سلام عزيزان
من هم با نظر ديگران موافقم
بهترين شانس هرميون اين بوده كه نمرده ولي مطمئن باشيد اسنيپ هيچ وقت افراد دامبلدور را نميكشه.....البته اين حرف دامبلدور يادتون باشه::(به جون تو بيشتر از جون كساني كه امكان داشت در اين راه بميرند اهميت ميدم)
خلاصه اينكه از رولينگ بايد انتظار همه چيز را داشت
و مطمئن باشيد كه براي اين كارش دليلي داشته
در اون لحظه همه داشتن در مورد معجون خوششانسي حرف ميزدن پس چطوري ممكنه رولينگ چنين اشتباه تابلويي كرده باشه؟؟؟
حتما دليل مشخصي داشته/
در جواب دوست عزيزمون بايد بگم هري با خوردن 1 جرعه حدود 5-6 ساعت شانس اورد پس چطوري اون همه معجون براي 4-5 نفر كافي نبوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
25 کاربر(ها) آنلاین هستند (18 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
24
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
اگر هرمیون معجون خوش شانسی خورده بود پس چطوری اینقدر راحت سرکار موند؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: اگر هرمیون معجون خوش شانسی خورده بود پس چطوری اینقدر راحت سرکار موند؟
ارسال شده در: سهشنبه 30 آبان 1385 14:13
جزئیات کاربر

ارسال شده در: دوشنبه 29 آبان 1385 14:27
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 5 آبان 1395 12:26
از: شجره نامه ی خاندان بلک
پستها:
141

منم با نظر بقیه موافقم به نظر من اگه گول نمی خورد واسش بد می شد. اسنیپ درگیر اونا می شد و کی می خواست دامبلدور رو بکشه؟ روند داستان بهم می ریخت.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
همه ی ما به واقعیت جادو ایمان داریم، اما جادوی ما چوبدستی هایمان نیست، بلکه قلبهامان است.
[img]http://i14.tinypic.com/2u94e
[img]http://i14.tinypic.com/2u94e
ارسال شده در: یکشنبه 28 آبان 1385 21:32
جزئیات کاربر

ارسال شده در: یکشنبه 28 آبان 1385 16:22
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 27 خرداد 1388 15:51
از: از جهندم سياه همسادتونم نمي شناسي؟؟؟؟؟؟
پستها:
998

شايد اين سركار موندن هرميون بيشترين شانس بوده در ضمن با سر كار نموندن هرميون ممكن بود اتفاقات بدي براش بيفته و اصلا اين موضوع ربطي به هرميون نداشته چون معجون خوش شانسي به خود شخص ربط داره مگه نه حالا سر كار نمي موند چي ميشد اه حالم به هم خورد هيچي نفهميدم خودم هم .
من ميگم يا اين شانس هرميون بوده كه از همه چي دور باشه يا معجون كاري به اين كارها نداشته با رفتن اسنيپ هرميون ضرر نمي كرده كه
من ميگم يا اين شانس هرميون بوده كه از همه چي دور باشه يا معجون كاري به اين كارها نداشته با رفتن اسنيپ هرميون ضرر نمي كرده كه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
پنهان شده ام
پشت ابر چشمهايم...
باران در اتاق من است...
خالي هاي اتاقم را
از تصوير زنده ي نامش پر مي كن
پشت ابر چشمهايم...
باران در اتاق من است...
خالي هاي اتاقم را
از تصوير زنده ي نامش پر مي كن
ارسال شده در: یکشنبه 28 آبان 1385 16:11
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
بزارید جامع ترین نتیجه ای رو که گرفتیم اینجا بگم که بحث های الکی نشه !
معجون فیلیکس فیلیسیس یا همون معجون خوش شانسی خودمون قدرت زیادی داره که به فرد شانس میده .
وقتی هری اون شیشه کوچیک رو به هرمیون داد افراد زیادی ازش استفاده کردن .
مثل : هرمیون ، رون ، جینی ، نویل ، لونا .
پس قدرتش اون قدر دووم نداره .
در هر صورت اونا خیلی شانس آوردن که زنده موندن و آسیبی ندیدن . گول خوردن شامل این بحث نمیشه .
نقل قول:
این هم یه نظریه پس لازم نیست زیاد تو فکر اینا فرو رفت .
با تشکر
بزارید جامع ترین نتیجه ای رو که گرفتیم اینجا بگم که بحث های الکی نشه !
معجون فیلیکس فیلیسیس یا همون معجون خوش شانسی خودمون قدرت زیادی داره که به فرد شانس میده .
وقتی هری اون شیشه کوچیک رو به هرمیون داد افراد زیادی ازش استفاده کردن .
مثل : هرمیون ، رون ، جینی ، نویل ، لونا .
پس قدرتش اون قدر دووم نداره .
در هر صورت اونا خیلی شانس آوردن که زنده موندن و آسیبی ندیدن . گول خوردن شامل این بحث نمیشه .
نقل قول:
میدونید چیه ؟ به نظر من شما راجع به هر چیزی که توی کتاب اتفاق میافته نباید دنبال یک جواب قانع کننده بگردید برای مثال شاید وقتی رواینگ داشته این قسمت از کتاب رو مینوشته یادش نبوده که هرمیون این معجون را مصرف کرده یا به نظر خودش خوردن یا نخوردن معجون در این قسمت از کتاب اهمیت نداشته.
این هم یه نظریه پس لازم نیست زیاد تو فکر اینا فرو رفت .
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 27 آبان 1385 22:12
ارسال شده در: دوشنبه 24 مهر 1385 02:19
جزئیات کاربر

منم با زابینی موافقم چون به احتمال زیاد شانس هرمیون همون کشته نشدن بوسیله اسنیپه و یا اصلان به خاطر کم نوشیده شدن آن و تقسیم آن بین تمام افراد اثرش تموم شده باشه و خیلی چیزای دیگه و اینکه یادمون نره رولینگم یه انسانه و در جاهایی هم ما اشکالاتی از اون دیدیم که این هم حتی اگر اشتباه باشه تغییر مهمی در روند داستان نیست
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اینجوری پیش بره باید کم کم گفت:
نقل قول:
نقل قول:
دلبستگی من به جادوگران و اعضاش کمتر از اون چیزیه که قبلا فکرشو میکردی
ارسال شده در: شنبه 9 مهر 1384 01:49
جزئیات کاربر

آقا من زیر سوال رفتم اینجا
!!
کرام عزیز. اولاً تنها ناظر اینجا عملاً خود منم!!!! دوماً مسلماً ببینم پاک میکنم. فقط مسئله اینه که من که بیست و چهارساعت تو سایت آن نیستم که. سعیم بر اینه که با وجود مدرسه و درس و کنکور روزی یک تا دوساعت واسه سایت وقت بذارم که فکر میکنم کافی باشه. در طول این یکی دوساعت به همهی مسائل میرسم.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اخطار:
تعداد پستهای ارزشی در این تاپیک خیلی زیاده. به طوری که اگه پاک نمیکردم تا الان این تاپیک شش صفحه شده بود. در صورت ادامهی این روند به راحتی تاپیکو قفل میکنم. مدتیه دارم به این موضوع فکر میکنم. سعی کنید پست درست حسابی و غیر ارزشی بزنید. من ناظر وقتی میبینم که هیچ کس توی این تاپیک بحث نمیکنه فقط چرت و پرت مینویسن خوب قفلش میکنم!!
!!کرام عزیز. اولاً تنها ناظر اینجا عملاً خود منم!!!! دوماً مسلماً ببینم پاک میکنم. فقط مسئله اینه که من که بیست و چهارساعت تو سایت آن نیستم که. سعیم بر اینه که با وجود مدرسه و درس و کنکور روزی یک تا دوساعت واسه سایت وقت بذارم که فکر میکنم کافی باشه. در طول این یکی دوساعت به همهی مسائل میرسم.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اخطار:
تعداد پستهای ارزشی در این تاپیک خیلی زیاده. به طوری که اگه پاک نمیکردم تا الان این تاپیک شش صفحه شده بود. در صورت ادامهی این روند به راحتی تاپیکو قفل میکنم. مدتیه دارم به این موضوع فکر میکنم. سعی کنید پست درست حسابی و غیر ارزشی بزنید. من ناظر وقتی میبینم که هیچ کس توی این تاپیک بحث نمیکنه فقط چرت و پرت مینویسن خوب قفلش میکنم!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 8 مهر 1384 15:40
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

میدونید چیه ؟ به نظر من شما راجع به هر چیزی که توی کتاب اتفاق میافته نباید دنبال یک جواب قانع کننده بگردید برای مثال شاید وقتی رواینگ داشته این قسمت از کتاب رو مینوشته یادش نبوده که هرمیون این معجون را مصرف کرده یا به نظر خودش خوردن یا نخوردن معجون در این قسمت از کتاب اهمیت نداشته.
خب حالا اگر شما واقعا میخواید یک جواب قانع کننده برای این قضیه بیدا کنید اگر این فرضیه را کنار بگذارییم که در اون لحظه اثر معجون از بین رفته به نظر من دو دلیل بیشتر نمیتونه باشه:
یکی اینکه کنار رفتن هرمیون از سد راه اسنیب هم میتونسته به نفع خودش باشه و هم به نفع دامبلدور{البته در مورد دامبلدور بعید میدونم فقط به این دلیل گفتم که طرف داران دامبلدور ناراحت نشن}
دوم اینکه شاید معجون فلیکس فلیسیس فقط باعث میشه که در کارت موفق بشی ولی و باعث نشه که شخص مصرف کننده بتونه حرف دروغ رو از حرف راست تشخیص بده.
خب حالا اگر شما واقعا میخواید یک جواب قانع کننده برای این قضیه بیدا کنید اگر این فرضیه را کنار بگذارییم که در اون لحظه اثر معجون از بین رفته به نظر من دو دلیل بیشتر نمیتونه باشه:
یکی اینکه کنار رفتن هرمیون از سد راه اسنیب هم میتونسته به نفع خودش باشه و هم به نفع دامبلدور{البته در مورد دامبلدور بعید میدونم فقط به این دلیل گفتم که طرف داران دامبلدور ناراحت نشن}
دوم اینکه شاید معجون فلیکس فلیسیس فقط باعث میشه که در کارت موفق بشی ولی و باعث نشه که شخص مصرف کننده بتونه حرف دروغ رو از حرف راست تشخیص بده.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 8 مهر 1384 09:21
جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 19 بهمن 1392 11:50
از: هاگوارتز..تالار اسلیترین
پستها:
901

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج