فقط چو
اين تنها حرفيه كه ميتونم بزنم
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
16 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
ستاد انتخاباتی چو چانگ
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

نقل قول:
اين متن رو خوب بخونين! فايده داره
در ضمن چه درون گروهي چه برون گروهي ! چه با ABS چه بدون ABS در هر حال فقط چو
چو چانگ نوشته:
عرضم به خدمتوون كه طرح جديد براي وزارت من اينه كه به معلمان و كاركنان و از اين قبيل افراد حقوقي داده بشه.....به دانش آموزان هم حقوق بيكاري داده بشه!!! و اين به نوعي جاي رنكينگو ميگيره....يعني هركي فعالتره پولشم بيشتره....چيزايي هم كه بخوايد بخريد با اين پولتون ميخريد!
اين متن رو خوب بخونين! فايده داره
در ضمن چه درون گروهي چه برون گروهي ! چه با ABS چه بدون ABS در هر حال فقط چو
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
!
جزئیات کاربر

زبان درون گروهي كه هيچ چي زبان بيرون گروهي هم درست ميكنيم در ضمن چو برنده ميشه و اونايي كه ميخواستن وجهه يه ستاد را خراب كنند كنف ميشوند
ما هنوز مجهز به abs هستيم چه دستور ميفرماييد
ما هنوز مجهز به abs هستيم چه دستور ميفرماييد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چیزی به نام خوشبختی وجود ندارد زیرا که آرزوی تحقق نیافته باعث رنج می شود و تحقق آن هم جز دل زدگی ثمری ندارد ( شوپنهاور )
هرگ?
هرگ?
جزئیات کاربر

نقل قول:
گيلدي جان بايد به همه فرصت دوباره داد! همين سوروس خودمون اگه دومبولي بهش فرصت نداده بود الان تو آزكابان آب داغ ميخورد كانديد هم نبود! به همه بايد فرصت داد! من نميدونم اگه تو وزير بشي كسي كه يه اشتباه ميكنه بايد جامعه رو ترك كنه!
--------------------------
عرضم به خدمتوون كه طرح جديد براي وزارت من اينه كه به معلمان و كاركنان و از اين قبيل افراد حقوقي داده بشه.....به دانش آموزان هم حقوق بيكاري داده بشه!!! و اين به نوعي جاي رنكينگو ميگيره....يعني هركي فعالتره پولشم بيشتره....چيزايي هم كه بخوايد بخريد با اين پولتون ميخريد!
در ضمن من به داشتن طرفدارانی که خائن نیستن و از ده کیلومتری بوی خیانت نمیدن افتخار میکنم!!! حالا چه یکی... چه هزارتا!!! پست های ارزشی شما در تالار اسلیترین و خانه ریدل هنوز موجوده...
گيلدي جان بايد به همه فرصت دوباره داد! همين سوروس خودمون اگه دومبولي بهش فرصت نداده بود الان تو آزكابان آب داغ ميخورد كانديد هم نبود! به همه بايد فرصت داد! من نميدونم اگه تو وزير بشي كسي كه يه اشتباه ميكنه بايد جامعه رو ترك كنه!
--------------------------
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
جزئیات کاربر

نقل قول:
هوم... کی میخواد به من رای بده؟ خودم!!!
و البته عده ای از روشنفکران و دوستان و طرفدارانم!
در ضمن من به داشتن طرفدارانی که خائن نیستن و از ده کیلومتری بوی خیانت نمیدن افتخار میکنم!!! حالا چه یکی... چه هزارتا!!! پست های ارزشی شما در تالار اسلیترین و خانه ریدل هنوز موجوده...
با تشکر و آرزوی روزی سراسر گیلدی برای شما، کاندیدی دلربا از جنس اعضا!!! :bigkiss:
استیو هالف نوشته:
کی گفته من مرگ خوارم !!!!!
من در حال حاضر در محفل حضور دارم
در ضمن جناب گیلدی کی میخواد به تو رای بده حداقل چو طرفدار داره تو کی داری!!!!!
هوم... کی میخواد به من رای بده؟ خودم!!!
و البته عده ای از روشنفکران و دوستان و طرفدارانم!در ضمن من به داشتن طرفدارانی که خائن نیستن و از ده کیلومتری بوی خیانت نمیدن افتخار میکنم!!! حالا چه یکی... چه هزارتا!!! پست های ارزشی شما در تالار اسلیترین و خانه ریدل هنوز موجوده...
با تشکر و آرزوی روزی سراسر گیلدی برای شما، کاندیدی دلربا از جنس اعضا!!! :bigkiss:
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 19 بهمن 1392 11:50
از: هاگوارتز..تالار اسلیترین
پستها:
901

جزئیات کاربر

چشم جناب آقاي پاتر واسه چي عصباني ميشي
(ولي اون نازيسمه نه نازي
)
بعدشم اين كه من اذهان رو نميدونم چي چي نكردم بلكه از ساحره ها دفاع كردم با اينكه خودم ساحره نيستم ولي باز هم دليل نميشه كه حق اونها خورده بشه
(آقاي پاتر چرا با پست هاي من مشكل داري مشكلت رو بگو برات برطرف كنم يه هو عصباني نشي شناسم رو بلاك كني يه كم جنبه داشته باش
)
بعدشم اينكه حرفم رو در باريه اين كه ونوس يك s هستش پس ميگيرم و تكذيب ميكنم
عصباني بودم نميدونستم چي ميگم
(ولي اون نازيسمه نه نازي
)بعدشم اين كه من اذهان رو نميدونم چي چي نكردم بلكه از ساحره ها دفاع كردم با اينكه خودم ساحره نيستم ولي باز هم دليل نميشه كه حق اونها خورده بشه
(آقاي پاتر چرا با پست هاي من مشكل داري مشكلت رو بگو برات برطرف كنم يه هو عصباني نشي شناسم رو بلاك كني يه كم جنبه داشته باش
)بعدشم اينكه حرفم رو در باريه اين كه ونوس يك s هستش پس ميگيرم و تكذيب ميكنم
عصباني بودم نميدونستم چي ميگم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چیزی به نام خوشبختی وجود ندارد زیرا که آرزوی تحقق نیافته باعث رنج می شود و تحقق آن هم جز دل زدگی ثمری ندارد ( شوپنهاور )
هرگ?
هرگ?
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج