حجم عظيم ابروانش، چشمانش را خشمگين جلوه ميداد (خارج از رول؛ خطاب به بتي: نه تا به تا
)در سكوت به آواتارهايي ( يك و دو ) كه براي بتي آماده كرده بود نگاهي انداخت. صداي پاقي آمد. رويش را به سمت شومينه چرخاند. باز هم همان ساحره بود.
درحالي كه ردايش را از خاكستر ميتكاند به سمت مك رفت. در همين حين چشمش به كاغذ پوستي اي افتاد كه روي ديوار چسبيده بود:
نقل قول:
آمدي پرنده ي زيباي ذهن؟
بيا كه با آمدنت
ريشه ي عميق آن ترنم ماندگار،
از قلبم كنده شد...
بيا كه با رنگ و بوي تازه ي رخسارت
حس آبي همه ي آن دوران طلايي و پر اميد
بر قلمم جاري ميشود...
جادوگران و ساحره هاي عزيز!
آواتــــــــار ويزارد شروع به كار كرد.
اينجا همونطور كه از اسمش پيداست، محلي است، براي درخواست آواتار از سوي شما و ساخت اون توسط من و شركاي احتمالي!
چند تا نكته به ذهنم ميرسه:
(1) درخواست هاتون رو به صورت رول مطرح كنيد. نمونه ي چند درخواست رو براتون ميذارم كه مطالعه كنيد. البته هرجوري كه ميتونيد بنويسيد. ولي حتما در قالب رول باشه:
يك … دو … سه
(2) اگه كسي فكر ميكنه ميتونه در زمينه ي ساخت آواتار كمك كنه، عالي ميشه.
(3) آواتار هر كسي اختصاصي خودش هستش و تا اونجايي كه ذهنم ياري كنه، براش ميكشم. ولي كارهاي تركيبي هم انجام ميگيره(اگه شما اصرار داشته باشيد)
* كارهاي تركيبي، يعني از تصاوير ديگران استفاده ميكنم و تغييرات جزيي يا كلي روش ايجاد ميكنم. شما ميتونيد تصوير مورد نظرتون رو اينجا بذاريد، تا روش براتون كار كنم، حتي كارهاي جزيي، مثل تنظيم سايز و ...
** كارهايي كه خودم ميكشم، حتي يه خطش رو هم خودم كشيدم...پس اگه اينجورش رو دوست نداريد، ميتونيد توي سفارشتون قيد كنيد؛ در غير اينصورت برداشت من اين هستش كه خودم بايد بكشم. حتي اگه بگيد واقعي باشه، من برداشتم اين هستش كه بايد چهره اش عروسكي نباشه و باز هم يه چهره ي واقعي ميكشم. مگر اينكه شما بگيد تا من براتون يه عكش پيدا كنم.
*** اگه از آواتارتون راضي نيستيد، خيلي راحت بياييد و اينجا در قالب رول شكايت كنيد و سر مك داد بكشيد؛ يا حتي افسونش كنيد
(4) توضيحات زير در رولي كه مينويسيد، به من كمك زيادي ميكنه:
- توصيف چهره ي ايفاي نقش تون(اون چيزي كه از خودتون تصور كرديد!!)
- همراه داشتن وسيله ي خاصي مثل: يويو، چماق، چوب جارو و ...
- رنگي بودن يا سياه و سفيد بودن...
- متحرك بودن يا ثابت بودن...
و هر چيزي كه به ذهنتون ميرسه. مگر اينكه بخواييد، آزادانه براتون طراحي كنم؛ يعني هر چي خودم توي ذهنم اومد، براتون ميكشم.
(5) اينجا از همه ي گروه هاي مرگخوار و محفلي و خاكستري و ارغواني و آبي و زرد و سبز و ... حمايت ميشه!
(6) به علت تغيير شناسه، از پذيرفتن هر گونه داكسي معذوريم؛ لطفا هزينه ي آواتار را به صورت نات، سيكل و گاليون به صورت نقدي يا در وجه حامل پرداخت كنيد
(7) اگه آواتار هم نياز نداريد، ميتونيد بياييد و زمان كوتاهي رو براي ارزشي بازي و يه رول راحت و بي دردسر، در اينجا سپري كنيد. ولي حتما درخواست آواتار بديد؛ يا رولتون حول محور آواتار بچرخه؛ مثل جنگهاي آواتاري و ... !!!
اگه دوست نداشتيد هم برش نداريد. فوقش يه تمريني ميشه براي من
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

به كورمك سلام ميكنه:

سلام! نه فرانك يه كم احساساتي شده!
احمق به جاي تخم داكسي بهم گاليون داده. حالا من اينجا رو دست كي بسپارم برم تخم داكسي بخرم؟

در ضمن روسريتو بكش جلو