جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

283 کاربر(ها) آنلاین هستند (162 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
281 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

پیام امروز

دادگاه خودمونی هافلپاف

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دادگاه خودمونی هافلپاف
ارسال شده در: پنجشنبه 27 مرداد 1384 21:38
نمایش جزئیات
آفلاین
شما كه ميدونيد من هميشه هستم فقط رفته بوديم مسافرت يعني الان در مسافرت تشريف دارم ولي انقدر غيرت داشتم كه بيام ولي توي راه چون برق نبود نتونستم بيام من عذرم موجهه در ضمن سرژ تو كه به ما احتياجي نداري جواب همه رو خودت مي خواي بدي پس ما به چه دردي مي خوريم كه فقط بيايم اينجا بگيم چرا نبوديم همين!!!!!!!

هه؟من ميخوام به همه جواب بدم؟منفور ترين كار براي من كل كل كردن با كسيه...اصلا حوصله ندارم...بازم تو غيرت داشتي....ولي بقيه چي؟
سرژ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بياين هافلپاف
ارسال شده در: پنجشنبه 27 مرداد 1384 20:27
نمایش جزئیات
آفلاین
من پدرتونو در ميارم
همه بايد تك تك بيايين اينجا توضيح بدين كه چرا الان 2 روزه به اين تالار سر نزدين
ماشالا به ارني و ويليام ادوارد
باز اون دوتا اومدن
نه پاتريشيا
نه سيبل
نه هديه
و نهووونهووونهوووونه زاخي

يعني چي؟
ميايين همينجا و دليل نيومدنتونو ميگين..نرين تو هماهنگي بگين
اينجا جاي همينچيزاست
تك تكتون بايد محاكمه بشين
بدون هيچ حرفي..هيچ پيامي رفتين...
منو بگو كه ديشب اكانتم تموم شده بود رفتم پاچه خاري دوستمو كردم كه بهم اكانت بده..
يك تنه پدرم در اومد
جواب مرلين رو بايد بدم
جواب اسنيپ(كسي ديگه جواب اسنيپ رو نده...كلا آدم نفهميه...حرف حساب حاليش نيست)

بايد برم تو همه جا پست بزنم كه مبادا اچ سي او بخوابه
شما چي كار ميكنين؟چرا نمايين؟
خجالت داره
همينجا دارم ميگم...من تا آخر تابستون و شايد به آخر تابستون نكشه در اين سايت هستم...
نميخوام منم منم كنم...نميخوام بگم كه من خيلي فلانم..ولي با اين وجود كه در تابستان بسر ميبريم و من هم هستم اينجا اينقدر سوت كوره..بعد از تابستون و رفتن من ديگه چي ميشه؟
بازم ميخواهين مقاله درست كنين؟يا در مورد امضا بحث كنين؟كه ايا امضا اجباري بشه يا نه؟
ها؟چي؟اگر امشب نيايين ...اگر امشب نيايين..
بازم صبر ميكنم تا فرداشب...اگ فرداشب نيايين...منم راه سام وايز رو ادامه ميدم و پيشرفت ميكنم
من دارم خودمو پيش همه «بده» ميكنم و ارزش خودموميارم پايين و هي دارم زور ميزنم و از گروه دفاع ميكنم
منم ميتونم مثل سام وايز با خيال راحت كار كنم و همه هم راضي باشن و كسي از من شكايت نكنه و خيلي هم موفق باشم
برين تو اون نظر سنجي در مورد بهترين عضو تازه وارد رو يه نيگاه بندازين
كاملا متوجه ميشين كه چقد من از محبوبيتم كم شد...و چقدر به سام اضافه شد ..چرا؟بخاطر همين گروه...ولي من خوشحالم و اون بهترين ها هم اصلا برام مهم نيست..مهم اينه كه حد اقل در برابر اينها يكي هم همياري كنه
ويليام ادوارد..پستتو ويرايش كردم

سرژ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 26 مرداد 1384 17:52
نمایش جزئیات
آفلاین
خواب قبوله من در مقابل همه شما هافلپافی ها قسم می خورم که دیگر مشکلی برای هافلپاف ایجاد نکنم

همین
دیگر حرفی ندارم
در ضمن سرژ چطور اسمش به عنوان ناظر دوم هافلپاف ثبت شده

ایشون باید حداقل 4 ماه از زمان عضویتشان در سایت گذشته باشد

خوب...من كه حاظرم به اين دوست عزيز يه فرصت دوباره بديم..اميدوارم كه متوجه اشتباهشون شده باشن...در مورد 4 ماه از عضويت..شايد 2 ماه من به اندازه 4 ماه مفيد بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سرژ تانكيان در 1384/5/26 21:26:53
ویلیام ادوارد
سرمایه گذار سایت
جادوگران

منصوب شده توسط:
مدیران و گردانندگان
سایت

عضو شورای تشخیص مصلحت سایت جادوگران
دادگاه خودمونی هافلپاف
ارسال شده در: یکشنبه 23 مرداد 1384 22:45
نمایش جزئیات
آفلاین
خب همون طور که خودتون میدونین ما با ویلیام ادوارد مشکلاتی داشتیم و داریم که اگر حل نشود از ادامه فعالیت ایشون جلوگیری به عمل میاد....
پس امیدوارم دلایل ایشون قانع کننده باشه.....
در ضمن کاملا جدی عرض میکنم که اگر ایشون بخوان باز هم مشکلاتی که قبلا برای گروه به وجود آوردند رو به وجود بیاورند دوباره حذف کاربر خواهند شد....با درخواست من از مدیران...
ولی خب ما آدمای بخشایشگری هستیم....و به راحتی میبخشیم به شرط اینکه ویلیام از کاراش پیشمون باشه...همین...فعلا....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 22 مرداد 1384 03:36
نمایش جزئیات
آفلاین
كاش زودتر اين پستو مي زدم همه يكدفعه اومدن در ضمن مگه فونت انگليسي چشه مگه ما بي سواديم(خدايي نكرده)
خوب من ورود هر دو تون رو با اينكه جاش اينجا نيست تبريك ميگم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بياين هافلپاف
دادگاه خودمونی هافلپاف
ارسال شده در: شنبه 22 مرداد 1384 00:58
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا هدیه خانم من هستم فقط کیبوردم فارسی نداره اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم...با تشکر از زاخی و الهی که من فداش بشم(خدا نکنه )
فارسی شد!!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زاخاریاس در 1384/5/23 2:34:35
ویرایش شده توسط زاخاریاس در 1384/5/23 2:39:50
ارسال شده در: جمعه 21 مرداد 1384 15:28
نمایش جزئیات
آفلاین
تو رو خدا ببخشید من نمی دونستم جادوگران دوباره باز شده تا همین امروز با چند تن از هریپاتریست های باحال بحث هالف بلاد پرینس شد و از این بحثها صحبت به جادوگران کشید ...بعد خلاصه طی یک شک بزرک من فهمیدم حداقل یه هفتست جادوگران بازگشایی شده !الانم راستشو بخواید هیچی از موضوع حرفهاتون نمی فهمم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از شما دعوت می شه تا در کلاس پیشگویی شرکت کنید .
ارسال شده در: جمعه 21 مرداد 1384 05:07
نمایش جزئیات
آفلاین
بچه ها دقت كردين به غير از ما سه تا هيچ جاندار ديگه اي توي تالار وجود نداره پس پاتي و سيبل و اسكري يا همون سعيد پاتر كه به قول خودش برگشته بود كجا ان خودتون به راي هايي كه در مورد نظارت زاخي داده شده نگاه كنين فقط ما سه تا راي داديم خيلي مسخرس نه؟پس كوشن اون عضوايي كه داريم جمع مي كنيم
اينو به اين دليل اينجا نوشتم چون نوعي دادخواهي بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بياين هافلپاف
دادگاه خودمونی هافلپاف
ارسال شده در: پنجشنبه 20 مرداد 1384 00:56
نمایش جزئیات
آفلاین
هیچم تعجب نداره....بله...شما مثل گیلیدی مینویسی...چرا میخندی....من یکی از رای دهنده ها بودم......
در ضمن مگه خودت نگفتی ببخشید تا بخشوده شوید.....پس منو ببخش که بهت رای دادم....چون که واقعا لیاقتشو داشتی....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 مرداد 1384 00:46
نمایش جزئیات
آفلاین
الانم يكي ديگه راي داده...كي بود...زاخي تو بويد...من نميبخشم كسي رو كه راي داد
چون اخطار داده بودم
زاخي كل اين پستارو زحمت پاك كردنشو بكش...شرمنده..چون بايد بگم كه كسه ديگه اي راي نده...الان امتياز من و گيليدي يكيه...يعني من هم سطح گيليدي مينويسم..خنده داره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.