جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
صفحه اصلی خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
آنلاین‌ها
اطلاعیه مدیریت
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها

آنلاین‌ها

38 کاربر(ها) آنلاین هستند (16 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
37
مهمانان
1
عضو

اطلاعیه مدیریت

تصویر تغییر اندازه داده شده

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

فن‌ فیکشن‌ها

اطلاعیه مرداب هالادورین: فروشگاه چوبدستی‌گستران برای اولین‌بار با ارائه چوبدستی‌های خاص در خدمت شماست! این فرصت استثنایی رو پیش از این که چوبدستی مورد علاقه‌تون خریداری بشه از دست ندین!
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نسل بعد مثل ما هرى پاترى مىشه؟
ارسال شده در: جمعه 28 اسفند 1383 18:41
نمایش جزئیات
آفلاین
آنچه که باید نگرانش باشیم اینست که نسل بعد هم عشق به فانتزی و خیال را حفظ کنند.خیلی از کتابها به عنوان پیشگامان همیشه در تاریخ ثبت خواهند شد. اما با هر کودکی که متولد میشه یک فانتزی جدید امکان وجود پیدا می کنه.هری پاتر مقدمه ای برای فانتزیهای نسلهای بعدی است.همینطور که کتابهای زیادی نوشته شده اند تا ذهن نویسندگان امروزی به این پرورش فکر برسه. پایداری هری مهم نیست. پایداری خیال مهمه.اون وقت هری هم جاودانه میشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بگذار آن کس که فرو افتادن شب را ندیده است عهد و پیمان پا گذاشتن در تاریکی را نبندد.
ارسال شده در: جمعه 28 اسفند 1383 15:22
نمایش جزئیات
آفلاین
فکر نکنم چون انقدر ما جلو بچه ها هری پاتر هری پاتر می کنیم ازش زده می شن
بعد فکر می کنن هری مال ما پیره زن پیره مرداست دیگه تحویل نمی گیرن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
THe return of ADAS
ارسال شده در: جمعه 28 اسفند 1383 10:43
نمایش جزئیات
آفلاین
من فكر ميكنم هم باشه هم نباشه هر چيزي توي زمان خودش جذابيت داره الان من به مامانم ميگم بيا هري پاترو بخون نميخونه ولي ببخشيد اگه بچه من بود بهش ميگفتم بخون چون مامانت خونده اما يه چيز ديگه من يه خواهر زاده دارم عاشق هري پاتر 4سالشه من بازم ميگم بايد با جذابيت به بچه داستان خوند اخه من دارم درس كودكياري ميخونم ميدونم سال نو مبارك

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
/
ارسال شده در: جمعه 28 اسفند 1383 09:40
نمایش جزئیات
آفلاین
نظرات جالب
اگر از بچگی در گوش ان ها هری پاتر بخونبم هری پاتری میشن
احتمالا به جا اذون این ها هری پاتر میخونن
من یه مثال میزنم که هری پاتر نمیمونه کتاب های ژول ورن یا ایزاک اکسیموف خیلی قشنگ تر از هری پاتر بود اما ماندگار نشدن ولی در اکثر خونه ها پیدا میشه و در حال خاک خوردنه
به جرات میتونم بگم برادر یا خواهر بزرگ تر ما اون ها رو خوندن ولی دیگه ما نخوندیم چون کتاب های فانتزی با نثر ساده تری برای ما نوشته شد و تمام این کسایی که میگن هری پاتر جاودانه است از تعصب بی جا شونه و بزرگ تر بشن بادشون میخوابه و یه احتمال هست که خیلی هم قوی رولینگ تا وقتی که ما بچه دار بشیم کش بده نوشتن کتاب ها رو احتمالا ده دوازده ساله هانسل اینده فقط این کتاب رو بخونن بعدش هم فقط در یاد ها و خاطره هایه ما میمونه (شک دارم ) من خودم چهار پنج سال دارم میخونم از دوازده سالگی پیر شدیم هنوز کتاب هاش تموم نشده مطمئنا اگه هفده سالم بود اون موقع که کتاب یک هری پاتر ترجمه شده بود نمی رفتم اون رو بخرم و بخونم امید است به هری پاتری های متعصب بر نخورده باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 27 اسفند 1383 23:37
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من تا 1 نسل باقي ميمونه
چون خوده من خيلي از رمانهاي مشهورو نخوندم و فكر هم نميكنم شما ها هم خونده باشين((البته بعضي ها ميخونن))
ولي به نظر من چون اين امروزي تره مثلا((پلي استيشن)) الان هست نه 20 ساله ديگه ولي باز هم نابود نميشه شو شايد جذابيت الانشو نداشته باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

استيو هالف و خائنين بايد بسوزند!
ارسال شده در: پنجشنبه 27 اسفند 1383 10:53
نمایش جزئیات
آفلاین
قطعا من میدونم شما هم میدونم میدونید که هری پاتر یکی از رمانهای ماندنیه! و به این سادگیا از یاد نمیره! قطعا نسل بعد ، با ما ها سروکار دارن و این علاقه به هری پاتر رو ما بشون منتقل میکنیم! مثل خیلی از رمانهای ماندنی جهان که شاید الان طرفداراش بیشتر از اون موقع باشه.
مخصوصا با این کارهایی که روش شده مثل فیلم و چیزای دیگه نمیشه به این سادگیا کنارش گذاشت.
اما نباید از این نکته بگذریم که در آینده هم قطعا رمانها و کتابای قسنگ و ماندنی دیگه ای نوشته میشه...که نسل بعدرو تحت تاثیر قرار بده اما هری پاتر جایگاه خودشو داره!
یه مساله دیگه اینکه به نظر من تا نویسنده یه کتاب زنده اس یه پشتوانه ایه برای کتابش که مردم بخرنش البته منظورم فقط هری پاتر نبود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وه که چه بیرنگ و بینشان که منم...کی ببینم مرا چنان که منم؟!

ارسال شده در: پنجشنبه 27 اسفند 1383 00:24
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظره من اون موقع چيزي جالب تر از هري پاتر براي بچه هامون مياد
همون طور كه براي ما اومد
اصلا شايد خوده رولينگ يا داستان قشنگه ديگه بنويسه كه دنيارو بتركونه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

استيو هالف و خائنين بايد بسوزند!
Re: ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
ارسال شده در: یکشنبه 18 بهمن 1383 23:07
نمایش جزئیات
آفلاین
من نقشه کشیدم تا سن پیری داستانهارو مو به مو از حفظ باشم وبرای بچه ها و نوه ها وحتی نویره هام هم تعریف کنم ...
من چه قدر رمانتیکم :bigkiss:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خوب من هم برگشتم حرفي هست ؟

[IMG]http://i7.tinypic.com/2upefxf.gif[/IMG]

نقل قول:

I miss you ! jadoogaran

Re: ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
ارسال شده در: یکشنبه 18 بهمن 1383 10:34
نمایش جزئیات
آفلاین
من اگر صد سالمم بشه بازم هری رو دوست دارم

باور کنید هرشب خوابشو میبینم وبعد ها به بچه هام هم خوندنشو توصیه می کنم

در جواب حاجی باید بگم:

1- ریش مرلین درازتر از جفتشونه

2- پرفسور فلیت ویک زن نداره وفعلا مجردی حال میکنه به دلایلشم کار نداریم
3-نه من اجازه نمیدم سیریوس با اون ازدواج کنه!

4-چون نصفش خالصه وبقیه اش شیشه خورده اس

5- چون دوست نداره ول خرجی کنه تازه رعدو برقشم خیلی ملوسه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 18 بهمن 1383 06:09
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

حاجی دارک لرد نوشته:
ای خدا!
بابا ملت شما چقدر از بحث های درپیت حال می کنین بابا من چند تا سوژه توپ بهتون میدم کار جدید باشه

1. به نظر شما ریش دامبلدور بلندتره یا ریش ملا عمر؟

2. به نظر شما زن پرفسور فیلیت ویک کیه؟

3. به نظر شما سیریوس وقتی از دنیای ارواح برگشت با میترل گریان ازدواج می کنه ؟

4. به نظر شما شاهزاده نیمه خالص چرا تمام خالص نیستش؟ چون بازارمشترکه؟ یا تولید میدون شوشه؟ یا اصلا فراسو بوده که تراشیدن زدن سونی؟

5. به نظر شما چرا هری پاتر جراحی پلاستیک نمی کنه اون رعد و برق روی پیشونیش رو ورداره؟

جواب هاي حاجي:
1- به نظر من ريش مرلين بلندتره!

2- بلاتريكس... زشت ترين پيرزن سال!

3- وا؟ مگه ميرتل ديوونه شده؟

4- ولله... هر كي ميدونه جوابش رو بده!

5- به گزينه ي چهار مراجعه كنيد!

-------------

ولله ميخوام يك چيزي رو واقعي بگم... من الآن هم هري پاتر رو دوست ندارم... چه برسه به چهل سال ديگه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟