اقا..اين چت باكش شايت ژي شد پش؟من كه بد ژور تو خماري موندم....مگه اين محدوديت رو ور نداشتين.اين چت باكش رو هم بژارين ديگه...
ستاد طرفداران هري پاتر و منقل پارتي!!
نه حالا جدي:اين چت باكس رو چرا نميزارين؟من اصلا حوصله مسنجر رو ندارم..تو همون كارامو با بروچبز راستو ريست ميكنم
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 27 خرداد 1388 15:51
از: از جهندم سياه همسادتونم نمي شناسي؟؟؟؟؟؟
پستها:
998

جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 19 بهمن 1392 11:50
از: هاگوارتز..تالار اسلیترین
پستها:
901

من واقعا نمیفهمم
تا وقتی که محدودیت بود میگفتید حوصله ما سر رفته چیکار کنیم
محدودیتو برداشتیم..همه اعتراض میکنید کتاب ششمو کامل نخوندید
آقا با خودتون رک باشید...ما باید به حرف کی گوش کنیم پس؟
یکی از دلایلی که محدودیتو برداشتیم اینبود که تابستان تا یه هفته دیگه تموم میشه و همه مشغول میشن و دیگه نمیتونن فعال باشن...چرا تابستونو ازشون بگیریم؟الانم هر کی تو نته تمم کتابو از طریق بلاگها خونده یکیش بلاک زیریه:
www.harrypotter6.blogfa.com
میتونید کتابو از اینجا بخونید و بعد در سایت فعالیت کنید
تا وقتی که محدودیت بود میگفتید حوصله ما سر رفته چیکار کنیم
محدودیتو برداشتیم..همه اعتراض میکنید کتاب ششمو کامل نخوندید
آقا با خودتون رک باشید...ما باید به حرف کی گوش کنیم پس؟
یکی از دلایلی که محدودیتو برداشتیم اینبود که تابستان تا یه هفته دیگه تموم میشه و همه مشغول میشن و دیگه نمیتونن فعال باشن...چرا تابستونو ازشون بگیریم؟الانم هر کی تو نته تمم کتابو از طریق بلاگها خونده یکیش بلاک زیریه:
www.harrypotter6.blogfa.com
میتونید کتابو از اینجا بخونید و بعد در سایت فعالیت کنید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!
قدرت منتقل شد!
قدرت منتقل شد!
جزئیات کاربر

خب من نميدونم واقعا چي بگم!
منم اعصابم داغونه!ولي خب بهتره خودمو خالي نكنم.ميدونستم اين شكلي ميشه بالاخره!به خدا ميرفتم ترجمه ويدا رو ميخريدم بهتر بود.الان حالم گرفتست!
----------------------------------------------
من پيشنهاد ميدم به مديرا كه اين قانون منع رو دوباره بزارن!
چون كه به زودي اعتصاب اعضارو خواهيد ديد!!
---------
منم اعصابم داغونه!ولي خب بهتره خودمو خالي نكنم.ميدونستم اين شكلي ميشه بالاخره!به خدا ميرفتم ترجمه ويدا رو ميخريدم بهتر بود.الان حالم گرفتست!
----------------------------------------------
من پيشنهاد ميدم به مديرا كه اين قانون منع رو دوباره بزارن!
چون كه به زودي اعتصاب اعضارو خواهيد ديد!!
---------
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هدیه پاتر
جزئیات کاربر
پستها:
0
خوب با تشکر از ولدمورت کرام و لی عزیز مشکل من بالاخره حل شد وقتی فایروالمو خاموش کردم دیشب فکر کردم خاموشه در ضمن اون "ی" رو هم کپی پیست کردم ولی مثل اینکه کرام عزیز شناسمو بسته نه؟ چون می نویسه شناسم بسته شده بهر حال اگه میشه درستش کنید چون 2 شبه من فقط دارم حرص می خورم باتشکر........هدیه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نقل قول:
جناب دیوید مالفوی
شما به اشتباه (حالا یا خطای دید من یا دوستان دیگه) به جای ایفای نقش توی گریفیندور هم عضو شدید.
الان من درستش کردم.
اگر نگاه کنید عضو ایفای نقش و اسلیترین هستین... چک کنید ببینید اگه درست نشد مشکل از شناسه کاربریتونه.
ديويد مالفوي نوشته:
يه نفر كمك كنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من واقعا شاكي ام!واقعا عصبانيم! دارم قاطي مي كنم!آخه چرا نمي تونم وارد تالار عمومي اسلايترين بشم؟مگه من تاييد نشدم؟ من حتي نمي تونم به كسي پي ام بزنم!!!!اين ديگه چه جورشه؟
من نمي تونم پيام شخصي ام رو ببينم!من نمي تونم پيام هامو ويرايش كنم! من نمي تونم توي هيچ تاپيكي به غير از همين تاپيك پست بزنم! من ساعت سه با بروبچ توي سايت قرار داشتم اما نتونستم به قولم عمل كنم چرا؟به خاطر اينكه نه تونستم به كسي پي ام بزنم و نه توي تالار خودم پست بزنم پس من كيو بزنم؟يه كسي بياد به مشكل من رسيدگي كنه!
در ضمن چرا كنار اسم من هم گروه اسليترين نوشته هم گريفيندور؟ من فقط مي خواستم اسليترين باشم!!!؟؟؟؟؟؟
يه كمكي چيزي؟نخير تو اين سايت كسي بنده رو آدم حساب نمي كنه!؟آي ايها الناس آي ملت آي ناظرين يه كسي بياد به مشكل من رسيدگي كنه!
جناب دیوید مالفوی
شما به اشتباه (حالا یا خطای دید من یا دوستان دیگه) به جای ایفای نقش توی گریفیندور هم عضو شدید.
الان من درستش کردم.
اگر نگاه کنید عضو ایفای نقش و اسلیترین هستین... چک کنید ببینید اگه درست نشد مشکل از شناسه کاربریتونه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
جزئیات کاربر

مسئله اينه که مايي که کتاب رو نخونديم نمي تونيم بحث کنيم و گرنه مرض نداريم بريم اون تاپيک رو بخونيم...در هر صورت من تا همين فصل 15 از کتاب 6 و 5 چيزايي بدست آوردم که فکر کنم تا اون موقعه کسي نمي فهمه
...پس ما مي سازيم با اين قضيه...حالا نسازيم چيکار کنيم مجبوريم
...پس ما مي سازيم با اين قضيه...حالا نسازيم چيکار کنيم مجبوريم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
يه نفر كمك كنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من واقعا شاكي ام!واقعا عصبانيم! دارم قاطي مي كنم!آخه چرا نمي تونم وارد تالار عمومي اسلايترين بشم؟مگه من تاييد نشدم؟ من حتي نمي تونم به كسي پي ام بزنم!!!!اين ديگه چه جورشه؟
من نمي تونم پيام شخصي ام رو ببينم!من نمي تونم پيام هامو ويرايش كنم! من نمي تونم توي هيچ تاپيكي به غير از همين تاپيك پست بزنم! من ساعت سه با بروبچ توي سايت قرار داشتم اما نتونستم به قولم عمل كنم چرا؟به خاطر اينكه نه تونستم به كسي پي ام بزنم و نه توي تالار خودم پست بزنم پس من كيو بزنم؟يه كسي بياد به مشكل من رسيدگي كنه!
در ضمن چرا كنار اسم من هم گروه اسليترين نوشته هم گريفيندور؟ من فقط مي خواستم اسليترين باشم!!!؟؟؟؟؟؟
يه كمكي چيزي؟نخير تو اين سايت كسي بنده رو آدم حساب نمي كنه!؟آي ايها الناس آي ملت آي ناظرين يه كسي بياد به مشكل من رسيدگي كنه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تجربه نامي است كه به اشتباهاتمان مي دهيم!
:bat: :fan:
:chomagh:
:bat: :fan:
:chomagh:
جزئیات کاربر

با سلام
ببخشید قسمت لوتر سایت حذف شده یا من نمی بینمش یا باید کاره دیگری کرد لطفا راهنمای کنید
بعد از ویرایش باک بیک : پس چیزی به نامه سرزمین میانه در سایت هست یا نه!
ای دوست!:
بخش لوتر از روی سایت حذف شده.به همین علت نمیتونید چیزی در این باره ببینید.
با تشکر باک بیک
ببخشید قسمت لوتر سایت حذف شده یا من نمی بینمش یا باید کاره دیگری کرد لطفا راهنمای کنید
بعد از ویرایش باک بیک : پس چیزی به نامه سرزمین میانه در سایت هست یا نه!
ای دوست!:
بخش لوتر از روی سایت حذف شده.به همین علت نمیتونید چیزی در این باره ببینید.
با تشکر باک بیک
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جانی جورکینز در 1384/6/17 22:05:13
جادوگران
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج