فن فیکشن (فن فیک، داستان پردازی طرفداران. به انگلیسی: Fan fiction)، داستان هایی تخیّلی که توسّط طرفداران یک کتاب، مجموعۀ تلویزیونی، فیلم یا گروه موسیقی نگاشته میشوند. نویسندگان این داستانها با الهام از شخصیتها و ساختار داستانهای نویسندگان اصلی، حکایت جدیدی را در قالبی نو پیریزی میکنند. این مجموعهها معمولاً بطور رسمی منتشر نمیشوند و در ابتدا تنها در مجلّات طرفداران جای میگرفتند. امّا امروزه همچون دیگر فعّالیتهای هواداران به سادگی قابل دستیابی در اینترنت اند.
فن فیکشن نویسی هری پاتر محبوب ترین نوع هواداری آنلاین و قلم محور طی یک دهه اخیر به شمار می رود. علیرغم پایان انتشار مجموعه کتاب های هری پاتر در سال ۲۰۰۷، طرفداران دنیای خیالی جی.کی.رولینگ همچنان با شوق خاصی به این نوع از فعالیت ادامه می دهند. طی تاریخ هفده ساله سایت، فن فیکشن نویسی همواره از فعالیت های پرطرفدار میان اعضا بوده است. دوران اوج فن فیکشن نویسی هری پاتر در سایت ما مربوط به پیش از انتشار کتاب های ششم و هفتم بود که از طریق مولفه هایی همچون خیال پردازی، خلاقیت و دقت، اعضا را با شوق خاصی به سوی پیش بینی قلم محور پایان هری پاتر سوق می داد.
🦉 آقا/خانم عزیز [جادوگر]
با افتخار اعلام میداریم که به مدرسه جادوگری هاگوارتز پذیرفته شدهاید
شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
میخواستم بدونم که من میتونم مثل چو که توی دو گروه عضو هست توی گروه های هافلپاف و گریفیندور عضو باشم یا نه
در ضمن اگه میشه فکر میکنم سالن عمومی هافلپاف ناظر نداره من میتونم ناظر اونجا هم باشم چون هم زیاد توی سایت میام هم تقریبا دیگه با تمام سایت و قوانینش اشنا شدم البته نگین که ناظر شدن به اختیار شخص نیست که خودم میدونم و فقط پیشنهاد دادم
البته من اولایی که اومدم عضو هافلپاف بودم دیدم خبری نیست تقاضای تغییر گروه دادم که موافقط شد دیگه اگه اینم بشه که خیلی توپ میشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم
خب ظاهرا خیلی از دوستان نحوه صحیح معرفی کردن شخصیت شون رو یادشون رفته! برای همین هست که من خیلی از پیام های بی ربط رو حذف کردم. لطفا به فارسی و بر طبق فرم بالا شخصیت خودتون رو معرفی کنید.
sarah moinzad معرفی شما اشتباه است. شما اسم تون پروفسور بینز هست در حالی که شخصیت پروفسور فلیت ویک رو معرفی کردید. لطفا خودتون رو درست معرفی کنید در غیر این صورت شخصیتتون تایید نمی شود.
در مورد روکوود باید بگم که این شخصیت گرفته شده و در ایفای نقش نمی شه که دو نفر یه شخصیت رو داشته باشن. نحوه نوشتن این شخصیت ها مهم نیست . چه اگستون باشه چه اگستوس...منظور یک شخصیت هست!
مثلا برای نوشتن اسم من خیلی راه ها وجود داره بعضی ها می گن: مک گونگال بعضی مک گوناگال بعضی مک گونوگال و خلاصه تا آخر! ولی این دلیل نمی شه که مثلا سه تا شخصیت جداگانه داشته باشیم. منظور از همه اینا فقط یک نفر هست.
نام:مارتین نام خانوادگی : لاوگود جنس : مرد برادر لونا لاوگود سن : هم سن هری قد : هم قد هری داری قدرتهای جادویی از قبیل کنترل ذهن بدون چوب جادو مو : کوتاه رنگ چشم :قهوه ای رنگ مو :مشکی چوب جادو : دارای پر ققنوس علاقمندیها : کاراگاه بازی
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/1/10 8:37:56
نام : پروفسور بينز سن : حدودا 50 سال دارم قد : نيم متر دور شكم : 90 سانت خصوصيات ظاهري : داراي قامتي كوتاه هستم و با قدم هايي سريع و كوتاه راه مي روم رنگ چشم : قهوه اي سمت : استاد درس ورد هاي جادوئي توانمنديها : ارائه هرگونه ورد و طلسم علاقمندي ها : خواندن كتاب هاي ميراندا گوشاك
1- Leila 2- 10 3- 23/4/1995 4- Female 5- Fourth grade of Elemantry School 6- Dark Brown 7- Gryffindore 8- Black 9- Small and Skinny and Pretty - I was better before 10- eastern setting sun 11- I am too weak now to play any sports but I like it very much 12- Phoenix feather- Ash 13- I don't have any 14- Harry Potter - Listening to Light music specially piano - Poetry 15- As you might have noticed I can read and write and speak English well (it's kind of mother toungue to me). But at the moment I am really sick and I am hardly able to do anything Harry really saved my life when I was ill in hospital. That was almost 5 months ago when I first realised that I have a kind of Blood Cancer
Approved! McGonagall
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/1/10 8:32:43
1- نام:بانوی چاق 3- سن: حدود14 سال 4- تاريخ تولد: 1982 5- جنس: زن 6- تحصيلات:در حال خدمت به مدرسه علوم و فنون جادوگري هاگوارتز 7- رنگ چشم: مشکی 8- گروه: گريفندور 9- مو: قهوه ای 10- ظاهر کلي: چاق و خوشتيب داراي يك قاب عکس به عنوان محل زندگی 11- نام مستعار: فیلا 12- کوِئيديچ: حرفشم نزن كه عاشقشم ولی حیف که چاقم 13- چوب جادو: فقط مي گم كه چوب ندارم 14- دسته جارو:گفتم که چاقم 15- علاقه: خواب 16- توانمنديها:باز کردن در سالن عمومی گریفیندور 17- معرفی کوتاه: همه من را میشناسن البته همه ی گریفیندوریها
باطل شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/1/10 8:25:26 ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/1/24 5:43:56
1-نام:مایکل کورنر 2-سن:17 البته از 6.1 3-تاریخ تولد:1988 4-جنسیت:مرد 5-تحصیلات:ندارم 6-رنگ چشم:قهوا ای 7-گروه:گریفندور 8-مو:قهوه ای 9-ظاهر کلی:قد186 و وزن88(من باید گویل یاکراب م شدم) 10-نام مستعار:ندارم 11-کوئیدیچ:دوست دارم!!!!!!!!!! 12-دسته جارو:نیوبوس 2004 13-چوب دستی:مو اسب تک شاخ از چوب افرا کم انعطاف و سخت 14-علاقه:یکی از همکلاسیام 15-توانمندی:مخ زدن و درمان بیماران روانی 16-معرفی کوتاه:good lucke
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/1/10 8:23:35
1- نام: آگوستوس روکوود 3- سن: حدود 40 سال 4- تاريخ تولد: 1960 5- جنس: مرد 6- تحصيلات: فارغ التحصیل از مدرسه علوم و فنون هاگوارتز 7- رنگ چشم: قهوه اي 8- گروه: گريفندور 9- مو: سیاه و روغن زده 10- ظاهر کلي: لاغر و اخمو و صورتي آبله رو و با ابهت 11- نام مستعار: روکي 12- کوِئيديچ: متنفرم 13- چوب جادو: از چوب چنار با پر ققنوس 31 سانت 14- دسته جارو: با اينکه از کوئيديچ بدم مياد ولي يه آذرخش دارم 15- علاقه: کشتن مشنگ هاي خرفت و بچه مدرسه اي ها 16- توانمنديها: دادن اطلاعات درباره ي هر چيزي که بخواهيد (جاسوسی) 17- معرفی کوتاه: هر جا اسم سازمان اسرار بیاد همه من رو به خاطر میارن
تنها هدف من خدمت کردن به اربابم است...
شخصیت گرفته شده!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آگوستوس روکوود در 1383/12/22 12:46:03 ویرایش شده توسط آگوستوس روکوود در 1383/12/22 12:51:46 ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/1/10 8:17:03
"Legolas Greenleaf long under tree In joy thou hast lived. Beware of the Sea! If thou hearest the cry of the gull on the shore, Thy heart shall then rest in the forest no more."