جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: پنجشنبه 17 شهریور 1384 20:48
نمایش جزئیات
آفلاین
تقصیر خودتونه که اینقدر سایت رو دوست دارین و زود زود میاین تو سایت

سایت برای تهرانی هاست؟!؟!؟!؟
نه اینطور نیست من خودم از شهرستانای بوق کشورم. کتاب هم اومده . از چندتا انتشاراتی هم اومده!به غیر از ویدا رو میگم

اون مژده که بالای تمامی صفحات زدیم پس برایه چیه؟!؟!؟
میخوندی از سایت می رفتی بیرون دیگه

به نظرت درسته که همه بشینیم تا چند نفر کتابو بخونن؟!

این که چرا اول کتابو نزاشتیم. من که اصلا خبر نداشتم سایت میخواد آزاد بشه. در ضمن ما اصلا قرار نبود به خاطر انتشار کتاب ای بوک سایت رو باز کنیم. یه جورایی اتفاقی شد فک کنم.( اون بالا هم نوشتیم که فصل ها رو زود زود میدیم بهتون. بده که داریم فصل ها رو میدیم.؟)

در مورد این که نمیتونی تو بحثها شرکت کنی . چرا نمیتونی اینا رو نبین دارن زرت و زرت پست میزنن. من که تو حیطه نظارت خودم میزنم نود درصدشو پاک میکنم. بقیه رو هم که بیخیال اصلا در نظر نمیگیریم. اخه پست یه خطی هم شد نظریه؟!

در اخر:
سرژی جون من که میدونم تو از چی ناراحتی! چرا سر ما خالیش میکنی؟چه امروز چه فردا بالاخره این شتریه که در خونه هر جادوگری می خوابه.

بازم در آخر:
هر وقت سایت رو آزاد میکردیم چند نفری ناراحت میشدن ! نمیشد کاریش کرد.

در پایان برای کلاس گذاشتن به نوبه خودم از کسانی که از این لحاظ صدمه دیدن عذر خواهی میکنم.

---------------------
پیام شخصی به سرژ:
بزار خیالت رو راحت کنم. تو کتاب شیش " رود لبم اد" میمیره ( برعکسش کن)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 17 شهریور 1384 20:06
نمایش جزئیات
آفلاین
من واقعا براي اين بي نظمي متاسفم....واقعا به فكر يه 5 ساله هم ميرسه كه اول كتاب رو بزاره تو سايت.يك روز حد اقل مهلت بده.بعد بحث رو ازاد كنه...نه اينكه اول ازاد بشه بفهميم كه دامبلدور مرد بعد بريم بخونيم...الان تازه اون فصل مرگ دامبلدور رو تموم كردم(اونم از نت..و با ترجمه ضعيف يه نشر ضايع) و وقتي اسنيپ كاره يارو رو ساخت فقط براي التماس دلم سوخت...چون ميدونستم ميميره(و اين لطف امروز شما بود)...ولي كسي كه با هم خونديم خيلي تحت تاثير قرار گرفت و گريه كرد...نميدونم اين تاثير رو ميفهمين يا نه....؟

رفتين تند تند تاپيك زدين...جاودانه سازه چي بود....دامبلدور مرد يا نه(البته چون هنوز كتاب رو تموم نكردم مطمئن نيستم )...نه به مسائل مهم پرداختين ونه هيچي...زننده تاپيك هم يكي چو بود..يكي هم سام..كه هر دو تا يكي از بهترين اعضا هستند.البته بحث موضوع تاپيك رو دوست ندارم ادامه بدم..چون سليقه ايه و چون هر دوتا از دوستاي من هستند دوست ندارم سوءتفاهم بشه.

من واقعا براي اين جو زدگي متاسفم...

يعني نميتونستين اول حد اقل كتابو بزارين بعد يه روز صبر كنين؟

تازه... سايت جادوگران براي تهراني ها هست؟
يعني ما شهرستاني ها بوقيم؟يا بوقيم؟يا بد تر...بــــوقيم؟شايدم باقيم؟بيق چي؟اها فهميدم...بوقل هستيم..اره..!!
ما اگر بخواهيم از توي نت نخونيم و حد اقل يه ترجمه استاندارد و يا حد اقل مال ويدا اسلاميه رو بخونيم و بعد بحث ازاد بشه بايد كي رو ببينيم؟

الان من طي حركات انتهاري خودم زدم چند فصل رو خوندم...كه اصلا كيف نداد.اگر اين كارو نميكردم كه تا 1 هفته تموم نميشد و تازه ميومدم تو سايت ميديم كه همه تاپيك ها شدن 50 صفحه اي و خيلي چيز ها مشخص شده و خيلي حرفها گفته شده.شايدم حتي تاپيك قفل بشه چون بحث مشخص شده.من من چي كار بكنم؟بشينم مرگخوار بكشم؟
محكمترين دليل كه من از اين سايت خوشم اومد بحث هاي هري پاتري بود..حالا نتونم شركت كنم چي كار كنم؟با اون رول نوشتن چرندي كه دارم برم رول بنويسم؟كه شايد پيشرفت كنم؟مني كه شايد هيچ علاقه اي به رول ندارم...و بزور براي سرگرمي رول ميزنم.و حتي بعد از زدن رول از خودم بدم مياد...كه چقدر بي استعدادم.

باك بيك و كرام افرادي هستند كه خيلي بهتر از من ميفهمند..ولي اين كارشون واقعا مايوس كننده بود

هميشه طوري بر خورد ميشه كه انگار ايران=تهران

با تشكر
سرژ افسرده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 17 شهریور 1384 19:36
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب جناب باک بیک ممنون تشکر واز تمام کسانی که زحمت ترجمه رو کشیدن پیشاپیش از همه شئمن تشکر می کنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
ارسال شده در: پنجشنبه 17 شهریور 1384 19:32
نمایش جزئیات
آفلاین
ای دوستان شلوغ نکنید. تا وقتی مدیران اینجان هیشکی نباید ناراحت باشه!! خودم متعجبم

اگر کتابو نخوندید کافیه چند ساعت صبر کنید.
کتاب ششم به صورت کامل امشب بر روی سایت قرار میگیره و خبرش هم زده میشه تو سایت.

منتظر باشید !

خواهشن دیگه هیچ شکایتی در این باره نکنید. همیشه باید موقعیت اکثریت رو سنجید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 17 شهریور 1384 19:01
نمایش جزئیات
آفلاین
اصلا قبول نیست!!
این همه صبر کردین دو روز دیگه هم روش!!
اخه یه فکری هم به حال ما بکنید که هنوز کل کتابو کامل نخوندیم و هیچی از این تاپیک ها نمی فهمیم!!
الهی این تهرانو از پایتختی در بیارن اصفعان و شیراز و شهر هایی مثل اینها رو بکنن پایتخت تا شماها بفهمین ما چی می کشیم!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
ارسال شده در: پنجشنبه 17 شهریور 1384 18:41
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی نامردیه من حتی یک فصل هم نخوندم بابا شیراز نه ترجمه ی ویدا امده نه گنجی(البته فکر کنم گنجی تهرانم نیمده!) بعد ما این همه پول بدیم کتاب بخریم دوباره بریم کتاب ویدا بخریم دوباره بریم ماله گنجی بخریم!
بابامون که رو گنج ننشسته!!!!!!!!!!!!
حداقل تمدید کنید که تا دوماه نیایین سایت! من برم کویت تا کتاب دستم برسه طول می کشه!!!!!!!!!!!!!!!!! یکی به داد من برسه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: پنجشنبه 17 شهریور 1384 18:24
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

كارآگاه ققنوس نوشته:
آقا تا فصل 15 آزاد کنيد
آقا جون من تا فصل 15 آزاد کنيد اين نامرديه...من هيچي از تايک ها سر در نميارم اي بابا ...من بودم اين قضيه رو تا 1 ما ديگه تمديد نگه مي داشتم...البت من چيکارم فقط تقاصا کردم...

راست میگه تو رو به خدا در حق ما ضلم نکنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
ارسال شده در: پنجشنبه 17 شهریور 1384 18:21
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا تا فصل 15 آزاد کنيد
آقا جون من تا فصل 15 آزاد کنيد اين نامرديه...من هيچي از تايک ها سر در نميارم اي بابا ...من بودم اين قضيه رو تا 1 ما ديگه تمديد نگه مي داشتم...البت من چيکارم فقط تقاصا کردم...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: پنجشنبه 17 شهریور 1384 18:17
نمایش جزئیات
آفلاین
برادر سوروس همدردی منو بپذیر.

مال شما اقلا نوشته بدون شخصیت مال من که راحته هیچی ننوشته

من تازه الآن پیام شما رو که دیدم کنجکاو شدم که ببینم برای شما چه طوریه دیدم مال خودم تعطیل رسمیه

نمیدونم این طبیعیه یا غیر طبیعی
اگر طبیعیه که این پیام منو شپلخ کنید
اگرم غیرطبیعیه که لطفا یک رسیدگی نمایید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
The Death Prophet is coming to U

Enemies of the heir beware
ارسال شده در: پنجشنبه 17 شهریور 1384 18:04
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم آقا این پروافایله ما رو درست نمیکنید؟!؟؟!

مدیرا شدن وب مستر... وب مستر ها هم که دیگه نمیبینیمشون کی به مشکلات رسیدگی میکنه؟!؟!؟!؟

جون آبجیتون این پروفایلو یک نیگا بندازید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
برای عضویت در تیم روغن سازی قزوین کافیست فتو کپ