تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخابات وزارت
بیستویکمین دورهٔ انتخابات
نامزدهای تأییدصلاحیتشدهٔ وزارت سحر و جادو
مهلت ثبتنام به پایان رسیده است و نامزدها میتوانند در بازهٔ قانونی برنامههای خود را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارند.
ثبتنام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر
نامزدهای تأییدصلاحیتشده
۱
۲
هوریس اسلاگهورن
ستاد انتخاباتی
۳
دابی
ستاد انتخاباتی
۴
تلما هلمز
ستاد انتخاباتی
۵
سیبل تریلانی
ستاد انتخاباتی
۶
پرنتیس گاتو
ستاد انتخاباتی
۷
نیکلاس فلامل
ستاد انتخاباتیمکانهای مجاز فعالیت
مکانهای مجاز تبلیغات
مکانهای مجاز طرفداری
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - پایان ترم
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
گریفیندور
اسلیترین
ارتباط با سران الف دال، گزارش ماموریت ها
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/07/17
آخرین ورود: یکشنبه 7 خرداد 1396 12:37
از: طلا گشتن پشیمان گشته ایم، مرحمت فرموده ما را مس کنید.
پستها:
1531

جزئیات کاربر

پرسي عزيز همچين كاري امكان پذير نيست. نمي شه ما تاپيكهاي ارتشو به محفل ببريم بعد دوباره بياريم.. صرف اينكه به قول شما مشكل براي دانش آموزان هاگوارتز پيش مياد.. من كه فكر نمي كنم مشكلي پيش بياد.خيلي راحت مي شه تاپيك هاي درس رو پيدا كنن.
اطلاعيه: از امروز سارا اونز و آلبوس سوروس پاتر معاونان ارتش دامبلدور هستند.
بهشون تبريك مي گم.
پستهاي دو ماموريت امتيازدهي شد در نقد الف دال. شايد به زودي معاونان ارتش نقدي براي پستها بنويسن. تا اول اسفند ديگه ماموريتي نداريم . ضمن اينكه اين ماموريت هم تموم نشده. زود تمومش كنيد.
با اينكه ماموريت تا اول اسفند نداريم ولي راه كسب امتياز براي اعضا بسته نيست. هركسي كه هرجايي( ترجيحا محفل ققنوس) در مورد ارتش بنويسه امتياز مي گيره ولي نه مثل امتياز هاي ماموريت. اكتياز ماموريت بيشتر از پستهاي معموليه.
اعضايي كه عضو ارتشن ديگه عضو محفل نيستن..
تقاضاي امتياز دهي از محفل نداشته باشن.
هر كسي 250 امتياز گرفت به محفل مي ره
همين
اطلاعيه: از امروز سارا اونز و آلبوس سوروس پاتر معاونان ارتش دامبلدور هستند.
بهشون تبريك مي گم.
پستهاي دو ماموريت امتيازدهي شد در نقد الف دال. شايد به زودي معاونان ارتش نقدي براي پستها بنويسن. تا اول اسفند ديگه ماموريتي نداريم . ضمن اينكه اين ماموريت هم تموم نشده. زود تمومش كنيد.
با اينكه ماموريت تا اول اسفند نداريم ولي راه كسب امتياز براي اعضا بسته نيست. هركسي كه هرجايي( ترجيحا محفل ققنوس) در مورد ارتش بنويسه امتياز مي گيره ولي نه مثل امتياز هاي ماموريت. اكتياز ماموريت بيشتر از پستهاي معموليه.
اعضايي كه عضو ارتشن ديگه عضو محفل نيستن..
تقاضاي امتياز دهي از محفل نداشته باشن.
هر كسي 250 امتياز گرفت به محفل مي ره
همين
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عضو محفل ققنوس
چه چشمايي!!!! 
[url=http://www.jadoogaran.org/userinfo.php?uid=11679]ادوارد بونز ! همون شناسه اي كه به خودش �
چه چشمايي!!!! 
[url=http://www.jadoogaran.org/userinfo.php?uid=11679]ادوارد بونز ! همون شناسه اي كه به خودش �
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
باید بگم که تعداد عنوان های بلاک مربوط به انجمن هاگوارتز 5 تا هست ، الف دال فعالیت خاصی نمیکنه ، ولی پستهایی که اینجا خورده میشه باعث میشه پست های جدید تاپیک های هاگوارتز و مدرسه پایین بره ، البته با توجه به اینکه الان چهار تا تاپیک مربوط به الف دال در این انجمن هست !
گفتگو با مدیران الف دال ، نقد ، عضویت و اعلامیه های ارتش سفید !
لطفا مدیران این ارتش با ناظرین محفل ققنوس صحبت کنند تا این تاپیک ها تا زمانی که کلاس های هاگوارتز برگزار میشه و تا پایان ترم در محفل ققنوس باشن و به اونجا منتقل بشن تا برای دانش آموزان و اساتید هاگوارتز مشکلی پیش نیاد !
باید بگم که تعداد عنوان های بلاک مربوط به انجمن هاگوارتز 5 تا هست ، الف دال فعالیت خاصی نمیکنه ، ولی پستهایی که اینجا خورده میشه باعث میشه پست های جدید تاپیک های هاگوارتز و مدرسه پایین بره ، البته با توجه به اینکه الان چهار تا تاپیک مربوط به الف دال در این انجمن هست !
گفتگو با مدیران الف دال ، نقد ، عضویت و اعلامیه های ارتش سفید !
لطفا مدیران این ارتش با ناظرین محفل ققنوس صحبت کنند تا این تاپیک ها تا زمانی که کلاس های هاگوارتز برگزار میشه و تا پایان ترم در محفل ققنوس باشن و به اونجا منتقل بشن تا برای دانش آموزان و اساتید هاگوارتز مشکلی پیش نیاد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
پستها:
1531

جزئیات کاربر

به نام او که ما رو اصیل آفرید !!!
نقل قول:
آقای الیواندر عزیز عجله نکنید من نیز یک هفته عضو ارتش هستم ولی هنوز آرمم را نگرفتم ولی مهم نیست چون بدون آرمم عضو ارتشیم .
نقل قول:
جیمز جان عزیز چرا نداریم برید ثبت نام الف دال لینک ماموریتی که به من دادن گرفته و برید انجام دهید
البته پرفسور اسنیپ ببخشیدا جای شمات جواب دادم
نقل قول:
مگه شما نگفتید من الان عضو ارتشم؟
آقای الیواندر عزیز عجله نکنید من نیز یک هفته عضو ارتش هستم ولی هنوز آرمم را نگرفتم ولی مهم نیست چون بدون آرمم عضو ارتشیم .
نقل قول:
من دلم ماموریت می خواااااااااااااااااااااد!!!
جیمز جان عزیز چرا نداریم برید ثبت نام الف دال لینک ماموریتی که به من دادن گرفته و برید انجام دهید
البته پرفسور اسنیپ ببخشیدا جای شمات جواب دادم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چه کسی بود صدا زد هوگو ؟ 

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
پستها:
1531

جزئیات کاربر

1- من الان عضو محفل ققنوسم یعنی دیگه لازم نیست توی تاپیک ثبت نام الف دال پست بزنم؟
نخير اگه شما تاپيك ثبت نام الف دال رو نگاه كنيد مي بينيد كه اسم شما جر افراد انتقالي به ارتش بوده.. در نتيجه شما ارتشي هستيد.شما الان ديگه به طور كامل عضو محفل نيستيد و عضو ارتش دامبلدور هستيد. اينكه مي گم به طور كامل عوض محفل نيستيد به خاطره اينه كه شما مي تونيد توي ماموريت هاي محفل شركت كنيد ولي محفلي نيستيد.
2- منظورتون چیه که الان زیر نظر سران ارتش تعلیم می بینیم؟
شما اينجا ياد مي گيريد كه چطور پست خوب بزنيد و استعداد نگارشتون در طنز و جد پرورش پيدا مي كنه.. بر اساس پيشرفت هاتون بهتون امتياز تعلق مي گيره .. هروقت به 170 امتياز رسيديد به محفل ققنوس مي ريد!!
كافي بود ؟؟!
نخير اگه شما تاپيك ثبت نام الف دال رو نگاه كنيد مي بينيد كه اسم شما جر افراد انتقالي به ارتش بوده.. در نتيجه شما ارتشي هستيد.شما الان ديگه به طور كامل عضو محفل نيستيد و عضو ارتش دامبلدور هستيد. اينكه مي گم به طور كامل عوض محفل نيستيد به خاطره اينه كه شما مي تونيد توي ماموريت هاي محفل شركت كنيد ولي محفلي نيستيد.
شما اينجا ياد مي گيريد كه چطور پست خوب بزنيد و استعداد نگارشتون در طنز و جد پرورش پيدا مي كنه.. بر اساس پيشرفت هاتون بهتون امتياز تعلق مي گيره .. هروقت به 170 امتياز رسيديد به محفل ققنوس مي ريد!!
كافي بود ؟؟!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عضو محفل ققنوس
چه چشمايي!!!! 
چه چشمايي!!!! 
جزئیات کاربر

ببخشید که من خیلی خنگما
ولی نفهمیدم
سوالات من ایناست :
1- من الان عضو محفل ققنوسم یعنی دیگه لازم نیست توی تاپیک ثبت نام الف دال پست بزنم؟
متشکر می شم اگه برای من خنگ مفهومی و قابل درک توضیح بدید!
ولی نفهمیدم
سوالات من ایناست :
متشکر می شم اگه برای من خنگ مفهومی و قابل درک توضیح بدید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آقای الیواندر در 1386/10/21 23:39:53
چوبدستی ساز معروف
چوب می خوای؟
چوب می خوای؟
جزئیات کاربر

آقاي اليوندر عزيز شما بايد توي ثبت نام الف دال يه پست تكي بدون ادامه در ارتباط با ارتش بزنيد.
البته اگه شما الان عضو محفل(ارتش سفيد) هستيد فعلا دست نگه داريد بهتره.
از اين به بعد اعضايي كه توسط محفل ققنوس گزينش شده اند به ارتش دامبلدور انتقال پيدا مي كنند و زير نظر سران اين ارتش تعليم مي بينند و پس از آن به محفل ققنوس منتقل مي شوند.
علاوه بر اين ارتش دامبلدور خود نيز به گزينش افراد و به شيوه اي كه اول پست گفته شد به عضو گيري مي پردازد و اعضاي با استعداد خود را به محفل ققتوس مي فرستد.
ممنون.
ايگور عزيز بي زحمت يه ويرايش بكن اون پستا رو ديگه!
البته اگه شما الان عضو محفل(ارتش سفيد) هستيد فعلا دست نگه داريد بهتره.
از اين به بعد اعضايي كه توسط محفل ققنوس گزينش شده اند به ارتش دامبلدور انتقال پيدا مي كنند و زير نظر سران اين ارتش تعليم مي بينند و پس از آن به محفل ققنوس منتقل مي شوند.
علاوه بر اين ارتش دامبلدور خود نيز به گزينش افراد و به شيوه اي كه اول پست گفته شد به عضو گيري مي پردازد و اعضاي با استعداد خود را به محفل ققتوس مي فرستد.
ممنون.
ايگور عزيز بي زحمت يه ويرايش بكن اون پستا رو ديگه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سوروس اسنيپ در 1386/10/19 14:38:15
عضو محفل ققنوس
چه چشمايي!!!! 
چه چشمايي!!!! 
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج