جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

32 کاربر(ها) آنلاین هستند (18 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
31 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
اتمام رای گیری و اعلام نتایج
ارسال شده در: یکشنبه 20 آذر 1384 01:14
نمایش جزئیات
آفلاین
بعد از ده روز نظرخواهی از مجموعه ی سایت ، بخاطر انتخاب جادوگر شایسته و برگزیده ، پس از بررسی و مطابقت دادن رای ها با قوانین انتخابات ؛ نتایج حاصله بدین شرح اعلام می گردد :

لرد ولدمورت ، هرمیون گرنجر و سالازار اسلیترین ، هر نفر یک رای صحیح

آلبوس دامبلدور ، کریچر و ریموس لوپین ، هر نفر پنج رای صحیح

ویکتور کرام ، هفت رای صحیح

بر این اساس ، آقایان : آلبوس دامبلدور ، ریموس لوپین ، ویکتور کرام و کریچر ، بعنوان برگزیدگان این بخش برای مرحله ی نهایی نظر سنجی معرفی می شوند.

....................................

و نهایتا ، ممنونم از همه ی اعضای محترمی که وقت گذاشتن و به ما کمک کردن تا بتونیم افراد شایسته رو توی همه ی بخشها انتخاب کنیم ، تا لااقل تشکری بشه از دوستامون که فقط و فقط بخاطر عشق به هری پاتر اینجا جمع شدن و به نوعی بیشتر از بقیه توی بخشهای مختلف این مجموعه تاثیر گذار بودن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: جادوگر ماه
ارسال شده در: جمعه 18 آذر 1384 23:46
نمایش جزئیات
آفلاین
من آلبوس دامبلدور رو انتخاب می کنم چون اول از همه توی گروهه خودمه و دوم اینکه تو همه جای سایت هست دلیل سوم اینکه زیادی برلی هافلپاف زحمت کشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 18 آذر 1384 22:31
نمایش جزئیات
آفلاین
منم کرام رو انتخاب می کنم

مسلمه که کریچر، لوپین، کرام و دامبولدور همه خیلی زحمت کشیدن و این انتخابو خیلی سخت می کنه. اما کرام شجاعتی به خرج داد که بقیه ندادن اونم قبولی مسوولیت سایت توی یک حالت بحرانی بود. من یادمه که چقدر بهش حمله کردن و انتقادای تندی ازش کردن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Soon we must all face the choice
between what is right and what is easy

جادوگر ماه....هرماینی گرنجر!
ارسال شده در: پنجشنبه 17 آذر 1384 17:42
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظرم هرماینی گرنجر جادوگر ماهه.اون از اول تابستون برای گریفیندور خیلی زحمت کشید توی تالار هم رولای خوبی زد توی هاگوارتز هم که فعالترین دانش آموز گریفیندوره و الان که ناظر گریفه فعالیتش خیلی بیشتر شده!چقدر همه چیز گریفی شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!!Let's rock 'n' ROLE

ارسال شده در: پنجشنبه 17 آذر 1384 04:14
نمایش جزئیات
آفلاین
من كرام رو انتخاب ميكنم .
راستشو بگم دليلم هم اينه كه چون لوپين ايشون رو انتخاب كرده ...چون من لوپين رو قبول دارم

دليلمه ديگه اميدوارم قابل قبول باشه

نظر لطفتونه ولی انتخاب شما باید ضمن دلیل شخصی خودتون ارائه بشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1384/9/18 23:12:44
مذهبم ایران است
وجودم سهراب است
مکتبم باران است
ارسال شده در: چهارشنبه 16 آذر 1384 20:52
نمایش جزئیات
آفلاین
بگم مشکل ترین انتخاب همینه من از وقتی حرف ترین هایه این چند ماهه شد فکرم مشغول بود که بی رای بدم چون مدیران و ناظران تمامه این چند ماهه سعی در بهبودی فضای سایت داشتن از همشون همینجا تشکر می کنم

ولی به این دلیل که کرام مسولیت وب مستری رو قبول کرد اونم در شرایطی بسیار بد سایت رو در دست گرفت و همچنین به مشکلات خیلی خوب رسیدگی می کنه اگرم وقتشو داشته باشه رول می زنه اگر امکانش باشه نظر می ده و کلا از همه نظر کامل هستش و شخصیت محکمی داره که تونسته سایت رو تا حالا نگه داره رای من ویکتور کرام هست

بازم می گم خیلیا کمک کردن لوپین /کریچر/ دامبلدور/ولدمورت/ سالازار /و ناظران هر بخش بازم تشکر می کنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 آذر 1384 17:20
نمایش جزئیات
آفلاین
1- كريچر:چون خيلي باهاله.....دوست داريم كريچ جان....از اون مدير هايي هستش كه وقت مي ذاره براي سايت....
2-پروفسور لاوين:واقعا يه آدم چقدر مي تونه پيشرفت كنه....كاري كه آوريل عزيز انجام داده!!!
3-ريموس لوپين:چندين بار دلايلش گفته شده....ديگه لازم نيست گفته شه

اما راي نهايي من كسي نيست جز

كريچر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :

ابتدا به لين
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 آذر 1384 11:45
نمایش جزئیات
آفلاین
البوس دامبلدور از نظر من چون در تمام قسمتهاي سايت حضور داره در تمام كلاسهاي هاگوارتز شركت داره در تالار عمومي هم خودي نشون داده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هافلپاف هرم نبض آتشين ماست در شرجي عشق و اشتياق
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 آذر 1384 09:19
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هلگا هافپاف بهترین جادوگر ماهه مگه نه؟

مردود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1384/9/16 22:49:46
[b][size=medium][color=0000FF]توی آسمون دنیاهر کسی ستاره داره .?
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 آذر 1384 00:07
نمایش جزئیات
آفلاین
فقط سرژ(لرد ولد مورت)... خوب... چون خيلي ازش خوشم مي آد... از رولش... از تاپيكاش... از خودش... مسئوليت پذيريش... نظارت خوبش.... و غيره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به سراغ من اگر می آیید، نرم و اهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد، چینی نازک تنهایی من...