شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
خوب برای تمرین فضاسازی...و توصیف یه صحنه...من یه عکس می زارم...و شما یه داستان کوتاه در موردش..با ایده ی خودتون می نویسید... هر کس برای خودش می نویسه...کسی ماله کسی رو ادامه نمی ده... در نظر بگیرید..داستان 78 صفه نشه... و ساده نویسی خیلی خوفه!
خوب دوستان عزیز، ورداتونو باز کنید! مخاتونو اماده کنید...اینجا می خایم با هم چگونگی شکل گیری یک نمایشنامه خوب رو تمرین کنیم. من می خواستم این رو توی بیا تو جادوگر بزنم..ولی پرمیشن نداشتم! اینجا زدم..مدیران خواستند منتقل کنند! خوب عزیزان من، اول بحث باید بگم کلا چند تا نکته نیست که باید رعایت بشه!و اونم من خیلی سیخ و زودی می گم تا بریم سر کارمون!
نکات لازم: 1. برای زدن هر پست، ابتدا خودتون رو توی اون موقعیت قرار بدید...چشماتونو ببندید، فکر کنید خودتون اونجایید...اگر خودتون بودید چی کار می کردید...چی می گفتید؟! 2. سعی کنید از جملات کوتاه و راحت استفاده کنید. 3. سعی کنید با فضاسازی مناسب..توصیف محیط و حالات، شنونده را در جو قرار بدید! تا بگیردش! 4.یه نمایشنامه خوب الزاما 8736 صفه نیست...می تونه دو خط باشه! 5. قبل از پست کردنش..حتما چند بار اونو بخونید! 6. سعی کنید بزارید ذهنتون کاملا ازاد باشه و هر چی خواست پرورش بده!
فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلورس جین آمبریج در 1384/2/24 12:59:32 ویرایش شده توسط لایتینا فاست در 1397/5/9 1:40:35 ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1403/3/22 19:18:30 ویرایش شده توسط هلنا ریونکلاو در 1405/2/20 18:39:09 ویرایش شده توسط هلنا ریونکلاو در 1405/2/20 18:41:13