شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام:پتونیا دورسلی سن:** تاریخ تولّد:**/**/**** جنس:ناخالص تحصیلات:علم غیب رنگ چشم:لنز می زنم گروه:هرچی دوست داری مو:زیر شنله معلوم نیست ظاهر کلّی:زیر رداست معلوم نیست نام مستعار:پیتی کوییدیتچ:دوست دارم جارو:نیمبوس2008 معرفی:جادوگری که در سنین پایین ترک تحصیل کردم و با دنیای جادوگران قطع رابطه کردم ولی خواهرم درسش راادامه داد و مرد حالا پسرش شده سربار من و شوهرم شوهرم هم که همش نق میزنه!
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/3/15 16:46:04
برای آشنایی بیشتر با چگونگی معرفی شخصیت خود لطفا پست های قبلی را بخوانید. ==================================
اوری خطرناک شما یه شخصیت مرگ خوار رو انتخاب کردید بنابراین من نمی تونم شما رو عضو گروه گریفندور بکنم. اگه به گریفندور علاقه داری می تونی تا دیر نشده، یه شخصیت دیگه انتخاب کنی و دوباره معرفیش کنی.
برای آشنایی بیشتر با چگونگی معرفی شخصیت خود لطفا پست های قبلی را بخوانید. ==================================
استیو هالف و اگستوس رووکود من این دفعه رو می گذرم. شما رو به گروه هایی که قبلا توش بودید برگردوندم. ولی بهتون اخطار می دم اگه یه بار دیگه خودتون رو بی جا معرفی بکنید برخورد جدی تری می کنم! پس خواهشا حال دیگران رو نیز رعایت کنید.
تانیا عزیز همانطور که خودت گفتی دوستان قدیمی شما رو می شناسن. ولی اگه دوست داری در ایفای نقش شرکت کنی، لطفا خودت رو مثل بقیه معرفی کن تا بچه های جدید هم با شما آشنا بشن.