شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
فقط اینو باید بگم که زنده باد لرد سیاه و زنده باد هرچی طرفداره لرده !!!!!!!!! گريفی ها هم بهتره که ساکت باشند تا بلایی سرشون در نیووردیم و ایشالا تا چند روز دیگه می فهمیم که لرد عزيز چه بلایی سرشون میاره !!
زمان روز بازگشايي مكان انجمن تفرقه بين دو جبه...! چپه...! همون سياه و سقيذ دامبلدور: سلام بر شما مردمان ظريف جادوگر در بلند گوي دامبل هري : شريف استاد شريف دامبل : سلام بر شما جادوگران صنعتي شريف من آلبس امم اَلبوس دومبل افتتاه اين چپه ...! را به شما تبريك مي ارزم ملت: :banana: :banana: :banana: زمان چند چند سال بعد در سرزمين هاي نزديك نزديك نزديك دامبل: ملت زمان قدرت ما رَسيدَ زمان آن رسيده ما همكنون در اين افتر نون به شما اعلام مي داريم كه وَلَدي نابوده شد و ما به قدرت رسيده ايم ملت: :root2: :root2: در همان زمان سفينه هاي امپراطوري برزمين مي نشينند ملت: قررژژژ دارت: هوم اين در ها يكي رغن كاري نياز داره .....! ام اهم اهم هوووو هااااا هوووو هاااا درهاي سفينه با زمين بر خورد مي كنن هووو هاااا دارت كاركارف ويدر از سفينه مياد پايين دامبل: بيب بيب بيب اينجا بيب بيب از كجا بيب بيب اخه بيب بيب بيب دارت ويدر: :chomagh::chomagh: دارت ويدر : هووو هااا هووو هاااا هووو هااا ما براي جنگ امده ايم دامبل: بي.. دارت: :chomagh: دارت : هووو ما از هرگونه كل كل كتك كاري و... استقبال مي كنيم هاااا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Those were the days my friend
We thought they'd never end
We'd sing and dance forever and a day
We'd live the life we choose
We'd fight and never lose
For we were young and sure to have our way.
اهه هه! بیخود نیستش این انجمن هیچ کاری نتونسته بکنه چون احتمال به وسیله دامبل افتتاح شده که جبهه به جبه! تبدیل شده!
از هر گونه کل کل , کتک کاری, آدم کشی و قتل و شکنجه استقبال میشود! امپراطور کبیر با تمام قوا آماده خرد کردن استخوان های برادران و خواهران سفید می باشد! درنگ نکنید!
ربط اين دو تا چي بود؟ اصلا ربط جانوران و تفرقه به چيه؟ هنوز ما افتخار مي كنيم كه جانوران هم به پليدي شما پي بردن و اومدن طرف ما. ( يكي اش خود من) ولي مسئله ي مهم اينه كه چه ربطي داشت؟
برادر عزيز، فعلا اين اسلايترين ها و گروه سياه ها است كه مشغول دعواهاي داخلي است و از داخل داره از بين ميره. شما بايد اول برين تفرقه ي بين خودتون رو حل كنين.
خب خب اينجا چه خبره؟ كي دلش برا كل كل تنگ شده؟ سوسك عزيز اگه خيلي سرت درد مي كنه بيا .... هميشه من در تعجت بودم كه چرا سخن گوي گريفيندوري ها هميشه اينقدر بي صلابته بابا يه تكون به خودتون بدين شاهزده دورگه اصلا نگران نباش كاري غير از مشكوك بودن كه نمي تونن بكنن مي تونن؟