تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
آنلاینها
150 کاربر(ها) آنلاین هستند (131 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
147
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
پیام امروز
آیا جادو و جادوگری وجود دارد؟چرا؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

خوب من فكر مي كنم كه جادو وجود داره.مثلا بعضي از اين هنديا ديدين چه كارايي مي كنن؟براي مثال
1.با چشم قطارو نگه ميدارن
2.همين چند وقت پيش يكي با يه چوب تو هوا معلق بود
و....
خوب به نظر من اين نوعي جادو هستش
1.با چشم قطارو نگه ميدارن
2.همين چند وقت پيش يكي با يه چوب تو هوا معلق بود
و....
خوب به نظر من اين نوعي جادو هستش
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[color=CC0000][b]قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي تا نوري پر ابهت و فراگير!!!!!
ميجنگيم تا آخرين نفس !!!!
ميجنگي
ميجنگيم تا آخرين نفس !!!!
ميجنگي
جزئیات کاربر

دوستان!
اون دیوید کاپرفیلدی که شما میگین،درسته که کار های محیر الوقوعی مثل عبور از داخل دیوار چین بدون استفاده از مته،پرواز بالای صحنه و امثالهم(اوه اوه ادبیات!) انجام داده ، اما خیلی ها اعلام کردن که کار های او فقط استفاده مناسب از خطای دید مردم و خلاقیته . مثلا غیب کردن واگن قطار فقط با استفاده از سقف کاذب و ریسمون انجام شده بود .
اگه فیلم جادوگر رو دیده باشین ، می دونین که خیلی راحت میشه با یه کم اطلاعات مکانیکی و علمی خیلی چیز ها ی جادویی رو جعل کرد . نظیر کار های کاراکتر اول این فیلم .
اون دیوید کاپرفیلدی که شما میگین،درسته که کار های محیر الوقوعی مثل عبور از داخل دیوار چین بدون استفاده از مته،پرواز بالای صحنه و امثالهم(اوه اوه ادبیات!) انجام داده ، اما خیلی ها اعلام کردن که کار های او فقط استفاده مناسب از خطای دید مردم و خلاقیته . مثلا غیب کردن واگن قطار فقط با استفاده از سقف کاذب و ریسمون انجام شده بود .
اگه فیلم جادوگر رو دیده باشین ، می دونین که خیلی راحت میشه با یه کم اطلاعات مکانیکی و علمی خیلی چیز ها ی جادویی رو جعل کرد . نظیر کار های کاراکتر اول این فیلم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b]دامبلدو?
جزئیات کاربر

نه وجود نداره
ولی فکر کنم ذهن خوانی و چفت شدگی وجود داشته باشه
ولی فکر کنم ذهن خوانی و چفت شدگی وجود داشته باشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی قبلیم که بعد از این ساختمش ولی دوباره برگشتم به این
اینه
عمرا اگه فهمیده باشی چی گفتم

چاکر همه بچه های قدیمی (کینگزلی شکلبوت ، پیوز ، رفوس ، زاخاریاس ، دادالوس دیگل و خیلی های دیگه که حال ندارم بنویسم اسمشون رو
)
اینه
عمرا اگه فهمیده باشی چی گفتم

چاکر همه بچه های قدیمی (کینگزلی شکلبوت ، پیوز ، رفوس ، زاخاریاس ، دادالوس دیگل و خیلی های دیگه که حال ندارم بنویسم اسمشون رو
)
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/04/16
آخرین ورود: چهارشنبه 4 شهریور 1405 18:54
از: هاگزمید
پستها:
357

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

مطلقا نمیتونیم بگیم وجود نداره
همه ما دیدیم که افرادی مثل دیوید کاپرفیلد چه کارایی انجام میدن و بار ها هم جمعیت زیادی از محققان و فلاسفه و کلا همه و همه اعلام کردن که کارای کاپرفیلد جادو هستش.
اما نه جادویی که ما توی هری پاتر میبینیم
جادویی بس قوی تر و دست نیافتنی تر!
اما من خودم دنیای جادویی هری رو بیشتر دوست دارم
همه ما دیدیم که افرادی مثل دیوید کاپرفیلد چه کارایی انجام میدن و بار ها هم جمعیت زیادی از محققان و فلاسفه و کلا همه و همه اعلام کردن که کارای کاپرفیلد جادو هستش.
اما نه جادویی که ما توی هری پاتر میبینیم
جادویی بس قوی تر و دست نیافتنی تر!
اما من خودم دنیای جادویی هری رو بیشتر دوست دارم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)
جزئیات کاربر

به نظر من جادو می تونه وجود داشته باشه . تا حالا اتفاقی عجیب برای شما نیفتاده که دلیل اون رو ندونید ؟ به یه چیز دقت نکردید و همون اتفاق افتاده ؟ یه کاری رو دوست نداشتید بشه و شده ؟
انسان می تونه با استفاده از یک سری تواناییاش کار هایی که حتی فکرشم نمی تونه بکنه انجام بده .
دنیایی مثل دنیای هری پاتر هم می تونه اینجوری باشه که یک سری از آدم ها به این قدرتشون پی برده باشند و گرد هم اومده باشند و روش استفاده از این نیرو رو به یکدیگر آموزش بدند .
می شه !!!!
نه
می شه .
انسان می تونه با استفاده از یک سری تواناییاش کار هایی که حتی فکرشم نمی تونه بکنه انجام بده .
دنیایی مثل دنیای هری پاتر هم می تونه اینجوری باشه که یک سری از آدم ها به این قدرتشون پی برده باشند و گرد هم اومده باشند و روش استفاده از این نیرو رو به یکدیگر آموزش بدند .
می شه !!!!
نه
می شه .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Can You Forgive Me Again, You're My One True Friend, And I Never Ment To Hurt You
[url=http://meadowsisadorc.livejournal.com/profile]حقایق ت
[url=http://meadowsisadorc.livejournal.com/profile]حقایق ت
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

نظرات دوستان مبنی بر اینکه تلقینات مثبت و پشتکار جادو محسوب میشن محترم و انکاری هم بر بار معنوی این گفته ها نیست،اما گفته زننده تاپیک رو بخونیم:
نقل قول:
ایشون به جادو از نوع هری پاتری تاکید دارن یعنی مثلا چیزی را غیب کنی یا یک گلدان را به لیوان تبدیل کنی،کلا همون چیزی که همه از جادو در نظر داریم.
نقل قول:
آیا واقعا جادو و جادوگری در این دنیا وجود دارد؟(البته جادوگری یه چیزی تو مایه های هری پاتر).
ایشون به جادو از نوع هری پاتری تاکید دارن یعنی مثلا چیزی را غیب کنی یا یک گلدان را به لیوان تبدیل کنی،کلا همون چیزی که همه از جادو در نظر داریم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: سهشنبه 24 آبان 1390 13:45
از: آواتارم خوشم میاد !!!
پستها:
350

جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 19 بهمن 1391 09:31
از: ن، لايه ای كه زمين را فرا گرفته!
پستها:
842