جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  52 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  132 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  245 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  241 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  325 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  229 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 دی 1384 19:41
نمایش جزئیات
آفلاین
نام : لونا لاوگود
گروه : ریونکلا
معرفی کوتاه : من نمی دونم اسم این عنوان معرفی کوتاهه ولی توضیحاتی که در موردش دادین بر عکس کلمه ی کوتاهه! ولی به هر حال من همون لونا لاوگود سابق هستم منتها چون یه مدت طولانی ایه که فعالیت نکردم از ایفای نقش انداختنم بیرون ...
این شخصیت توی کتاب خیلی رویاییه خیلی چیزا حالیشه و خلاصه توی گروه ریونکلاست خیلی عجیب غریبه کلا خیلی شبیه خودمه
خصوصیاته ظاهریشم خیلی رویاییه و موهاش طلاییه و چشمای سبز ورقلمبیده داره ...
( کریچ جون ما رو که یادت نرفته؟ یه فکری به حالم بکن ... )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 دی 1384 19:05
نمایش جزئیات
آفلاین
‍‍
نام : آبرفورث
گروه : وقتی درس میخوندم تو گریفیندور بودم (هنوزم هستم)

معرفی : برادر آلبوس دامبلدور ، مدیر مدرسه جادوگری هاگوارتز . آبرفورث به خاطر اجرای یکی از طلسمهای نابخشودنی از طرف وزارت تحت پیگیری قرار گرفت !!! ولی هم اکنون خبری از او نیست بعضی منابع از پیوستن او به ولدمورت و بعضی ... خبر داده اند.
(آواتار رو هم بعدا عوض میکنم)
* وقتی میخوام شناسه نمایشی رو عوض کنم پیغام خطا میده و میگه قبلا گرفته شده در صورتی که در لیستی که دامبلدور در اینجا داده شخصیت آبرفورث گرفته نشده
خواهشمندم رسیدیدگی کنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/9 14:26:45
چیزی به نام خوشبختی وجود ندارد زیرا که آرزوی تحقق نیافته باعث رنج می شود و تحقق آن هم جز دل زدگی ثمری ندارد ( شوپنهاور )

هرگ?
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 دی 1384 12:28
نمایش جزئیات
آفلاین

نام :دین
فامیل: توماس
ظاهری سیاه با موهای مشکی یکی از دئستان هری و رون و هرمیون و دوست صمیمی سیموس فینگینیان
علاقه مندی ها: جادو های قدرتمند (طلسم های نابخشنودی در برابر دشمنان)

گروه:گريفندور

ويرايش شد!(ناظر انجمن-دامبلدور)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/7 13:50:09
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/9 14:19:53
az ghalbe jangalhaye tarik amadeam baraye komak be harry potter!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 دی 1384 08:39
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان خودتون رو مطابق فرم زیر معرفی کنید

گروه:

معرفی کوتاه( شامل علاقه ها و توانمندیها و عادات و کارهایی که این شخصیت تو کتاب کرده و کلا هر چیزی در مورد این شخصیت به ذهنتون میرسه)

________________________________________________-

**قسمت سوم خیلی مهمه حتما باید اونجا در مورد شخصیتتون توضیح بدید

**در ضمن از این به بعد شخصیتهای غیر هری پاتری تائید نمیشن مثل شخصیتهای ارباب حلقه ها یا کتاب های دیگه

** شناسه ها حتما باد فارسی باشن ( یعنی هری نه harry )

**همچنین اگه شخصیت شما توی کتاب نیست نیاید اسم خودتون رو به اول یک شخصیت کتاب اضافه کنین اگه مثلا می خواید خواهر هرماینی باشید نگید مریم گرینجر یا مینو گرینجر بلکه مثلا بگید هلنا گرینجر یعنی یک اسم خارجی بگزارید

** پست افرادی که به رنگ سبز در می یاد تائید شده هستند و دلایل تائید نشدن بقیه ی افراد در پایان هر پست ناظر مربوطه نوشته میشه

** از تکرار پست خود خود داری کنید مگر این که از تاریخ اون بیش از 3 روز گذشته باشه در غیر این صورت ممکنه برای تنبیه تائید شخصیتتون به تاخیر بیفته

** در قسمت ویژگی های فردی هر کاربر تائید شده قسمتی هست به نام ایفای نقش هری پاتری که داخل اون شخصیت هری پاتری فرد مذکور نوشته میشه این قسمت اصلا مهم نیست و اگر برای کسی نوشته بود بدون شخصیت جای نگرانی نداره .

** تغییر گروه به هیچ وجه انجام نمیشه

** اگر مایلید شخصیت خودتون رو عوض کنید باید با شناسه ی جدید این کار رو بکنید و حتما در معرفی برای شخصیت جدید شناسه ی قبلی خود رو ذکر کنید . اگر چیزی مغاییر با این مشاهده بشه ( یعنی فردی دو شناسه ی برای ایفای نقش داشته باشه) با متخلف برخورد میشه

**برای تعویض شناسه خودتون لطفا شناسه ای را که میخواهید در قسمت ویژگی های فردی به جای نام واقعی وارد کنید و بعد برای من پی ام بزنید. به محض دریافت پی ام و دیدن شناسه، شناسه شما رو تغییر میدم.
هر وقت نتوانستید با شناسه قبلی وارد سایت شوید نشان دهنده این است که شناسه شما عوض شده است و در این حالت شناسه جدید را امتحان کنید.
اگر در هر حال نتوانستید وارد سایت شوید از طريق پست الكترونيكي ( ايميل ) ثبت نام خود وارد شويد يعني به جاي شناسه ايميل را وارد كنيد و سپس دوباره به من پي ام بزنيد.

تائید نشده ها:
بینگ بینگ : با اسمت حال نکردم اسمت رو باید عوض کنی

نویل: تو همه ی اونایی که گفتی فک کنم فقط ارنی خالی باشه که اونم باید کامل معرفی کنی

چو : این شخصیت گرفته شده

برد پیت: اسمت جالب نیست فردا هم بیای بگی ویلیام پیت یا برد پات قبول نمیشی پس یک اسم درست حسابی بردار

اخطار::::::: هر کسی که با یک شناسه ی نمایشی دیگه تائید شده باشه و بعدا اسمش رو عوض کنه حذف شناسه میشه در کل کسی که شناسه ی نمایشیش با اونی که باهاش تائید شده فرق داشته باشه از ایفای نقش اخراج میشه:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
بینگ بینگ
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 دی 1384 01:50
نمایش جزئیات
آفلاین
نام : بینگ بینگ

شغل : هنرمند !

معرفی:
من میخوام نقش " بینگ بینگ" رو داشته باشم...که یه ساحره ست در گروه خواهران عجیب...تازه وارد این گروه شده و یه ساز جادویی به نام "قیج قوج" (!!!) میزنه. این ساحره یه ساله از مدرسه فارغ التحصییل شده ...یعنی 18 سالشه! و هم مادر و هم پدرش مشنگ زاده ن. موهای فرفری داره دماغشم یه کم گنده س !( البته بینگ بینگ اسم هنریشه (!!!) و اسم خودش" اسپایک مینودا" ست. )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
DoN't MiNd...jUsS F**k'eM aLL !!! :D
ارسال شده در: دوشنبه 5 دی 1384 17:47
نمایش جزئیات
آفلاین
من می خوام که نقش نویل لانگ باتم را داشته باشم.اگر نشد ریموس لوپین. به هر حال روبیوس هاگرید هم خیلی خوب است. با
فرد یا جرج ویزلی هم موافقم. دیگه ارنی مک میلان که اشکالی
ندارد که.
اینها به ترتیب اولویت بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[color=0000FF]گاهی اوقات دلت میخواد که زندگی ر�
Re: chow chang
ارسال شده در: دوشنبه 5 دی 1384 14:52
نمایش جزئیات
آفلاین
من ميخوام كه نقش چو رو داشته باشم!
بايد چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟

فارسي شد توسط ناظر(آلبوس دامبلدور:شما فعلا فارسي تايپ بكنيد تا مراحل بعدي تعويض شخصيتتون انجام بگيره!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/6 0:06:24
man ozve jadide madreseye jadoogarye hogvartz hastam
ارسال شده در: یکشنبه 4 دی 1384 21:42
نمایش جزئیات
آفلاین
نام برد پيت
گروه اسلايترين
توضيح:من يه بازيگره ماگل بودم كه در نو جواني به نيرويه خاصي در خودم پي بردم تواناييهايه من به قدري بود كه ديگه همه منو يه جادوگر ميدونستن
و هيچكس با من رفتو امد نداشت تا يه شبه تاريك با لر اشنا شدم
اون به من تعليماته جادوي سياه داد تا در اين كار به استادي رسيدم اون منو به عنوانه مرگخوار مخصوص پذيرفت
و به جنگ با محفلي ها پرداختم در سال 1984 وقتي كه لردي نبود و لرد قدرتي نداشت به مدرسه هاگ هاگوارتز برايه تحصيل علم رفتم اما نيرو هايه سياه در من وجود داشت و با بازگشت لرد به سوي او رفتم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 4 دی 1384 21:23
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان خودتون رو مطابق فرم زیر معرفی کنید:

گروه:

معرفی کوتاه( شامل علاقه ها و توانمندیها و عادات و کارهایی که این شخصیت تو کتاب کرده و کلا هر چیزی در مورد این شخصیت به ذهنتون میرسه)

نکاتی چند پیرامون معرفی شخصیت ها و ایفای نقش:

**قسمت سوم خیلی مهمه حتما باید اونجا در مورد شخصیتتون توضیح بدید

**در ضمن از این به بعد شخصیتهای غیر هری پاتری تائید نمیشن مثل شخصیتهای ارباب حلقه ها یا کتاب های دیگه

** شناسه ها حتما باد فارسی باشن ( یعنی هری نه harry )

**همچنین اگه شخصیت شما توی کتاب نیست نیاید اسم خودتون رو به اول یک شخصیت کتاب اضافه کنین اگه مثلا می خواید خواهر هرماینی باشید نگید مریم گرینجر یا مینو گرینجر بلکه مثلا بگید هلنا گرینجر یعنی یک اسم خارجی بگزارید

** پست افرادی که به رنگ سبز در می یاد تائید شده هستند و دلایل تائید نشدن بقیه ی افراد در پایان هر پست ناظر مربوطه نوشته میشه

** از تکرار پست خود خود داری کنید مگر این که از تاریخ اون بیش از 3 روز گذشته باشه در غیر این صورت ممکنه برای تنبیه تائید شخصیتتون به تاخیر بیفته

** در قسمت ویژگی های فردی هر کاربر تائید شده قسمتی هست به نام ایفای نقش هری پاتری که داخل اون شخصیت هری پاتری فرد مذکور نوشته میشه این قسمت اصلا مهم نیست و اگر برای کسی نوشته بود بدون شخصیت جای نگرانی نداره .

** تغییر گروه به هیچ وجه انجام نمیشه

** اگر مایلید شخصیت خودتون رو عوض کنید باید با شناسه ی جدید این کار رو بکنید و حتما در معرفی برای شخصیت جدید شناسه ی قبلی خود رو ذکر کنید . اگر چیزی مغاییر با این مشاهده بشه ( یعنی فردی دو شناسه ی برای ایفای نقش داشته باشه) با متخلف برخورد میشه

**برای تعویض شناسه خودتون لطفا شناسه ای را که میخواهید در قسمت ویژگی های فردی به جای نام واقعی وارد کنید و بعد برای من پی ام بزنید. به محض دریافت پی ام و دیدن شناسه، شناسه شما رو تغییر میدم.
هر وقت نتوانستید با شناسه قبلی وارد سایت شوید نشان دهنده این است که شناسه شما عوض شده است و در این حالت شناسه جدید را امتحان کنید.
اگر در هر حال نتوانستید وارد سایت شوید از طريق پست الكترونيكي ( ايميل ) ثبت نام خود وارد شويد يعني به جاي شناسه ايميل را وارد كنيد و سپس دوباره به من پي ام بزنيد.

تایید نشده ها:

جاناتان: عمو جان، انگار اون قسمت معرفی کوتاه رو مشاهده ننمودی!!! لطفا این جاناتان جان رو یه خورده معرفی کن و یه جوری به هری پاتر ربطش بده! (مثل سرژ تانکیان) مثلا کورنو رها کن و برو تو گروه خواهران عجیب!

هوریس اسلاگورن: ببین عمو جان، توضیح دادم قبلا!!! این شخصیت مورد نظر شما قبلا گرفته شده و حتی اگه قبلا گرفته نشده بود هم تایید نمیشدی چون معرفیت خوب نیست! کپی کردن پست های قبلیت فایده نداره جیگر...

اخطار: هر کسی که با یک شناسه ی نمایشی دیگه تائید شده باشه و بعدا اسمش رو عوض کنه حذف شناسه میشه در کل کسی که شناسه ی نمایشیش با اونی که باهاش تائید شده فرق داشته باشه از ایفای نقش اخراج میشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 4 دی 1384 19:44
نمایش جزئیات
آفلاین
Horac_sLOghorn Re: شخصیت خودتون رو معرفی کنید #1770

عضو شده از:
۱۳:۰۲:۱۵ یکشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۴
گروه:
کاربران عضو
پیام: 69