اي بابا
اول اين تاپيك قرار بود به سياها ضد حال بزنين
حالا دارين خودتون با خودتون كل مي اندازين
بابا دمتون گرم
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
24 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
22
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[continious]] اسمشو سیاهها نمیتونن ببینن! (گریفیندور)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

ماگل
جزئیات کاربر
پستها:
0
نقل قول:
هورنبای بهتره بدونی که من در کلمات فارسی به اندازه ی کافی وارد هستم و سریع می تونم حتی بدون راهنمایی های امثال تو هم خانواده پیدا کنم
اما درباره ی تبهلول ...
این کلمه لابد کاربرد فوق العاده محدودی داره و نمی دونم تو واسه چی از این کلمه ی مزخرف استفاده کردی . شاید هم اختراعیه ؟! بهرحال من نشنیدم !!!( من عاشق کتاب و روزنامه )
بله ! اعتراضی هست ؟
اما در مورد خط پایانی پستت ....
چون من دقیقا می دونستم جناب عالی صلاحیت تشخیص " کلمات نادرست و درست " رو نداری بهت تذکر دادم . در غیر این صورت که این کارو نمی کردم مگه نه؟
اليور هورنبای نوشته:
خانم لاوندر :
عزیز من چرا این قدر رو یه موضوع کلید میکنی شما؟ خوب من چون خودم حدس میزدم امثال شما نمیتونن بفهمن "تبهلول " یعنی چی داخل پرانتز برات نوشتم ... اگرم مشکلت خود کلمه ی ابله هست باید بگم که اولا با شما نبودم که خودتو مثل ... میندازی وسط . و اگر منظورت اینه که به کلا به کار بردن این کلمه اینجا درست نیست و دور از ادبه من این طوری فکر نمیکنم... اگر خودم به این نتیجه میرسیدم که به کار بردنش درست نیست همون اول نمینوشتم.. افتاد؟
.
هورنبای بهتره بدونی که من در کلمات فارسی به اندازه ی کافی وارد هستم و سریع می تونم حتی بدون راهنمایی های امثال تو هم خانواده پیدا کنم
اما درباره ی تبهلول ...
این کلمه لابد کاربرد فوق العاده محدودی داره و نمی دونم تو واسه چی از این کلمه ی مزخرف استفاده کردی . شاید هم اختراعیه ؟! بهرحال من نشنیدم !!!( من عاشق کتاب و روزنامه )
بله ! اعتراضی هست ؟اما در مورد خط پایانی پستت ....
چون من دقیقا می دونستم جناب عالی صلاحیت تشخیص " کلمات نادرست و درست " رو نداری بهت تذکر دادم . در غیر این صورت که این کارو نمی کردم مگه نه؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

خانم لاوندر :
عزیز من چرا این قدر رو یه موضوع کلید میکنی شما؟ خوب من چون خودم حدس میزدم امثال شما نمیتونن بفهمن "تبهلول " یعنی چی داخل پرانتز برات نوشتم ... اگرم مشکلت خود کلمه ی ابله هست باید بگم که اولا با شما نبودم که خودتو مثل ... میندازی وسط . و اگر منظورت اینه که به کلا به کار بردن این کلمه اینجا درست نیست و دور از ادبه من این طوری فکر نمیکنم... اگر خودم به این نتیجه میرسیدم که به کار بردنش درست نیست همون اول نمینوشتم.. افتاد؟
=====================================
خانم اندرومیدا :
من جنینم؟
یه نگاه به اواتورت بنداز شما ابجی بعد نظرتو حتما بگو باشه؟
اقا عیدام که تموم شد و کل کل همچنان بی هدف داره پیش میره ... باید یه فکری بکنیم.
خانم اندرومیدا :
من جنینم؟
یه نگاه به اواتورت بنداز شما ابجی بعد نظرتو حتما بگو باشه؟=====================================
اقا عیدام که تموم شد و کل کل همچنان بی هدف داره پیش میره ... باید یه فکری بکنیم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[img alig
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 30 تیر 1389 20:01
از: معلوم نیست!دوره گردم!
پستها:
660

اخطاب به الیوندر :
حیف.یه روزگاری با خواهرم ( بلاتریکس )سر به سر می ذاشتم بهش می گفتم پیرزن!!یادش به خیر چه قدر بدش می اومد!
اما تو که پیر مرد نیستی!!!تو یه جنین هستی!!
(چه ربطی داشت؟؟)
در ضمن هر چی هستم از تو بهتر ترم!!
حیف.یه روزگاری با خواهرم ( بلاتریکس )سر به سر می ذاشتم بهش می گفتم پیرزن!!یادش به خیر چه قدر بدش می اومد!
اما تو که پیر مرد نیستی!!!تو یه جنین هستی!!
(چه ربطی داشت؟؟)
در ضمن هر چی هستم از تو بهتر ترم!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
ماگل
جزئیات کاربر
پستها:
0
نقل قول:
خطاب به الیور :
الیور جان سعی کن درک کنی که حرفام کدوماش جزو کل کله و کدام جزو خارج از رول ! شما اگر پست منو با دقت می خوندی متوجه می شدی که من فقط یه تذکر ساده دادم که از کلمات قصار استفاده نکنی و کلماتی رو بکار ببری که:
اول : شایسته ی شخصیت خودت
دوم شایسته ی اعضای کل کل باشه .
و همین طور در پست قبلی م هم نگفتم که اینجا فرهنگستان ادب پارسیه فقط گفتم که ( ادامه شو مراجعه کن به موارد اول و دوم بالا)
هي تو لاوندر:
اگه من بخوام از كلماتي استفاده كنم كه شايسته ي خودم و برو بچ جبهم باشه كه اينجا ميشه فرهنگستان ادب پارسي كه خواهرمن...بعدشم شما سعي كن بيشتر در زدن پستات دقت كني ابجي... يه سري كلمات بقل اسم يه سري افراد ميبيم
خطاب به الیور :
الیور جان سعی کن درک کنی که حرفام کدوماش جزو کل کله و کدام جزو خارج از رول ! شما اگر پست منو با دقت می خوندی متوجه می شدی که من فقط یه تذکر ساده دادم که از کلمات قصار استفاده نکنی و کلماتی رو بکار ببری که:
اول : شایسته ی شخصیت خودت
دوم شایسته ی اعضای کل کل باشه .
و همین طور در پست قبلی م هم نگفتم که اینجا فرهنگستان ادب پارسیه فقط گفتم که ( ادامه شو مراجعه کن به موارد اول و دوم بالا)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

اقا جان حالا برو بچ ما يه چند روزي نيومدن چرا صداتونو ميبرين بالا؟
با تو ام اندروميد:
حوصله؟ مگه تو چند سالته كوچولو؟ تو مگه حوصله هم داري نيني؟
از يه چيزي صحبت كن كه به سنت بخوره خوب كودك... چرا از چيزي كه واسه هم و سن و سالاي تو تعريف نشده ست حرف ميزني خوب خردسال؟
هي تو لاوندر:
اگه من بخوام از كلماتي استفاده كنم كه شايسته ي خودم و برو بچ جبهم باشه كه اينجا ميشه فرهنگستان ادب پارسي كه خواهرمن...بعدشم شما سعي كن بيشتر در زدن پستات دقت كني ابجي... يه سري كلمات بقل اسم يه سري افراد ميبيم
با تو ام اندروميد:
حوصله؟ مگه تو چند سالته كوچولو؟ تو مگه حوصله هم داري نيني؟
از يه چيزي صحبت كن كه به سنت بخوره خوب كودك... چرا از چيزي كه واسه هم و سن و سالاي تو تعريف نشده ست حرف ميزني خوب خردسال؟
هي تو لاوندر:
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[img alig
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 30 تیر 1389 20:01
از: معلوم نیست!دوره گردم!
پستها:
660

ماگل
جزئیات کاربر
پستها:
0
خطاب به همه :
ایضا من هم نظری نسبت به اسم گروه ها ندارم
خطاب به الیور :
لطفا از کلماتی استفاده کن که شایسته ی خودت و اعضای کل کل باشه ( ببخشیدا!) منظورم کلمه ی قصارت تبهلول (!) هستش .
خطاب به جبهه ی مقابل :
همون طور که یکی از هم جبهه ای ها تعداد ش رو گفتند و محض یاد آوری عرض می کنم که ما با آب لوله کشی و تمیز حموم می کنیم اما شما ها از وقتی که چشماتونو باز کردین با آب فاضلاب حموم کردین ! ( طفلکی ها !)
ایضا من هم نظری نسبت به اسم گروه ها ندارم
خطاب به الیور :
لطفا از کلماتی استفاده کن که شایسته ی خودت و اعضای کل کل باشه ( ببخشیدا!) منظورم کلمه ی قصارت تبهلول (!) هستش .
خطاب به جبهه ی مقابل :
همون طور که یکی از هم جبهه ای ها تعداد ش رو گفتند و محض یاد آوری عرض می کنم که ما با آب لوله کشی و تمیز حموم می کنیم اما شما ها از وقتی که چشماتونو باز کردین با آب فاضلاب حموم کردین ! ( طفلکی ها !)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لاوندر براون در 1384/1/10 11:59:54
ویرایش شده توسط لاوندر براون در 1384/1/10 15:34:18
ویرایش شده توسط لاوندر براون در 1384/1/10 15:34:18
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج
:chomagh: