مدير جووون بیا جلو ببینمت ! بیا جلو ... جلو ... جلو ...جلوتر
به عنوان وزير سابق میخوام بحث رو باز کنم ، بیا بشین کنارم کارت دارم !
خوب خوشبختانه خوشحالم که گويا دوره جدید انتخابات اندر احوالات برگزاری هست و به زودی یک انسان بسیار مخوف وزارتخونه رو به دست میگیره .
ولی قبل از اینکه وزیر جدید بخواد انتخاب بشه من وظیفه شرعی ، دینی و مردمی خودمه که بخوام بهش از همین الان کمک کنم.
تشويق نکنید خواهش میکنم !
من خودم وزير بودم و کشیدم که چه ظلماتیه واقعا وزارت ! به جوووون ققی که میخوام سر به تنش نباشه
( قابل توجه دوستان که مشکل ما حله ... حله آقا !! یه ماچ بده ققی جووونم ببینم
)
این بحث رو من موظف هستم که شروع کنم تا بعد از یک سری بحث و گفتگوی صلح آمیز هسته ای به نتیجه برسیم تا وزير بدبخت یا خوشبخت آینده گیج نزنه مثل من .
من روی صحبتم با مدیراست و به خصوص کسایی که قبلا بودن و تازه اضافه نشدن چون باهاشون زياد سر و کله زدم ولی همه میتونن شرکت کنن تو بحث که بایدم بکنن !
اگر یادتون باشه من خودم یه مدت با شما سر و کله زدم تا اخرش یه وظیفه مشخص و تعريف شده برای وزير انتخاب بشه که به وزير بگیم فلانی تو وظیفت اینه ! باید فلان کار رو بکنی ؛ مسئولیتات ایناست .
من بدبخت فلک زده تازه دو ماه قبل سر یه موضوع که خودتون میدونید سرم به سنگ خورد و فهمیدم وزير رو پشمکی هم به حساب نمیارن تو این سایت .
بهتره یه سری قوانین همین الان که وزير مشخص نشده تعريف کنیم و به وزير بگیم ای بوووووقی کارت ایناست به عنوان وزير ، نه اینکه یه کلاه بوقی بندازيم تو کلش و بگیم به به چقد بهت میاد و خرش کنیم که تو وزيری !
بیاید بشینیم از الان یه سری وظایف مشخص برای وزير تعیین کنیم تا مشکلات دوره من پیش نیاد .
اون دسترسی رو هم سه روز به من دادید که دسترسی انجمنا بود و انگ خورد به دوران امتحانات این جانب و مجبور شدم به کوييرل بگم که برش داره تا برگردم و دوباره دسترسی رو بده که بعد کارایی که میخواستم تو رول پلینگ رو انجام بدم و بعد از برگشتنم هم نفهمیدم اصلا چی شد و اخرم دسترسیش رو ندیدیم والا .
چک و چونه این دسترسی رو ما زدیم و اخرم خیرش رو ندیدیم که یه روزم باهاش حال کنیم ؛ وزير بعدی قشنگ میاد از نو با دسترسی شروع میکنه و حالشو میبره .
وزير مردمی به خاطر همین کارا بهمون میگفتن دیگه .
به هر حال من به عنوان وزير اسبق نظرات شخصی خودم رو میدم که وزير بدون حمایت مديرا و دسترسی به انجمنهای رول یعنی پشمک تبريزی !
اگر میخواید بیست روز رول رو بخوابونید و پستهای « من رای میدهم ، تو رای میدهی » رو راه بندازيد و اخرش یه وزير که دسترسیش به حد یه ناظر انجمن وزارت باشه ، همون بهتر که انتخاباتی برگزار نشه و به صورت سومبولیک یه نفر رو که میخواید ناظر انجمن وزارت کنید رو وزير انتخاب کنید .
وزير باید اختیارات داشته باشه تا بتونه کار کنه ، وزيری که اختیار نداشته باشه همون بهتر که اصلا وجود نداشته باشه از نظر من.
شما یه مسئول برای رول پلینگ سایت لازم داريد به خدا ... این رول پلینگ نیست که الان ما داریم ! خودمون رو گول نزنیم . دو تابستون قبلی که من و شما دیدیم اصلا قابل قیاس با رول پلینگ الان نبوده . باید یه خون جدید به این رول پلینگ بدید و یه نفر که مغز مديريتی داره واسه کمک به رول رو بالای سرش بذاريد .
وزير رو صرفا به انجمن خودش محدود نکنید ... وزير نماینده کل اعضای سایته ! از کاربر عادی گرفته تا شخص خود شما مديرا ! مگه غیر از اینکه شما هم تو انتخابش شرکت میکنید ؟ پس در واقع وزير نماینده کل این بیست هزار کاربر سایته و باید اختیار داشته باشه تا کار کنه .
نمیگم فرد اول سایت باشه که چیز مضحکی باشه و نمیگم بالاتر از شماها باشه که حرف چرتی زده باشم ولی بعد از شماها ( چند نفريد ؟ یک نفر بعد از شما ) لااقل باید به عنوان نماینده کل سایت دسترسی داشته باشه یا نه ؟!
شما مدير کل سایت ... شما مسئول همه چیز ! وزير کارش در مورد رول پلینگه و باید بتونه در سطح رول پلینگ کارهای خودش رو پیاده کنه . من خودم که تا قبل از این اختیاری نداشتم و زمانی هم داده شد که درست زمان غیبت من بود و بعد از اونم که گفتید مشکل داره و هنوز درست نشده که اصلا ببینیم دسترسیش چی هست و اخرشم که کفن پوش شدیم .
خیلی کارا میشه در مورد رول پلینگ انجام داد تا یه خون تازه بگیره . من خودم به شخصه همین جا به وزير اینده میگم همه جوره کمکش میگم و تمام برنامه هام رو در اختیارش میذارم تا بتونه يه تکونی به رول پلینگ بده ولی یکی بیاد کمک کنه به این وضعیت !
این تاپیک رو یادمه قبل از انتخابات دوره اول زدن و کلی بحث کردیم که وزير باید اختیار داشته باشه و اخرشم عملی نشد اما خوشبختانه الان دیگه وزیر نیستم که بگید به دنبال منافع خودت هستی .
باور کنید وزیری که تمام فکر و ذهنش کارای رول پلینگ باشه خیلی میتونه دقیقتر از شما که از تایید شناسه تا مقاله ها و هزار کار دیگه داريد و شاید زياد رول پلینگ و فعالیت بچه ها و ناظرا و اعضا تو مشتتون نباشه ، روی رول پلینگ اثر بذاره و هدایتش کنه .
یه نفر باید رول پلینگ به این عظمت رو که به نظرم دلیل اصلی جمع شدن و نگه داشتن ماست رو هدایت کنه و زير نظر داشته باشه . بیشتر سر و کار بچه ها به رول پلینگه یا گالری که یه نفر مشخصا مسئولش نیست اما گالری مسئول داره ( و بایدم داشته باشه ) .
یه وزير با برنامه برای وزارت انتخاب کنید و حمایتش کنید ببینید چی کار میکنه برای رول پلینگ سایت .
« این نیز شدنیست »