جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6 مهمانان 4 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: چهارشنبه 29 تیر 1384 02:27
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
امپراطور هم فقط در انتخابات براي ولدمورت شدن پست ميزنه...شخصي كه هر پستش باعث ميشه كه رول 700 دور دور محور خودش بچرخه...

بابا ایول! چون در جادوگران پارتی بازی نیست تورو به خاطر تعریف به جات از خودم مدیر کل می کنم!
==
اوستا اگه EDNS رو نگا می کردی می دیدی که یه پست رول پلنگ خوب زدم اونجا... اینکه من یه تاپیک های خاصی نمیام دلیل بر عدم فعالیت من نمیشه! در ضمن من مشغول کشیدن کار از ناظران و کارهای مدیریتی هستم وقتم برای اومد رول پلینگ در حد یک پست در هر روز هستش!

در ضمن رول پلینگ با روش نوشابه اتک پیش نمیره و باید با اعضای محترم دل به کار بدن تا رول پلینگ پیش بره! زوری فایده نداره... الانم که ملت جو شیش گرفته ! ولی اشکالی نداره شوما خودت رو ناراحت نکن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: چهارشنبه 29 تیر 1384 01:02
نمایش جزئیات
آفلاین
من از شخص پگویجن انتقاد دارم! مخصوصا بعد از برخوردی که با سر چرچیل کرد!

لطفا توضیح بدین! پگویجن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Head of Detection and Confiscation of Counterfeit Pants Office
Emperor's Spokesman
ارسال شده در: چهارشنبه 29 تیر 1384 01:00
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض خسته نباشيد به همه زحمت كشان در عرصه احداث نيروگاه اتمي

يه انتقادي از خيلي ها داشتم...البته اگر كسي سر بزنه اينجا

عزيزان.....چرا ديگر در رول پلينگ فعال نيستيد..؟يعني واقعا اومدن كتاب باعث ميشه كه اصلا ديگه رول ننويسين....
يه سري تاپيك جديد باز شده و در بعضي پست هاي تك خطي....اين شده رول پلينگ....هري جان...شما كه اين همه به رول اهميت ميدين و ميگفتين كه(0البته اونجوري كه من فهميدم))يكي از دلايل شما از كناره گيري وب مستري اينه كه با خيال راحت به رول بپردازي حالا چند روز حتي يك دونه پست هم نزديد تا حال كنيم....البته ببخشيد ميگم حال كنيم..منظورم اينه كه رول به چرخش در بياد....يا همين گيليدي عزيز....چند بار تو اين چند روز آن بود اما دريغا يك دونه پست.....
اگر اينقدر سرتون براي كتاب جديد شلوغه كه حتي نميتوانيد زياد سر بزنيد پس بايد تا الان كتاب رو تموم كرده باشيد ديگه....چون اينجور معلومه اصلا خيلي ها سر نزدن....و دارن كتاب ميخونن....پس حالا ديگه بايد بيان....
امپراطور هم فقط در انتخابات براي ولدمورت شدن پست ميزنه...شخصي كه هر پستش باعث ميشه كه رول 700 دور دور محور خودش بچرخه...

واقعا معذرت ميخوام كه دارم ميگم ها.....اينارو ميگم كه بايد چهار تا بزرگتر باشن تا رول بچرخه.....امپراطور...گيلدروي..هري پاتر....كرام ...كينگزلي...يه موقع خيال نكنين من اومدم از شما انتقاد كردما.....چون اصلا همچين جسارتي نميكنم...چرا كه عقيده دارم اول بايد خودمو درست كنم و بعد از ديگران انتقاد كنم.....
منظور كليم اين بود كه اگر كتاب 6 رو خوندين نرين بيخيال شين....تا 1 ماه ديگه....بدونني كه خيلي ها هستن كه تازه فصل يك رو خوندن....و انگيليسيشون خوب نيست....و ميخوان تو اين يك ماه فعاليت كنن.....ولي نميشه

همين كه باشين در رول...حالا چيزي هم زياد ننويسين...خودش باعث ميشه كه كلي سوژه بده دست اونايي كه دنبال سوژه هستن....

خب ما يك گروه زديم به نام Hco.....قصدمون هم مشخص هست....ولي خب...هيچ فعاليتي در رول نيست....مثلا اگر بخوام حتي روزي 1 پست در رول بزنم باز پستام پشت سر هم ميشه....يعني شايد بين پست قبليم و پست جديدم يك پست باشه كه اونم دو خطي....حالا در هر تاپيكي....

ميخواستم اينو زود تر بگم..ولي ديدم كه قضيه ناظر ها پيش اومد ...گفتم كه وقت مناسبي نيست....الان كه موضوع به خوبي و خوشي تموم شد پس ديگه وقتشه....
تا كتاب بصورت فارسي بياد بيرون حد اقل 1 ماه طول داره و مطمئنم تا اون زمان در انجمن هاي غير رول پلينگ بحث داغي صورت نميگيره...پس فعالترين جاها بايد رول باشه..كه داره ميخوابه..

ببخشيد كه پر حرفي كردم......قربون همه ....سرژ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 12:56
نمایش جزئیات
آفلاین
به خدا كه اينا يه جووري خيلي بد بچه بازيه آخه يعني چي من ميرم به من نميدونم اينجووري ميگن بابا مرلين جوون اگه به دستشويي و افتابتگير ميدن خوب به ريشتم قسم مسخورن حالا ناراحتي بهشون پيام شخصي بده كه ديگه نكنيد چرا قهر ميكني اينكارا زشته به دوره از ريش تو (ببينم نكنه پاي سايت ديگه وسطه هري كه قهر ميكنه مرلين كه قهر ميكنه ققنوس طفلي كه ميميره چه خبر اينجا) تازه مرلين جوون اينا اگه گفتن به تو كه نگفتن به مرلينگفتن (نميئونم حرفم رو چطور بايد بزنم )فقط اينكه جوون هركي دوست داري بي خياله بچه بازي شو
راستي يه چيزه ديگه چرا براي بخش داستان با سه كلمه نا ظر نيمزاريد جدا گاهي خيلي چرت و پرت نوشته ميشه ميخوايم داستانبنويسيم نه دري وري كه به جاي اينكه قهر كنيد بيايد اينارو درست كنيد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارادتمند-ساتانيكا ملوني
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 09:53
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:

معلم دفاع در برابر جادوی سیاه نوشته:
هومم.. من براي اين شناسه مرلين رو آزاد کردم که بلکه فردي ديگر بتونه اون رو بپرورونه.. اگر همون روز اول گربه رو دم حجله ميکشتم و با بروبچ خوش و بش نميکردم الان مرلين وحشتناکترين و بدخلقترين عضو اين سايت محسوب ميشد.. اما الان ديگه دير شده.. ظاهرا عقل همه پاره سنگ برداشته و من هر چي با زبون خوش و يا با دعوا ميگم حاليشون نميشه.. (الان بلا مياد ميگه مرلين به من فحش داد) شخصيت سوروس رو يادتونه؟ کو کو غذا.. از وقتي اسنيپ خدافظي کرد رفت ديگه کم کم از نوشته حذف شد.. بعدشم که سوروس جديد اومد تقريبا به کل يادمون رفته.. الان فقط تک و توک پيدا ميشه به کوکوغذا اشاره بشه.. الان دقيقا به نکته اصلي اسنيپ که چرب بودنه در نمايشنامه ها اشاره ميشه که مشکلي نيست.. براي مرلين هم بايد به ريشش اشاره بشه نه به دستشويي.. خلاصه اينکه من هم گفتم مثل اسنيپ قبلي اين شخصيت رو واگذار کنم تا بلکه فرد ديگري که برش ميداره يک مرلين جديد رو بپرورونه حالا اگه من بعد از يه ماه کار ترجمه مجاز به انتخاب شخصيت شدم که يه شخصيت ديگه(اگر لودو بگمن خالي شد) يا يکي ديگه رو برميدارم که اگر هم دستشويي رو بهش نسبت دادند اينقدر بدجور نباشه.فقط يه لطفي بکنيد اسم من رو از ايفاي نقش خط نزنيد تا بتونم توي هاگوارتز درسام رو بدم.. ممنون

بابا تو چرا پیاما رو جا میذاری؟ اینجا توضیح دادم
فکر کنم اگر یه ماه دو ماه مرلین به کل از ایفای نقش بره کنار ملت یادشون بره (همونجور که گفتی نمیشه به تک تک اعضا این نکته رو یادآوری کرد)

-------
ویرایش» جواب ساتانیکا
: من هم منظورم دقیقا به شخصیت مرلین بود... حالا اگه لودو بگمن بود بهش میومد ولی مرلین؟ برای حفظ مرلین هم که شده این کار رو مصمم هستم که انجام بدم.. دوستان دیگه در این مورد اینجا چیزی نگن..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط معلم دفاع در برابر جادوی سیاه در 1384/4/26 15:06:54
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 01:39
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

این پیام جمعه 24 تیر زحمتش کشیده شده توسط شری در پارک جادوگران... دوستان با من کاری ندارید؟ خدانگهدار همه شما

رضا این چه طرزشه؟ بازم بداخلاقی؟! مدیران باید دنبال اعضا راه بیوفتن پستای هم رو ویرایش کنن که تو ناراحت نشی از سایت بری؟ شاید این شری اصلا نخونده اینجا رو! بعدا ما نمی تونیم افکار همه رو که به زور عوض کنیم! گفتی ناراحت شدی هیچ کدوم از ما از اون وقت تا حالا پست آفتابه ای نزدیم! بقیه رو هم خودت باید پیام شخصی بدی بهشون بگی من بدم میاد نزنین از این جور پست ها! نخیرم یعنی چی از ایفای نقش میری! ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: شنبه 25 تیر 1384 22:08
نمایش جزئیات
آفلاین
آخیییییییی
مرلین جان تو حیف بودی نرو دیگه میگیم ریش نه آفتابه نه دستشویی .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 25 تیر 1384 20:07
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
هومم.. من براي اين شناسه مرلين رو آزاد کردم که بلکه فردي ديگر بتونه اون رو بپرورونه.. اگر همون روز اول گربه رو دم حجله ميکشتم و با بروبچ خوش و بش نميکردم الان مرلين وحشتناکترين و بدخلقترين عضو اين سايت محسوب ميشد.. اما الان ديگه دير شده.. ظاهرا عقل همه پاره سنگ برداشته و من هر چي با زبون خوش و يا با دعوا ميگم حاليشون نميشه.. (الان بلا مياد ميگه مرلين به من فحش داد) شخصيت سوروس رو يادتونه؟ کو کو غذا.. از وقتي اسنيپ خدافظي کرد رفت ديگه کم کم از نوشته حذف شد.. بعدشم که سوروس جديد اومد تقريبا به کل يادمون رفته.. الان فقط تک و توک پيدا ميشه به کوکوغذا اشاره بشه.. الان دقيقا به نکته اصلي اسنيپ که چرب بودنه در نمايشنامه ها اشاره ميشه که مشکلي نيست.. براي مرلين هم بايد به ريشش اشاره بشه نه به دستشويي.. خلاصه اينکه من هم گفتم مثل اسنيپ قبلي اين شخصيت رو واگذار کنم تا بلکه فرد ديگري که برش ميداره يک مرلين جديد رو بپرورونه حالا اگه من بعد از يه ماه کار ترجمه مجاز به انتخاب شخصيت شدم که يه شخصيت ديگه(اگر لودو بگمن خالي شد) يا يکي ديگه رو برميدارم که اگر هم دستشويي رو بهش نسبت دادند اينقدر بدجور نباشه.فقط يه لطفي بکنيد اسم من رو از ايفاي نقش خط نزنيد تا بتونم توي هاگوارتز درسام رو بدم.. ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: شنبه 25 تیر 1384 17:04
نمایش جزئیات
آفلاین
فك كنم چيزي كه مگي ميگه اگه منظور خلاصه داستان و اتفاقات بدون فرم نوشته ها باشه همون در مايه هاي پشت صحنه ميشه با جزييات يعني يكي بياد اتفاقاتي رو كه افتاده فقط تعريف كنه مثل يكي كه كتاب هري پاتر رو براي يكي ديگع تعريف كنه البته جذابيت نداره ولي براي خودش خوبه
اون چيزي كه در پشت صحنه نوشتم يه چيز كلي بود و همون دو سه صفحه شد

در مورد مرلين به نظرم هنوز به تمام زواياي اين آفتابه پرداخته نشده به يكيش در سوژه سال آفتابه عمومي و ريش ملي اشاره كردم ولي من سعي ميكنم بيشتر به ريش بپردازم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: شنبه 25 تیر 1384 16:29
نمایش جزئیات
آفلاین
هوممم کار یه نفر یا دو نفر نیست؟ پس حتما کار سه نفره

خب می دونم که کار سختی هست ولی خب با ارزش هست. همچنین به نظر من یه نفر این کارو بکنه بهتره، چون از دیدگاه خودش این کارو انجام میده و کارش یکنواخت هست. ولی اگه مثلا سه نفر این کارو بکنن فکر نکنم جالب بشه!

ولی خب اگه با هم هماهنگی داشته باشن فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall

Head of Gryffindor House

Deputy Headmistress

Less Expectation , Less Disappointment