جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: چهارشنبه 23 آذر 1384 23:34
نمایش جزئیات
آفلاین
آقاي حسن مصطفي ببينيد شما به دليل اينكه ميريد و همه جا پستهاي بي ربط و كوتاه ميزنيد و همچنين پستهاتون بي محتواست ممكنه حذف شناسه بشيد پس ازتون خواهش ميكنم ديگه پست نزنيد,در ضمن ببينم سواد كه داري؟اين گوشه اسم من نوشته ناظر يعني من ناظرم و كسي كه نوشته مدير يعني مديره,افتاد؟(بابا اين نسخه ي آپگريد شده ي ويليام ادوارده)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/24 0:22:58
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
من چی کار کردم مگه حذفم می کنن؟ مگه عقده دارن؟ حذف کردن حال میده؟ تو هم مدیری سدریک؟‌ چرا همه مدیرین اینجا عضو بی مدیر نداره؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/24 0:20:51
ارسال شده در: چهارشنبه 23 آذر 1384 23:19
نمایش جزئیات
آفلاین
آقاي حسن مصطفي خيلي دوستانه بهتون ميگم كه قبلا از زدن پست يه كمي روش فكر كنيد چون معلومه پستهاتون رو سريع و بدون فكر ميزنيد,اگه بخوايد اين روال رو پيش ببريد به زودي از سايت حذف ميشيد.اينو به عنوان يه دوست گفتم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
زابینی خیلی خوبی. خیلی ممنون که گفتی. حالا اینم بوگو چطوری می تونم توی گروها عضو بشم؟ خودم رو معرفی کردم ولی هیچی نشد؟‌چرا؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/24 0:18:12
ارسال شده در: چهارشنبه 23 آذر 1384 22:29
نمایش جزئیات
آفلاین
دکتر حسن مصطفی جان فقط شما نیستی خیلی از کسانی که تازه وارد این سایت میشن همین مشکل رو دارن منم وقتی تازه وارد این سایت شدم مشکل شما رو داشتم ولی این مشکل فقط برای یک هفته اول بود بعدش تونستم سرعت تایپ کردنم رو به حد قابل قبول و خوبی برسونم . شما هم اگر تمرین کنی میتونی خوب فارسی تایپ کنی
( خودمونیما من الان فهمیدم ناظر بودن چقدر حال میده )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مایک لوری جان هر جا میرم هی میگن شناست رو حذف می کنیم... بابا فارسی سخته خب همه که بلد نیستن بعدا اینا بهترینم باشن ولی خیلی زورگوئن کلکده اصلا اینطوری نیستش

این کلمه ها رو کی رنگشون زد؟ چطوری زدی به من بگو. بعدا اصلن درست نیست؟

ويرايش(ناظر انجمن):غلط هاي املايي با رنگهاي ديگر در پستها درست ميشن!...دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/23 22:39:24
سلام ميخواستم بگم که چرا توي اين سايت که هميشه آخرين خبرهاي مربوط به هري پاتر رو داره نيومده که انتشارات تنديس يک مسابقه در همين رابطه گذاشته و جايزه هم ميده ؟؟؟؟ و روز اول دي هم براي برندگان جشن گذاشته. ميخواستم بدونم که اعضاي سايت خودمون هم شرکت ميکنن يا نه؟ مثلا آقاي کرام و جيمز پاتر که من بهشون ارادت دارم آيا شرکت ميکنن ؟؟؟
لطفا در اين مورد هم يک تاپيک بزنيد و مشخص کنيد که ما هم ميتونيم شرکت کنيم يا نه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/23 22:04:30
ارسال شده در: چهارشنبه 23 آذر 1384 16:36
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظرم بهتره یه سری عضوای زیادی رو از سایت پرت کنین بیرون چون بعضیا همین جوری رد شدن گفتن بیان عضو شن. برای همین یه ذره شرایط عضویت رو سخت تر کنین و واسه عضو بودن قوانینی بذارین تا سایت این قدر بی در و پیکر نباشه!

درضمن من صد سال پیش یه مقاله فرستادم ولی هنوز روی سایت نیومده و من اصلا نمی دونم که رسبده یا نه. اگه میشه توی یه جا بزنین که مقاله ای رسیده و روی سایت قرار می گیره یا نه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تا لحظه مرگ هری پاتریست خواهم ماند!!
مرسی که فارسی كردين منم سعي می کنم فارسی بزنم. درباره کتاب باید حرف زد یا فیلما؟ چه باحال روی ویرایش زدم حرفام دوباره اومد دوباره بتونم تایپ کنم .... همه اینجا مدیرن/ کنار اسم همه کلی چیز نوشته چرا من از اینا ندارم... چطوری تویه گروها رفتین؟ منم بذارین تويه گروه سالازار ر

من هر چی مینویسم یکی پاک میکنه چرا؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/23 22:01:10
ارسال شده در: چهارشنبه 23 آذر 1384 04:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
آرتیگوس دامبلدور گفت:
سلام
من یه سوال و یه پیشنهاد دارم
سوال اینه که آیا کسی که یه تاپیک می زنه می تونه از تاپیک خودش تبلیغ کنه و کاربرهای دیگر رو به بحث در مورد تاپیکش دعوت کنه یا نه؟

اگه نمی تونیم پیشنهاد من اینه که این عملی بشه(به هر شکل ممکن) چون من شخصا می خوام که برای تاپیک هایی که قبلا زدم تبلیغ کنم تا پر بیننده بشه(الان که من نمی تونم بزنم که شرح حال این موضوع رو در صفحه های قبل این انجمن ببینید)

عزیز دل برادر چرا نمیتونی خوبشم میتونی .. فقط یادت نره که طبق قوانین سایت زدن تاپیک باید با اجازه ناظر انجمنی که میخوای تاپیک رو توش بزنی باشه ... هووم میگم اگه بخوای یه بیلبوردم برای تبلیغات بهت میدیم

با تشکر سالازار اسلیترین

پی نوشت : عزیزان این برادر محترم چقدر آیدیش شبیه آرسنیوس جیگره دلم براش تنگ شد :D

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/23 21:57:38
نمایشنا