جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14 مهمانان 4 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: شنبه 10 دی 1384 18:45
نمایش جزئیات
آفلاین
من از مدیرای سایت یه سوال دارم چرا پستهای من بعد از یک روز میپره (از این جوابا ندین که فینگلیش بوده و نمیدونم چرت وپ رت نوشتی و غیره چون من رو پستهام حساسیت دارم مثل کسایی نیستم که روزی بیست تا پست بزنن همش رو هم یه باقالی هم نیرزه )
فکر میکردم ممکنه ایراد از IE باشه ولی نبود فکر میکردم اشکال از ISP هستش ولی نبود فکر میکردم پکت ها تو راه loss میشن ولی نبود فکر میکردم اشکال از TCP هست ولی نبود همه رو کنترل کردم
تو قسمت تولد سایت هم ایننجوری شده بود که پستم بعد از یه روز پاک شد ولی این رو میدونستم که پستم توسط مدیرا پاک نخواهد شد . به دلایلی که بالا گفتم در ضمن من گفته بودم صد در صد میام ولی خب به یکی از مدیرا که جواب من رو میداد میگفت شاید ننوشته باشی صد در صد میام که اینم از این.
*حالا نمیدونم شاید این پست هم بعد یه روز نیاد
*در ضمن مهم پست نیست از نظر من مهم خبر هستش که ناراحت میشم از اینکه خبری که دادم نرسه به دست مدیرای خبر
ویرایش : وقتی ارسال خبر رو میزنم بدون اینکه باکسی که برای تایپ خبر هست بیاد میگه از پیام شما متشکریم و ...
در صورتی که من اصلا چیزی ارسال نکردم ؛ history - cooki رو هم پاک کردم ولی جواب نمیده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورث در 1384/10/10 19:36:06
چیزی به نام خوشبختی وجود ندارد زیرا که آرزوی تحقق نیافته باعث رنج می شود و تحقق آن هم جز دل زدگی ثمری ندارد ( شوپنهاور )

هرگ?
ارسال شده در: شنبه 10 دی 1384 13:06
نمایش جزئیات
آفلاین
شماها که قراره شناسه هایه چرت و پرت رو پاک کنید اسمه بازی گرایه فیلم رو خم میپاکید به یه خانم احترام بذارید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زنده باد جی.کی.رولینگ
گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: جمعه 9 دی 1384 13:58
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
kati_k_r نوشته:
سلام حاشیه نمیرم الان حدود یه سالو خورده ای که عضو سایتم این چند وقت چون کارام زیاد بود فقط در حد صفحه ی اول میومدم سایت تا چند روز پیش داشتم یه گشتی تو سایت میزدم اتفاقی صفحه ی معرفیه شخصیت رو دیدم واقعا جا خوردم (من ص 36 37 رو دیدم) قبلا ما مشخصات میدادیم که مثلا من میتونم این کارو این کارئ انجام بدم که بعدن توی کارهای گروهی کمک بشه الان چند تا یی که من دیدیم واقعا بد بود معلوم نیست مشخصات داده یا اعلامیه ی در خواست جی اف اخه اینکه من مبایل دارمو ماشینم 206 چه کمکی به سایت می کنه یا اون یکی که 50 خط راجع به نوع رقص مورد علاقش نوشته یه زمانی سایت بچه های ظرفیت دار داشت تازه با اون شرایط قانون بلوک هم داشتیم کسی خوذشو تو پیام کوتاه معرفی میکرد بلوک بود حالا معرفی شخصیت شده بنگاه دوست یابی لطفا یه کاری بکنید ممنون

در مقابل حرف شما هيچ حرفي نميتونيم بزنيم!
درسته كه اعضايي مثل ويليام ادوارد!! كمي جوزده هستند و سايت رو به هم ريختند، ولي بايد قبول كنيم كه بين اين همه فرد ارزشي بايد يه فرد غيرارزشي هم پيدا بشه!...نشه جاي تعجب داره!
به هر حال ما سعي ميكنيم تا حد امكان جلوي فرندشيپ رو بگيريم!
به طور مثال در چت باكس(يا در اصل قسمت پيامهاي كوتاه مهم سايت) جلوي اين جور چيزارو بگيريم و اگر ديده باشيد تا به حال خيلي ها بر همين اساس حذف شناسه شدن يا به صورت معلق مدتي رو بلاك شدن!
در مورد تاپيك""اعضاي سايت خودشون رو معرفي كنن"" سعي بر اين ميشه كه پستهاي نامربوط پاك بشه و با فرندشيپ تا حد امكان برخورد بشه!
به هر حال از توجه و تذكر شما ممنونيم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: جمعه 9 دی 1384 10:12
نمایش جزئیات
آفلاین
اول سلام . دوم اینکه با تشکر از زحمات ناظرین و مدیرای محترم سایت میخواستم به اطلاعتون برسونم که من دو روز پیش یک پیشنهادی دادم ولی کسی به پیشنهاد من رسیدگی نکرد . اگر ممکنه یک نظری بدید ممنون میشم

صفحه 202
2011#

تایید کردن شخصیت های ایفای نقش همین الانش وقت مدیرا رو خیلی میگیره. چه برسه به تایید کسایی که میخوان بحث هری پاتری کنن!.
در ضمن اگر اشخاص بخوان در گالری و مقالات نظر بدن ما از کجا بفهمیم که این اشخاص میتونن در بحث های هری پاتری خوب عمل کنن؟ این دو مورد هیچ هماهنگی ای با هم ندارن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط باک بیک در 1384/10/9 12:07:23
ارسال شده در: جمعه 9 دی 1384 09:24
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید یه سوال پیش اومد تماس با مدیران که درسته چون من یه دونه بلیت فرستادم گفتم نکنه یه وقت نرسه من تو کف بمونم اگه درست نیست من کار دیگه ای بکنم

درسته. جوابشو به زودی میبینی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط باک بیک در 1384/10/9 11:58:53
از اون بالا کفتر میایَ یَک دانَه ققنوس میایَتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 9 دی 1384 09:18
نمایش جزئیات
آفلاین
من دقیقا نمیدونم که اینجا در مورد گالری هم میشه حرف زد یا نه ولی خوب من میگویم :
به نظر من ان قسمت البوم را باید بیشتر کرد چون دیگه قبلیا قدیمی شدن و باید با اوردن البوم های جدید البوم های قدیمی را کم کرد.
البته این یک نظر است نه دستور و در صورت جایز بودن ان را اجرا کنید

به فکرش هستیم. باید برای شخصیت فیلم های چهار و موارد دیگر آلبوم جدید ساخته بشه.
از پیشنهاد شما ممنونیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط باک بیک در 1384/10/9 11:58:02
عضو اتحاد اسلایترین
ارسال شده در: جمعه 9 دی 1384 08:37
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سلام.

انجمن امپراطوری تاریکی همانطور که مشخصه امپراطورش از ایفای نقش شوت شد بیرون. حالا من پیشنهاد می کنم انتخابات امپراطور هم تو این انجمن صورت بگیره.

امپراطوری انجمن اضافییه بهتره دوباره راه نیافته در واقه ما سر وزیرش موندیم چه برسه با امپراطور

نقل قول:

زود زود زود يكي جواب من رو بده من عضو اين سايت هستم و تو گروه گريفيندور فعاليت ميكردم حالا چرا نميتونم برم تو گروه زود باشيد من عصبي شدم

خوب به خاطر اینکه فعالیتتون کم بوده از ایفای نقش بیرون رفتید دوباره تو تاپیک شخصیت خودتون رو معرفی کنید درخواست بدین تا تائید بشین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: پنجشنبه 8 دی 1384 18:37
نمایش جزئیات
آفلاین
زود زود زود يكي جواب من رو بده من عضو اين سايت هستم و تو گروه گريفيندور فعاليت ميكردم حالا چرا نميتونم برم تو گروه زود باشيد من عصبي شدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارادتمند-ساتانيكا ملوني
خیلی ممنون
ارسال شده در: پنجشنبه 8 دی 1384 17:53
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا دستت درد نکنه.ولی من غیر از جریان بلیط بقیه را درست و کامل انجام دادم. تازه سوالم را نیز در بخش درخواست برای پاسخ به یک پرسش مطرح کرده بودم.
به هر حال دست شما درد نکند.از این به بعد هم دقت بیشتری خواهم کرد تا شما را نیز اذیت نکنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[color=0000FF]گاهی اوقات دلت میخواد که زندگی ر�
ارسال شده در: پنجشنبه 8 دی 1384 17:08
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

انجمن امپراطوری تاریکی همانطور که مشخصه امپراطورش از ایفای نقش شوت شد بیرون. حالا من پیشنهاد می کنم انتخابات امپراطور هم تو این انجمن صورت بگیره.

با تشکر
مایک لوری
29 دسامبر 2005- 8 دی 84

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://www.filelodge.com/files/room24/643657/ImageUTYU.GIF[/im