تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
83 کاربر(ها) آنلاین هستند (26 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
79
مهمانان
|
4
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخابات وزارت
انتخابات بیستویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد
نامنویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آمادهاید برنامههایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.
مهلت ثبتنام: ۲ تا ۵ مهر
نامنویسی نامزدها
۰روز
۰۰ساعت
۰۰دقیقه
۰۰ثانیه
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
گریفیندور
مدیریت جلسات حضوری سایت
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
خب..خب...
اول از همه:خوش به حالتون كه ميتوني بيايين...ايشالا كوفتتون بشه..ايشالازمين بشكافه همه برين زير زمين يهو از وسط مثلث برمودا سر در بيارين...
دوم:من نميتونم بيام
سوم:خيلي دوست داشتم بيام
چهارم:من سيستم فحش سنج تو لباس زير زاخي كار گزاشتم كه گاز ميگيره!!!
پنجم:لطفا بيشتر براي اشناي باشه تا طرح همكاري در سايت...مثلا فردا من بيام سايت يهو ببينم تيتر زدين«اتحاد ولدمورت و اچ سي او»..مااااااااا...براي خودتون چرتوپرت نگين و قرار مدار نزارين...هر چي هست مربوط به سايته تو سايت بگين ما هم بشنفيم
ششم:كوفتتون بشه ميتونين در مورد هري پاتر حرف بزنين...من عقده اي شدم...تو مدرسه هيچ كي هري پاتري نيست...يه پسره فيلم هري پاتر 1 رو ديده جو زده شده...همه بهش ميگن هري پاتر..كسي نميدونه اصلا چي هست..بازيه..فيلمه...سياسته..چيه...من كه نميتونم با دوستام بحث هري پاتري كنم..تو سايت هم حال نميده...نه جيمز پاتر شركت ميكنه..نه باك بيك...نه هري پاتر...نه چرچيل....حس شركت نيست....پس نتيجه ميگيريم كه كوفتتون بشه..من سيدم...دعا كنم ميگيره...
هفتم:براي شادي روح شيو و جان...دو شهيد شجاع....1 دقيقه سيستم او ا دون گوش بدين
هشتم:رستورانو بهم نريزين...اخه يه عالمه بچه 14...15 ساله ميريزن تو رستوران...انگار جشن تولد باشه...خلاصه...مواظب باشين ابروي جادوگران رو نبرين...فكر نكنم بزرگتري بينتون باشه نه؟
نهم(خيلي مهم)..حتما..حتما...از تك تكتون عكس بگيرين...مخصوصا از ساحره ها با كيفيت بالا باشه بهتره...فيلم نگيرين دانلودش طول داره...
دهم:جو زده نشين اونجا مرگخوار بازي در بيارين؟
يازدهم:ايشالا زلزه بياد همتون همونجا در حال گفتگو كردن(از نوع سخت) دفن بشين
خسته شدم...خوش باشين و اگر جاي مارو خالي نزاشتين حد اقل فحش ندين.
اول از همه:خوش به حالتون كه ميتوني بيايين...ايشالا كوفتتون بشه..ايشالازمين بشكافه همه برين زير زمين يهو از وسط مثلث برمودا سر در بيارين...
دوم:من نميتونم بيام
سوم:خيلي دوست داشتم بيام
چهارم:من سيستم فحش سنج تو لباس زير زاخي كار گزاشتم كه گاز ميگيره!!!
پنجم:لطفا بيشتر براي اشناي باشه تا طرح همكاري در سايت...مثلا فردا من بيام سايت يهو ببينم تيتر زدين«اتحاد ولدمورت و اچ سي او»..مااااااااا...براي خودتون چرتوپرت نگين و قرار مدار نزارين...هر چي هست مربوط به سايته تو سايت بگين ما هم بشنفيم
ششم:كوفتتون بشه ميتونين در مورد هري پاتر حرف بزنين...من عقده اي شدم...تو مدرسه هيچ كي هري پاتري نيست...يه پسره فيلم هري پاتر 1 رو ديده جو زده شده...همه بهش ميگن هري پاتر..كسي نميدونه اصلا چي هست..بازيه..فيلمه...سياسته..چيه...من كه نميتونم با دوستام بحث هري پاتري كنم..تو سايت هم حال نميده...نه جيمز پاتر شركت ميكنه..نه باك بيك...نه هري پاتر...نه چرچيل....حس شركت نيست....پس نتيجه ميگيريم كه كوفتتون بشه..من سيدم...دعا كنم ميگيره...
هفتم:براي شادي روح شيو و جان...دو شهيد شجاع....1 دقيقه سيستم او ا دون گوش بدين
هشتم:رستورانو بهم نريزين...اخه يه عالمه بچه 14...15 ساله ميريزن تو رستوران...انگار جشن تولد باشه...خلاصه...مواظب باشين ابروي جادوگران رو نبرين...فكر نكنم بزرگتري بينتون باشه نه؟
نهم(خيلي مهم)..حتما..حتما...از تك تكتون عكس بگيرين...مخصوصا از ساحره ها با كيفيت بالا باشه بهتره...فيلم نگيرين دانلودش طول داره...
دهم:جو زده نشين اونجا مرگخوار بازي در بيارين؟
يازدهم:ايشالا زلزه بياد همتون همونجا در حال گفتگو كردن(از نوع سخت) دفن بشين
خسته شدم...خوش باشين و اگر جاي مارو خالي نزاشتين حد اقل فحش ندين.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

زاخي جون متاسفانه منم نميتونم بيام ولي شما يه كاري كنيد.يه دوربيني ،موبايلي چيزي با خودتون ببريد و عكس بندازيد بعد عكسهارو آپلود كنين تو سايت.من خيلي دوست دارم زاخي و حميد و كلن بر و بچ سفيدو ببينم(قبلا افتخار آشنايي با ققي رو داشتم.حيف كه سرژ هم شهرستانه)
پس عكس يادتون نره!!
دوستدار همه جادوگراني ها لي جردن
پس عكس يادتون نره!!
دوستدار همه جادوگراني ها لي جردن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :
ابتدا به لين
ابتدا به لين
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 5 بهمن 1385 22:37
از: میدان گریمولد- خانه شماره 12
پستها:
64

کاش من هم می تونستم بیام!!!آخه ما دقیقا همون تاریخ تو راه هستیم که خیر سرمون بریم مسافرت......
خیلی دلم می خواست زاخی و لی و بقیه را ببینم.....
البته عکس هاتو نو دیدم ولی آخه ننوشتین مثلا از سمت راست...فلانی فلانی....بعضی هاش واضح نیست...
گر چه من در هر صورت به احتمال 80 درصد نمی تونستم بیام......چون بابام یه چیزایی تو مایه های.....حمید آسلامی خودمون است....
به هر حال امیدوارم خوش بگذره.......
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نقل قول:
حالا نيم ساعت به حال شما چه فرقي داره؟شما بيا من كارارو سريعتر ميكنيم زودتر برگردين
نقل قول:
سام جان!
اگر زودتر برسي خيلي خوب ميشه.يعني سعيتو بكن تا دردسر درست نشه.ولي فكر كنم ساعت شش و نيم ما بالاي پارك باشيم.فوق فوقش شمارمو بهت ميدم يه زنگ بزن!بيا مسنجر!
--------------------------------------------------------------
دوستان!عزيزان!
اين طور كه پيداست تعدادمون زياد نيست ولي كمم نيستيم!
به هر حال بازم سعادتيه ديدن دوستان.
خب ديگه.ميتينگ ايشاالله به خوبي و خوشي برگزار ميشه.اميدوارم زنجيره ي جادوگران هم بتونن بيان!(زنجيره جادوگران:مديران سايت.....آخه يكيشون نياد اون يكي هم نمياد...بدبختيه ديگه!
)
من فردا به احتمال زياد بلند ميشم بعد از ظهر ميرم رستوران بوف و بهشون ميگم كه ميخوايم بريم اونجا تا بعدا مشكلي پيش نياد.اگر بتونم(البته خيلي لازم نيست!)ميرم يه سر بوفه اونجا هم يه ذره قشقرق راه ميندازم منو بشناسن حساب كار بياد دستشون تا چهارشنبه بهمون گيزر ندن يه موقع!
به هر حال با صلوات همه كارا درست ميشه!
فعلا!
---------
پ.ن:راستي بروبچز به بقيه هم خبر بدين!بعضيا اصلا نيومدن اين تاپيك و خبر ندارن.چند نفرشون رو من به عينه ديدم!خيليا فقط تاپيكاي به روز شده كه تويه صفحه اصلي سايت هستش رو ميرن!نميدونم چرا ولي خب ديگه اينم يه جورشه!
دفعه هاي قبلم بعضيا ميگفتن كه چرا به ما نگفتين!
به هر حال شما هم يه سند تو الي چيزي بكنين تا همه خبردار بشن نگن نگفتين!
هلنا گرنجر نوشته:
اینم بگم:راستی این چه وضع ساعت گذاشتنه؟یه خورده هم به فکر دخترا باش . حداقل 5 تا 5ک30 منتظر وایسیم
حالا نيم ساعت به حال شما چه فرقي داره؟شما بيا من كارارو سريعتر ميكنيم زودتر برگردين
نقل قول:
زاخي جان خداييش كسي بد شانستر از من ديدي؟
نه خدايي ديدي؟
امروز رفتم كلاس معلممون گفت چهارشنبه امتحان معرفي تافله ساعت چهار و نيم تا شش.
اما طي يك عمليات انتحاري رفتم پهلو معلممون و گفتم من زودتر ميام امتحان ميدم اونم قبول كرد ولي فكر نكنم زودتر از شش و نيم برسم در هر صورت اميدوارم برسم ولي اگه نرسيدم ببخشيد.
سام جان!
اگر زودتر برسي خيلي خوب ميشه.يعني سعيتو بكن تا دردسر درست نشه.ولي فكر كنم ساعت شش و نيم ما بالاي پارك باشيم.فوق فوقش شمارمو بهت ميدم يه زنگ بزن!بيا مسنجر!
--------------------------------------------------------------
دوستان!عزيزان!
اين طور كه پيداست تعدادمون زياد نيست ولي كمم نيستيم!
به هر حال بازم سعادتيه ديدن دوستان.
خب ديگه.ميتينگ ايشاالله به خوبي و خوشي برگزار ميشه.اميدوارم زنجيره ي جادوگران هم بتونن بيان!(زنجيره جادوگران:مديران سايت.....آخه يكيشون نياد اون يكي هم نمياد...بدبختيه ديگه!
)من فردا به احتمال زياد بلند ميشم بعد از ظهر ميرم رستوران بوف و بهشون ميگم كه ميخوايم بريم اونجا تا بعدا مشكلي پيش نياد.اگر بتونم(البته خيلي لازم نيست!)ميرم يه سر بوفه اونجا هم يه ذره قشقرق راه ميندازم منو بشناسن حساب كار بياد دستشون تا چهارشنبه بهمون گيزر ندن يه موقع!
به هر حال با صلوات همه كارا درست ميشه!
فعلا!
---------
پ.ن:راستي بروبچز به بقيه هم خبر بدين!بعضيا اصلا نيومدن اين تاپيك و خبر ندارن.چند نفرشون رو من به عينه ديدم!خيليا فقط تاپيكاي به روز شده كه تويه صفحه اصلي سايت هستش رو ميرن!نميدونم چرا ولي خب ديگه اينم يه جورشه!
دفعه هاي قبلم بعضيا ميگفتن كه چرا به ما نگفتين!
به هر حال شما هم يه سند تو الي چيزي بكنين تا همه خبردار بشن نگن نگفتين!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

زاخي جان خداييش كسي بد شانستر از من ديدي؟
نه خدايي ديدي؟
اما طي يك عمليات انتحاري رفتم پهلو معلممون و گفتم من زودتر ميام امتحان ميدم اونم قبول كرد ولي فكر نكنم زودتر از شش و نيم برسم در هر صورت اميدوارم برسم ولي اگه نرسيدم ببخشيد.
نه خدايي ديدي؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
جزئیات کاربر

نقل قول:
براي ديدن حاجي به لينك زير برويد!
حاجي
نفر اول سمت چپ كنار كسي كه ايستاده و اون كسي هم كه واسيتاده كسي نيست جز.........
نویل لانگ باتم نوشته:
خیلی ممنون که به فکر ما شهرستانی ها بودید تاریخو گذاشتید اخر تابستون تا ما نتونیم بیایم(بابا من انتخاب واحد دارم)![]()
ولی به هر حال امیدوارم خوش بگذره(حیف شد می خواستم این حاجی رو ببینم)
براي ديدن حاجي به لينك زير برويد!
حاجي
نفر اول سمت چپ كنار كسي كه ايستاده و اون كسي هم كه واسيتاده كسي نيست جز.........
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :
ابتدا به لين
ابتدا به لين
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

زاخی 6 تا چند؟منم چیز میکنم دیگه 80% میام بقیشو معلوم نیست .
اگه بشه مخ مامانه من و زد من همون 100% میام اما نمیشه به احتمال زیاد...

اینم بگم:راستی این چه وضع ساعت گذاشتنه؟یه خورده هم به فکر دخترا باش .
حداقل 5 تا 5ک30 منتظر وایسیم
اگه بشه مخ مامانه من و زد من همون 100% میام اما نمیشه به احتمال زیاد...

اینم بگم:راستی این چه وضع ساعت گذاشتنه؟یه خورده هم به فکر دخترا باش .
حداقل 5 تا 5ک30 منتظر وایسیم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
««دلبستگی من به جادوگران و ""اعضایش"" بیشتر از اون چیزیه که فکرش رو میکنید»»
دامبل جمله ?
دامبل جمله ?
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج