ققي جان
در مورد اينكه زهره جشن كتاب داره يا خير...جناب حسين زاده تصميم ميگيرن
---------
كتاب بعدي به گفته رولينگ چهار سال ديگه مياد بيرون!!!
--------
نويل عزيز
نظارت درخواستي نيست ..هر گاه با كمبود ناظر مواجه شديم كانديداهاي مناسب رو مديران انتخاب ميكنن و از بين اونها فرد اصلح انتخاب ميشه حالا ما شمارو هم در نظر خواهيم گرفت
------
آرتابانوس
والا من ميتونم اواتار اپ لود كنم..چرا شما نميتونيد در عجبم..مشكل از رايانه شخص شماست
-----
كرام
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
15 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نقل قول:
ویرایش ارزشی
سلام ممنون میشم رسیدگی کنید
از کالین و کرام عزیز هم میخوام پیام شخصیشونو باز کنن
فرانک لانگ باتم نوشته:
خوب سلام
فکر کنم بتونم یه درخواست بدم
من احساس میکنم میتونم ناظر باشم 4 ماه
تو سایتم با رابطه با اعضای بزرگ سایت تونستم
تجربه کسب کنم من میخواستم درخواس بدم ناظر شم
هر جا شد باشه ممنون میشم موافقت شه .
ویرایش ارزشی
سلام ممنون میشم رسیدگی کنید
از کالین و کرام عزیز هم میخوام پیام شخصیشونو باز کنن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عضو تیم دراگون (کوییدیچ)

مدیر کتابخانه ی گریفیندور ( خصوصی و محرمانه)

مدیر کتابخانه ی گریفیندور ( خصوصی و محرمانه)
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 24 فروردین 1385 23:01
از: جایی که جادوی سیاه مقلوب عشق شده است
پستها:
42

نقل قول:
من هم با کوئیرل تو این زمینه موافقم، کلا اکثر تاپیک هاش خوب هستن، مخصوصا آینه ی نفاق انگیزش،،،،،،،
پرفسور کويیرل نوشته:
لرد اسلیترین عزیز حرفتون درست البته فقط در مورد تایپیک هاگوارتز
یادمه آخرین باری که اونجا پست زدم اون ویوسه اومده بود یه 200 خطی در مورد احکام روزه توش پست زده بود آیا واقعا درسته که به خاطر اشتباهات کس دیگه ای تایپیکها رو پاک کنید.
من بیشتر برای پاک کردن تایپیک آینه نفاق انگیز ناراحتم کرام عزیز و همچنین مک گونگال و کسانی که هی او تایپیک رو قفل کردن و به انجمن های دیگه پاس دادن در جریان هستند که من اونجارو با هزار بدبختی زدم درسته که پست زیادی توش نخورده بود ولی بنظر من یه چیزای که تو هاگوارتز واقعا وجود داره مثل آینه نفاق انگیز بهتره تو سایت بمونه.
اون آینه شخصیتهای واقعی هریک از کاربران رو نشون میدا حالا چرا پاکیده شد نمیدونم.فقط خیلی دوست دارم بدونم چطور وقتی یکی از ناطران یا مدیران یه تایپیک باز میکنن(نمیخوام اسم ببرم) کسی جرات نداره اونجا رو قفل و یا پاک کنه.آیا واقعا این انصافه؟
با تشکر کوییرل
من هم با کوئیرل تو این زمینه موافقم، کلا اکثر تاپیک هاش خوب هستن، مخصوصا آینه ی نفاق انگیزش،،،،،،،
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مرگ خواری از دوستان صمیمی آلبوس دامبلدور
شاید عضو w.t بشم (عمرن عضو w.t بشم)
معلم ریاضیات جادویی بودم و خواهم بود
،،،،،،،
شاید عضو w.t بشم (عمرن عضو w.t بشم)
معلم ریاضیات جادویی بودم و خواهم بود
،،،،،،،
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

لرد اسلیترین عزیز حرفتون درست البته فقط در مورد تایپیک هاگوارتز
یادمه آخرین باری که اونجا پست زدم اون ویوسه اومده بود یه 200 خطی در مورد احکام روزه توش پست زده بود آیا واقعا درسته که به خاطر اشتباهات کس دیگه ای تایپیکها رو پاک کنید.
من بیشتر برای پاک کردن تایپیک آینه نفاق انگیز ناراحتم کرام عزیز و همچنین مک گونگال و کسانی که هی او تایپیک رو قفل کردن و به انجمن های دیگه پاس دادن در جریان هستند که من اونجارو با هزار بدبختی زدم درسته که پست زیادی توش نخورده بود ولی بنظر من یه چیزای که تو هاگوارتز واقعا وجود داره مثل آینه نفاق انگیز بهتره تو سایت بمونه.
اون آینه شخصیتهای واقعی هریک از کاربران رو نشون میدا حالا چرا پاکیده شد نمیدونم.فقط خیلی دوست دارم بدونم چطور وقتی یکی از ناطران یا مدیران یه تایپیک باز میکنن(نمیخوام اسم ببرم) کسی جرات نداره اونجا رو قفل و یا پاک کنه.آیا واقعا این انصافه؟
با تشکر کوییرل
با تشکر کوییرل
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 19 بهمن 1392 11:50
از: هاگوارتز..تالار اسلیترین
پستها:
901

دکتر عزیز
امروز به محل نشر زهره میام
هم کتابومیگیرم و هم میخوام برای خبر زهره عکس کتابو اسکن کنم
دوستان عزیز که به ما لطف دارن و شخص منو به تندیس نسبت میدن هنوز هیچ عکسی از کتاب برای من ارسال نکردن
دکتر عزیز گناه من اینه که گفتم هیچ کس نباید به هیچ مترجمی توهین کنه...همانطور که اگه یادتون باشه اشخاصی که به شما توهین کردن رو حذف شناسه کردیم..همینکارم برای تندیس خواهیم کرد
چرا که راه انتقاد از توهین شخصی نمیگذرد
با تشکر کرام
ويرايش:
من سئوالم اينه...
در خبري كه زده بودم چه قسمتيش نوشته بود ما با تنديس همكاري ميكنيم؟
خداروشكر همه ميدونن سايت حادوگران فقط با نشر زهره در حال همكاريست
اين حق سايته كه خبر انتشار كتابو توسط ناشران ديگه در سايت قرار بده((همونطور كه خودتونم اشاره كرديد)) ولي مطمئن باشيد اين خبر در مورد نشر زهره كاملا مفصلتره چون ما با اين نشر همكاري داريم در نتيجه اطلاع رساني ما در مورد اين كتاب مفصل تره و دقيقتره
صحبتي كه من كردم اين بود در يك سايت تخصصي در مورد هر موضوعي بايد بصورت منطقي بحث كرد..چيزي كه ارباب خاندان سايت وزين اكادمي!!يا چرچيل عزيز!!!خودشون در راه بازگشت بيان كردند
بنده معتقدم هيچ توهيني نبايد صورت بگيره
اين كه ميگويند كرام جو گير شده رو اصلا نميفهمم..مگه اين نبود كه دوستان از سايت رفتن؟خب الان دقيق بگيد در نبود جناب هري عزيز كه صاحب اصلي سايتن و در نبود دوستاني چون چرچيل كه در سايت ديگر فعاليتي ندارن...چه كسي بايد جوابگوي آنها ميبود؟اگر شخص چرچيل يا امپراطور در سايت فعاليت ميكردن باز يه چيزي اما...
اگرآنها به سايت برگردن بدون هيچ حرفي مسئوليت رو به انها واگذر ميكنم و ميروم
امروز به محل نشر زهره میام
هم کتابومیگیرم و هم میخوام برای خبر زهره عکس کتابو اسکن کنم
دوستان عزیز که به ما لطف دارن و شخص منو به تندیس نسبت میدن هنوز هیچ عکسی از کتاب برای من ارسال نکردن
دکتر عزیز گناه من اینه که گفتم هیچ کس نباید به هیچ مترجمی توهین کنه...همانطور که اگه یادتون باشه اشخاصی که به شما توهین کردن رو حذف شناسه کردیم..همینکارم برای تندیس خواهیم کرد
چرا که راه انتقاد از توهین شخصی نمیگذرد
با تشکر کرام
ويرايش:
من سئوالم اينه...
در خبري كه زده بودم چه قسمتيش نوشته بود ما با تنديس همكاري ميكنيم؟
خداروشكر همه ميدونن سايت حادوگران فقط با نشر زهره در حال همكاريست
اين حق سايته كه خبر انتشار كتابو توسط ناشران ديگه در سايت قرار بده((همونطور كه خودتونم اشاره كرديد)) ولي مطمئن باشيد اين خبر در مورد نشر زهره كاملا مفصلتره چون ما با اين نشر همكاري داريم در نتيجه اطلاع رساني ما در مورد اين كتاب مفصل تره و دقيقتره
صحبتي كه من كردم اين بود در يك سايت تخصصي در مورد هر موضوعي بايد بصورت منطقي بحث كرد..چيزي كه ارباب خاندان سايت وزين اكادمي!!يا چرچيل عزيز!!!خودشون در راه بازگشت بيان كردند
بنده معتقدم هيچ توهيني نبايد صورت بگيره
اين كه ميگويند كرام جو گير شده رو اصلا نميفهمم..مگه اين نبود كه دوستان از سايت رفتن؟خب الان دقيق بگيد در نبود جناب هري عزيز كه صاحب اصلي سايتن و در نبود دوستاني چون چرچيل كه در سايت ديگر فعاليتي ندارن...چه كسي بايد جوابگوي آنها ميبود؟اگر شخص چرچيل يا امپراطور در سايت فعاليت ميكردن باز يه چيزي اما...
اگرآنها به سايت برگردن بدون هيچ حرفي مسئوليت رو به انها واگذر ميكنم و ميروم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کرام در 1384/7/16 10:34:31
کرام اسبق!
قدرت منتقل شد!
قدرت منتقل شد!
جزئیات کاربر

سلام
چوچانگ عزیز کتاب حاضره! از فردا (الان 11:59) می فرستیم.
بهای دوره دوجلدی: 6500
با تخفیف پیش خرید: 4250
زیرابیوس چیه؟ بیسکویت بخور! سایت وزین آکادمی فانتزی!
راستی کرام جان وبمستری بهت میاد ها! فقط امیدوارم صاعقه و تندر و ... در نکنی
چوچانگ عزیز کتاب حاضره! از فردا (الان 11:59) می فرستیم.
بهای دوره دوجلدی: 6500
با تخفیف پیش خرید: 4250
زیرابیوس چیه؟ بیسکویت بخور! سایت وزین آکادمی فانتزی!
راستی کرام جان وبمستری بهت میاد ها! فقط امیدوارم صاعقه و تندر و ... در نکنی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
فرهنگ جادویی هری پاتر را از دست ندهید!
خرید کتاب
خرید کتاب
جزئیات کاربر

سلام بر مديران هميشه در پشت پرده و مرموز جادوگران
فعلا عملا فكر كنم يه وبمستر داريم اونم كرام..خبر ها حاكي از آن است كه گيلدروي قطع نخاء شده و نميتونه پست بزنه.
فكر كنم كاسه اي زير نيم كاسه اين فانتزي ها باشه.زاخي هم دستش شكسته..يواش يواش دارن اعضاي خوب جادوگران رو دربه داغون ميكنن
خب..اين حرفهاي كه در پايين ميزنم وقتي ميخواهين بخونين تمام پشت پرده ها و حاشيه هارو فعلا براي چند دقيقه بزارين كنار
اين جوري كه معلومه فعلا چند مدتيست اوضاع سايت اشفته شده.و هرج مرج رواج پيدا كرده.عده اي هم در اين بين دارن از آب گلالود ماهي ميگيرن و خيال ميكنن ماهي گيرن.
من چند عدد پيشنهاد دارم و اميدوارم زوپس بازم با اين پيشنهاد هاي من قهرماني خودشو نشون بده:
1-تا مدت يك ماه يا دو ماه هيچ عضوي نپذيريد.چون كه فعلا به اندازه كافي عضو هست.و تو اين دو ماه مطمئن باشيد ديگر گيلدي صفتي عضو نميشه كه پستهاي خوب بزنه.
2-در اين مدت يه ماه تمام اي دي هاي كهمزاحمت ايجاد ميكنن مثل ويليام ادوارد و خيلي ها رو شپلخ كنين.
3-تمام تاپيك هاي بيمصرف و مسخره را خودتون(مديرها) پاك كنين.و كسي اعتراض كرد حذف كار بر كنيد.الان هزار تا تاپيكه چرتو پرت هست.كه اعضاي توش پست ميزنن و هيچ زيبايي هم نداره.خودتون رو هم بكشيد اين تاپيك ها خوب نميشن.همينجوري كه تاپيك رقص جادوگران با توجه به زحمت هاي زياد زاخي و كالين باز هم بي مصرفه.
كلا هر چي تاپيك كمتر و پر بار تر بهتر.البته اگر موافقت كنيد ليست كامل تاپيك هاي كه بايد پاك بشن رو راحت ميشه گير اورد.
خيلي شلوغ شده سايت.و فعاليت ها پراكنده.
منظورم تاپيك ها هر دو نوع فعاليت رو در بر ميگيره.رول پلينگ و غير رول پلينگ.
4-تمام دعوا ها و پشت پرده هارو در بيرون از سايت حالا چه كنفرانس چه ميتينگ(پيشنهاد ميشه ميتينگ نباشه يه موقع بزن بزن ميشه) در هر صورت بيرون از سايت بر طرف كنيد يا اگر هم برطرف نشد به داخل سايت نكشونيد.
5-اينقدر آكادمي آكادمي نكنيد!!اگر به وزين بودنه به نظر منم وبلاگhttp://serj.mihanblog.com از سايت رسمي سيستم او ا دون وزين تره.پس برم تو سايتش هي به رخ بكشم؟(اين مورد زياد مهم نيست.به درك.اينقدر آكادمي كنيد تا نون فانتزي بشيد)
6-بعد از اين پاكسازي ها امكان عضو گيري رو دوباره راه بندازين ولي سخت تر.اگه يادتون باشه من با شناسه السامور هم همين پيشنهاد ارزشي رو داده بودم.با اينكه مخالفت شد بازم ميگم تا ارزشي بودن خودمو نشون بدم.
اقا جان.عضويت رو سخت كنيد.حد اقل كسي كه هري پاتريست واقعي باشه بياد عضو بشه.يه سري سوالاتي.چيزي.امتحاني.كتكي.طرف رو موقع عضويت در فشار قرار بدين.كه امثال ويليام ادوارد نتونن عضو بشن.
7-بر اساس نوع انجمن ناظر انتخبا كنيد.مثلا ناظر جاي كه روزي هزار پست ميخوره رو نبادي به كسي داد كه هفته اي به زور ان ميشه و همچنين بلعكس
در اخر:
8-السامور را وب مستر كنيد
اگر كلهم پيشنهادام چرن بود لطفا در فحش دادن زياده روي نكنيد.
با احترامات
السرژامور
فعلا عملا فكر كنم يه وبمستر داريم اونم كرام..خبر ها حاكي از آن است كه گيلدروي قطع نخاء شده و نميتونه پست بزنه.
فكر كنم كاسه اي زير نيم كاسه اين فانتزي ها باشه.زاخي هم دستش شكسته..يواش يواش دارن اعضاي خوب جادوگران رو دربه داغون ميكنن
خب..اين حرفهاي كه در پايين ميزنم وقتي ميخواهين بخونين تمام پشت پرده ها و حاشيه هارو فعلا براي چند دقيقه بزارين كنار
اين جوري كه معلومه فعلا چند مدتيست اوضاع سايت اشفته شده.و هرج مرج رواج پيدا كرده.عده اي هم در اين بين دارن از آب گلالود ماهي ميگيرن و خيال ميكنن ماهي گيرن.
من چند عدد پيشنهاد دارم و اميدوارم زوپس بازم با اين پيشنهاد هاي من قهرماني خودشو نشون بده:
1-تا مدت يك ماه يا دو ماه هيچ عضوي نپذيريد.چون كه فعلا به اندازه كافي عضو هست.و تو اين دو ماه مطمئن باشيد ديگر گيلدي صفتي عضو نميشه كه پستهاي خوب بزنه.
2-در اين مدت يه ماه تمام اي دي هاي كهمزاحمت ايجاد ميكنن مثل ويليام ادوارد و خيلي ها رو شپلخ كنين.
3-تمام تاپيك هاي بيمصرف و مسخره را خودتون(مديرها) پاك كنين.و كسي اعتراض كرد حذف كار بر كنيد.الان هزار تا تاپيكه چرتو پرت هست.كه اعضاي توش پست ميزنن و هيچ زيبايي هم نداره.خودتون رو هم بكشيد اين تاپيك ها خوب نميشن.همينجوري كه تاپيك رقص جادوگران با توجه به زحمت هاي زياد زاخي و كالين باز هم بي مصرفه.
كلا هر چي تاپيك كمتر و پر بار تر بهتر.البته اگر موافقت كنيد ليست كامل تاپيك هاي كه بايد پاك بشن رو راحت ميشه گير اورد.
خيلي شلوغ شده سايت.و فعاليت ها پراكنده.
منظورم تاپيك ها هر دو نوع فعاليت رو در بر ميگيره.رول پلينگ و غير رول پلينگ.
4-تمام دعوا ها و پشت پرده هارو در بيرون از سايت حالا چه كنفرانس چه ميتينگ(پيشنهاد ميشه ميتينگ نباشه يه موقع بزن بزن ميشه) در هر صورت بيرون از سايت بر طرف كنيد يا اگر هم برطرف نشد به داخل سايت نكشونيد.
5-اينقدر آكادمي آكادمي نكنيد!!اگر به وزين بودنه به نظر منم وبلاگhttp://serj.mihanblog.com از سايت رسمي سيستم او ا دون وزين تره.پس برم تو سايتش هي به رخ بكشم؟(اين مورد زياد مهم نيست.به درك.اينقدر آكادمي كنيد تا نون فانتزي بشيد)
6-بعد از اين پاكسازي ها امكان عضو گيري رو دوباره راه بندازين ولي سخت تر.اگه يادتون باشه من با شناسه السامور هم همين پيشنهاد ارزشي رو داده بودم.با اينكه مخالفت شد بازم ميگم تا ارزشي بودن خودمو نشون بدم.
اقا جان.عضويت رو سخت كنيد.حد اقل كسي كه هري پاتريست واقعي باشه بياد عضو بشه.يه سري سوالاتي.چيزي.امتحاني.كتكي.طرف رو موقع عضويت در فشار قرار بدين.كه امثال ويليام ادوارد نتونن عضو بشن.
7-بر اساس نوع انجمن ناظر انتخبا كنيد.مثلا ناظر جاي كه روزي هزار پست ميخوره رو نبادي به كسي داد كه هفته اي به زور ان ميشه و همچنين بلعكس
در اخر:
8-السامور را وب مستر كنيد

اگر كلهم پيشنهادام چرن بود لطفا در فحش دادن زياده روي نكنيد.
با احترامات
السرژامور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سرژ تانكيان در 1384/7/16 0:14:31
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

يعني کلا اين پستم رو اينجا زدم چون بحث نشر يانجا مطرح شد