ااااااااااااااا بابا چه خبره؟ چقدر پیام؟؟؟؟ منم مثه سوسک مجبور شدم از 7 صفحه پیش بخونم تا بفهمم دنیا دست کیه؟ حالا که فهمیدم تظراتم رو میگم (* نشانه نکته یا توجه می باشد)
1- ای مدیران و اعضای قدیمی! بابا چرا انقده زود به محض اینکه یه چی میشه میذارین میرین؟ اصلا هرچی بگن این آدما. شما چرا میذارین میرین؟ شما این همه مدت توسایت بودین، 1000 تا کار مثبت کردین. به خدا این سایت داره رو شماها می چرخه وگرنه که هیچی. هر چی باشه شماها از ما بزرگترین و رو سر ما جا دارین. شما که نباید بخاطر این آدما بذارین برین. برای استراحت رفتن با برای همیشه فرق می کنه. بله شما برو یه ماه، دو ماه استراحت کن نه اینکه بذاری بری.
*حالا نیاین بگین که " آی کی گفته سایت رو اونا می چرخه" من دارم صحبت اکثریت رو می کنم نه اقلیت.
مثالش رو میگم خدمتتون که این اعضای جدید (که خودمم یکیش باشم) بدونن اگه کار بدی میکنن با یه معذرت خواهی می تونن سر و تهش رو هم بیارن: بنده یه روز اون موقعی که تو گریف بودم یه پسن زده بودم، آقای الیورنهای (اگه درست یادم مونده باشه اگه اشتباهه به بزرگواریه خودتون ببخشین

) یه جوابی به من دادن. جواب ایشون به من برخورد. منم از قبلش عصبی بودم یه پستی زدم براشون.(فک نکنین توش فحش دادما) ولی فرداش وقتی جواب ایشون رو دیدم خداییش خیلی ناراحت شدم و به خودم گفتم : خره (به خودم گفتم اینو، به خودم که عیبی نداره چیزی بگم؟) این چه پستی بود که زدی؟

خلاصه کلی خجالت کشیدم و از ایشون معذرت خواهی کردم. میخوام بگم عزیزانی که میگین تو دورانه بلوغین و فکر میکنین فقط نظر خودتون درسته1 فکر میکنین من چند سالمه که به این نتیجه رسیدم که باید معذرت خواهی کنم؟ منم 14 سالمه. منم تو این دوران هستم ولی با اندکی تامل فهمیدم که بله کار بنده اشتباه بوده. حالا شما (بعضیاتون) که مقصر هم بودین میخواین یه جوری رفع اتهام کنین؟ نه عزیزجان. این راهش نیس. برو قدری فکر کن بعد ببین عقلت میگه چی کار کن.
*حالا نیاین بگین که "آی به ما چه. می خواستی تو هم معذرت خواهی نکنی. ما نمی تونیم و....."
2- تو همین پستها که یادم نیس واسه کی بود یکی گفته بود باید شناسه های غیر هری پاتری رو بست. آخه برادر من شاید یه آدمی مثه من از اون اسامی که مونده خوشش نیاد. مثلا منو میراندا چی چیک سنن؟

(به من چه این یارو که فامیلیش هم یادم رفته) . یارو یه کتاب نوشته من بیام شخصیتش رو بگیرم؟ یا مثلا بیام هی به اسمم عدد و علامت اضافه کنم؟ به نظر شما شناسه چوچانگ23 شناسه جالبیه؟

(این شناسه رو توروخدا کسی به خودش نگیره بگه یارو منو زد مسخره کرد) آخه کجای دنیا دیدین تو اسم یه آدمی عدد باشه؟

پس به نظر من، (تاکید میکنم به نظر من) این کار درستی نیس که شناسه های غیر هری پاتری رو حذف شوند.
* حالا نیاین بگین " آی این آوریل شناسش غیر پاتریه میاد دفاع میکنه " نه به خدا اینطوری نیس.
* نگین " آی این آوریل شناسه منو که توش عدد داره داره میگه بده." اصلا من بگم. به من چه در مورده شناسه شما دارم نظر میدم. نزنین تو سرم.
3- من یادم تو قوانین خوندم که گفتن هیچ رقم فحشی مجاز نیس. شما میتونین با هم کلکل داشته باشین ولی حق گفتن فحش رو ندارین. تو همین پستها هاگرید عزیز از فحشهایی مثه بی شعور استفاده کرده. اگه درست یادم باشه گفتن که سایت افتاده دست یه عده آدم بیشعور یا یه همچین چیزی (اگه اشتباهه منو ببخشید

). خب ایشون هم به عنوان یه عضو نباید از این کلمات اسفاده کنن دیگه. یا اینکه تو همون قسمت چت باکس یکی برگشت به یکی دیگه گفت خوک (از این بدتر بوده ولی من الان درست یادم نمیاد). خب ایشون هم باید مورد بازخواست قرار می گرفت. در صورتی که فکر نمی کنم چنین اتفاقی افتاده باشه. بازم میگم فکر نمی کنم.
* هاگرید عزیز نیای بگی "آی آخه تورو سنن که میای دخالت میکنی؟" من فقط از مثال استفاده کردم.
* اون کسی که این حرفو گفتی منم میشناسی نیای بگی "آی تو چرا وقتی کسی نفهمیده اومدی اینجا گفتی؟" من اسمت رو نگفتم پس حواست باشه به خاطر جواب من اینجا سوتی ندی مدیرا بفهمن.
4- اینو به همه میگم سعی کنید انتقاد پذیر باشین و حرف بقیه رو گوش کنید. بازم یه مثال از خودم رو میگم: من تو قسمت چت باکس برای ریون تبلیغ زیاد میکردم نا اینکه فهمیدم بعضیا (این بعضیا رو با اون لهجه نگفتم که فکر کنین منظورم شمایین) از این تبلیغات ناراحتن. این خبر به من در تالار خودمون رسید و من همون موقع از همه به خصوص همزاد عزیز که این نکته رو به من یادآوری کردن معذرت خواستم و قول دادم بجز اون تبلیغی که همون موقع کردم دیگه تبلیغ نکنم و خوشبختانه در آخرین تبلیغم موفق شدم یکی رو به عضویت ریون در آرم. (مردم جادوگر شما همیشه عادت دارین در آخرین فرصت کاری رو انجام بدین؟

من 1 هفته تمام تبلیغ کردم. اون شخص هم تقریبا هر موقع من تبلیغ کردم بود ولی نمی دونم چرا فقط آخرین تبلیغم روش اثر کرد؟)
*نیاین بگین "ای تو چرا اونجا گفتی بعضیا؟" من از اون بعضیا خیلی خوشحالم. دستشون درد نکنه که منو متوجه اشتباهم کردن.
5- اینم بگم که بهتره دفعه اول در مورده هر جور تخلفی تذکر بدین. شاید یه بابایی به هر دلیلی حواسش نبود. مثلا اون عکسی که ققنوس گذاشته بود به نظر من برای بچه های زیر 10-11 سال مناسب نبود. اگه قضیه سر مناسب نبودن که اینکه یه سری میومدن تو امضاهاشون برای تبلیغ گیلدی از واژه تنفس مصنوعی :bigkiss: استفاده می کردن. خب این برای بچه زیر 11 سال مناسبه به نظر شما؟

*وزیر عزیز گیلدی جان. نیای منو به خاطر این حرفا حذف شناسه کنی؟
6- در آخر میگم که بچه ها (اگه آدم بزرگی هست منو ببخشه که گفتم بچه ها

). به نظر شما ما میایم اینجا که چی؟ حرص بخوریم و ناراحت شیم؟

نه به خدا ما میایم اینجا که دلمون باز شه. با کسایی که مثه خودمونن، عاشق هری پاترن آشنا شیم

نه اینکه هی از هم دلگیر شیم و ....... بیاین به جای این کارا به سایت کمک کنیم. تا جایی که هر کسی می تونه. رو سوژه هاتون فکر کنین. ذهنتون رو پرورش بدین. اگر در جایی مشکل دارین از بقیه کمک بگیرین. مطمئن باشین که بالاخره موفق میشیم.
(دوستان من همین الان متنم رو خوندم دیدم چه چرت و پرتایی نوشتم. به جون خودم من اصلا آدمی نیستم که بلد باشم اینحوری حرف بزنم. اینا از کجا اومدن خدا داند و بس)
امیدوارم از اینکه این همه حرف زدم خسته نشده باشین.(البته خودم خیلی خسته شدم آخه انگشتام به تایپ فارسی عادت تدتره پدرم در اومد اینو نوشتم

). امیدوارم مشکلتون حل بشه همه عزیزانی که ما رو گذاشتن و رفتن همین امروز، فردا دوباره برگردن.
خلاصه کلام بگم من سعی کردم هرجایی که ممکنه یه نفر ناراحت بشه معذرت خواهی کنم اگه بازم به کسی برخورده ببخشید