جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
6
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  113 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  229 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  228 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  312 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  221 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اعضا سایت خودشونو معرفی کنن
ارسال شده در: شنبه 19 شهریور 1384 03:29
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض سلام
من سارو (saro) هستم 17 سالمه از شیراز
یه روز به کتابفروشی محلمون رفتم دیدم رو شیشش زده هری پاتر و زندانی آزکابان
اینطوری با کتاباش آشنا شدم.

توسط لرد ولدمورت از زبان فینگیلیش به فارسی برگردان شد! دوست عزیز لطفا فنگلیش ننویس!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 17:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من مرضيه عابدي هستم 15سالم هست خوب از طريق داداشم به هري علاقه مند شدم به هري و انگ (مخصوصاسبك metal) رو دوست دارم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
www.narnia2005.blogfa.com
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 16:12
نمایش جزئیات
آفلاین
خب سلام من ملینا هستم 17 ساله که دارم عمر میکنم خب 4 ساله که با هری زندگی میکنم ولی اولین بار از طریق دوستم به هری آشنا شدم که ایشالله خدا 1000 سال عمرش بده و به جز هری از ارباب حلقه ها و خیلی چیزای دیگه خوشم میاد.

توسط لرد ولدمورت از فینگیلیش به فارسی برگردان شد! دوست عزیز لطفا فارسی بنویس!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1384/6/19 3:51:19
man elaheye jadoogari hastam pas be man ehteram bezarid
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 00:41
نمایش جزئیات
آفلاین
چه جالب...من خودمو معرفي نكردم...

نام:سجاد
فاميل:مزين(mozayan) بعضي ها به اشتباه ميخونن (mazin)
سن:چهام مرداد امسال 17 سالم تموم شده و الان هستم تو 18 سال.كنكور دارم

وضع مادي خونواده:اول خوب بود و بعد خراب شد!!
وضع ديني خوانواده:خدارو قبول داريم و فقط اونو ميپرستيم بدون هيچ واسطه اي...به همه دين هاي الهي هم معتقديم و همو دوست داريم...
خصوصيات خاص چهره:نميدونم چه شكليم..فقط ميدونم دماغم بزرگه!!
قد:168!!!!!
وزن:52 (از وقتي يادمه لاغر بودم)
وضعيت اخلاقي:مشكوك به نگاه هاي مردم روي بيني ام...علاقه اي به دوست جمع كردن ندارم.و فقط يك دوست صميمي دارم..و هميشه بقيه دوستانم رو با تيكه پروندن ميرنجونم(اونا هم منو ميزنن)....هميشه دنبال هدف بالاي بودمو هستم..هيچ وقت به متوسط راضي نميشم...هر چيزي كه ميخوام بشم بايد بهترين بشم...كمي شوخ هستم(ولي نميتونم اين شوخ رو تو رول بيارم..نميدونم چرا)...چرتو پرت گو هم هستم....و از همه بد تر...خصوصيتي كه هميشه دوستام بهم ميگن:مغرور....يك انسان خيلي مغرور و بدون عيب ميدونم خودمو...بابام هم مثل خودمه..يعني من مثل بابام هستم...از كارهاي شريكي بدم مياد..چه ساندويچ شريكي چه شركت شريكي...دوست دارم هر كاري ميكنم خودم باشم....اصلا حوصله بحث در مورد يه موضوع رو ندارم.اين شعار منه«به من چه طرف نميفهمه...من كه نبايد وقتمو طلف كنم تا به اون بفهمونم»
علاقه مندي ها:از بچگي علاقه شديدي به ستاره شناسي داشتم...يه خورده بزرگتر شدم...علاقه مند به هنر(كه اگر ادامه ميدادم الان بودم «سرژ گوگن»)و بعد يهوي علاقه مند به كامپيوتر...مخصوصا به انميشن سه بعدي تو كامپيوتر....خيلي خفن دو سال كار ميكردم تو خونه...خودم تري دي مكس رو ياد گرفتم(البته براي سطح پيشرفتش كتاب گرفتم)..بعد ديدم اصلا تري دي مكس عطش انيمشن منو ارضا نميكنه..رفتم طرف مايا...خيلي كار كردم باهاش...داشتم پيشرفت ميركدم كه يهو سال سوم دبيرستان شد و درس ها زياد.....گزاشتم كنار تا بعد از كنكور....بعد تو سال سوم علاقه مند به فيزيك شدم....يه چند ماهي اينجوري بود...بعد قاتي كردم دوباره رفتم طرف كامپيوتر...شد دوتا...اولي:فيزيك....دومي:انيميشن...ولي تازه گيا فهميدم كه من برا كار ديگه اي ساخته شدم...و اون چيزيه كه از بچگي بهش علاقه داشتم«ستاره شناسي»....الان تنها هدفم براي كنكور دادن همين رشتست
استعداد ها: استعداد د چرتو پرت گويي...ضد حال زدن...و انيميشن و فيزيك(دبيرستان).....بيشترين استعدادي كه تاحالا تو خودم كشفيدم نقاشي بود...الان وقتي نقاشي اول راهنماي رو نگاه ميكنم باورم نميشه كه كاره خودمه...البته بابام خيلي مشوقم بود....ولي هيچ گونه استعاداددي در زمينه داستان نوشتن ندارم.هيچي...نه حتي اونقدر هم نه..هيچي...ولي تخيل نسبتا خوبي دارم...يعني وقتي تو راهنماي معلم انشا موضوع ازاد ميداد هميشه چيزهاي تخيلي مينوشتم ولي چون تو خود فن نوشتن استعداد نداشتم معلمون حرص ميخرود و ميگفت«اقاي مزين...شما خيلي بد تعريف ميكني...ولي تخبل خوبي داري» براي همين هيچ وقت 20 نشدم.....در ضمن...املاي بشدت ضعيفي دارم..هميشه تو دوران راهنماي پايينترين نمره من املا بود...هنوزم املام خوب نيست....
گوشم هم كمي ضعيفه ...گاهي وقتا براي مطالعه مجبورم عينك بزارم كه البته خيلي اعصابم خراب ميشه.

حالا چطوري با هري پاتر اشنا شدم.هيچي...فيلم 1 رو ديدم گرفتم برم بخرم...ولي يادم رفت...فيلم 2 رو ديدم..گفتم برم بخرم...يادم رفت...فيلم 3 رو ديدم..گفتم برم بخرم...ولي يادم موند و خريدم...كتاب 3 و 4 و 5 رو خوندم..الانم دارم 6 رو تموم ميكنم.و حس خوندن كتاب 1 و 2 نيست.
چطوري با سايت اشنا شدم:از تو مجله دنياي تصوير چند تا سايت براي هري پاتر نوشته بود...همرو امتحان كردم...خيلي ها كه اصلا نميومد..خيلي ها هم خيلي كند بود...اول ماگل نت رفتم ديدم خارجيه هيچي نميفهمم...عكس فقط نگاه كردم...بعد زدم رو جادوگران ديدم تقريبا سريعه...البته اون موقع قالبش كند تر بود....خلاصه اول عكس نگاه ميكردم و بعد هم كه جريانات داره كه خصوصيه و فقط عده معدودي ميدونند.

در ضمن..يادم رفت...پسري هستم كاملا ضد جنگ...هر جنگي...چه جنگ پيامبر..چه چنگ امريكا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 00:03
نمایش جزئیات
آفلاین
من شیلا 14 سال سن دارم. جانم فدای اچ پی (نفس) از طریق دوستم evil با سایت آشنا شدم و عاشق سایت شدم. حتما داستان evil را بخونید نویسندگیش محشره!!!!!!!!!!!!!!!!

این پست توسط لرد ولدمورت از حالت فینگیلیش به زبان فارسی تغییر پیدا کرد.. دوست عزیز لطفا دیگه فینگیلیش ننویس... تفهیم شد؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1384/6/19 3:45:05
ویرایش شده توسط پ.آلبوس دامبلدور در 1384/7/28 1:24:00
baraye salamatie GRYFFINDORE hamishe piroz :pint:
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 شهریور 1384 13:53
نمایش جزئیات
آفلاین
من بهادر هستم.
راستش من يه روز وقتي از مهد كودك برميگشتم، مامانم جايزه برام يه كتاب ميخواست بخره. اما من چون استعدادم بالا بود، گفتم قطور باشه، ولي مال گروه سني الف. اونم سنگ كيميا ترجمه‌ي ويدا آسلاميه رو برام خريد!
بعدش به تدريج ياد گرفتم اينترنت چيه و وقتي غذا سوخته بود و ميكوبيدم رو كيبورد، يهو جادوگران اومد. :-D

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 شهریور 1384 13:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من مليكا از كاشان هستم كتاب ها و فيلم هاي هري پاتر را خيلي دوست دارم واز اينكه در سايت جادو گران عضو شده ام خوشحالم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 14 شهریور 1384 19:58
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من مريم است و 14 سال دارم . من توسط دوستم evil كه البته اسمش با من مشترك است (مريم) با اين سايت اشنا شدم. عاشق هري پاتر و داستان نوشتن هستم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
@@@.....................@@@@...........@@@.................@@......@@@@@@@@@..... @@@.................@@........@@.........@@@..............@@.......@@@................@
ارسال شده در: دوشنبه 14 شهریور 1384 15:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام اسم سیاوش عاشق چت کردنم .16 سال سن دارم از اهواز از کتاب های هری پاتر خوشم مییاد ولی از فیلم هاش خوشم نمییاد خوشحال میشم بتونم به این سایت کمکی کره باشم اگه خواستین بامن چت کنید به این idبرام offبزارید ID:alham_sh2006

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
only chat :add me
ارسال شده در: یکشنبه 13 شهریور 1384 12:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من نادیا محسنی 17 ساله از گرگان هستم. من از 3 سال پیش طرفدار پرو پا قرص ارباب حلقه ها بودم و وقتی می شنیدم فیلمی از اون بهتر هست حرسم می گرفت اما یه روز تصمیم گرفتم این فیلم رو نگاه کنم فیلم 1 رو گرفتم و وقتی دیدم اقرار می کنم که خیلی خوشم اومد واز اون به بعد بقیه کتابها و فیلماشو جمع کردم به تخیل خیلی علاقه دارم و عاشق هری پاتر و ارباب حلقه ها هستم. ضمنا بچه ها من تازه عضو این سایت شدم لطفا کمکم کنید من هیچی نمی دونم. با تشکر نادیا www.baram_bemon2002@yahoo.com

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هاگوارت وجود داره چون بزرگان گفته اند هر چیزی که به فکر بشر برسه حقیقته