جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

43 کاربر(ها) آنلاین هستند (36 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
43 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 5 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 23 مهر 1384 15:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نرید تو رو خدا نرید
من جادوگرانو با تمامه فراز و نشیبهاش با تمامه دعواهاش با تمامه بچه هاش دوست دارم
نرید تورو خدا نرید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: شنبه 23 مهر 1384 15:40
نمایش جزئیات
آفلاین
سرژ گفته:
من يه نظريه دارم براي خودم:ميتينگ زياد باعث ميشه ديگه بروبچز مثل قبل نباشن.به نظر من اگر اينقدر ميتينگ نميزاشتين خيلي بهتر ميشد.يه خورده دو دستگي ايجاد شد.و همينطور مسائل پشت پرده.
يعني مسائل پشت پرده از مديران هم كشيده شد به كار بران عادي.مسائلي كه نبايد ميدين ديدن.
هوم سرژ عزيز بايد بهت بگم كه اصلا اينطور نيست و اگه بهت توي اين ميتينگها به هيچ وجه درمورد مسايل پشت پرده صحبت نميشه باور نميكني,من خودم تاحالا سه بار با بچه ها از نزديك روبرو شدم و اين ميتينگها به جز اينكه باعث ميشه اعضا با هم بيشتر آشنا ميشن و خيلي از كدورتهاي درون سايت از بين ميره,مثلا خود من هيچ وقت كرامي كه بيرون سايت بود رو نميتونستم تصور كنم و وقتي ديدمش داشتم شاخ در ميوردم(حالا تعريف كنيم ازش ميگن پاچه خواري كرديم) و اينو جدي بگم كه اين ميتينگها هيچ مشكلي نداره.
كرام جدي ميخواي بري؟خداييش از تو توقع نداشتم,البته حق داري ولي خب نبايد بري,بابا تازه ميخواستيم دستي به سر و روي اين سايت بكشيم,تازه ميخواستم دوباره درستش كنيم حالا ميخواي ول كني بري؟با اين حساب جادوگران خيلي بد تموم شد.خيلي بد.
مشكلش اينه كه تقليد محضه,من هيچ وقت دوست نداشتم تقليد كنم براي همين توش تاحالا پست نزدم,چون بچه ها و اعضا به جاي اينكه از خودشون فكر در وكنن عينا مطالبي رو كه توي سريال گفته ميشه رو با كمي تغير داخل سايت قرار ميدن و اين هيچ خوب نيست,در كل من كه از اين تاپيك با اينكه پستهاي خيلي خوبي توش زده ميشه و سرژ عزيزم كه واقعا بايد بهش خسته نباشيد گفت داره پستارو نقد ميكنه به نظر من تاپيك جالبي نيست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
ارسال شده در: شنبه 23 مهر 1384 15:36
نمایش جزئیات
آفلاین
باز داره دعوا می شه :!!
خودم گفتم :
نقل قول:
( همونایی که سرژگفته ) و بعدش :

نقل قول:
طرف میاد پست یه آدم با سابقه که الان 8335 تا پست داره رو ویرایش می کنه اونم بهش بر می خوره !! می زاره میره !

سرژ جان یه دونه بزنم تو گوشم راحت شو ... هووم منظورم در اصل تو نبودی ... یه بابای دیگه بود ...جدی می گم ... ولی چون تابلو نشه پای شما رو هم کشیدم وسط تا سیا بازی بشه ... در اصل من یه پست از شما نخوندم !! ... چه برسه ویرایش های طولانیت رو !! ... یعنی می دونی ... زیاد پست نمی خونم ... اکثر پست های امپراطور رو می خوندم هووم ... یه چی اون وسطا دیدم که : طرف به خودش زحمت نمی ده 2 تا پست بخونه .
هووم نه می خونم ... !
آقا اصلا می خوای بگم منظورم کی بود ؟ ... منظورم ایلیدان بود / حرص نخور اینقدر ... من نمی دونم چرا همه ، همه چیز رو به آقا چرا ادامهع پستو نخوندی ... در جریانات نبودی تو ام ! ... اگه بودی می گرفتی قضییه چیه !
منم می گم جرره رو ببندین !
-------
رام گفته بود بعد نوروز 84 می خوام برم ... رفتن الانش بعید نیست !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شک نکن!
ارسال شده در: شنبه 23 مهر 1384 15:03
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب این طبیعیه که وقتی یکی بعد یک مدت طولانی بیاد چون همه چیز جدیده یک جورایی گیج بشه و تو ذوقش بخوره مطمئنا هیچ کس حال نداره بره یک تاپیک رو از اول بخونه فکر کنید شما تازه عضو سایت شدین بعد یکی بگه هالی ویزارد اند تاپیک و میترکونه شما فوقش خیلی همت کنی میری دو صفحه ی اخر رو میخونی نمیری که از اول بخونی تازه خوبی هالی ویزارد اینه که پستاش ربطی به هم نداره و جداگانه اس ولی فکر کنید یک تاپیک باشه مثل شکنجه گاه که عشق بروبچ قدیمیه اون رو اگه از اول نخونی هیچی به هیچی اصلا حالت گرفته میشه از این که هیچی سر در نمی یاری
پس مازمول نیمی از حق رو داره اما نیمیش رو نداره چون به نظرم سایت خیلی خوب شده دیگه وقتی تاپیکهای به روز شده رو میبینی دلت نمیخواد بری خودکشی بکنی اما یک چیز دیگه هم هست وقتی یکی از قدیمیا ببینه بقیه ی قدیمیا پست نمیز نن اونم حس و حالش رو برای پست زدن از دست میده
در مورد جرره هم بزارین بگم مشکلش چیه
1: نثر بدشه خیلی دروکونم و در وکونی داره آدم برای خوندش به دردسر می افته و وقت بیشتری باید به نسبت پستای دیگه براش بگزاره
2: شخصیت های زیادی توش هستند هر کی پست زده چند تا شخصیت رو اورده توش و از اونجایی که خواستند به هری پاتر ربط داشته باشه تعدد افراد زیاد شده
قبلا یک چنین تاپیکی بود که در مورد آبا و اجداد هری توش نمایش مینوشتن به نام نمایش دو در دو سرنوشت اون تاپیک به دلیل اینکه شخصیتها زیاد شد داستان سریع جلو میرفت و اگه یکی یک ذره غفلت میکرد جا میموند و دیگه حال نداشت پستا رو بخونه و خودش رو برسونه به بقیه چنین شد که در آخر 4 نفر تو اون تاپیک پست زدن که اونا هم بعد یک مدت خسته شدن (از جمله خودم)
حالا اینو داشته باشین که اون تاپیک اولا قانونش این بود که پست کوتاه توش بزنن و دوم اینکه زبونش فارسی سلیس بود نه برره ای
پس این نصیحت رو از من داشته باشین اگه میخواین این تاپیکتون همین طوری رو بمونه اولا مقدار پستاتون رو کم کنید نیاید یک دفعه یک پست چهل خطی بزنین و دوم اینکه برره ای نوشتنش رو نرمال کنید تا طرف که میخواد بخونه اعصابش خورد نشه و یک موضوع مهم دیگه اینکه هی خلاقیت به کار ببندید موضوعای متنوع بیارین توش آداس وقتی با شکست مواجه شد که به یک موضوع گیر دادن و همه اونو ادامه دادن یادمه تو روز 10 تا پست تو اون تاپیک میزدند
وگر نه وقتی هم ونوس بود هم مازمول بود هم فلور بود هم خیلی های دیگه بودند تاپیک از رونق افتاد ( تاپیک به دلیل رفتن اعضاش یک دفعه سوت و کور نشد بلکه در اون زمان همشون بودند)
من بد بختم که یک پست با موضوع جداگانه زدم با پاک شدگی پست مواجه شدم

در آخر یک موضوع خیلی مهم شنیدم کرام میخواد بره آقا درسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من طاقت ندارم ها با من شوخی نکنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: شنبه 23 مهر 1384 13:32
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان همونطور كه ديگرانو نقد ميكنن خودشونم نقد كنن
____
يعني من بيام خودمو نقد كنم؟زير پستم بزنم بده يا خوبه؟
بابا هر باري كه زدم «اين پستم زياد خوب از اب در نيومد» نفر بعد هم پست زد چرند تر از من و نوشته«منم به طبعيت از سرژ پستم بد بود»
يهو كل ميشه هر كي پست بد بزنه اوله...اول
_______
متاسفانه و يا خوشبختانه من همونم كه سايتو به اين روز دراوردم
_______
بايد بگيم خوشبختانه
چون در چند ماه پيش اصلا سايتي به نام جادوگران نبود.ولي با زحمات مرلين و كرام و بقيه بروبچز از پشت صحنه و تداركات و حمل نقل سايت به اين روز در اومده كه اگر كرام نره از سايت و ادامه بده در اينده سايت خوبي داريم تا كور شود آنكه نتوان ديد.

من يه نظريه دارم براي خودم:ميتينگ زياد باعث ميشه ديگه بروبچز مثل قبل نباشن.به نظر من اگر اينقدر ميتينگ نميزاشتين خيلي بهتر ميشد.يه خورده دو دستگي ايجاد شد.و همينطور مسائل پشت پرده.
يعني مسائل پشت پرده از مديران هم كشيده شد به كار بران عادي.مسائلي كه نبايد ميدين ديدن.

انتقاد موزمال جان درسته كا سازنده باشه.
اداس تا اونجاي كه من ميدوم مربوط به ساحره جماعت ميشد نه؟ما هم الان ساحره هاي داريم كه خوب مينويسن ولي با شناسه مرد هستن.اون ساحره هاي هم كه با شناسه ساحره هستن بهشون گفتته شد كه خاله بازي نكنين و بعد با حالت قهر رفتن از سايت.

يه خورده صبر كنيد و مثل اواتار من بخنديد.تا جادوگران بروتون بخنده.

در اخر بايد بگم شرمنده كه باز خودمو نخود آش كردم.من كي باشم كه نظر بدم...
به اميد جادوگراني با اينده درخشان..بگو هووورا هافلپاف

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 23 مهر 1384 11:46
نمایش جزئیات
آفلاین
هيچوقت دوست نداشتم تو اين تاپيك پستي بزنم چون منشا همه دعواها تو اين تاپيكه
-----------
زاخي و سرژ جان
من از طرفي به مازامولا حق ميدم كه اين حرفا رو بزنه!!
مازامولا نميدونه كه هري عزيز ما مدتيه كه وبمستر نيستش!!چون سربازيه!!

بنده همون وبمستر خطاكارم!!!
متاسفانه و يا خوشبختانه من همونم كه سايتو به اين روز دراوردم!!
ولي نبودي ببيني سايت چي بود كه تازه به اين تبديل شده!!!
در ضمن كار انجمنها مربوط به مديران انجمنه كه ماشالا قرار بود فعال بشن ولي خبري ازشون نيست!!!جز تعدادي معدود!!!
اما چيكار كنيم كه رول درست بشه!!!
1-همونطور كه گفتم تو جلسه تاپيكاي چرت پاك بشه

2-دوستان همونطور كه ديگرانو نقد ميكنن خودشونم نقد كنن

3-روي پستا فكر بشه

4-از تكرار مكررات پرهيز بشه

5-براي زدن تاپيك روش فكر بشه

6-براي اينكه تاپيكو چجور پيش ببريم ...باز بايد روش فكر كنيم

7-با ناظر مشورت كنيم كه چه پستايي بايد در تاپيك باشه و چه پستايي نباشه

8-سعي كنيم خلاقانه بنويسيم...خلاقانه ايده دهي كنيم و خلاقانه به تاپيك مسير بديم

9-جوري بنويسيم كه طرف بعدي كه ميخواد پست بزنه بتونه موضوع رو ادامه بده

10-بعضي وقتا لازمه طرف شخصيت خودشو ضايع كنه!! و به حريفش بيشتر بها بده..يادمه بيگانه يه فيلم زده بود كه سوار من شده بود و من اونو ادامه دادم!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: شنبه 23 مهر 1384 11:13
نمایش جزئیات
آفلاین
ديدالوس:کافیه یه ذره ازش تعریف کنی و بگی خوب می نویسی تا دیگه پاشو 12 قدم از گلیمش اون ور تر بزاره یه بابای میاد یه پست 4 خطی رول پلینگ می زنه ناظر زیرش 10 خط ویرایش می کنه که اینت خوب بود اینت بد بود و ...
این شکلکو. واسه چی زدی اینجا ؟ ... چرا نزدی ؟

خب..فكر نكنم از اين تابلو تر باشه كه منظورت منم...بابا يه اسمي ميبردي كه اين روحيه بي جنبه بودن من ارضا بشه ...

ديدالوس جان.اي عزي تر از قلب...اي كه جانم فدايت..اي كه من خاك زير پايت.از عشق تو من مرغم....
ببين.من در همه جا اعلام كردم كه احدي نيستم كه بخوام نقد كنم.فقط قسدم اين بود كه بروبچز رو تشويق به خوب پست زدن بكنم
يكي از دلايلش اين بود كه من خودم در اوايل عضويتم وقتي پست ميزدم چون فكر ميكردم كسي نميخونه پس زياد تلاش نميكردم.(الانم فكر نكنم كسي بخونه نه؟اصلا سرژ كيه؟)
ولي وقتي يه كار بر تازه وارد بدونه كه كسي هست كه پستشو بخونه حتما تلاش ميكنه.و مخصوصا بدونه كه نقدي هم بر كارش ميشه پس تلاششو بيشتر ميكنه.
اين يه مورد..مورد دوم كه چرا پست مرلين رو هم نقد ميكنم؟1-چون اگر پست مرلين رو نقد نكنم بايد پست افرادي مثل زاخي...كالين و اينارو هم نقد نكنم.خب ميدوني چي ميشه؟عضو تازه وارد كمكي بهش بر ميخوره و احساس دوري ميكنه از بروبچز...ميگه كه فقط داره پست منو نقد ميكنه و شايد هم بهش بر خوره

در ضمن.من اينو قبلا به مديرا گفتم و كسي هم مخالفت نكرد.

دقت كني الان خب اصلا سرو كله پستاي خوب نيست تو رول.ولي يه تعدادي متوسط پست ميزنن يه تعدادي هم ضعيف(مثل من)...ولي اگر دقت كني الان بيشتر اون پستاي نسبتا خوب داره تو هاگزميد ميخوره يعني جاي كه من و سام داريم نقد ميكنيم...يعني چي؟يعني اين روش خودش كاري ميكنه كه طرف بهتر پست بزنه.

دقت هم كني نقدي كه من ميكنم هيچ اصولي نداره و بيشتر براي ترقيب كردن بروبچزه...چون اصلا خودم بلد نيستم خوب بنويسم پس نقدي ميكنم كه كه نياز به اصولي نداشته باشه.وگر نه اون نقد اصلي بايد در كارگاه نمايشنامه باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 23 مهر 1384 01:28
نمایش جزئیات
آفلاین
من کمتر از يک ماهه که عضو اين سايت شدم. وقتي که اين تاپيکو خوندم مخصوصا چند صفحه آخرشو خيلي خجالت کشيدم. واقعا زشته کسايي که يک سايت فرهنگي رو مي چرخونن اينقدر به هم تهمت بزنن، قهر کنن، تهديد کنن، تقصير به گردن هم بندازن و ... و بدتر از همه اينه که آدم شک مي کنه نه کنه اينا براي ناظر شدن يا مدير شدن خودشون يا کنار گذاشتن يکي ديگه اين کارا را مي کنن.
چه فايده داره آدم کتاباي هري پاتر خونده باشه و دربارش بحث و بررسي بزاره اما کاراي آدمايي رو انجام بده که تو کتاب منفورند؛ فاج يا آمبريج قصه نيستند بلکه سمبل انسانهايي هستن که براي حفظ قدرتشون دست به هر کاري زدند و در نهايت به هيچ چيز نيز نرسيدن به جز لعن و نفرين ديگران.
اگر چند جوان برسر اداره يک سايت نمي توانند توافق و همکاري داشته باشند، چه اميدي به آينده اين مملکت مي توان داشت.
شايد بهتره به جاي پست زدن و جواب همديگرو دادن، همتون بريد و چند روز با خودتون خلوت کنيد و فکر کنيد که داريد کجا ميريد و چکار ميکنيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Soon we must all face the choice
between what is right and what is easy

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 23 مهر 1384 00:49
نمایش جزئیات
آفلاین
پ!نقل قول:

س لطفا اول كمي تحقيق بكن بعد انتقاد بكن(البته من اينو به عنوان يه دوست گفتم و البته خودم هم انتقاد هاي تورو بعضي جاهاشو قبول دارم ولي بعضي جاهاشو بدون اطلاع گفتي!)!

هوم من کاملا در جریان!کنفرانس دیروز شما هستم! به طور کامل!
و اطلاعاتو هم از 5نفر ناظر به اضافه ی یک مدیر گرفتم!
!نقل قول:

بزارين اين كارايي كه ميخوايم بكنيم رو بكنيم بعد اگر نشد بعد بياين بيگين مديرا فلان ناظرا فلان سايت فلان.!

نکنه شما رو هم میخوان بکنن مدیران انجمن که این قدر با تحکم صحبت میکنی!؟؟؟
!نقل قول:

ولي در كل من منظورم از پستم اين بود كه ديروز جلسه گذاشتيم كه سايت رو درست بكنيم و خواهيم كرد.!

تا وقتی هیچ روند بهبودی توی سایت نبینم همچنان انتقاد خواهم
یه چیزی رو متوجه نشدم!
من مخاطبم وبمستر سایته!؟؟اون وقت شما....؟؟؟؟

جواب(زاخارياس):
اين مشكل فكر كنم حل بشه و به پيشنهاد ايليدان يه صورت جلسه هم بزاريم...حالا شما ميدوني چه خوب بقيه نميدونن.
نخير من هيچي نيستم!چرا اين شكلي حرف ميزني مازامولا!

در ضمن من نظرمو گفتم اگه ميخواي با مديرا صحبت كني برو تو گفتگو با مديران بزن!اينجا ميزني يعني اينكه ما هم ميتونيم نظر بديم!الكي نميخواد اين شكلي بگي كه مثلا منو ضايع يكني!....آقا اصلا من بد شما خوب!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آداس این جا وطن من است!
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 23 مهر 1384 00:34
نمایش جزئیات
آفلاین
اول جواب موزمالو بدم!
من گفتم اميدوارم كسي نزنه....نگفتم كه كسي نزنه!
اشتباه نكن!
و كمي درست صحبت كن بد اخلاق!
------------------------------------------------------------------------
من هم واقعا متاسفم كه مديرا نميان اينجا رو بخونن.
اصلا اينجا كه هيچي خيلي از جاهاي سايت رو نميبينن.
ولي در كل من منظورم از پستم اين بود كه ديروز جلسه گذاشتيم كه سايت رو درست بكنيم و خواهيم كرد.
ولي شماها نميزارين كه!
بزارين اين كارايي كه ميخوايم بكنيم رو بكنيم بعد اگر نشد بعد بياين بيگين مديرا فلان ناظرا فلان سايت فلان.
--------------------------------------------------
من هم عقيده دارم اصلا هم تضعيف روحيه نيست ولي باعث ميشه كه فكر ها كمي مشغول اين انتقادها بشه و كار رو سخت تر بكنه!
---------------
مازامولا جان!
تاپيكها دارن پاك ميشن به سلامتي و اعضاي بد هم دارن ميندازن بيرون.
اگر در مورد جلسه ديروز از يه نفر سوال ميكردي و از كارايي كه قراره صورت بگيره اطلاع پيدا ميكردي بعد اون وقت بهتر ميتونستي اينجا انتقاد بكني!
پس لطفا اول كمي تحقيق بكن بعد انتقاد بكن(البته من اينو به عنوان يه دوست گفتم و البته خودم هم انتقاد هاي تورو بعضي جاهاشو قبول دارم ولي بعضي جاهاشو بدون اطلاع گفتي!)

در كل ممنون از لطفت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!