من بسیار بسیار لذت بردم از این کتاب.
خیلی شیرین بود. خیلی کیف کردم. خیلی خندیدم.
اول یه سلام میکنیم به ویدا اسلامیه عزیز که به ما نشون داد میشه یه ده سالی رو تقریبا صبر کرد و بعد به لطف شبکه های اجتماعی چون تلگرام و اینستاگرام که جو جامعه رو تلطیف کردند و مفاهیم رو به نوجوانان ما اُور!آموزش دادن، بی واهمه، بدون صمیمی شدن، بوسید و بی راز و نیار کردن، محکمتر بوسید!
سلام، کافرشُدیه!
سپس سلام می کنیم به ویراستار تندیس برای این شاهکار پر از جمله های بی نقطه و دیالوگ های بی صاحاب.
سلام، روشن دل! بعدش سلام میکنیم به اون نمایشنامه نویس خارق العاده که شوخ طبعی و طنزش، من رو به زانو درآورد و بهم نشون داد دست توی دست بسیاره و بسیار بغل باید ، تا پخته شود خامی!
سلام، توحید ظفرپور! و سلام بر مینروا مک گونگال پیرپاتال! بزرگی که مدیر مدرسه ست و به دستور هری پاتر، صبح تا شب میشینه خیره به نقشه غارتگر، دنبال میکنه دوتا اسم رو که مبادا اینا سر یه تقاطع به هم برسن، که در اون صورت خودش به عنوان حراست دانشگاه، به سرعت میرسه و جداشون میکنه.
سلام، فیلچ!سلام میکنیم به جیمز سیریوس پاتر، که بی دغدغه و دردسر و بغل و بوس و کولی بازی و غرغر و سفر در زمان و نابود کردن دنیا، سال اول و دوم تحصیلیش رو توی هاگوارتز گذروند و به هیچ جاشم نبود و کلی هم کیف کرد و پسر باباش نبود انگار و کسی اینو پاتر ندید توی سال اول حضورش.
سلام، ویزلی! و در نهایت سلام داریم خدمت شخص ملکه، الهه ی دنیای جادوگری، بانو رولینگ، به خاطر دست بر قلم شدنش و مهر تایید ارزشمندش و نقشه های بی پایان توی سرش و کیفیتی که فدای کمیت کرد.
سلام، تاجر!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در تاریخ ۱۳۹۵/۶/۱۶ ۱۴:۰۶:۱۲
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در تاریخ ۱۳۹۵/۶/۱۶ ۱۴:۰۸:۴۴