جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

19 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
5
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  115 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  125 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  251 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  166 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  201 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
به نظر من به خاطر گذشت زمان کم کم هری پاتر هم مثل چیزهای دیگه ای که از زهنمان پاک شده انوم پاک میشه یا شاید به اعماق حافظه مان میره که در یه روزی تو یه جای این خاطره ی خیلی خوبی که از نوجوانی داشتیم باز به یادمان مییاد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
ارسال شده در: پنجشنبه 29 اردیبهشت 1384 15:42
نمایش جزئیات
آفلاین
خب مسلما فراموش نميشه
ولي در آينده به دليل مشکلات زندگي کمتر به فکر هري هستيم شايد يه روز وقتي داريم از کنار اتاق بچه هامون رد ميشيم کتاب هري پاتر رو تو دست اونا ببينيم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

Re: نسل بعد مثل ما هرى پاترى مىشه؟
ارسال شده در: یکشنبه 18 اردیبهشت 1384 22:23
نمایش جزئیات
آفلاین
من موافقم حتي نوه ها مون هم بخونن چون مادر بزرگشون خونده البته ببخشيد اين حرفو زدم اميدوارم هري پاتر همچنان باقي بمونه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
/
ارسال شده در: یکشنبه 11 اردیبهشت 1384 02:52
نمایش جزئیات
آفلاین
اوو... من هیچ‌وقت، حتی وقتی که چهل یا پنجاه ساله هم شدم، هری پاتر رو فراموش نمی‌کنم. به قول السامور چطور می‌شه داستانی رو باهاش بزرگ شدی و در شکل‌گیری شخصیتت و شناختن خودت نقش بسزایی داشته رو از یاد ببری؟ نه ممکن نیست. با السامور دقیقاً موافقم و هر چی می‌خواستم بگم، اون گفت. ممنونم! فقط یه چیز رو اضافه کنم که مطمئناً طوری نخواهد بود که بازم مثل حالا بیایم هری پاتر رو 150 دور (تا اون موقع) بخونیم. بنابراین با نظر هرمیون هم تا حدودی موافقم. فکر می‌کنم که بیشتر به شکل یک خاطره‌ی خوب که دوران نوجوانی و جوانی‌مون رو باهاش گذروندیم، ازش یاد می‌کنیم.
از همزاد هری تشکر می‌کنم که تاپیک‌های قدیمی رو دوباره فعال کردن. کاریست بس عالی و به نظر من باید کاپ فعالیت مثبت در انجمن‌ها رو هم به ایشون داد (علاوه بر کاپی که کارآگاه گفت!!!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 10 اردیبهشت 1384 23:44
نمایش جزئیات
آفلاین
اخه مگه ميشه كتابي رو كه باهاش بزرگ شدم.بدترين دورانه سنه بلوغو سپري كردم و ميكنم رو يادم بره و دوست نداشته باشم.
كتابي كه يك نيمه شخصيتمو مديونه اونم..كتابي كه باعث ميشد من خواب نداشته باشم و يا اينقدر فكرش باشه تو ذهنم كه نتونم بخوابم.
من خاطره ها دارم با اين كتاب.حاضرم جونمو بدم ولي هري پاترو ازم نگيرن((يه خورده مبالغه))
كتابي كه اينقدر خوندمش داره تيكه تيكه ميشه.
اگر كسي تو سن 40 سالگي كتابو يادش بره بايد مطمئن بود كه همين الان داره يادش ميره.
كتابي كه من خيلي استعدادام توش كشف كردم.فهميدم ميتونم خيلي كارها كنم.ميتونم داستان بنويسم.
خيلي دلايله ديگه اي وجود داره كه باعث ميشه من يادم نره هيچ تبم هم بيشتر شه.

سعي و تلاش شما در تركاندن دومبوليسم نهايي شايان تحسين است ! به كار خود ادامه دهيد ! دنيس كريوي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دنيس كريوي در 1384/3/2 14:54:27

استيو هالف و خائنين بايد بسوزند!
ارسال شده در: شنبه 10 اردیبهشت 1384 22:16
نمایش جزئیات
آفلاین
من هم فكر مي كنم ديگه علاقه چنداني به هري پاتر نداشته باشم وفقط مثل يك خاطره ي خوب تو ذهنم بمونه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 10 اردیبهشت 1384 17:57
نمایش جزئیات
آفلاین
ا ا ا ا ا این تایپک از دستم در رفته بود ( اخه دنبال این تایپک هام ) تازه همین الان دیدمش!! شما چه فکر هایی می کنید ! خب اگه یه عضو چهل ساله تو سایت باشه چی ؟ حالا باید ببینیم تا اون موقع کی زندس کی مرده !! حالا مثلا در سالهای آینده هری پاتر رو دوست داشته نداشته باشیم ... (اصلا من کی گفتم هری پاتر رو دوست دارم ؟! ) یا اصلا دوست نداشته باشیم چه فایده ای داره؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شک نکن!
ارسال شده در: جمعه 9 اردیبهشت 1384 18:18
نمایش جزئیات
آفلاین
من به شخصه یک سری کامل کتابهای هری پاتر رو دست نخورده نگه داشتم که بعدا بدم به بچه هام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
evilsam2004@yahoo.com]ارزش یک انسان به اندازه همان چیزی است که دوست میدارد[/quote]
ارسال شده در: جمعه 9 اردیبهشت 1384 16:00
نمایش جزئیات
آفلاین
و به عنوان آخرين حرف.همونطور كه من و جيمز پاتر جون و خيلي هايه ديگه زديم ما هيچ وقت هري پاترو فراموش نميكنيم.همونطور كه خيلي چيزهايي كه رو ما تاثير گذاشتن فراموش نميكنيم.وقتي يه كتاب رو ما چنين تاثيري ميزاره كه حتي در برابره مشكلات محكم تر ميشيم((ميخواهيم مثل هري بشيم)) و خيلي چيزهايه ديگه مطمئن باشيم كه امكان نداره فراموشش كنيم .شايد اسم بازيكن مدافع ريونكلا رو يادمون بره ولي اصل مطلب هيچ وقت از يادمون نميره.مگه ميشه؟اگه كسي بگه از يادمون ميره يعني فحش داده به من((منظورم اينه كه امكان نداره از يادمون بره))
در آخر من با نظرت در مورده بينش موافقم ولي سخت تر از اوون عربي هست.همينجور خواسته بودم از يه جا كمك بگيرم ديگه.گفتم از جايي كمك بگيرم كه هممون خونده باشيم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

استيو هالف و خائنين بايد بسوزند!
ارسال شده در: جمعه 9 اردیبهشت 1384 14:42
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ولي به نظر من از يادها مي ره .حتي بر باد رفته يا ان شرلي هم تا حدودي از ياد رفتن.مثلا داستانهاي ژول ورن كه هري پاتر زمان خودشون بودن حالا هيچ كسو جذب نمي كنند.هري پاتر هم از اون داستانهاي تاريخ مصرف داره. وقتي يه كتاب تو زمان خودش گل كنه تو زمانهاي بعدي طرفداران چنداني به دست نمي ياره

به نظر من هم همين طور مي شه شايد تا سال هاي ديگه كسي بهتر از رولينگ بياد همين رولينگ كلي تو كتابش كلي اشتباه داره
پايد مسي بياد كه از رولينگ با دقت تر باشه

ولي من به بچه هم مي گم اونان به به هاشو ن ميگن.... تا اون موقه من هواي زنده ها رو دارم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1384/4/11 10:12:49
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1384/4/11 10:19:01
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo