جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

25 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
25 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: پنجشنبه 3 شهریور 1384 01:27
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا چرا فیلم هندی راه انداختی!....خب میومدی میگفتی اینجوریه اونجوریه ما هم میگفتیم اوکی ...شما درست میگین!...همچین گریه و زاری کردی حالا انگار ما به شما چی گفتیم!...در ضمن کمک کردن به دیگران هم اگه از روی خیر باشه دیگه منت گذاشتن نداره!...خوب خودت خواستی ....کردی...حالا باید جولبگوشم باشی!...دیگه گریه و زاری نداره که!.....در ضمن حالا میگیم اینا به کنار ...اینکه شما گفتی: به نظر من بچه های زیر سیصد تا رو نباید تو سمج شرکت داد بچه بازی میشه و از این جور حرفا رو که دیگه قبول دارین!؟....این رو هم اگه میشه ازش یه فیلم هندی بدین بیرون ممنون میشم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: پنجشنبه 3 شهریور 1384 01:09
نمایش جزئیات
آفلاین
خب بالاخره تونستم به نتیجه برسم!
کاراگاه ققنوس!
سام ویز!
برادر حمید!
فضولها!
-----------------------------
نه شوخی کردم.ولی جدی بگیرید.چون واقعا از دستتون ناراحت شدم!
واقعا که.من این همه برای جادوگران زحمت میکشم باید مزد زحمتمو این شکلی بگیرم!
خیلی نامردین.برین همه انجمنارو ببینین.همه تایپکارو ببنین.ببینین که من الکی پست میزنم یا نه.
اول اینکه من ناظر پیشنهادهام.تازه ناظر شدم.یه چند تا پستم به خاطر تذکر دادن تویه اونجا بود.اصلا من چرا دارم برای شما توضیح میدم کجاها چی کار کردم.کافیه خودتون برید ببینین.
-------------
بچه های عزیزم!
من موقیتشو دارم بیشتر مواقع آنم.بیشتر از شماها!برای همین تقریبا به همه تایپکایی که میتونم برم توشون سر میزنم.و اگر موقیتش باشه توشون پست میزنم.
شماها قط جای مشخصی رو دارین به من هیچ ربطی نداره.برین همه تاپیکارو ببینین.تاپیکای جالب رو البته.خب منم توشون پست زدم مگه عیب داره؟؟؟
در ضمن یه قسمتی از پستامم تویه تالار هافلپافه!شماها که اونجا رو نمیبینین.مثلا من یه چیزی مینویسم.سرژ سریع میاد جوابمو میده.دوباره من یه چیزی مینویسم.همین شکلی تویه پنج دقیقه دوتا پست زدم اونجا.
در ضمن من در بیشتر مغازه ها و جاهای مختلف شاغلم!
برای همین تویه اونا هم پست میزنم!تویه هر مغازه ای که فکرشو بکنید.
----------------
یه چیز مهمتر هم اینه که فعلا چون مدیر محترم هاگوارتز نیست من در غیاب ایشون به سوالات بچه ها جواب میدم و تا ایشون بیاد مشکلاتو رفع میکنم!
بازم اگر سوالی دارین بگین.
در ضمن اگر پست چرت و پرت یا پستی که اصلا ربطی به موضوع اون تاپیک نداشته باشه از من دیدین رو کنین.بعد اون موقع مشخص میشه که من راست میگم یا دروغ.
بسته دیگه چقدر حرف زدم!
هی زحمت بکش هی اینا بزنن تو ذوقت!!!!!!!آآآآآآآآآآهههههههههه!!!!!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 شهریور 1384 00:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سرژ جان ياددته اولاي ورود من به سايت چي ميگفتي؟ميگفتي اينقدر پست نزن و از اين حرفا حالا تا ما داريم يكي رو نصيحت ميكنيم به ما گيزر دادي؟بابا اين زاخي خيلي بچه ي خوبيه ولي حيف خودشو اينجوري خراب كنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
ارسال شده در: پنجشنبه 3 شهریور 1384 00:51
نمایش جزئیات
آفلاین
چرا گيزر دادين به زاخي...خب خودتون ميگين كه رنكينگ نيست...پس چه دليل داره بزنه..پس لازمه كه ميزنه...

اگر هم بازم نباشه:ميتونه ميزنه...قدرتشو داره ميزنه...شما هم بزن...چرا الكي مشكل درست ميكنن...يه برا گفتين بسه ديگه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 شهریور 1384 00:44
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووم تازه به روی مبارکش هم نمیاره ...از اون زمانی که من پست زدم یعنی حدود 1 ساعت پیش..تا حالا شد 707 تا خالا ببنید فردا شب رفته رو 800 صدتا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: پنجشنبه 3 شهریور 1384 00:35
نمایش جزئیات
آفلاین
همونطوري كه منم بارها اشاره كردم زاخي عزيز نميدونم چرا اينقدر به زدن پست علاقه داره.نميدونم شايدم دليل خوبي داره ولي هر روز هم پستاش ارزشيتر ميشه(اينو جدي گفتم.)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
ارسال شده در: چهارشنبه 2 شهریور 1384 23:48
نمایش جزئیات
آفلاین
آره منم با ققنوس موافقم!...آخه چجوری میشه که آدم در روز بیستا پست ارزشی بزنه من نمنه والا!......در ضمن بنده در تاپیک امتحانات سمج هم دیده بودم شما پستی زده بودین که توش نوشته بودین که معنی نداره اعضایی تازه واردی که زیر سیصد تا پست زدن بتونن تو این امتحان شرکت کنن!...معیار خوبی برای سنجیدن توانایی های افراد فکر نکنم باشه...در هر صورت منم به همراهی از ققنوس می خوام بدونم واقعا حکمت این ماجرا چیه؟!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 2 شهریور 1384 23:09
نمایش جزئیات
آفلاین
میخواستم یه انتقاد کنم از زاخاریاس
زاخاریاس عزیز...ما که دیگه سیستم رنکینگ نداریم...به نظر من اینجوری پست زدن درست نیست...من پریشب نگاه کردم پستات شیشصدو سی و خورده ای بود دقیق یادم نیست یا سی یا چهل...بعد دیشب دیدم شده 668 تا چشام انقد شد
بعد امشب دیدم شده 696... ...آخه وفتی رنکینگ نیست پست زیاد معنی نداره...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: چهارشنبه 2 شهریور 1384 05:14
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سيبل تريلاني نوشته:
نقل قول:

سيبل ايزابل دورست نوشته:
1-سیبل:درست صحبت کنید ...من الان معلم پیشگوییم ...تصدیقمم برعکس پروفسور تریلانی از معتبر ترین دانشکده پیشگویی دنیا گرفتم2-اون ور تو دستشویی یکی داره جیغ جیغ می کنه.....
گمنام:کی اونجاست؟
سیبل(خودم نه تریلانی):منم! تو کی هستی و کودوم ادمی جرئت کرده بندازتت تو دستشویی دخترها؟
گمنام:یعنی در قفل نیست؟
سیبل:نابغه در از تو قفله!
گمنام:تو پارک چه خبر شده بود؟
سیبل:من چه می دونم ....تریلانی اونجا بود من خودمو قایم کردم تا نبینتم!
گمنام:ازش می ترسی؟
سیبل:نه می خواستم نکشم!
3-.مگه من مثل استاد ارجمند و گرامیم پروفسور تریلانی یه تختم کمه؟ که تازه به خاطر این پیشگویی دو امتیاز هم بدم به اسلیترین.. بازگشت لرد سیاهو که پروفسور تریلانی هم می تونست پیشگویی کنه!.

خانم سيبل ايزابل دورست...لطفا در نمايشنامه هاتون به من توهين نكنين...يك بار خيلي محترمانه در پارك جادوگران جوابتونو دادم...ولي مثل اينكه شما دلتون دعوا ميخواد...من دلم نميخواد با هيچ كدوم از اعضاي اين سايت دعوا كنم...(بزرگتري گفتن.كوچيكتري گفتن)

نقل قول:
حالا ديگه كلاس منو اداره ميكني؟....آينده ات تاريكه سيبل ايزابل دورست...جرمت سنگينه و تا اونجايي كه چشم درونم بهم ميگه سرنوشت تو را به عذابي ابدي محكوم خواهد كرد...مواظب باش چون چشم درون سيبل تريلاني هيچوقت دروغ نميگه....

نقل قول:
واسه اينكه فهميدم اين دورست هم به شما پيوسته...حالا هم اومدم از شماها خداحافظي كنم و براي هميشه از پارك برم...بدون وجود شون پن و لارا(با اينكه ازش متنفرم)پارك رنگ و روي خودشو از دست داده....و اينو بدون گمنام...ما يه پارك جهاني نميخواييم...ما پاركي رو ميخواييم كه شون توش عاشق لارا شده....پاركي كه من و لي روزهاي خوبي رو توش گذرونديم...پاركي كه مرلين مرحوم روزي توش قدم برداشته بود...خلاصه من از ديدن پارك تو اين وضعيت ناراحت شدم و دارم ميرم...ضمنا خانم دورست من شايد مدرك پيشگويي نداشته باشم ولي اينو بدونين كه علم يا در واقع هنر پيشگويي استعداد ميخواد نه مدرك...

تا قبل از این پست تاریخی نه من به شما کاری داشتم نه شما به من.یه دفعه شما پاشدی اومدی تو کلاس پیشگویی اینو زدی...من بازم هیچی نگفتم فقط پنج امتیاز کم کردم به خاطر بر هم زدن نظم ... اخه اگه اصلا به من چه چند نفر دیگه هم برای پیشگویی پیشنهاد داده بودند حالا من نمی شدم یکی دیگه.نمی دونم به هر حال هر کسی.چرا پاپیچ من شدید اخه؟در مورد اون نقل قول بله من نباید در برابر شما عصبانی می شدم و اون پستو می زدم ولی وقتی شما پا می شی میای بعدش اون پست سومیه رو می زنی من دیگه چی کار کنم؟ در مورد اونم که می خواستم نکشمش منم عصبانی می شم از این دیالوگ های شما دیگه.منظور منو نگرفتی شما؟یعنی وقتی گمنام می پرسه چرا قایم شدی نمی گم از ترس سیبل تریلانی که اخه!ای کیو ی درک نمایشنامت پاییننه(به خدا توهین نیست من همه جا می گم ای کیوی درک فیلمم پایینه.حالا نیای بگی به من توهین کرد )حالا دیگه از این به بعد نه من اسم سیبل تریلانی رو می یارم نه شما سیبل ایزابل دورست یا هر اسم دیگه ای که نشانگر من باشه! ساده و مختصر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از شما دعوت می شه تا در کلاس پیشگویی شرکت کنید .
ارسال شده در: چهارشنبه 2 شهریور 1384 02:02
نمایش جزئیات
آفلاین
حق با سرژه... گاهی تندروی کردیم..
شاید من خیلی افراد رو دست بالا گرفتم...
اینجا هم برای مطرح کردن همین مسائله.
اگر دیدید من تو نمایشنامه هام این روش رو بکار گرفتم بخاطر اینه که: وقتی یه بچه مدرسه ای مثل زاخاریاس اسمیت میتونه بگه ولدمورت پس مرگخواران هم میتونن قویترین جادوگر سیاه باشن!
بهرحال این اولیش بود
دفعه بعد یه مقدار عادلانه تر مینویسیم و طنزش رو هم بیشتر میکنیم تا بقیه ترغیب شن پست بزنن.
این حملات هم به حساب اعتراضی نسبت به اعضای ساده انگار بدونید که انجمن جادوگران با این عظمت رو کردن خاله بازی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?