جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: جادوگر ماه
ارسال شده در: جمعه 11 آذر 1384 12:20
نمایش جزئیات
آفلاین
من به آلبوس دامبلدور راي ميدم چون واقعا خيلي به سايت رسيدگي ميكرد.

مردود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1384/9/16 22:29:05
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
ارسال شده در: جمعه 11 آذر 1384 11:40
نمایش جزئیات
آفلاین
من به آلبوس دامبلدور راي مي دم!
دلايلش هم كه ديگه همه مي دونن!

مردود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1384/9/16 22:27:53
هاف[size=large][color=FF0066]ل[/co
ارسال شده در: جمعه 11 آذر 1384 01:07
نمایش جزئیات
آفلاین
من به ریموس لوپین رای میدم .
دلایل : این که همیشه و همه جا فعال بوده به همه ی کارا خیلی زود رسیدگی می کرده . تازه رول هم می زده . و در ضمن همه ی کارایی رو که بهش سپده بودن به بهترین شکل ممکن انجام داده .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=3333FF]هر انسانی آنچه را که دوست دارد نابود می کند !
بگذا
جادوگر ماه
ارسال شده در: پنجشنبه 10 آذر 1384 22:55
نمایش جزئیات
آفلاین
**توجه**
راي دهندگان محترم توجه كنند كه راي هايي كه تا به حال يا بعد از اين داده مي شوند اگر بدون دليل باشند و يا با دلايل كمتر از سه خط باشند در راي گيري لحاظ نخواهند شد!

لذا از شما خواهشمنديم كه اگر از مدت زمان مهلت ويرايش شما نگذشته است راي خود را ويرايش كرده و موارد بالا را در راي خود لحاظ نماييد!
دوستاني هم كه مهلت ويرايش پست آنها به پايان رسيده است خواهشا دوباره راي خود را صادر كنند و در پايين پست خود اعلام نمايند كه قبلا راي داده اند تا ما راي قبلي آنها را صلب بكنيم.(توجه كنيد كه كساني كه از مهلت ويرايش آنها گذشته بايد حتما بايد پست جديد بزنند!)

با تشكر
يكي از مسئولين راي گيري!

پ.ن:موارد بالا توسط مديران عزيز تاييد شده است!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: پنجشنبه 10 آذر 1384 22:32
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر منم کریچر جادوگر ماهه بای اینکه توی این دورانی که مدیر شده واقعا خیلی خوب فعالیت میکنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?
ویکتور کرام !!
ارسال شده در: پنجشنبه 10 آذر 1384 22:18
نمایش جزئیات
آفلاین
جادوگر ماه...
به نظرم بین عنواهایی که توی ترینها هست این یکی شاه عنوانه ! جادوگر برگزیده ، یعنی فردی کامل از همه لحاظ...اطلاعات فنی ، شخصیت پردازی ، ایفای نقش ، حس تعاون و همکاری...دلسوزی...و از همه مهمتر ، علاقه به محیط مجازی جادوگران...

همچین مشخصاتی رو من فقط در ویکتور کرام می بینم ، نه بخاطر دوستی صمیمانه و طولانی مون ، بلکه بخاطر فعالیت مفید و صادقانه شون که توی این مدت به هیچکس پوشیده نبوده...این میتونه کمترین تشکر مجموعه ی سایت جادوگران از ویکتور باشه...

پی نوشت : دوستان لطف کنن بیشتر از اینا راجع به کاندیدایی که معرفی می کنن توضیح بدن ، چون اسم خالی و یه خط توضیح توی رای گیری شرکت داده نمیشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 10 آذر 1384 21:40
نمایش جزئیات
آفلاین
من به کریچر رای میدم
چون با تغییر آی دی من موافقت کرد ولی انصافا از وقتی مدیر شده زحمت زیاد میکشه البته قبلش هم میکشید ولی الآن بیشتر شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
The Death Prophet is coming to U

Enemies of the heir beware
ارسال شده در: پنجشنبه 10 آذر 1384 21:36
نمایش جزئیات
آفلاین
راي من كرام
به هر حال كرام خيلي تويه اين مدت براي سايت زحمت كشيد!
از همه لحاظ خوب بود!
از لحاظ مديريتي-شخصيتي-فعاليت(البته تازگيا وقت نميكنه)-پستهاي زيبا و همچنين مهمتر از همه دادن روحيه به من و امثال من!
در كل كرام در همه چيز خوب بوده و ميشه گفت كه تك بود.البته نبايد از كارهاي ريموس هم بگذريم ولي چون كه ريموس ديرتر برگشت و ميشه گفت اصل كار كرام در زماني سخت و طاقت فرسا بود كه واقعا بايد ازش تشكر كرد!ياد اون روزاي بدون مدير رو تازه كنين!يادتونه؟!
پس راي من كرام!

دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/10 22:43:44
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: پنجشنبه 10 آذر 1384 20:48
نمایش جزئیات
آفلاین
جن هم جادوگره دیگه؟...نه؟....اگرم نیست به من چه...فقط کریچر!

مردود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1384/9/16 22:25:11
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 10 آذر 1384 19:24
نمایش جزئیات
آفلاین
من به آلبوس دامبلدور راي مي دم چون در تمام زمينه هاي سايت عالي كار مي كنه.توي نظارت خيلي خوبه و نظارت قسمت هاي زيادي رو بر عهده داره،تالار هافلپاف رو تقريبا به تنهايي و عالي اداره مي كنه،با اينكه كار نظارت زيادي داره ولي از فعاليت تو قسمت هاي ديگر سايت غافل نيست و پست هاي قشنگي رو هم مي زنه و در كل به نظرم توي سايت فعاليتش خيلي زياده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بانوي خون آشام در 1384/9/11 11:12:59