دوستان عزیز لطفا کمی در اینترنت تحقیقات لازم رو به انجام برسونن، سانتور واژه معتبری نیست، معادلی هست که من توی کتاب های ویدا اسلامیه خوندم Centaur=سانتور!
توی دیکشنری ها که سرچ کنید نوشته:
انسان افسانه ای با بالا تنه انسان و نیم تنه اسب، قنطورس
که معادل نیم اسب هم در متون کهن فارسی یافت شده، همونطور که خانم گنجی به این نکته اشاره کردن، من هم که قبلا اشاره کردم با قنطورس موافقم، سانتور یه کلمه من در آوردیه!
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
73 کاربر(ها) آنلاین هستند (25 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
71
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
بحث راجعبه معادل کلمات
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

در زمانی که ایرانیان توانستند اسب رو رام کنن و بر روی آن سوار شن آن ها را برای نشان دادن بهه مردم دیگر از سیلک به گیلان بردند و در آنجا عده ای از منبت کاران گیلان که برای اولین بار چنین چیزی رو میدیدن تصویر آن را بر روی کارهای خود حک کردن.
از آن زمان این حیوان به سانتور معروف شد .نیمه انسان و نیمه اسب
سانتور جز یکی از حیوانات افسانه ای ایران است و بهتر با نام سانتور ترجمه شود تا قنطورس یا هر چیز دیگه
از آن زمان این حیوان به سانتور معروف شد .نیمه انسان و نیمه اسب
سانتور جز یکی از حیوانات افسانه ای ایران است و بهتر با نام سانتور ترجمه شود تا قنطورس یا هر چیز دیگه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

این اسمش دخالت نیست. اگر می خواستیم می رفتیم پشت در بسته و تنها بعد از تموم شدن کار اعلام وجود می کردیم. پس نظرات شما ارزشمنده.
و اما در مورد کلمات عربی شده من که عرض کردم. جایی موافق استفاده از کلمه ی دیگه ای جز کلمه ی رایج عربی هستم که چیز بهتری در کار باشه. فکر می کنم بین این حرف و افراطیون فرهنگستان ادب پارسی خیلی فرق باشه.
زبان فارسی زبان کاملا غنی هست ولی متاسفانه در نیم قرن گذشته اصلا بهش پرداخته نشده. این به معنای تهی بودن فارسی نیست. اینجا ملاحظات دیگری هم دخیل هستن که این تابلو جای صحبت بر سر اونها نیست.
یکبار دیگه تاکید می کنم اگر برابر مناسب تری (یک بار دیگه میگم. مناسب تری) در فارسی وجود داشته باشه الویت رو به اون میدم.:)
و اما در مورد کلمات عربی شده من که عرض کردم. جایی موافق استفاده از کلمه ی دیگه ای جز کلمه ی رایج عربی هستم که چیز بهتری در کار باشه. فکر می کنم بین این حرف و افراطیون فرهنگستان ادب پارسی خیلی فرق باشه.
زبان فارسی زبان کاملا غنی هست ولی متاسفانه در نیم قرن گذشته اصلا بهش پرداخته نشده. این به معنای تهی بودن فارسی نیست. اینجا ملاحظات دیگری هم دخیل هستن که این تابلو جای صحبت بر سر اونها نیست.
یکبار دیگه تاکید می کنم اگر برابر مناسب تری (یک بار دیگه میگم. مناسب تری) در فارسی وجود داشته باشه الویت رو به اون میدم.:)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آن ارزی که می ورزی.
جزئیات کاربر

من غلط بكنم تو كار بزرگترها دخالت بكنم ولي خانم گنجي در مورد نيم اسب... و اينكه قنطورس معربه يا عربيه... آيا خود كلمه فارسي معرب پارسي نيست؟ اصلا خود كلمه يه واژه عربيه! و ما نبايد استفاده كنيم... دركل اگه بخوايم خيلي دقت بخرج بديم و فارسي و عربي رو جدا كنيم... فكر نكنم چيزي داشته باشيم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

از ببری خان عزیز بابت آرمادیلو ممنونم.
فکر کردم به ترتیب الفبایی میریم جلو چطوری رسیدیم به قنطورس نمی دونم! من موافق کلمه ی عربی نیستم به این شرط که جایگزین مناسبی براش داشته باشیم.
همون طور که هگرید اشاره داشتن قنطورس عربی شده ی کلمه ی لاتین CentaurusKentauros هست و یونانی
ویکی پدیا
فکر می کنم خود کلمه ی قنطورس به خاطر اصطلاحات نجومی و صورت فلکی اون وارد فارسی شد (آلفا قنطورس، پروکسیما قنطورس و الخ) وگرنه در تمامی مواردی که جستجو کردم به نیم-اسب رسیدم.
فکر کردم به ترتیب الفبایی میریم جلو چطوری رسیدیم به قنطورس نمی دونم! من موافق کلمه ی عربی نیستم به این شرط که جایگزین مناسبی براش داشته باشیم.
همون طور که هگرید اشاره داشتن قنطورس عربی شده ی کلمه ی لاتین CentaurusKentauros هست و یونانی
ویکی پدیا
فکر می کنم خود کلمه ی قنطورس به خاطر اصطلاحات نجومی و صورت فلکی اون وارد فارسی شد (آلفا قنطورس، پروکسیما قنطورس و الخ) وگرنه در تمامی مواردی که جستجو کردم به نیم-اسب رسیدم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آن ارزی که می ورزی.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج