جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  72 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  187 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  207 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  302 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  204 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
نجوم و اختر فيزيك
ارسال شده در: چهارشنبه 12 اسفند 1383 18:49
نمایش جزئیات
آفلاین
باشه از این به بعد متن هاتون رو در چند قسمت بنویسید
1.کل کل
2 .کول کول
3 .شاخ شیکستن
4 .تعمیر شاخ شیکسته
5 .رول پلینگ :bigkiss:
6. نجوم جون مادرتون راجب اون دو تا سئوال بحث کنید اگر نمی خواهید هم که ادامه نداره فقط مطالب رول پلینگ رو بریم جلو
--------
در ضمن هرمیون منجم (منظور نجوم خوان)راجب ابعاد جهان و تعدادش یک مقاله 3 الی 50 پوستی (خطی) بنویس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هنگام سپیده دم خروس سحری ،دانی که چرا همی کند نوحه گری ؟
یعنی نمودند در آینه صبح ،کز عمر شبی گذشت و تو بی خبری
Re: نجوم و اختر فيزيك
نقل قول:

پروفسور دیپت نوشته:
خارج از رول:
بله مثل اینکه قرار دعوا داشته باشیم این که شد همش کلکل (در مورد پست های آخر) نه همدریگرو کتک نزنید نه درمانگاه پر شده .
لاوندر خودت همیشه عاشق کلکل بودی نگو که من نمی خواستم تو در واقع پودر خارش مصرف می کنی. در ضمن آدم که می خواد غلت املایی بگیره خودش غلت املایی نداره که جمله را جنمله بنویسه البته من در غلت املایی داشتن مقام اول دارم ولی ادعا ندارم که غلت ندارم من چون افغانیم غلت املایی دارم چون زبان ما دری شما چرا؟

وگا جان هم در کتاب و هم در واقعیت سینسترا ما خانم حالا هم دار فانی را ودا گفته و...
در ضمن اب مقالات حال کردم ولی هوز همشو نخوندم ولی با حال بود

باید بهت بگم که غلط املایی با اشتباه تایپی کلی فرق میکنه ! در اشتباه تایپی ممکنه یه حرف از قلم بیفته یا اینکه یه حرف دیگه اضافه نوشته بشه ....اما غلط املایی یه چیزی مثل " خضعبلات " (!) میشه که کاملا مشخصه اشتباه تایپی نیست ولی محض اطلاع تو بگم که من در املای کلمات هیچ وقت اشتباه نکردم و باز هم باید بگم که تا بحال از کسی غلط املایی نگرفته بودم
در ضمن من نخواستم با کسی دعوا کنم . اینا شروعش کردن و من هم جوابشونو دادم . البته ممکنه که از دعوا کردن بدم نیاد ولی در حال در این تاپیک " نجوم و اختر فیزیک " به هیچ وجه قصد کل کل یا بقول شما دعوا رو ندارم و به این قصد هم در این تاپیک پست نمی زنم . منتها می بینی که من شروع کننده نبودم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 اسفند 1383 23:54
نمایش جزئیات
آفلاین
خارج از رول:
بله مثل اینکه قرار دعوا داشته باشیم این که شد همش کلکل (در مورد پست های آخر) نه همدریگرو کتک نزنید نه درمانگاه پر شده .
لاوندر خودت همیشه عاشق کلکل بودی نگو که من نمی خواستم تو در واقع پودر خارش مصرف می کنی. در ضمن آدم که می خواد غلت املایی بگیره خودش غلت املایی نداره که جمله را جنمله بنویسه البته من در غلت املایی داشتن مقام اول دارم ولی ادعا ندارم که غلت ندارم من چون افغانیم غلت املایی دارم چون زبان ما دری شما چرا؟

وگا جان هم در کتاب و هم در واقعیت سینسترا ما خانم حالا هم دار فانی را ودا گفته و...
در ضمن اب مقالات حال کردم ولی هوز همشو نخوندم ولی با حال بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نجوم و اختر فيزيك
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 اسفند 1383 23:50
نمایش جزئیات
آفلاین
اما یک سئوال حیاتی می خوام بپرسم اونم اینه که اگر این ابتدای جهان بوده و قبل از اون هیچی نبوده پس این پلاسما از کجا پیدا شده ؟
جواب این سئوال هنوز در پرده ای از ابهام اما من می خوام این رو برای شما شرح بدم که شاید این ابتدای جهان ما بوده، ولی احتمالا انتهای جهان قبلی بوده !!!
چیزی فهمیدید نه ؟؟؟؟ منم اولش به هر کی می گفتم نمی فهمید ولی حالا همه خوره مطلب شدن
ببینید دنیای ما از ابعاد تشکیل شده این رو میزارم مسئله شما که چند تا بعد * داره که حداقل موضوع برای تحقیق داشته باشید. اما بدونید که این ابعاد تنها ابعاد جهان نیستن مثلا اگرشما در بعد زمان و مکان و ... محسور هستید و نمی توانید کاری بکنید اما روح شما در این ابعاد محسور نیستید اما حتما در بعد دیگری محسور است این نشانگر آن است که ابعاد دیگری در جهان مازاد این ابعاد وجود دارد اونایی که رشتشون ریاضی (من که نیستم الهی هزار مرتبه شکر)حتما جهان n بعدی رو خوندن این نشون میده که در همین جایی که دست شما هست دست شخص دیگری هم هست اما در ابعاد دیگری ور در جهانهای دیگر بخاطر همین یک نظریه ساختن که میگن که شما اگر بعد زمان رو بشکنید در آن واحد دو جهان رو می سازید که در یکی مثلا مثل حال و در دیگری بخاطر تغییر شما تغیر کرده حالا اگر در حال جهان وجود داره چرا در گذشته نبوده این نظریه جهان چرخه ای** که بحث منو بیشتر داغ میکنه می گه که آقا (البت خانم ها بخاطر کم هوشی منظور نیستن) جهان از ابتدا شروع میشه و در انتها به یک دنیای دیگه ختم میشه حالا فرض کنید هم زمان با دنیای ما چندین جهان دیگر وجود داشته باشه اینطوریکه نمی شه زندگی کرد اگر هم زمان وبا ابعاد یکی باشه این یک جواب جالب داره هم میشه هم نمیشه خو ب چطوری
یکی از دوستان : این چی داره بلغور می کنه؟؟ اصلا معلوم نیست!!!
خوب حالا فکر کنید یک توپ جلوی شماست روی توپ خطوط فرضی بکشید مثلا هزار تا خط مثل خطوط استوا و نصف انهار بعضی هم دیگه رو قطع میکنن حالا فرض کنید که کل فضای توپ پر از این خطوط باشه همه جا تقاطع میشه و همه جا شلوخ پلوخ اما همه در یک سطح خطوط جدایی هستند حال فرض کنید هر خط یک جهان باشد چی می شود از ابتدای خطی که شروع به کشیدن می کنید فرض کنید ابتدای جهان است حال انتهای خط به ابتدای خط ختم می شود و دوباره برای اینکه به آخر برسد باید خط را ادامه بدهید وا ین حلقه لوپ یا حلقه تکرار اونقدر ادامه پیدا میکنه که ماژیک کم بیاری حالا کی تموم میشه بعدا در موردش حرف خواهیم زد .اما حال یکی از خطوط را در نظر بگیرید و با چسب شیشیه ای روی آن بکشید حال شما جهانی با شکل دیگر(بعد) در روی یا در منطقه و همزمان با جهان زیری ساختید .
اما یک سئوال ! ایا اوقات جهانهای یک سطح فرق میکنه ؟؟ آیا این حلقه تمامی ندارد؟؟؟
-------------------
*Dimensional
**cyclic universe
---------------
اینم ادامه
اگر می خواهید ادامه پیدا کنه باید در مورد سئوالات بالا بحث کنید
---------------------
بازم هرمیون میگم که امین تفرشی من رو نمی شناسه ولی من اون میشناسم
-----------------------
اما یک چیزه دیگه جاتون خیلی خالی دارم کنسرت بم شجریان و گوش میکنم و الان داره میگه :
سمن بویان غبار غم چو برخیزد بنشیند
------------
اما باز لاوندر ادامه پست قبلی رو بخون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط وگا در 1383/12/12 0:41:20
ویرایش شده توسط وگا در 1383/12/12 18:38:55
نقل قول:

راستی لاوندر هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
------

خوب وگا در وااقع فکر نکنم که به هرمیون حرف نا مربوطی زده باشم . اگر هم جوابشو دادم تقصیر خودش بود . تو هم بهتر بود بجای طرفداری بی جا پست های قبلی رو می خوندی و من فکر می کنم که تو فقط یه نگاهی به پست هرمیون انداختی دزر ضمن به این جمله خوب دقت کن بقول خودت :

"هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد "
که فکر میکنم به دردت بخوره !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لاوندر براون در 1383/12/12 15:50:59
نجوم و اختر فيزيك
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 اسفند 1383 22:06
نمایش جزئیات
آفلاین
اولا مشخص کن چرا مونیتور بدبخت و به این روز درآوردی
دویما (دوما) اگر از بابک بپرسی محمد کاظمی هم وجود داره می گیه این چه جونوریه فکر کنم افتاد
اما منتظر ادامش باش واست جالبه شاید همین امشب فرستادم
اگر هم عجله نداری تا خرداد سال بعد و مجله اطلاعات علمی صبرکن
-----------------------
در ضمن من معلم نیستم خانم پرفسور سینسترا(راستی من مطمئن نیستم ایشون خانمه )معلم هستن آقای فلامل
راستی لاوندر هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
------
مصداق من :
ستاره ای بدرخشید و ماه مجلس شد
بقیه هش نمی دونم کی
------------------
این مربوط به پست بعدی است:
من از لاوندر معذرت میخواهم بس فراوان که عجولانه اورا محکوم کردم البته با اینکه آرزوی مرگ او و همه پاچه خواران را دارم
اما در مورد حرفی که هرمیون زد لطفا این واژه را از دیکشنری خود حذف کنید چون این واژه بس متعفن و بد بو است و مثل فحش خواب آور می مونه
هرمیون بجای متصور شدن امین تفرشی این کلمه را بکار نبر
کسی که به جد شما در این سایت کار ندارد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط وگا در 1383/12/11 22:49:20
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 اسفند 1383 16:54
نمایش جزئیات
آفلاین
ا لاوندر چرا با من کل میگذاری؟ من که نگفتم من اون موجود سبزم .. !!
در ضمن.. آدم حرف بد را تکرار نمیکنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
world has changed...I feel it in the water...I feel it in the earth...I smell it in the air... much that once was is lost... for none now live to remember it
نقل قول:

هووم لاوندر .. من اگه بودم سعی میکردم این قدر بی پروا راجع به رنکینک خودم حرف نزنم !! تو که نمی خوای یک موجود سبز از سرزمینی سبز تر یک کالکشن از پست هاتو درست کنه و بالای تاپیک بنویسه " خضعبلات لاوندر گند زاده" ؟؟؟

خواهش می کنم تا جایی که شما هستین * من جسارت نمی کنم

در ضمن شاگرد نمونه ی مدرسه می دونستی که خضعبلات غلطه و اینطوری نوشته میشه " خزعبلات" آی کیو ! البته من با این حال که هیچ وقت در مورد املای کلمات اشتباه نمی کنم تا بحال از کسیی ایراد نگرفته بودم ولی خوب دیگه گاهی حال گیری لازمه ...
...............
* کنایه از گند زاده بودن هرمیون !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لاوندر براون در 1383/12/11 22:05:25
ویرایش شده توسط لاوندر براون در 1383/12/11 22:07:22
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 اسفند 1383 16:12
نمایش جزئیات
آفلاین
وگا اگه ممکنه ادامه ی مقاله را بنویس .

هووم راستی وگا .. وقتی داری پست میزنی آیا به این هم فکر میکنی که ممکنه شخصی که داره پستتو میخونه یک لیوان چایی دستش باشه ؟ و اون چایی بپره تو گلوش ..؟ و یا از اون بدتر بپاشه روی مونیتور .. ؟ تو اصلا" به این فکر میکنی که ممکنه شخص سکته ی قلبی بکنه ؟؟ ممکن بود خفه شم !!! اگه میمردم چی کار میکردی ؟ !!!
موسسه؟ .. کلاسها.. ؟ هیچ برات مهم هست که الان همه چیز داره دور سرم میچرخه؟ .. من الان دارم یک عدد آقای تفرشی متحرک را تصور میکنم که داره زیر ماهنامه ی نجوم هری پاتر میخونه و زیر لب زمزمه میکنه : چه خوبه که آدم یک مشت اسم بلد باشه ...
...
هووم لاوندر .. من اگه بودم سعی میکردم این قدر بی پروا راجع به رنکینک خودم حرف نزنم !! تو که نمی خوای یک موجود سبز از سرزمینی سبز تر یک کالکشن از پست هاتو درست کنه و بالای تاپیک بنویسه " خضعبلات لاوندر گند زاده" ؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
world has changed...I feel it in the water...I feel it in the earth...I smell it in the air... much that once was is lost... for none now live to remember it
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 اسفند 1383 14:32
نمایش جزئیات
آفلاین
من : سلام
وگا: سلام ببخشيد كاري داشتيد
من: بله ميخواستم من هم جز شاگردان شما شوم
بچه ها زدند زير خنده
وگا : اخه شما 500 سال عمر داريد
دوباره بچه ها زدند زير خنده
وگا:من مطمئن هستم شما اين درسها را خوانده ايد شما ديگر سنگ جادو ميسازيد
من :خب درس اين موقع پيشرفت كرده ومن ميخواهم علم خودم را بعد از 500 سال به روز كنم
وگا: من بايد در اين مورد با مدير مدرسه صحبت كنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
:bigkiss: dostar
dostar to harry potter 2