جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

19 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

كلاس نجوم و ستاره‌شناسی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نجوم و اختر فيزيك
ارسال شده در: چهارشنبه 5 مرداد 1384 15:50
نمایش جزئیات
آفلاین
چند تا شفق قطبی با توضیح و عکس
.....................................................................
The auroral alert was good (from Spaceweather.com,Aurore-Qu颥c and University of Alaska ),the hunter of aurorae bor顬es Gilles Boutin is returned at his places of guets to St-Michel near from Quebec city, early on September 14, 2 waves of auroral activity coming, seen at 00h30 and at 02h00. the night was ideal, no cloud, no quarter moon but I had to be patient and to wait, my cameras 35mm Minolta and my lenses Zenitar 16mm & Minolta 28 mm collected. Welcome to www.banditdenuit.com تصویر تغییر اندازه داده شده
Photographer, Location:St-Michel village near from Qu颥c city, Qu颥c, Canada.
Sep. 14

.......................................................................
all night from 10:30 to 5 AM Alaska time, but only strong between 1:30 AM and 3:30 AM. Canon MKII 25mm f2.8 38 sec. ISO 400
Photographer, Location:Parks Hwy Alaska. The image is of Denali (Mt. McKinley).
Sep. 14

.....................................................................
The Aurora forecast was good for Sept 13 so I waited for an hour before I captured this clearer image of auroras reflected in the water. There was a lot of light spanning the sky, but few distinct swirls until this one came up.Photographed with Canon digital rebel f3.5 ASA 400 exposed for close to 27 seconds.
Photographer, Location:Blachford Lake Lodge near Yellowknife Northwest Territories
Sep. 13

....................................................................
Auroras started to appear right after the sunset @21:15 MST until thick clouds covered after mid-night. Pentax *istD, SMC DA14mm lens.
Photographer, Location:Yellowknife, Northwest Territories, Canada
Sep. 13

......................................................................
Canon MKII 16-35 mostly at 16 f2.8 exposures between 20 sec and 100 sec.
Photographer, Location:Cantwell AK
Sep. 07

Displays of very short duration on the 5th, but strong and persistant through the clouds on the 6th with occassional breakthroughs for brief times. Taken with Nikon DIX and D2H;, 20-35mm at 20mm. Exposures and ISO varied
Photographer, Location: Skiland, Alaska 20 miles NE of Fairbanks.
Sep. 05-06

The display started while the sky was still very light, and lasted for 2-3 hours. Photo details: Canon 1D Mark II, 400 ISO,f/2.8, 5-10 sec exposures
Photographer, Location:Denali NP, Alaska
Sep. 06

.........................................................................
Taken with Nikon D70 (digital), F4.5/15s exposure. The half moon is left, and the Pleides and Hyades are also visible.
Photographer, Location:Denali Nat'l Park, Alaska.
Sep. 06

........................................................................
On the evening of the 6th we had a very nice 'Sunset Aurora' which continued though out the night. The past 3 nights we have had very nice auroras here in Fairbanks Alaska. The aurora webcam is now back online lets hope for a great season.
Photographer, Location:Fairbanks, Alaska
Sep. 06

.........................................................................
This was the second night in a row that I was able to observe a faint auroral glow on the northern horizon. It was visible to the naked eye despite moderate lunar interference and some localized fog patches. Taken with a Canon PowerShot A60, 15 seconds at f2.8, ISO400.
Photographer, Location:Sault Ste. Marie, ON, Canada
Sep. 08

....................................................................
خب، امیدوارم امتیاز بگیرم....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عا
ارسال شده در: چهارشنبه 5 مرداد 1384 07:53
نمایش جزئیات
آفلاین
من:پروفسور اینم مقاله من
بروفسور:بده بینیم
من:درس صحبت کن بینیم چیه؟
پروفسور:من استادتم 10 امتیاز کم میشه از گریفیندور
من:غلط کردم.
پروفسور :باشه و تحقیقو از زیر دست من میکشه بیرون.

شفق قطبی علت تشکیل ، عوامل تشکیل ، ماندگاری
شفق قطبی علت تشکیل،عوامل تشکیل،طول مدت تشکیل
يکي از زيباترين مناظرآسمان که زمين و خورشيد در ايجاد آن نقش دارند شفق قطبي است. شفق هاي قطبي معمولا در نزديکي قطب شمال و جنوب مغناطيسي ديده مي شوند.در هنگام ايجاد شفق قطبي، آسمان روشنايي خاصي پيدا مي کند که جلوه و زيبايي خاصي دارد. اين پديده هنگامي اتفاق مي افتد که الکترونها با انرژي کم وقتي به جو برخورد مي کنند گازهاي جوي را برانگيخته و يونيزه مي نمايند . هنگامي که اين گازهاي برانگيخته (عمدتا اکسيژن و نيتروژن ) دوباره به حالت پايه باز مي گردند نور مرئي بارنگهاي ويژه اي ايجاد مي شود. . در اين فرايند به علت وجود اتمهاي گوناگون و ميزان گوناگون برانگيختگي آنها احتمال ايجاد برخي رنگهاي طيف نور بيشتر است. مثلا مولکولهاي اکسيژن(O2) متمايل به توليد نور سرخ يا زرد ، تک اتمهاي اکسيژن متمايل به توليد نور سبز و اتمهاي نيتروژن متمايل به نور بنفش اند . هريک از اين رنگها به خطوط عمده طيف خاصي مربوط مي شوند.معمولا باد خورشيدي با فراهم کردن ذرات لازم موجب ايجاد شفق قطبي مي شود . به همين دليل است در موقع شدت يافتن فعاليت خورشيدي شفق هاي قطبي نيز افزايش مي يابند .شفق قطبي علاوه بر زمين در کيوان و برجیس نيز ديده شده است .
شفق هاي قطبي در هر ثانيه در حال تغيير حالت و جابجايي هستند شفق قطبي چند دقیقه ادامه داره چون همان طور كه گفتم ذرات باردار در برخورد به جو گازها را يونيزه مي كنند
بستگي به فعاليت خورشيد داره . اگه شما يك لكه خورشيدي مي بينيد مطمپن باشيد چند روز بعد شفق هاي قطبيش هم ديده ميشه .در بعضي از عرضهاي جغرافيايي با كمترين فعاليت خورشيدي شفق هاي قطبي ديده مي شوند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لی جردن در 1384/5/5 21:27:16
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :

ابتدا به لين
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 مرداد 1384 23:13
نمایش جزئیات
آفلاین
درس 3
شفق قطبي
دور تا دور كره ي زمين را نيروي مقناطيسي اي اخاطه كرده است مه در دو قطب زمين اين نيرو ضعيف تر از نواحي ديگر وجود دارد.وقطي كه باد هاي خورسيدي به سمت زمين حركت ميكنند و با اين پوشش برخورد ميكنند ، به سطح زمين نرسيده و به سمت قطبين زمين هدايت ميشوند.در قطب به علت كمبود اي پوشش ، اين انرژي ها تا سطح بيشتري نفوذ كرده و با خو برخورد ميكنند . به عل برخورد اين انرژي ها با جو زمين نور هاي رنگارنگي در آسمان قطب و نواحي قطبي ديدهميشوند كه به آن ها شفق قطبي مي گوييند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آسمان شب را ، اين طبيعت فراموش شده را دوباره به ياد آوريم!
از فيلسوف بزرگ سينيسترا!

whit ABS system
نجوم و اختر فيزيك
ارسال شده در: پنجشنبه 30 تیر 1384 05:16
نمایش جزئیات
آفلاین
آقای سام وایز به نظرم حتما جواب شما یا غلط بوده یا اینکه کامل نبوده...هیچ وقت معلمی یه همچین کاری با شاگردش نمیکنه....همیشه حق با معلمه اینو در ذهنتون داشته باشید....
ببخشید پروفسور که اینجا یه همچین پستی زدم...مجبور شدم...که ایشون رو نصیحت بکنم....ببخشید....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 29 تیر 1384 23:46
نمایش جزئیات
آفلاین
ببصشید پروفسور ولی این بی انصافیه.من زود جوابو میدم.و تقریبا اولین كسی هستم كه جوابو درست میدم ولی شما هیچ امتیازی نمیدید.این یه فاجعست.من به مدیر گزارش صواهم داد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
ارسال شده در: چهارشنبه 29 تیر 1384 23:21
نمایش جزئیات
آفلاین
چشم زاخاريس ، از پيشنهادتم ممنون.
از اين به بعد درسرو ساده تر ميكنيم!
از اين مطالب درس داده شده 1 امتحان ميگيرم!!!
بعدش شما مطلب بديد نظر سنجي ميكنيم كه در مورد كدومش در س بديم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از فيلسوف بزرگ سينيسترا!

whit ABS system
سلام پروفوسور اینم جنس مشتری
اين سياره سطح جامد ندارد. زير جو آن يك اقيانوس بزرگ مايع از هيدروژن وآب وجود دارد. چه چيزي بين اين اقيانوس و جو مشتري وجود دارد؟ در واقع هيچ چيز، جو كم كم كلفت تر و كلفت تر مي شود تا به قسمتي از اقيانوس بدل مي گردد در وقع اقيانوس مشتري هيچ سطحي ندارد كه شما با قايق بر روي آن شناور شويد. آسمان آرام آرام به اقيانوس تبديل مي شود.

روی مشتری، لكه سرخ بزرگ مشتري قابل مشاهده است اين لكه طوفاني است كه حداقل به مدت 300 سال است كه در سطح مشتري وجود دارد. اين فوق تند باد عظيم سه زمين را در خود جاي مي دهد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نجوم و اختر فيزيك
ارسال شده در: شنبه 25 تیر 1384 01:54
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید پروفسور میدونید آخه یه کم درس سخته و همچنین کسل کننده برای همین هیچ کس نمیاد اینجا....یعنی شلوغ نیست....من که تحقیقی ندارم....درس خیلی سختیه...یه کم آسونش کنید...این یه پیشنهاد بود....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 24 تیر 1384 23:46
نمایش جزئیات
آفلاین
1 سوال ، هيچ كسي به جز لي نميخواهد تحقيقشو به كلاس اراعه بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگر تحقيقتون در دست اجراست 1 خبر به من بديد چون ميخواهم موضوع جديد براي تحقيق يه شما بدم!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از فيلسوف بزرگ سينيسترا!

whit ABS system
ارسال شده در: چهارشنبه 22 تیر 1384 23:42
نمایش جزئیات
آفلاین
لي جردن عزيز ، تحقيقت بد نبود !!!!!!!
كامل نبود ولي درست بود!!!!!تقريبآ!
به خاطر همين هم 5 امتياز به گريفندور!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از فيلسوف بزرگ سينيسترا!

whit ABS system