ميدين...البته خوبه براتون از اين كل كلا..كم كم راه ميفتين...اندروميدا جان عزيز دل برادر..شما همون بهتر كه بشيني سر درسو مخشت يه وقت خانم معلم اوفت نكنه دختركم...من به شخصه شمارو همين جوري قبول دارم نميخواد اينجا پست بزني از مخشات عقب بموني ..باشه كوچولو؟ الانم برو جيش بوس لالا يه وقت فردا خواب نموني خانم معلم بگه دختر بد...باشه؟
و شما اليشيا جان اولا كه من اون يارو نيستم دختر خوب مودب باش من اليور هورنباي هستم.بعدشم من همينطوري دارم ميبينمت موهامم مزاحم نيست. فكرنميكني بهتره به جاي اين پست زدنا يه حموم بري خيلي واست بهتره؟ البته همينطوريشم واسه من كه فرقي نميكنه ..واسه خودت ميگم دخترم يه وقت ميموني رو دست بابايي ها...ازمن گفتن بود...بعدشم اگه خواستي بري حموم حواست باشه اين رفيق ما سوسك اونجا جلسه نداشته باشن با بروبچ مزاحمشون بشي....باشه.؟ ا قربونه دختر
راستي ميبينم كه از چو خبري نيست كه...اي بابا بعد از لاوندر حالا نوبت چو شد؟. اخه شما كه ميدونين كم ميارين چرا مياين وسط؟
سوسك عزيز اين جوري فايده نداره بايد يه قانون بزاريم كه هركي مثلا بعد از يه تايم به خصوص(چه ميدونم مثلا سه روز) اينجا پست نزد رسما كم اورده...
و شما اليشيا جان اولا كه من اون يارو نيستم دختر خوب مودب باش من اليور هورنباي هستم.بعدشم من همينطوري دارم ميبينمت موهامم مزاحم نيست. فكرنميكني بهتره به جاي اين پست زدنا يه حموم بري خيلي واست بهتره؟ البته همينطوريشم واسه من كه فرقي نميكنه ..واسه خودت ميگم دخترم يه وقت ميموني رو دست بابايي ها...ازمن گفتن بود...بعدشم اگه خواستي بري حموم حواست باشه اين رفيق ما سوسك اونجا جلسه نداشته باشن با بروبچ مزاحمشون بشي....باشه.؟ ا قربونه دختر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[img alig
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 30 تیر 1389 20:01
از: معلوم نیست!دوره گردم!
پستها:
660

من و چو کم نیاوردیم!!
خارج از فاضلاب مردم درس می خونن و هر وقت که دلشون بخواد نمی تونن بیان سر اینترنت.
در ضمن این جا خیلی شلوغ شده .......دوباره از اول......... در ضمن زیاد چیز ننویسین جواباش زیاد می شه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
جزئیات کاربر

آخی سوسک این 3 روز لابد کلی ذوق کردی و رفتی به همه تو فاضلاب گفتی که ماها کم آوردیم؟طفلک!البته ما همیشه خیلی دوست داریم که دل سوسک کوچولوهایی مثل تو رو شاد کنیم ولی خب دیگه بسته....
تو فاضلاب شما آدم از یکی بترسه بهش میخنده؟!!!yeyebrow: (البته سوسکی ماهم انتظار دیگه ای ازت نداریم)ولی تو و ایمانگو که تا اونجایی که من یادمه باهم مشکل داشتین......
حالا از این بگذریم گناه داری....
میبینم که یه عضو خوش تیپم به جبهتون اضافه شده!!
فقط به این یارو بگو موهاشو از جلو چشمش بزنه کنار شاید اونم منو ببینه از قیافم بترسه در ره(تو خودت که نمیترسی؟
)
بعدم گفته باشم من هر موقع با نمایشنامه حال کنم نمایشنامه مینویسم....بهترم هست که جواب بدی بهشون که یه موقع خدایی نکرده کسی نگه کم اوردی!
..........................
(خارج از کل کل ):بابا یکم موضوع رو داغش کنین این دیگه داره تکراری میشه ها!
............................
این ایمانگو و اون یکی تا اونجایی که من یادمه (جواب)نمیدن که ما هم بخوایم جوابشونو بدیم....
و در آخر:
تو فاضلاب شما آدم از یکی بترسه بهش میخنده؟!!!yeyebrow: (البته سوسکی ماهم انتظار دیگه ای ازت نداریم)ولی تو و ایمانگو که تا اونجایی که من یادمه باهم مشکل داشتین......
حالا از این بگذریم گناه داری....میبینم که یه عضو خوش تیپم به جبهتون اضافه شده!!
فقط به این یارو بگو موهاشو از جلو چشمش بزنه کنار شاید اونم منو ببینه از قیافم بترسه در ره(تو خودت که نمیترسی؟
)بعدم گفته باشم من هر موقع با نمایشنامه حال کنم نمایشنامه مینویسم....بهترم هست که جواب بدی بهشون که یه موقع خدایی نکرده کسی نگه کم اوردی!
..........................
(خارج از کل کل ):بابا یکم موضوع رو داغش کنین این دیگه داره تکراری میشه ها!
............................
این ایمانگو و اون یکی تا اونجایی که من یادمه (جواب)نمیدن که ما هم بخوایم جوابشونو بدیم....
و در آخر:
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

سلام برو بچ كل كل (مخصوصا سوسك و. ايماگوي عزيز
سوسك عزيز من از اين لحظه به شما ملحق شدم.ايماگوي عزيز خوشبختم كه تو يه گروهيم پروف. بعدشم بابا اينا حريف نيستن كه بابا.همين الانشم لاوندر كم اورده فقط مونده ان چو چانگ كه روش كم نميشه...اونم كه همين روزا به لاوند خواهد پيوست....
سوسك عزيز من از اين لحظه به شما ملحق شدم.ايماگوي عزيز خوشبختم كه تو يه گروهيم پروف. بعدشم بابا اينا حريف نيستن كه بابا.همين الانشم لاوندر كم اورده فقط مونده ان چو چانگ كه روش كم نميشه...اونم كه همين روزا به لاوند خواهد پيوست....
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[img alig
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج