جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
18
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  72 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  187 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  207 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  302 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  204 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: آیا جادو و جادوگری وجود دارد؟
ارسال شده در: یکشنبه 6 شهریور 1384 18:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ملوم که وجود داره ما همه توی تاریخ و کتابهای باستانی شاهد جادوگران زیادی بودیم که ازشون نام برده شده مثل مرلین .
حتی اسم ولدمورت از جادوگر قدیمی در روم باستان به نام والمودرتین یا یه همچین چیزای گرفته شده خود رولینگ این رو گفت .
به نظر من افراد زیادی هم اکنون هستن که جادوگری میکنن ولی کاملا مخفی هستن یک نمونه ی اشکارش .
دیوید کاپرفیلد :نگید نه اون شوبده باز نیست اون واقا جادو میکنه جلوی چشم هزاران نفر از جمله پادشاه چین از دیوار چین رد شد .
همین طور جلوی هزاران نفر مجسمه ی ازادی امریکا رو ناپدید و زاهر کرد .
در فاصله ی مدت زمانی 5 ثانیه از لندن به جزایر هاوای رفت و جلوی میلیونها انسان از جمله ملکه ی انگلیس خودش رو 5 دقیقه بدون لباس محاوز سوزاند ولی وقتی اتش رو خاموش کردند حتی یک تار مویش هم نسوخته بود .

چيزي به اسم جادو وجود نداره قدرت هاي ما فوق طبيعي يه مبحث جدا گانس كه در محدوده اي از علم به نام متا فيزيك قرار ميگيره جادو و جادو گري مطلقا خرافاته
نمي خواد كسي براي من سوره ي مباركه ي طه رو مثال بزنه كه از جادو گري ساحران فرعون در مقابل موسي (ع) صحبت شده.در سوره ي مباركه ي طه با توجه به تفسير الميزان جلد 14(صفحشو يادم نيست خودتون بگرديد)منظور از جادوگري تردستي و حركت دادن سريع طناب بطوري كه باعث خطاي باصره شود است
در ضمن تمام كار هاي مرتا ضان هندي دلايل علمي دارد كه يك نمونه از اين دلايل را مي توانيد در كتاب شيمي (3) فصل ترموديناميك شيميايي بخوانيد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I just Love Baran Kosari
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 6 شهریور 1384 18:39
نمایش جزئیات
آفلاین
دامبلدور عزیز من فکر میکنم شما هیچ شباهتی به البوس دامبلدور ندارید چرا اسم به این زیبای رو خراب کردید .
که به پاتریستها میگید بی خرد من 18 سالمه و فرق جادو وحسها رو تشخیس میدم وقتی خود دیوید میگه من جادو میکنم من بگم حس ششمشه؟
شما بهتره به جای توحین کردن به دیگران کمی از فکر وعقل بزرگ بشید که حد اقل اسم دامبلدور بهتون بیاد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
:bigkiss:
ارسال شده در: یکشنبه 6 شهریور 1384 18:22
نمایش جزئیات
آفلاین
مرتازهاي هندي نمونه بارز براي گفتن اينكه از احساساتي مافوق استفاده ميكنن هست.
اونها زياد عمر هم نميكنن چون از مغزشون زياد استفاده ميكنن خوب البته بعيد هم نيست چون رو هوا رفتن و يا يك قطار نگه داشتن كم كاري نيست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 6 شهریور 1384 18:15
نمایش جزئیات
آفلاین
بعضي از انسانها ميتونن از همه حس هاي 6 گانشون استفاده كنن كه مردم كه خيلي بي خرد هستن فك ميكنن جادو هست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همیشه بدون کی بودی از کجا اومدی به کجا خواهی رفت همیشه بدون همیشه
ارسال شده در: یکشنبه 6 شهریور 1384 18:02
نمایش جزئیات
آفلاین
به اين حساب، ميشه گفت جادوگري با قدرت‌هاي مافوق‌الطبيعه‌ي بعضي از افراد خارق‌العاده، وجود داره. اما نا با چوبدستي!
البته تو معجونات يه ذره شك دارم! :-D

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 6 شهریور 1384 17:40
نمایش جزئیات
آفلاین
ملوم که وجود داره ما همه توی تاریخ و کتابهای باستانی شاهد جادوگران زیادی بودیم که ازشون نام برده شده مثل مرلین .
حتی اسم ولدمورت از جادوگر قدیمی در روم باستان به نام والمودرتین یا یه همچین چیزای گرفته شده خود رولینگ این رو گفت .
به نظر من افراد زیادی هم اکنون هستن که جادوگری میکنن ولی کاملا مخفی هستن یک نمونه ی اشکارش .
دیوید کاپرفیلد :نگید نه اون شوبده باز نیست اون واقا جادو میکنه جلوی چشم هزاران نفر از جمله پادشاه چین از دیوار چین رد شد .
همین طور جلوی هزاران نفر مجسمه ی ازادی امریکا رو ناپدید و زاهر کرد .
در فاصله ی مدت زمانی 5 ثانیه از لندن به جزایر هاوای رفت و جلوی میلیونها انسان از جمله ملکه ی انگلیس خودش رو 5 دقیقه بدون لباس محاوز سوزاند ولی وقتی اتش رو خاموش کردند حتی یک تار مویش هم نسوخته بود .
پس جادوگران وجود دارند شک نکنید...........

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
:bigkiss:
ارسال شده در: یکشنبه 6 شهریور 1384 14:41
نمایش جزئیات
آفلاین
real magic is something no human can understand but there are similiar things like chi which is your own power within when you learn how to control it you can do magic and if you want to see it with your own eyes you need to have a trip to "china" or "india"you will see more than you ever
dreamed of seeing

جادوی واقعی چیزیه که هیچ انسانی قادر به درکش نیست ؛ اما چیزایی شبیه " چی، چای " وجود دارن که قدرت شما در محدوده ی اونه .
وقتی که یاد می گیرید چه جوری کنترلش کنید، شما می تونید جادو کنید و اگر بخواید که با چشمای خودتون ببینید، لازمه که یه سفر به " چین " یا " هند " برید . بیشتر از اونی که توی رویا دیدین خواهید دید !

جدی جون !
اینجا یه سایت فارسیه، پس باید فارسی بنویسی که نیازی به ترجمه نباشه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هرپوی کثیف در 1385/1/17 18:09:34
All who gain power are afraid to lose it
توي داستان سربازهاي كوچك آلن و گورگونايت (يه موجود كه فاقد احساسه) كنار پنجره ايستادند و باد خنك به صورت هاشون مي خوره آلن به گورگونايت ميگه كه چه باد خنك و خوبي... گورگونايت ميگه باد؟ اينجا كه چيزي نيست! بعد آلن بهش ميگه كه ببين هميشه چيزي رو كه نميبيني دليل بر اين نميشه كه وجود نداره.
آخر داستان هم كه گورگونايت سروار يه قايق ميشه و ميره به رودخانه آلن بهش ميگه توي اين دنيا سرزميني به نام سرزمين گورگونايت ها وجود نداره و همون موقع اون حرف آلن رو به خودش برميگردونه: جايي رو كه نميبيني دليل نميشه وجود نداره...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 6 شهریور 1384 13:40
نمایش جزئیات
آفلاین
من همیشه به این حرف اعتقاد دارم که هر افسانه ای از واقعیتی برخاسته . به همین دلیل فکر میکنم جادو وجود داره . مثلا در هند در یک کوه یک معلم هست که برای یه دوره چند ساله دانش اموز می گره بعد هم به اونا جادوگری یاد میده .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
U can if U want

[size=x-large][color=FF0000][font=Georgia]قدم قدم تا روشنايي. از شمعي
ارسال شده در: یکشنبه 23 مرداد 1384 14:57
نمایش جزئیات
آفلاین
خب فکر کنم بیشتر بچه ها دلشون بخواد یه جادوگر مثله هری باشن نه اون تعریف های دیگه از جادوگری که ما خودمون هم جادوگریم...یه چیز ما فوق طبیعت..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
حتی در مرگ کاش پیروز باشی