سرژ تانكيان نوشته:
بابا...هزارمينو بار...بايد دو مورد رو بگم
اگر به نظرتون اچ سي او مسخرست پس اصلا هيچ كدوم از پستهاي كه در مورد اون هست رو نخونين يا حد اقل جواب ندين...يعني چي ميپرين به مسخره كردن اسم؟
توان جنگ ندارين يا اينكه حوصلشو ندارين و يا اينكه كلا خوشتون نمياد دليل نميشه كه جو تاپيك رو بهم بزنيد
سوروس اسنيپ عزيز...بنده طرف حرفم با شما و امثال شما كه مسخره ميكنين هست
ولدمورت مملكت چقدر زيبا پست زده و بعد شما دارين مسخره ميكنين؟
يه مورد هست كه بازم فراموش شده
شما فكر كنين اچ سي او يه چيزي هست...هافلپاف يه چيز ديگه..اين دوتا جدا هستن
ما جنگ هافلپاف و اسليترين نداريم
جنگ اچ سي او با هر گروهي
لطفا دقت كنيد
در مورد پيگويجن..اول بگم كه شخصا طرفدارشم
اين اينتر ها بر عكس باعث ميشه كه رغبت بره
در مورد طولاني بودن پست
مشكليه كه منم دارم...دارم سعي ميكنم پستام كوتاه باشه
وقتي به نمايشنامه هاي اشخاص بزرگ سايت نيگاه ميكنم ميبينم كه مطلبشونو تو 1 تا 15 خط ميگن...و چقدر زيبا...هر چي تلاش ميكنم نميتونم اينكارو كنم...هم فضا سازي ميكنن و هم ديالوگ...
پيگويجن...ولدمورت براي خودت ميگه...چون خواننده پستات كم ميشه...ميدوني چيه؟اينجا محفل ادبي نيست ..و جايي براي داشتن اوغات خوش هست(كه البته اين اوغات خوش بحثي جدا دارد كه خيلي طولانيه) و فكر نكنم كسي پيدا بشه كه بخواد تمام و كمال پستهاي سايت رو بخونه0به دليلي كه اينجا محفل ادبي نيست..مطمئن باش اگر در سايتي كه حالت ادبي داشت عضو بودي هر چه بيشتر تو رو براي طولاني تر نوشتن ترغيب ميكردند)....
يه چيز ديگه هم هست...چون شما تقريبا تازه وراد هستيد(من كه تازه وارد ترم) بايد سعي كنيم كمتر بنويسيم...ولي مثلا امپراطور .و يا گيليدي و ولدمورت اگر بيان 3 صفحه بنويسن چون همه به قدرت نوشتن اونا اعتقاد دارن ميرن ميخونن...ولي شمايي كه حتي با جرئت ميتونم بگم با قدرت تر مينويسي ولي چون هنوز به درجه امپراطور(از لحاظ نوشتن) نرسيدي بهتره كه اول براي جا انداختن خود حجم كمتري بنويسي
من كسي رو تو نوشتن به دقت و شيواي شما نديدم...ميدونم خيلي فكر ميكني...كاملا مشخصه...اگر بشه كه اين رول رو فشرده تر كرد بهتره
ايناي كه گفتم تمام حرفايي بود كه به خودم الان چند هفتست دارم ميگم...ميخوام سعي كنم كه به اين حرفها عمل كنم...پس پيگويجن عزيز...لطفا اگر گوشه اي از حرفم ناراحت كننده بود منو ببخش
در ضمن..فكر نكنم بلندي پست در بحث هاي هري پاتري بد باشه...اتفاقا هر چه بيشتر موضوع رو توضيح بديم بهتره
ولي در رول به نظر من نه
با تشكر...سرژ
برادر خودت میفهمی چی میگی؟!؟
میری اسم میسازی میزنی بر ضد گریفیندور و اسلیترین بعد انتظار داری کسی بهتون چیزی نگه!
اون نمایشنامه ها هم که مینویسین فکر میکنین با مزه است!!
زاخی و اینا!
زاخی:سلام
سرژ:خداحافظ
باز ولدمورت اومد یک کم بهتر شد!
من نمیدونم اصلا سیستم آو ا داون چه ربطی داره به هری پاتر
در ضمن شما به جایی که بخواین گروههای دیگه رو خراب کنین گروهه خودتونو ببرین بالا!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

...(نزنید:شناسه مو نبندید)