خوب .. مشکلی نیست .. خیلی راحت از روش شبیه سازی استفاده میکنیم !تو شبیه سازی دیگه مشکلی که گیلدی گفت مطرح نمیشه !!

مانیا غر غر میکنه : ولی من خوشم نمیاد یکی کپی خودم توی خیابون راه بره
صدای پچ پچ ساحره ها
یک ساحره: منظورش چیه؟
مانیا: خوب از اسمش مشخصه : شبیه سازی: فردی که به دنیا میاد کپی خودتونه
ساحره ها : چه وحشتناک
هرمی که از عصبانیت موهاش صد برابر وز خورده: اون مشکل حل میشه .. با پیشرفت ژنتیک میشه ژن ها را دست کاری کرد .. اینطوری دیگه کپی از خودتون نیست !
در ضمن دلیل مخالفتتون اینه که به این وضع که هیچ کپی ای از شما نباشه عادت کردید . میتونیم با شرایط جدید کنار بیایم .. که البته بهتون قول میدهم پروژه ی کپی به طور کلی از دور خارج میشه
مانیا : ولی هرمیون تو نمیتونی این کارو بکنی!اینکه قدرت یک چیزی را داشته باشی دلیل نمیشه اون کارو بکنی !اگه قرار نبود وجود داشته باشند از همون اول نبودند .
هرمیون : نبودند .. چون به اون ها نیاز داشتیم .. ولی حالا دیگه بهشون نیازی نیست .. جادوی ما اونقدر پیشرفت کرده که بتونیم از اون ها مستقل عمل کنیم ولی اون ها (با انگشت به گیلدی اشاره میکنه) بدون ما محکوم به مرگند و نابودی (قیافه ی هرمیون شبیه گالادریل شده زمانی که فرودو میخواست حلقه را بهش بده)
گیلدی قیافشو شبیه پوس (شرک2) میکنه
ساحره ها : آخی !
هرمیون : گول قیافشو نخورید ! زیر این پوست متظاهر شیطان پلیدی نهفتس که منتظره شما یک حرکت نا به جا بکنید و بعد لهتون کنه !
فراموش نکنید .. همین ها بودند که از زمان افیلیا (افلاطون) به بعد ما رو تحت تسلط خودشون در آورده بودند !
فراموش نکنید که شما را حتی از نژاد خود نمیدونستند ! حالا قدرت دست شماست .. انتقام .. ما از این ها انتقام میگیریم ! حق زنده بودن را از اونا میگیریم !!
ساحره ها کمی تحت تاثیر قرار گرفتند ولی هنوز صد در صد با حرفای هرمی هم عقیده نیستند .
--------------
بعد از جلسه :
مانیا: هرمی .. تو دیگه اون آدم قبل نیستی ! تو یک موجود پست و پلیدی
بعد یک چک میزنه تو گوش هرمیون
هرمیون بلند میخنده : اینطور فکر میکنی؟
مانیا: من نمیخواهم رودی بمیره .. !!
هرمیون : معلومه که نمیمیره ببین اگه جادوگرا باشند روبو جادو های من فروش نمیره ، باید یک راهی پیدا کنم که نیاز به روبو جادو زیاد بشه .
مانیا: ولی دلیل نمیشه جادوگرها را نابود کنیم !
هرمیون : قیافه ی اون ساحره ها را دیدی؟مطمئن باش همین امشب جادوگراشونو میکنند تو گونی قاطی پیاز و سیب زمینی از مرز خارج میکنند .
و همینم برای من کافیه .. همین که نیستن تا کارای خونه را بکنن ملت میان روبو جادو های منو میخرند!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

این چطور ممکنه؟!!!