با عرض خسته نباشيد به همه زحمت كشان در عرصه احداث نيروگاه اتمي

يه انتقادي از خيلي ها داشتم...البته اگر كسي سر بزنه اينجا
عزيزان.....چرا ديگر در رول پلينگ فعال نيستيد..؟يعني واقعا اومدن كتاب باعث ميشه كه اصلا ديگه رول ننويسين....
يه سري تاپيك جديد باز شده و در بعضي پست هاي تك خطي....اين شده رول پلينگ....هري جان...شما كه اين همه به رول اهميت ميدين و ميگفتين كه(0البته اونجوري كه من فهميدم))يكي از دلايل شما از كناره گيري وب مستري اينه كه با خيال راحت به رول بپردازي حالا چند روز حتي يك دونه پست هم نزديد تا حال كنيم....البته ببخشيد ميگم حال كنيم..منظورم اينه كه رول به چرخش در بياد....يا همين گيليدي عزيز....چند بار تو اين چند روز آن بود اما دريغا يك دونه پست.....
اگر اينقدر سرتون براي كتاب جديد شلوغه كه حتي نميتوانيد زياد سر بزنيد پس بايد تا الان كتاب رو تموم كرده باشيد ديگه....چون اينجور معلومه اصلا خيلي ها سر نزدن....و دارن كتاب ميخونن....پس حالا ديگه بايد بيان....
امپراطور هم فقط در انتخابات براي ولدمورت شدن پست ميزنه...شخصي كه هر پستش باعث ميشه كه رول 700 دور دور محور خودش بچرخه...
واقعا معذرت ميخوام كه دارم ميگم ها.....اينارو ميگم كه بايد چهار تا بزرگتر باشن تا رول بچرخه.....امپراطور...گيلدروي..هري پاتر....كرام ...كينگزلي...يه موقع خيال نكنين من اومدم از شما انتقاد كردما.....چون اصلا همچين جسارتي نميكنم...چرا كه عقيده دارم اول بايد خودمو درست كنم و بعد از ديگران انتقاد كنم.....
منظور كليم اين بود كه اگر كتاب 6 رو خوندين نرين بيخيال شين....تا 1 ماه ديگه....بدونني كه خيلي ها هستن كه تازه فصل يك رو خوندن....و انگيليسيشون خوب نيست....و ميخوان تو اين يك ماه فعاليت كنن.....ولي نميشه
همين كه باشين در رول...حالا چيزي هم زياد ننويسين...خودش باعث ميشه كه كلي سوژه بده دست اونايي كه دنبال سوژه هستن....
خب ما يك گروه زديم به نام Hco.....قصدمون هم مشخص هست....ولي خب...هيچ فعاليتي در رول نيست....مثلا اگر بخوام حتي روزي 1 پست در رول بزنم باز پستام پشت سر هم ميشه....يعني شايد بين پست قبليم و پست جديدم يك پست باشه كه اونم دو خطي....حالا در هر تاپيكي....
ميخواستم اينو زود تر بگم..ولي ديدم كه قضيه ناظر ها پيش اومد ...گفتم كه وقت مناسبي نيست....الان كه موضوع به خوبي و خوشي تموم شد پس ديگه وقتشه....
تا كتاب بصورت فارسي بياد بيرون حد اقل 1 ماه طول داره و مطمئنم تا اون زمان در انجمن هاي غير رول پلينگ بحث داغي صورت نميگيره...پس فعالترين جاها بايد رول باشه..كه داره ميخوابه..
ببخشيد كه پر حرفي كردم......قربون همه ....سرژ