سلام بر مديران هميشه در پشت پرده و مرموز جادوگران
فعلا عملا فكر كنم يه وبمستر داريم اونم كرام..خبر ها حاكي از آن است كه گيلدروي قطع نخاء شده و نميتونه پست بزنه.
فكر كنم كاسه اي زير نيم كاسه اين فانتزي ها باشه.زاخي هم دستش شكسته..يواش يواش دارن اعضاي خوب جادوگران رو دربه داغون ميكنن
خب..اين حرفهاي كه در پايين ميزنم وقتي ميخواهين بخونين تمام پشت پرده ها و حاشيه هارو فعلا براي چند دقيقه بزارين كنار
اين جوري كه معلومه فعلا چند مدتيست اوضاع سايت اشفته شده.و هرج مرج رواج پيدا كرده.عده اي هم در اين بين دارن از آب گلالود ماهي ميگيرن و خيال ميكنن ماهي گيرن.
من چند عدد پيشنهاد دارم و اميدوارم زوپس بازم با اين پيشنهاد هاي من قهرماني خودشو نشون بده:
1-تا مدت يك ماه يا دو ماه هيچ عضوي نپذيريد.چون كه فعلا به اندازه كافي عضو هست.و تو اين دو ماه مطمئن باشيد ديگر گيلدي صفتي عضو نميشه كه پستهاي خوب بزنه.
2-در اين مدت يه ماه تمام اي دي هاي كهمزاحمت ايجاد ميكنن مثل ويليام ادوارد و خيلي ها رو شپلخ كنين.
3-تمام تاپيك هاي بيمصرف و مسخره را خودتون(مديرها) پاك كنين.و كسي اعتراض كرد حذف كار بر كنيد.الان هزار تا تاپيكه چرتو پرت هست.كه اعضاي توش پست ميزنن و هيچ زيبايي هم نداره.خودتون رو هم بكشيد اين تاپيك ها خوب نميشن.همينجوري كه تاپيك رقص جادوگران با توجه به زحمت هاي زياد زاخي و كالين باز هم بي مصرفه.
كلا هر چي تاپيك كمتر و پر بار تر بهتر.البته اگر موافقت كنيد ليست كامل تاپيك هاي كه بايد پاك بشن رو راحت ميشه گير اورد.
خيلي شلوغ شده سايت.و فعاليت ها پراكنده.
منظورم تاپيك ها هر دو نوع فعاليت رو در بر ميگيره.رول پلينگ و غير رول پلينگ.
4-تمام دعوا ها و پشت پرده هارو در بيرون از سايت حالا چه كنفرانس چه ميتينگ(پيشنهاد ميشه ميتينگ نباشه يه موقع بزن بزن ميشه) در هر صورت بيرون از سايت بر طرف كنيد يا اگر هم برطرف نشد به داخل سايت نكشونيد.
5-اينقدر آكادمي آكادمي نكنيد!!اگر به وزين بودنه به نظر منم وبلاگ
http://serj.mihanblog.com از سايت رسمي سيستم او ا دون وزين تره.پس برم تو سايتش هي به رخ بكشم؟(اين مورد زياد مهم نيست.به درك.اينقدر آكادمي كنيد تا نون فانتزي بشيد)
6-بعد از اين پاكسازي ها امكان عضو گيري رو دوباره راه بندازين ولي سخت تر.اگه يادتون باشه من با شناسه السامور هم همين پيشنهاد ارزشي رو داده بودم.با اينكه مخالفت شد بازم ميگم تا ارزشي بودن خودمو نشون بدم.
اقا جان.عضويت رو سخت كنيد.حد اقل كسي كه هري پاتريست واقعي باشه بياد عضو بشه.يه سري سوالاتي.چيزي.امتحاني.كتكي.طرف رو موقع عضويت در فشار قرار بدين.كه امثال ويليام ادوارد نتونن عضو بشن.
7-بر اساس نوع انجمن ناظر انتخبا كنيد.مثلا ناظر جاي كه روزي هزار پست ميخوره رو نبادي به كسي داد كه هفته اي به زور ان ميشه و همچنين بلعكس
در اخر:
8-السامور را وب مستر كنيد

اگر كلهم پيشنهادام چرن بود لطفا در فحش دادن زياده روي نكنيد.
با احترامات
السرژامور