جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

20 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
19 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: پنجشنبه 27 مرداد 1384 13:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سرژ تانكيان نوشته:
بابا...هزارمينو بار...بايد دو مورد رو بگم
اگر به نظرتون اچ سي او مسخرست پس اصلا هيچ كدوم از پستهاي كه در مورد اون هست رو نخونين يا حد اقل جواب ندين...يعني چي ميپرين به مسخره كردن اسم؟
توان جنگ ندارين يا اينكه حوصلشو ندارين و يا اينكه كلا خوشتون نمياد دليل نميشه كه جو تاپيك رو بهم بزنيد
سوروس اسنيپ عزيز...بنده طرف حرفم با شما و امثال شما كه مسخره ميكنين هست
ولدمورت مملكت چقدر زيبا پست زده و بعد شما دارين مسخره ميكنين؟

يه مورد هست كه بازم فراموش شده
شما فكر كنين اچ سي او يه چيزي هست...هافلپاف يه چيز ديگه..اين دوتا جدا هستن

ما جنگ هافلپاف و اسليترين نداريم
جنگ اچ سي او با هر گروهي
لطفا دقت كنيد

در مورد پيگويجن..اول بگم كه شخصا طرفدارشم
اين اينتر ها بر عكس باعث ميشه كه رغبت بره
در مورد طولاني بودن پست
مشكليه كه منم دارم...دارم سعي ميكنم پستام كوتاه باشه
وقتي به نمايشنامه هاي اشخاص بزرگ سايت نيگاه ميكنم ميبينم كه مطلبشونو تو 1 تا 15 خط ميگن...و چقدر زيبا...هر چي تلاش ميكنم نميتونم اينكارو كنم...هم فضا سازي ميكنن و هم ديالوگ...

پيگويجن...ولدمورت براي خودت ميگه...چون خواننده پستات كم ميشه...ميدوني چيه؟اينجا محفل ادبي نيست ..و جايي براي داشتن اوغات خوش هست(كه البته اين اوغات خوش بحثي جدا دارد كه خيلي طولانيه) و فكر نكنم كسي پيدا بشه كه بخواد تمام و كمال پستهاي سايت رو بخونه0به دليلي كه اينجا محفل ادبي نيست..مطمئن باش اگر در سايتي كه حالت ادبي داشت عضو بودي هر چه بيشتر تو رو براي طولاني تر نوشتن ترغيب ميكردند)....
يه چيز ديگه هم هست...چون شما تقريبا تازه وراد هستيد(من كه تازه وارد ترم) بايد سعي كنيم كمتر بنويسيم...ولي مثلا امپراطور .و يا گيليدي و ولدمورت اگر بيان 3 صفحه بنويسن چون همه به قدرت نوشتن اونا اعتقاد دارن ميرن ميخونن...ولي شمايي كه حتي با جرئت ميتونم بگم با قدرت تر مينويسي ولي چون هنوز به درجه امپراطور(از لحاظ نوشتن) نرسيدي بهتره كه اول براي جا انداختن خود حجم كمتري بنويسي
من كسي رو تو نوشتن به دقت و شيواي شما نديدم...ميدونم خيلي فكر ميكني...كاملا مشخصه...اگر بشه كه اين رول رو فشرده تر كرد بهتره

ايناي كه گفتم تمام حرفايي بود كه به خودم الان چند هفتست دارم ميگم...ميخوام سعي كنم كه به اين حرفها عمل كنم...پس پيگويجن عزيز...لطفا اگر گوشه اي از حرفم ناراحت كننده بود منو ببخش
در ضمن..فكر نكنم بلندي پست در بحث هاي هري پاتري بد باشه...اتفاقا هر چه بيشتر موضوع رو توضيح بديم بهتره
ولي در رول به نظر من نه

با تشكر...سرژ

برادر خودت میفهمی چی میگی؟!؟

میری اسم میسازی میزنی بر ضد گریفیندور و اسلیترین بعد انتظار داری کسی بهتون چیزی نگه!
اون نمایشنامه ها هم که مینویسین فکر میکنین با مزه است!!
زاخی و اینا!
زاخی:سلام

سرژ:خداحافظ

باز ولدمورت اومد یک کم بهتر شد!

من نمیدونم اصلا سیستم آو ا داون چه ربطی داره به هری پاتر

در ضمن شما به جایی که بخواین گروههای دیگه رو خراب کنین گروهه خودتونو ببرین بالا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
برای عضویت در تیم روغن سازی قزوین کافیست فتو کپ
ارسال شده در: چهارشنبه 26 مرداد 1384 14:48
نمایش جزئیات
آفلاین
عمو شاهزاده دو رگه جان! یه دور لطفا قوانین ایفای نقشو بخون! متوجه میشی! اگه فردا این شناست فقل شد من مسوولش هستم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 26 مرداد 1384 14:00
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا..برتي بات..اون پستت كه خوبه...ميگشتم تمام پستاي كه از اول عضويتت تا حالا زدي رو ميخوندم
اين چه حرفيه
در جواب پندت خيلي چيز نوشتم....ولي آخر ديدم كه چيز جالبي ننوشتم...وقتي خب، حرفت درسته..من پست بزنم كه حق با توه؟
من خيلي وقت پيش هم گفتم ...پست نزدن من در جواب كسي يعني باهاش موافقم(اين قانون منه..تو كاور كتاب هم گفتم)

يه چيزه ديگه هم هست..اونم اينه كه جو مخالف اچ سي او هست
نميخوام مسائل اچ سي او زياد اينجا كشيده بشه كه دوباره همه بپرن سرمون...ما هم انرژي تلف كنيم...
همونطور كه معلوم شد برتي بات عزيز...با انتخاب شدن ولدمورت خيلي اوضاع داره بهتر ميشه
با مرگخوار ها جدي تر برخورد ميشه..سايت هم فعال تر ميشه
من روزي 700 بار آن ميشم از كنكو ميزنم براي اينكه از جريانات و حرفها عقب نيفتم
حالا شماي كه مستقيما در مورد من گفته بودي نخونم؟
حرفت درسته...ما تابع حرف مردم نيستيم...ولي خب..تاثير ميزاره...الان مثلا امپراطور اوده تو تالار ما يه پست زد...كلي انرژي گرفتيم...ولدمورت اومد تو اچس ي او پست زد....اون كه فوق انرژيك بود....آخه قبلش همه زد حال بودن...
بقيه حرفات هم در مورد گروه نظر لطفته..ممنون..واقعا متشكرم

در مورد ويزنگاموت
فكر كنم سال ديگه اين طرح اجرا ميشه، نه؟
ناظر محترم...لطفا بعد از خوندم برتي بات اين پست رو پاك كنين...واقعا معذرت ميخوام
قربون همه مخصوصا برتي عزيز خوشمزه....سرژ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 26 مرداد 1384 13:03
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا من از گیلدی اعتراض دارم این چه وضعیتی به خاطر بعضی اتفاقات در کتاب شش الان یک ماهه به گیلدی شناسه های جدید معرفی می کنم که تایید کنه ولی جواب های گیلدی تنها این بوده: شخصیت کتابه ششو نمی دیم! ،حالا شخصیت های کتاب شش به کنار می خوام شناسۀ ملفیورین استورم ریج رو بگیرم می فرمایند باید یک شناسۀ جدید درست کنی من اینجا چه کنم فردا شناسۀ من بسته شد شما مسئولش هستید جناب وزیر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Head of Detection and Confiscation of Counterfeit Pants Office
Emperor's Spokesman
ارسال شده در: چهارشنبه 26 مرداد 1384 12:48
نمایش جزئیات
آفلاین
خوشم میاد که سرژ اصلا محل نمیذاره. من خطاب به اونه می نویسم ، یه نفر دیگه میاد لطف میکنه وجواب میده.(بازم به معرفت زاخی)

شایدم سرژ اصلا افتخار نمیده پستای منو بخونه. خوب حالا من چرا اینجا باید بیخود از سرژ حوف بزنم؟ وقتی که نمی خونه، من دارم واسه دیوار مینویسم.

ولی به هر حال یه تیر در تاریکیه:
سرژ عزیز ! اگر روزی روزگاری اینو خوندی یه ندایی بده و دل بنده خودایی رو شاد کن ما هم تو آخرت تو رو داشته باشم شفاعتمونو کنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جلد هفتم کتابهای هری پاتر:"هری پاتر و چهل دزد بغداد."
ارسال شده در: چهارشنبه 26 مرداد 1384 11:41
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

اکرلی استوارت نوشته:
اهم...اهم...یه انتقاد داشتم از شورای و یز و یز(ویزنگاموت)
والله...به قول آبر کلی گویی نمی کنم...از هر طرف نگاه کنی این قضیه ویز ویز یه اشکالی داره ولی این شورا فقط کالین کریوی که نیست!!!هست؟!
از چهار شنبه به بعد تو معرفی شخصیت یه نفر نه تایید شده نه رد شده...به نظر من اگه ویز ویز ها تو کابینه ی وزیر هستند یه مجلسی هم باشه اینا رو استیضاح کنه...به هر حال اگه دوست داشتید من شماره مو می دم به شورای ویز ویز هر وقت تایید شدم زنگ بزنید ...ببخشیدا...این اولین انتقاد و آخرین انتقاد بود...یه انتقاد دوستانه...لطفا منو نزنید* من ضعیفم ...(نزنید:شناسه مو نبندید)

نکته داره! نکتشم اینه که نه میتونید استیضاح کنید نه انتقاد! (پیشنهادات و تشکرات و قدردانیات پذیرفته میشوند)

شورای عمو ویز ویز هر وقت حال کرد چند نفر تایید میکنه! هر وقت هم حال نکرد تایید نمیکنه! سیستمش همینه! البته حالشونو میگیریم ولی به هر حال همینه!
اصلا یکی از شرایط ورود به ایفای نقش شکیبایی و بردباری و از اینجور چرتوپرتاس... باید این مورد هم تست بشه و ما از طریق دیر تایید کردن این موردو تست میکنیم!

مخالفان با این قضیه و علاقه مندان به استیضاح کردن اعضای شورای ویزنگاموت، لطفا چند قدمی به جلو رفته، سپس با خط خوش و خوانا بوق بزنند!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 26 مرداد 1384 02:57
نمایش جزئیات
آفلاین
این چه سبک پست زدنیه اخطار کردین؟! یعنی چی بینش اینتر می زنین؟!
جلل الخالق! در مورد اسم هدیه پاتر کلا اسم فارسی + فامیل شخصیت های اصلی کتاب هری پاتر به نظر من خیلی حرکت ضعیفی هستش و هنوزم پای حرفم هستم ! ولی به خود هدیه جان هم گفتم قصد توهین نداشتم و منظورم این بود که وارد کردن اینجور اسم ها به داستان به جو داستان لطمه خواهد زد!

======

از تمام بروبچزی که توی کاخ امپراطوری پست می زنن به خصوص سرژ عزیزم و لی جردن خیلی متشکرم! نظر لطف شماست که می گین ایده خوبی بوده!

======

این جریان گروه ها دیگه کم کم داره شورش درمیاد! هر چی حرف انگلیسی هستش ملت پشت سر هم ردیف دارن می کنن گروه می زنن ! باید جدا روش بحث کنیم که این وضعیت ادامه پیدا بکنه یا نه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 مرداد 1384 23:49
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم سرژ من اشكالي نديدم از تو! بيخود كه بهترين عضو تازه وارد نشدي!

من جدا معذرت ميخوام اصلا حواسم به Hco نبود يادم رفت پستاشو پاك كنم!

الان اعصابم داغونه احساس ميكنم درست و حسابي نظارت نميكنم! يكي به من كمك كنه!

درسته اعصابم داغونه ولي باز انتقاد داشتيد من منتظر خوندنشونم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 مرداد 1384 23:35
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا...هزارمينو بار...بايد دو مورد رو بگم
اگر به نظرتون اچ سي او مسخرست پس اصلا هيچ كدوم از پستهاي كه در مورد اون هست رو نخونين يا حد اقل جواب ندين...يعني چي ميپرين به مسخره كردن اسم؟
توان جنگ ندارين يا اينكه حوصلشو ندارين و يا اينكه كلا خوشتون نمياد دليل نميشه كه جو تاپيك رو بهم بزنيد
سوروس اسنيپ عزيز...بنده طرف حرفم با شما و امثال شما كه مسخره ميكنين هست
ولدمورت مملكت چقدر زيبا پست زده و بعد شما دارين مسخره ميكنين؟

يه مورد هست كه بازم فراموش شده
شما فكر كنين اچ سي او يه چيزي هست...هافلپاف يه چيز ديگه..اين دوتا جدا هستن

ما جنگ هافلپاف و اسليترين نداريم
جنگ اچ سي او با هر گروهي
لطفا دقت كنيد

در مورد پيگويجن..اول بگم كه شخصا طرفدارشم
اين اينتر ها بر عكس باعث ميشه كه رغبت بره
در مورد طولاني بودن پست
مشكليه كه منم دارم...دارم سعي ميكنم پستام كوتاه باشه
وقتي به نمايشنامه هاي اشخاص بزرگ سايت نيگاه ميكنم ميبينم كه مطلبشونو تو 1 تا 15 خط ميگن...و چقدر زيبا...هر چي تلاش ميكنم نميتونم اينكارو كنم...هم فضا سازي ميكنن و هم ديالوگ...

پيگويجن...ولدمورت براي خودت ميگه...چون خواننده پستات كم ميشه...ميدوني چيه؟اينجا محفل ادبي نيست ..و جايي براي داشتن اوغات خوش هست(كه البته اين اوغات خوش بحثي جدا دارد كه خيلي طولانيه) و فكر نكنم كسي پيدا بشه كه بخواد تمام و كمال پستهاي سايت رو بخونه0به دليلي كه اينجا محفل ادبي نيست..مطمئن باش اگر در سايتي كه حالت ادبي داشت عضو بودي هر چه بيشتر تو رو براي طولاني تر نوشتن ترغيب ميكردند)....
يه چيز ديگه هم هست...چون شما تقريبا تازه وراد هستيد(من كه تازه وارد ترم) بايد سعي كنيم كمتر بنويسيم...ولي مثلا امپراطور .و يا گيليدي و ولدمورت اگر بيان 3 صفحه بنويسن چون همه به قدرت نوشتن اونا اعتقاد دارن ميرن ميخونن...ولي شمايي كه حتي با جرئت ميتونم بگم با قدرت تر مينويسي ولي چون هنوز به درجه امپراطور(از لحاظ نوشتن) نرسيدي بهتره كه اول براي جا انداختن خود حجم كمتري بنويسي
من كسي رو تو نوشتن به دقت و شيواي شما نديدم...ميدونم خيلي فكر ميكني...كاملا مشخصه...اگر بشه كه اين رول رو فشرده تر كرد بهتره

ايناي كه گفتم تمام حرفايي بود كه به خودم الان چند هفتست دارم ميگم...ميخوام سعي كنم كه به اين حرفها عمل كنم...پس پيگويجن عزيز...لطفا اگر گوشه اي از حرفم ناراحت كننده بود منو ببخش
در ضمن..فكر نكنم بلندي پست در بحث هاي هري پاتري بد باشه...اتفاقا هر چه بيشتر موضوع رو توضيح بديم بهتره
ولي در رول به نظر من نه

در آخر دوباره بگم كه پست لي جدن تو خبر گزاري رو حتما بخونين..كلي حال كردم

با تشكر...سرژ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 مرداد 1384 17:20
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

پرنسس پیگویجن نوشته:
راستی خود شما اعتراض پذیر هستید؟

بله
ما قبلا با هم توی پیام شخصی یک آسانسور خیلی طولانی راه انداختیم و دوست ندارم دوباره تکرار بشه!
از اینکه خودتون میاین و جواب میدید ممنون. شخص دیگری نسبت به بلندی پست پیگوجین اعتراضی نداره؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?