جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 تیر 1384 00:46
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب..من مثه خودت جواب می دم!

_چرا مديران ريختن تو خوابگاه و تالار خصوصي....
جواب(قضيه هماهنگ شده بوده عده اي لذت بردن كه مديرا اومدن مديران براي رونق دادن تالار اومدن
جواب خودم:ما به عضو دائمي نيازداشتيم نه عضوي كه وقتي حوصله ش سر ميره مياد
جواب من: تالار های غیر گریف همیشه خلوت بوده..و کسی توش نبوده...و اگر کسی توش بوده معمولا در هر دو گروه عضو بوده(گریف و ریون)
این نکته هست که معمولا مدیران از اعضای توانای سایت در هر زمینه ای انتخاب میشن..چون مدیریت کار سخت و زمان بریه...و مدیر معمولا کمتر وقت می کنه به رول برسه..و چون عضو قوی هست..می تونه در کمترین مدت بیشترین فعالیت رو در رول بکنه..بنابراین اینجا که گفته شد مدیران برای رونق دادن اومدن...یعنی در واقع افراد توانای سایت در رول...نه اینکه چون مدیر بودن اومدن سواستفاده...بعدشم عضو دائمی داشتن مگه دست دیگرانه؟خوب کسی نمی خاد بیاد ریون..زور که نیست!

در مورد دوم..سگش و اینا...کدوم مدیر اینو گفته؟! حتما بسی داغ کرده بود! اگر مدیری اینو رو گفته...حتما بسیار پر بوده..ولی بازم کار درستی نکرده...فعلا عذرخواهی منو از بابت این مدیر عزیز بپذیر..تا ببینم کی بوده!

در مورد سپاه...فکر کنم دوست عزیز زیادی جو گیر شدی!

گیلدی عکس تنفس مصنوعی گذاشت؟
به شما اخطار داده نشد؟
اگر به شما اخطار داده شد که خوب هیچی...اگر اخطار داده نشد...بازم باید دید چه عکسی بوده..و ومطئنا مدیرا دوست ندارن بشینن شناسه بلاک کنن...حتما دلیل خاصی داشته...بازم باید جواب دقیقی بشنوم..بعدشم بازم در مورد ظرفیت و اینا فکر کنید...
شما 1 نفرید فقطم مسئول خودتونید...مدیرا مسئول همه هستن...هر شخصی که کار خلافی بکنه..پستی بزنه..اونا باید جواب گو باشن..باید از همه حرف بشنون....من نمی خام منت بزارم..ولی شما هم انصاف داشته باشید...

بله اقای هاگرید اشتباه کرد...نباید توهین می کردن..ایشون رو هم حتما جو گرفته بود!

بعدشم اگر سایت همینطوری قرار باشه با دست رو دست گذاشتن و الکی نادیده گرفتن بره جلو که نمیشه...شما یه جا برید..بعد شروع کنید فش دادن..کسی نگه اقا خرت به چند..خوب میگی ایول! سایت ابکی! ولی اگر همون اول بگن هو چنه! می فهمی نه بابا بچه بازی نیست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلورس جین آمبریج
سازمان ملل جادوگری!
سفیر صلح.
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 تیر 1384 00:15
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا گاراگاه بسته!
خفمون کردی!
تخم کفتر خوردی مگه تو؟
بسه دیگه
تمومش کن شورش درومد اعصاب همرو بهم ریختی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یوزر آیدی شماره ی 57.
یکی از اعضای فوت شده،سوخته و خاکستر شده ی جادوگران.
ارسال شده در: دوشنبه 20 تیر 1384 23:44
نمایش جزئیات
آفلاین
اولا آوريل يه خورده پاراگراف بندي چيزي....جونم در اومد! حالا همشم نخوندم!

ولي در مورد تنفس مصنوعي باهات موافقم.
هرچند كه تا جايي كه من ميدونم شخص زير 11 سال نداريم! دوزاده سال يه زماني! داشتيم حالا نداريم!

اين تنفس مصنوعي رو من بخاطر بچه ها نميگم! ولي كلا من هيچوقت از نمايشنامه هاي گيليدي لذت نميبرم! چرا؟ چون كلا هر وقت از واژه تنفس رو ميبينم حرصم ميگيره! و شايد خيلي از نمايشنامه هاشم نخونم! چون بدم مياد! ديگه زياده رويه! البته از اون شديدتر اين آسلامه كه ديگه شورش در اومده! كلا مسخره كردين ديگه! بسه!

فعلا حرفم همين بود! سعي كردم تند نباشه! اگه شده خودتون ببخشيد!

-------
ويرايش:

باب چه عجب! آمبريج عزيز! دلم برات تنگ شده بود! بازم از اين سرا بهمون بزن! هرروز بزن! كارگاه هم يادت نره!

ويرايش دوم:
آمبريج چند شناسه اي فعالي؟ يه پست از مودي ديدم ! خودتي؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: دوشنبه 20 تیر 1384 23:44
نمایش جزئیات
آفلاین
موهاهاهاها...تو چی میگی این وسط دارکی! اصلا من دارکی دکوری دوست دارم! یعنی چی!
من نمی دونم تو دکور بودی رفتی...مملی چرا رفت؟ اون که دکور می ساخت! پاتر رو خوب باز می دونم...ولی مملی هنوز در پتوی ابهامه!!(ایول نمایشنامه توپی بود!)
بعدشم خوب الان کی از کی شاکیه؟؟؟
ققنوس تو الان از چی شکایت داری؟؟

بعدشم...دوستان در نظر داشته باشید که هر انسانی ظرفیت تحملی داره...و اگر بیش از ظرفیتش حرف بشنوه...خوب ظرفیتش تموم میشه!(نکته علمی)
گیلدی عزیزم...اول یه تنفس بهت می دم که نفست کم نیاد! بعدشم من فقط به خاطر دوستی ها برگشتم..که ببینم کی مسائل بی ارزش این چنینی دنیای مجازی رو به دوستی ها ترجیح داده..و خلاصه کمی اعضا رو گازگاز کنم!
به هر حال..من حالیم نیست..پاتر نحوه ی برخورد رو به عهده ی من بزار..دارکی رو ولش!من برخورد می کنم با همه!
و ای همه! من با اشخاصی که شما فکر می کنید کارای زشت! و دور از موازین انسانی!(اعم از ناعدالتی و غیره)انجام دادن برخورد می کنم...فقط نیاید اینجا پست دراز بزنید...سیخ بگید چه خبره.مرسی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلورس جین آمبریج
سازمان ملل جادوگری!
سفیر صلح.
ارسال شده در: دوشنبه 20 تیر 1384 23:08
نمایش جزئیات
آفلاین
ااااااااااااااا بابا چه خبره؟ چقدر پیام؟؟؟؟ منم مثه سوسک مجبور شدم از 7 صفحه پیش بخونم تا بفهمم دنیا دست کیه؟ حالا که فهمیدم تظراتم رو میگم (* نشانه نکته یا توجه می باشد)
1- ای مدیران و اعضای قدیمی! بابا چرا انقده زود به محض اینکه یه چی میشه میذارین میرین؟ اصلا هرچی بگن این آدما. شما چرا میذارین میرین؟ شما این همه مدت توسایت بودین، 1000 تا کار مثبت کردین. به خدا این سایت داره رو شماها می چرخه وگرنه که هیچی. هر چی باشه شماها از ما بزرگترین و رو سر ما جا دارین. شما که نباید بخاطر این آدما بذارین برین. برای استراحت رفتن با برای همیشه فرق می کنه. بله شما برو یه ماه، دو ماه استراحت کن نه اینکه بذاری بری.
*حالا نیاین بگین که " آی کی گفته سایت رو اونا می چرخه" من دارم صحبت اکثریت رو می کنم نه اقلیت.
مثالش رو میگم خدمتتون که این اعضای جدید (که خودمم یکیش باشم) بدونن اگه کار بدی میکنن با یه معذرت خواهی می تونن سر و تهش رو هم بیارن: بنده یه روز اون موقعی که تو گریف بودم یه پسن زده بودم، آقای الیورنهای (اگه درست یادم مونده باشه اگه اشتباهه به بزرگواریه خودتون ببخشین ) یه جوابی به من دادن. جواب ایشون به من برخورد. منم از قبلش عصبی بودم یه پستی زدم براشون.(فک نکنین توش فحش دادما) ولی فرداش وقتی جواب ایشون رو دیدم خداییش خیلی ناراحت شدم و به خودم گفتم : خره (به خودم گفتم اینو، به خودم که عیبی نداره چیزی بگم؟) این چه پستی بود که زدی؟ خلاصه کلی خجالت کشیدم و از ایشون معذرت خواهی کردم. میخوام بگم عزیزانی که میگین تو دورانه بلوغین و فکر میکنین فقط نظر خودتون درسته1 فکر میکنین من چند سالمه که به این نتیجه رسیدم که باید معذرت خواهی کنم؟ منم 14 سالمه. منم تو این دوران هستم ولی با اندکی تامل فهمیدم که بله کار بنده اشتباه بوده. حالا شما (بعضیاتون) که مقصر هم بودین میخواین یه جوری رفع اتهام کنین؟ نه عزیزجان. این راهش نیس. برو قدری فکر کن بعد ببین عقلت میگه چی کار کن.
*حالا نیاین بگین که "آی به ما چه. می خواستی تو هم معذرت خواهی نکنی. ما نمی تونیم و....."
2- تو همین پستها که یادم نیس واسه کی بود یکی گفته بود باید شناسه های غیر هری پاتری رو بست. آخه برادر من شاید یه آدمی مثه من از اون اسامی که مونده خوشش نیاد. مثلا منو میراندا چی چیک سنن؟ (به من چه این یارو که فامیلیش هم یادم رفته) . یارو یه کتاب نوشته من بیام شخصیتش رو بگیرم؟ یا مثلا بیام هی به اسمم عدد و علامت اضافه کنم؟ به نظر شما شناسه چوچانگ23 شناسه جالبیه؟ (این شناسه رو توروخدا کسی به خودش نگیره بگه یارو منو زد مسخره کرد) آخه کجای دنیا دیدین تو اسم یه آدمی عدد باشه؟ پس به نظر من، (تاکید میکنم به نظر من) این کار درستی نیس که شناسه های غیر هری پاتری رو حذف شوند.
* حالا نیاین بگین " آی این آوریل شناسش غیر پاتریه میاد دفاع میکنه " نه به خدا اینطوری نیس.
* نگین " آی این آوریل شناسه منو که توش عدد داره داره میگه بده." اصلا من بگم. به من چه در مورده شناسه شما دارم نظر میدم. نزنین تو سرم.
3- من یادم تو قوانین خوندم که گفتن هیچ رقم فحشی مجاز نیس. شما میتونین با هم کلکل داشته باشین ولی حق گفتن فحش رو ندارین. تو همین پستها هاگرید عزیز از فحشهایی مثه بی شعور استفاده کرده. اگه درست یادم باشه گفتن که سایت افتاده دست یه عده آدم بیشعور یا یه همچین چیزی (اگه اشتباهه منو ببخشید ). خب ایشون هم به عنوان یه عضو نباید از این کلمات اسفاده کنن دیگه. یا اینکه تو همون قسمت چت باکس یکی برگشت به یکی دیگه گفت خوک (از این بدتر بوده ولی من الان درست یادم نمیاد). خب ایشون هم باید مورد بازخواست قرار می گرفت. در صورتی که فکر نمی کنم چنین اتفاقی افتاده باشه. بازم میگم فکر نمی کنم.
* هاگرید عزیز نیای بگی "آی آخه تورو سنن که میای دخالت میکنی؟" من فقط از مثال استفاده کردم.
* اون کسی که این حرفو گفتی منم میشناسی نیای بگی "آی تو چرا وقتی کسی نفهمیده اومدی اینجا گفتی؟" من اسمت رو نگفتم پس حواست باشه به خاطر جواب من اینجا سوتی ندی مدیرا بفهمن.
4- اینو به همه میگم سعی کنید انتقاد پذیر باشین و حرف بقیه رو گوش کنید. بازم یه مثال از خودم رو میگم: من تو قسمت چت باکس برای ریون تبلیغ زیاد میکردم نا اینکه فهمیدم بعضیا (این بعضیا رو با اون لهجه نگفتم که فکر کنین منظورم شمایین) از این تبلیغات ناراحتن. این خبر به من در تالار خودمون رسید و من همون موقع از همه به خصوص همزاد عزیز که این نکته رو به من یادآوری کردن معذرت خواستم و قول دادم بجز اون تبلیغی که همون موقع کردم دیگه تبلیغ نکنم و خوشبختانه در آخرین تبلیغم موفق شدم یکی رو به عضویت ریون در آرم. (مردم جادوگر شما همیشه عادت دارین در آخرین فرصت کاری رو انجام بدین؟ من 1 هفته تمام تبلیغ کردم. اون شخص هم تقریبا هر موقع من تبلیغ کردم بود ولی نمی دونم چرا فقط آخرین تبلیغم روش اثر کرد؟)
*نیاین بگین "ای تو چرا اونجا گفتی بعضیا؟" من از اون بعضیا خیلی خوشحالم. دستشون درد نکنه که منو متوجه اشتباهم کردن.
5- اینم بگم که بهتره دفعه اول در مورده هر جور تخلفی تذکر بدین. شاید یه بابایی به هر دلیلی حواسش نبود. مثلا اون عکسی که ققنوس گذاشته بود به نظر من برای بچه های زیر 10-11 سال مناسب نبود. اگه قضیه سر مناسب نبودن که اینکه یه سری میومدن تو امضاهاشون برای تبلیغ گیلدی از واژه تنفس مصنوعی :bigkiss: استفاده می کردن. خب این برای بچه زیر 11 سال مناسبه به نظر شما؟
*وزیر عزیز گیلدی جان. نیای منو به خاطر این حرفا حذف شناسه کنی؟
6- در آخر میگم که بچه ها (اگه آدم بزرگی هست منو ببخشه که گفتم بچه ها ). به نظر شما ما میایم اینجا که چی؟ حرص بخوریم و ناراحت شیم؟ نه به خدا ما میایم اینجا که دلمون باز شه. با کسایی که مثه خودمونن، عاشق هری پاترن آشنا شیم نه اینکه هی از هم دلگیر شیم و ....... بیاین به جای این کارا به سایت کمک کنیم. تا جایی که هر کسی می تونه. رو سوژه هاتون فکر کنین. ذهنتون رو پرورش بدین. اگر در جایی مشکل دارین از بقیه کمک بگیرین. مطمئن باشین که بالاخره موفق میشیم.
(دوستان من همین الان متنم رو خوندم دیدم چه چرت و پرتایی نوشتم. به جون خودم من اصلا آدمی نیستم که بلد باشم اینحوری حرف بزنم. اینا از کجا اومدن خدا داند و بس)
امیدوارم از اینکه این همه حرف زدم خسته نشده باشین.(البته خودم خیلی خسته شدم آخه انگشتام به تایپ فارسی عادت تدتره پدرم در اومد اینو نوشتم ). امیدوارم مشکلتون حل بشه همه عزیزانی که ما رو گذاشتن و رفتن همین امروز، فردا دوباره برگردن.
خلاصه کلام بگم من سعی کردم هرجایی که ممکنه یه نفر ناراحت بشه معذرت خواهی کنم اگه بازم به کسی برخورده ببخشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?
ارسال شده در: دوشنبه 20 تیر 1384 22:58
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم... ایول... اگه میدونستم با اینجور اتفاقات آمبریج میاد پست میزنه، منم استعفا میدادم! دلیل استعفامم ققنوس نمیبود البته...
===========
ققنوس تو که باز خالی بستی!
نقل قول:
گيلدي گفت براي اينكه نياد ريون من بحث روببرم نحوه بر خورد

تکذیب میکنم!!! من تو ریون جواب دادم! ققنوس گفت چرا دوباره تو ریون پست زدی؟!! من گفتم پس کجا میزدم؟ گفت تو نحوه!!! منم گفتم حال داری خودت ببر! خودش بحثو آورد اینجا...
===========
به امپراطور تاریکی:

چه مشکوک!!! اون قانون اطلاع دادن قبل از یه ماهو من یادآوری نکرده بودم که باب... ویکی یادآوری کرده بود!!!
ولی به هر حال اگه حال میکنی مدیر نباشی خوب نباش!!! ولی فقط یکی دو هفته
===========
در ضمن من یهو شدیدا حال کردم پست های مورد بحث در تالار خصوصی ریونو بیارم اینجا، که هم شفاف سازی (مالک معنوی داره؟) بشه، هم خودم یه دور دیگه بخونم بخندم! هم دلم نیومد این پستای ارزشی خصوصی باشن!

همه پست ها رو کردم یکی!
نقل قول:

کرام در اسمان با جاروش مشغول پرواز بود...که دید پنجره ای از قلعه هاگوارتز باز است!!!...با پیچ و تاب خاصی به کنار پنجره رفت!!!
چشمهایش ناگهان گرد میشه!!!!
کرام به اهستگی وارد خوابگاه ریونکلا میشه
میبینه پتو از روی بدن یک نفر کنار رفته!!!
پای سفید طرف نظرشو جلب کرده بود!!!....نگاهش به نقاط دیگر بدن طرف افتاد..رنگ از رخ کرام پرید!!..دیگر نمیتوانست تحمل کنه!!!
کرام آهسته آهسته به تخت طرف نزدیک میشه....نفس کشدار بود.....با حرص خاصی به طرف نزدیک شد!!!!

در کنار تخت زانو زد!!!
به آرامی پتو رو به روی بدن طرف کشید و به آهستگی گفت شب بخیر!!!!

ناگهان گیلدی از سوراخ خوابگاه وارد میشه و کرامو میبینه که پتو رو کشیده و داره شب به خیر میگه!
گیلدی: چرا دکورو بهم زدی ویکتور؟ همینجوری خوب بود! منظره رو خراب نکن...
و میره پتو رو دوباره به حالت اولش برمیگردونه! ولی وقتی که میبینه حواس کرام نیستش یه خورده بیشتر هم پتو رو کنار میزنه!
گیلدی: من نمیدونم اصلا برای چی روی خودش پتو کشیده بود؟ هوا که خیلی گرمه...
و میره پتو رو کلا میندازه کنار...
کرام برمیگرده که جلوی گیلدی رو بگیره که نگاهش به دخترک میفته و حالش بد میشه و میفته زمین!
کرام: نه... من نمیتونم به هرمیون خیانت کنم... طاقت ندارم...
ومیره لباسای دختره رو تنش میکنه...
ناگهان از سمت در صدای کلید شنیده میشه و گیلدی و کرام سریع میرن پشت یکی از تختا قایم میشن!

گیلدی: الان لو میریم!
کرام: مگه چیه؟! ما که کاری بدی نمی کردم!
کلید توی قفل می چرخه و در باز میشه و یکی میاد تو!
گیلدی: یعنی کیه؟
مرد مشکوک: به به ! عجب جای خوبی اومدم!
گیلدی: سیاهی کیستی؟!
حاجی: مرد آسلام!
کرام: حاجی؟! کلید اینجا رو داری؟!
گیلدی: بابا زودتر می گفتی!
حاجی: اینجا چه خبره؟ ا اون خواهر چرا پس پتو رو زده کنار؟ ببین چقدر ناراحت خوابیده!
گیلدی: آره حاجی داره کابوس می بینه! بهتره بیهوشش کنم! بیهوشسیوس!
حاجی: آفرین گیلدی! چقدر تو انسان شریفی هستی! ظاهرا پتو رو هم از گرما زده کنار نه کرام؟
کرام: ها ممکنه!
گیلدی: مشکلی نیست! لباساشم غیب می کنم! بی جامه ایوس!
حاجی: لازم شد من صیغه محرمیت رو اجرا کنم! آسلامیوس! ... ا آسلامیوس!
کرام: حاجی طلسم باستانی نمیذاره اجرا بشه!
حاجی: خوب حالا چی کار کنیم؟
گیلدی: بهتره بقیه رو آزمایش کنیم!
حاجی: منم پتو ها رو معاینه می کنم!
خرت خرت خرت
کرام: حاجی اون تخته داره جابه جا میشه!
حاجی: قایم بشین! کرام برو زیر پتو!

تخت جا به جا میشه یه مرد ریشو در حالی که شمع دستش بوده میاد تو..
- مثه اینکه اشتباه اومدم... چشمش میفته به دور و اطراف؛
نه البته چندان هم اشتباه نیومدم... وای اون چه پتوی خوبیه! پشمش هم زیاده!!!
میاد و پتو رو میبره!

گیلدی: هوم... چه بوی بزی میاد اینجاها... احتمالا آبرفورث خودمونه!
گیلدی میپره وسط و سعی میکنه که جلوی آبرفورثو بگیره و نذاره کرامو که توی پتو پیچیده شده بود ببره!
گیلدی: بابا کرامو چی کار داری؟ تا حالا آدم پشمالو ندیدی مگه؟ میخواستی پشمای بز خودتو نزنی! این همه بز مثل هلو... چرا گیر دادی به کرام پشمالو؟
آبرفورث دستی به محاسن میکشه و میگه: خب حالا دیگه متاسفانه پشماشو زدم... راه نداره! باید اینو ببرم!
گیلدی که میبینه آبر بیخیال بشو زنگ میزنه جاسم و نورممد هم بیان تا جلوی آبرو بگیرن... ولی جاسم و نورممد هم نمیتونن کاری بکنن...
جاسم: گیلدی جون، خوب یه جوری حواسشو پرت کن که بیخیال کرام بشه...
و گیلدی هم برای اینکه حواس آبرو پرت کنه میزنه لباسای خودشو رو غیب میکنه !
چشم های حاجی چهار تا میشه: اينجا چشمه اي از قدرت خدا رو در خلق بهشت مي بينيم!
ولی چون گیلدی اصلا پشمالو نبود آبرفورث مجذوب گیلدی نمیشه!

حاجی همچنان مبهوت مونده!
کرام از توی پتو: کمک! کمک! ....
جاسم : حاجی یه کاری کن!
حاجی: ها؟! آها! گراپی گراپی حاجی! بدو بیا اینجا به کمکت احتیاج داریم!
بومب! (در می شکنه!)
گراپی: گراپی اومد چون خواست حاجی اونو! گراپی بود اینجا!
حاجی: آفرین گراپی ببین پسرم این پتو رو از آبرفورث بگیر!
گراپی: چشم! ولی اول گراپی دید چی بود لای پتو! ..... (گراپی پتو رو نگا می کنه لاشو) واییی! این بود به به!
کرام: بابا چی به به! یکی منو نجات بده! کمک! آبرفورث من با تو میام منو دست گراپی نده!
آبرفورث: عمرا! این صید امشب رو به هیچ کسی نمیدم!
گراپی: گراپی خواست این!تو داد به گراپ کرام مهربون!
گیلیدی: حاجی حاجی... پیست پیست... بیا! حاجی بیا این بی جامه هه رو ورداریم بریم اینا که حواسشون نیستش!
حاجی: ها! باشه برادر در بعضی موارد خاص مثل این میشه از آسلام چشم پوشید!
حاجی و گیلدی خواهر بی جامه رو میذارن توی فرقون جاسم می برن بیرون!
حاجی: آفرین گیلیدی بارت رو خالی کن!
گیلدی: آهان!
حاجی: بذا چراغ رو بزنم!
شلخ!(صدای چراغ)!
گیلدی: مااااااااااااااااااااااااا اینکه....!
حاجی: کارگاه ققنوسه!
گیلدی: حاجی اینکه پسره!
حاجی: مهم نیستش! به علت شرکت در خوابگاه دختران به مدت دو هفته دیگه شناسش بلوک خواهد بود! گیلدی جون تو برو کمک کرام من این برادر ارزشی رو ببرم قدری ارشاد کنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 20 تیر 1384 20:28
نمایش جزئیات
آفلاین
دشمن بداند! آسلام پیروز است

ای ملت! بابا چقدر جریان کش اومد! آدامس لاو ایزه مگه؟ بابا بیخیال!

من باید کمی شفاف سازی بکنم! بابا به گراپی ! به پاتر من به خاطر هیچ موجودی از مدیریت نرفتم! نه به خاطر حرف پاتر! نه به خاطر این کاراگاه ققنوس که توی خوابگاه دخترانه! در حقیقت هر دوی اینا خیلی دلایل مسخره ای برای کنار کشیدن از مدیریت هستن! اگه مملی هم به خاطر حرف ققنوس رفته واقعا براش متاسفم! چون اصلا ارزشش رو نداره آدم به خاطر یک پست بره کنار! اگه می خواد دودره بازی دربیاره و خلاصه دنبال بهونه بوده که خوب ایول دیگه!

آمبریج! عزیز دل برادر چه عجب! بابا ایول! مگر اینکه طوفان بشه تو یه سری به ما بزنی....

این خالی بندیا چیه برای اعضای می کنی؟! اولا که دارکی خودتی! دوما که کجا من برم بزرگترین ضربه به چی می خوره؟! من رفتم چون هیچ کار مدیریتی ای انجام نمی دادم... در حقیقت من از مدیریت رفتم چون اون گروه " مدیران انجمن" زیر اسم من به صورت دکوری بود و من حوصله و توانایی انجام کارهای مدیریتی رو نداشتم و اکثر وقتا چندین صفحه از صحبت های مدیران هم عقب بودم ! در کل من رفتم چون باید می رفتم تا کادر مدیریتی اصلاح بشه

رفتن آبرفورث و پاتر بله به شدت سایت رو دچار آسیب خواهد کرد! به خصوص علی به عنوان وب مستر سایت وجودش کاملا لازمه و من توی همین مدت که علی تو مدیریت نبود دیدم که جاش به شدت خالیه ... همین جا هم ازش درخواست می کنم برگرده به پستش چون کتاب 6 هم توی راهه و من 100% بعید می دونم که بدون پاتر مدیران بتونن ادامه بدن! البته امیدوارم به دوستان مدیریتی موجود بر نخوره!

در کل از این بحث من سه نتیجه می گیریم
1. من رفتم از مدیریت چون مدیریتی نمی کردم و علاقه ای هم نداشتم بکنم و کلا وقتش رو نداشتم! و می خوام همون وقتی که می ذاشتم میرفتم قسمت مدیران رو بذارم روی رول پلنگ...! در ضمن برای بار هزارم! "من از سایت نرفتم!" بابا عجب ها! بحث آبرفورث جداست!
2.پاتر از مدیریت رفته ولی باید برگرده , امیدوارم سایر اعضای ما هم از خر مش حسین بیان پایین و به این اتفاق نظر برسن که سایت به مدیریت هری پاتر موسس و سردبیر سایت احتیاج داره... چون تا وقتی این تفکر نباشه مسلما پاتر نخواهد گشت.
3. آبرفورث مسئول اصلی گرافیک سایت رفته... با توجه به شخصیت آبرفورث بسیار بعیده به این زودیا برگرده مگر اینکه دوستان نزدیک پیگیریش کنن! در ضمن دلایلی که آبرفورث آورده بود برای رفتن از سایت به نظر من همش خالی بندی بود و فکر می کنم از یه چیزی رنجیده که باید مشخص بشه چی!!!
دیگه حرفی ندارم برین بزنین تو سر و کله همدیگه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: دوشنبه 20 تیر 1384 19:32
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام به همه دوستان قدیمی و اعضای جدیدی که نمی شناسمشون..
دیروز وقتی همینطوری ان لاین بودم..خبری رو از کرام عزیز شنیدم...که هری پاتر...مملی و دارکی از سایت رفتن...
و امروز که دوباره پروفسور مگی رو دیدم..در این مورد با هم صحبت کردیم..و با کمک ایشون من نحوه ی برخورد رو خوندم و یه سری مسائل دستم اومد.
اول از همه حرف های واقعا بچه گانه ای که درمورد انتخابات سایت زده شد...شاید برای خود مطرح کننده ی این موضوع هم جالب باشه که مطرح کردن موضوعی که اساسا بچه گانه اس..می تونه چه تبعاتی داشته باشه...
انتخاباتی که برای مفرح شدن سایت...و جون تازه دادن به سایت توسط خود شما، پیشنهاد شد...چرا به یک باره به موضوعی برای خراب تر شدن سایت تبدیل شد؟
کسی که موضوع رو مطرح کردی، آیا واقعا ارزش داشت؟
درسته توی سایت باید عدالت باشه...ولی من خدا رو شاهد میگیرم..در مدت 1 سالی که در سایت بودم..از جانب هیچ کدوم از مدیران بی عدالتی رو ندیدم...این لفظ بی عدالتی خیلی ادمو می سوزونه...اخه عزیز دل..فکر کردی چرا یه ادم برای بدست آوردن یه مقام توی یه دنیای مجازی باید کلک و حقه بزنه؟ تو بیا یه سری از نفع هایی که این بشر مدیر! می تونه ببره رو بگو...چرا باید کلک بزنه؟
در مورد موضوع خوابگاه..که واقعا دیگه از این بدتر موضوع واسه بحث نبود.
شما زدن پست توسط گیلدی و بقیه که یادم نیست! رو دخالت از طرف مدیران دیدید...ولی من اونو از چشم گروه فعال سایت می بینم. که برای رونق گرفتن یه تالار پست زدن..چه ربطی به مدیران داره؟
حالا یکی از اعضا بهش برخورده که نمی دونم فلان فلان!من واقعا از این قسمت سر در نیاوردم!!! توی این سایت از این خبرا نیست که کسی بهش بربخوره......بله اگه فش داده بودن..حق داشت..ولی در قالب رول..و نوشته ی معمولی ...ما برخوردن نداریم! باید با نوشتن در رول مبارزه کرد...اینم از این
و در کل...
تمهت ها...حرف های نامربوط...توهین های بیجا برای دفاع از دیگری...عصبانیت ها...دیگه چی بگم..هر چی که برای خراب کردن جو لازمه
پاتر و مملی بهترین وب مستری هستند که یه سایت می تونه داشته باشه...
و من به جرات می گم...بهترین کادر مدیریتی که این سایت می تونه داشته باشه...همین اعضای مدیریت اصلی هستند.مگی...کرام...گیلدی..شکم عزیز...مرلین افتابه!
دارکی..که با رفتنش از مدیریت..مطمئنا ضربه ی بزرگی به اون می خوره...مملی به عنوان وب مستر و مدیر کارای فنی...پاتر به عنوان وب مستر و یکی از مدیران فنی و اجرایی

و جدای از این حرفا...بهترین دوستانی که می تونید داشته باشید...
در هر صورت...من اجازه نمی دم که به نا حق حرفی زده بشه! من مدیر نیستم...ولی مهم نیست..از حق آب و گل خودم در این سایت استفاده می کنم...هر گونه شکایتی و حرفی در این موضوعات دارید..همین جا میگید...و من می شنوم...من اجازه نمی دم سایتی که به زحمت ساختیم...به این سادگی از هم بپاشه...ما یه تیم بودیم...ما یه تیم هستیم....
من منتظر شنیدن حرفای شما هستم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلورس جین آمبریج
سازمان ملل جادوگری!
سفیر صلح.
ارسال شده در: دوشنبه 20 تیر 1384 15:09
نمایش جزئیات
آفلاین
جون برارتون بس کنید!

آقا تازه داشتیم یک خونه تکونی این رول پلینگ رو میکردیم که مثلا کمیته ی تحمیل و انتخاب وزیر و اینا همه کشک بود...و همه الان زدید زیرش که میاید!

آبرفورث شما از یک سال و نیم پیش یک کاری رو کردید و این سایت رو تاسیس کردی...باید تا آخرش پاش واسی و گرنه مرد نیستی یک کاری رو شروع کردی تا آخر تمومش کن!

بعد از انتخابات لگد محکمی به رول خورده و الان اصلا دیگه ملت زیاد تو رول نیستن و فقط تو این کلاسا شرکت میکنند و چرت و پرت میمگند!

با آبرفورث هم یک حرفی داشتم:

عزیزه دلم هر کی میاد یک انتقادی میکنه شما ناراحت میشی کارآگاه ققنوس میاد میگه که چرا شما میاید تو تالار ما(خوابگاه دخترا )
خب شما از این قضیه ناراحت میشی و میزنی زیر همچی!
شاید اون موقع تو خوابگاه دختری وجود نداشته یا .....
انقدر زود رنج نباشید!

--
حالا پاتر میاد به ما تیکه میندازه ناراحت نمیشیم جوابشو نمیدیم
بعد هم اگه جوابشو بدم میاد اینجا میگه اسنیپ فلانه پلانه.....
اون بلد نیست این کارو بکنه !!!
البته نباید ناراحت بشی پاتر جان همونطور که خودت از بقیه انتقاد میکنی باید انتقادهای ملت هم بشنوی!!!!!!!!!!!
و یکی میاد انتقاد میکنه ازت خودتو از مدیریت کنار میکشی!
-----
-----
نکته مدیریتی:مدیران عزیز انقدر زودرنج نباشند!
---
نکته کنکوری:پشتکار داشته باشید!...یک کاری رو شروع کردید تا آخرش برید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
برای عضویت در تیم روغن سازی قزوین کافیست فتو کپ
ارسال شده در: دوشنبه 20 تیر 1384 13:05
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم.... ای دورگه مشکوک!!! خوب شد اومدی... سریعا از بین گریف و ریون یکی رو انتخاب کن بینیم باباو!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!