جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

142 کاربر(ها) آنلاین هستند (102 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
142 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: سال اولی ها از این طرف: کلاه گروهبندی
ارسال شده در: دوشنبه 8 خرداد 1396 14:14
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
اگر مقدور هست، بهم دسترسی گروه گریفیندور رو بدید.
با تشکر.
(کلاهِ ماسکدارِ عزیز خودشون از طریق ارتباطات پاترونوسیِ پشت پرده در جریان شناسات اسبق اینجانب و گریفیندوری بودنشون هستن. دیگه خود دانید ظرفیتا چطور میشه.)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسیوال گریوز در 1396/3/8 15:12:16

تصویر تغییر اندازه داده شده تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 7 خرداد 1396 23:47
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

آنجلیناجانسون نوشته:
سلام.
من تصمیم دارم شخصیت آنجلینا جانسون رو برای ایفا نقش بردارم، شناسه ام هم همون طور که مستحضرید آنجلینا جانسونه پس فکر کنم فقط بتونم برم گریفندور. خیلی هم عالی عاشق گریفندورم. فقط امیدوارم جا برای من باشه

درود بر تو فرزندم.

مشخصه که خیلی به گریفیندور علاقه داری که اینقدر با نقشه و برنامه جلو اومدی... و البته امیدوارم بعد از وارد شدنت به ایفای نقش هم همینقدر پر انرژی بمونی... برو به گریفیندور!

مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت ها و معرفی در تاپیک معرفی شخصیت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: یکشنبه 7 خرداد 1396 23:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
من تصمیم دارم شخصیت آنجلینا جانسون رو برای ایفا نقش بردارم، شناسه ام هم همون طور که مستحضرید آنجلینا جانسونه پس فکر کنم فقط بتونم برم گریفندور. خیلی هم عالی عاشق گریفندورم. فقط امیدوارم جا برای من باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کتی بل عشق منه، مال منه، سهم منه!
قدم قدم تا روشنایی،
از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر !
میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور !!!!!

?You want to know what Zeus said to Narcisuss
"You better watch yourself"

ارسال شده در: شنبه 6 خرداد 1396 18:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

sh.sama نوشته:
سلام،

شیش خط توضیح نوشتم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که ظاهرا توضیحات چندان مهم نبوده و فقط انتخاب ها لحاظ می شن و من هم...

گریفیندور لطفا...

اگر که واقعا هیچ راهی نداشت هم هافلپاف.

درود بر تو فرزندم.

خیلی مهمه توضیحات. خیلی مهم! من الان باید برم داخل ذهن و مغزت بگردم ببینم شمما چه ویژگی هایی داری و کدوم گروه برات مناسبه.
به هر حال... از این نظر که شیش خط نوشتی و بعد پاک کردی و این دو خط رو نوشتی، مشخصه بسیار سختکوش و زرنگ هستی. و بهترین جا به نظر بنده برای تو، گروه هافلپاف هست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: شنبه 6 خرداد 1396 16:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام،

شیش خط توضیح نوشتم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که ظاهرا توضیحات چندان مهم نبوده و فقط انتخاب ها لحاظ می شن و من هم...

گریفیندور لطفا...

اگر که واقعا هیچ راهی نداشت هم هافلپاف.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 4 خرداد 1396 22:41
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

Denin.Veiga نوشته:
سلام.

حقیقتش اگر میخواستم یکی از شخصیت های کتاب باشم حتما یا پرفسور اسنیپ میبودم یا دراکو مالفوری... اما خب اینا گرفته شدن پس بنابر این تصمیم بر دِنین ویگا موندن شد!
دِنین یک مرد بیست و شش هفت ساله هست که معمولا جدی و منطقیه اما وقتی جمع دوستاش باشه و بنا به خندیدن باشه خوب بلده که بخندونه!
بهر حال باتوجه به خصوصیاتم نظر خودم به ترتیب روی اسلیترین و گریفیندوره... اگه که دیـــــگه هیـــــــــچ جایی پیدا نکردی تو اینا من رو بگنجونی، ریونکلاو .

قربانت مرسی !

________
پ.ن: میگما... اون فاز شاگرد اول و چمیدونم شاگرد ممتاز توی پستای اول دیگه چــــــی بود؟؟؟ پاچیدم از خنده!

درود بر تو فرزندم.

اول از همه در مورد شخصیتت که در پیام شخصی توضیحات لازم رو دادم. دوم هم اینکه اصلا انتخاب شخصیت این مرحله نیست. اینجا فقط گروهبندی میشی.
خب... حالا کدوم گروه بندازمت؟ همش اینجا توی سرته... شجاعت و عقلت رو میبینم. به نظرم در گریفیندور آینده درخشانی خواهی داشت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: پنجشنبه 4 خرداد 1396 16:33
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

حقیقتش اگر میخواستم یکی از شخصیت های کتاب باشم حتما یا پرفسور اسنیپ میبودم یا دراکو مالفوری... اما خب اینا گرفته شدن پس بنابر این تصمیم بر دِنین ویگا موندن شد!
دِنین یک مرد بیست و شش هفت ساله هست که معمولا جدی و منطقیه اما وقتی جمع دوستاش باشه و بنا به خندیدن باشه خوب بلده که بخندونه!
بهر حال باتوجه به خصوصیاتم نظر خودم به ترتیب روی اسلیترین و گریفیندوره... اگه که دیـــــگه هیـــــــــچ جایی پیدا نکردی تو اینا من رو بگنجونی، ریونکلاو .

قربانت مرسی !

________
پ.ن: میگما... اون فاز شاگرد اول و چمیدونم شاگرد ممتاز توی پستای اول دیگه چــــــی بود؟؟؟ پاچیدم از خنده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 10 اردیبهشت 1396 00:07
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

KAMYAR نوشته:
آدم فعال و جویای علم هستم و وقتی نوبت عمل کردن میرسه از هر چیزی که بلد باشم کمک میگیرم ، سخت اعتماد میکنم اما وقتی اعتماد میکنم به سختی اعتمادم از بین میره ، از بی طرفی خوشم نمیاد ولی سعی میکنم طرفمو عاقلانه انتخاب میکنم ، آدم شلوغیم ولی تو ذهنم خیلی چیزهای دیگه میگذره و با اینکه به به نظر نمیاد ولی درون گرا هستم .
گروه های مورد علاقم به ترتیب : اسلیترین ، گریفندور ، ریونکلاو
من رو توی گروه هافلپاف ننداز

درود بر تو فرزند جویای علم.

از فعال بودنت خوشم میاد و به شدت هم امیدوارم بعد از ورودت به ایفای نقش همینطور فعال بمونی و محو نشی. طرز فکرت راجع به اعتماد کردن رو هم دوست دارم و در کل اینکه برو به ریونکلاو که رستگار شوی!

مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت انتخاب نشده از لیست شخصیت ها و معرفی اون در تاپیک معرفی شخصیت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: شنبه 9 اردیبهشت 1396 21:59
نمایش جزئیات
آفلاین
آدم فعال و جویای علم هستم و وقتی نوبت عمل کردن میرسه از هر چیزی که بلد باشم کمک میگیرم ، سخت اعتماد میکنم اما وقتی اعتماد میکنم به سختی اعتمادم از بین میره ، از بی طرفی خوشم نمیاد ولی سعی میکنم طرفمو عاقلانه انتخاب میکنم ، آدم شلوغیم ولی تو ذهنم خیلی چیزهای دیگه میگذره و با اینکه به به نظر نمیاد ولی درون گرا هستم .
گروه های مورد علاقم به ترتیب : اسلیترین ، گریفندور ، ریونکلاو
من رو توی گروه هافلپاف ننداز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
so close no matter how far

could be much more from the heart

for ever trust in who we are

and nothing else matter
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 اردیبهشت 1396 20:57
نمایش جزئیات
آفلاین
* تـوجــه *

به اطلاع کلیه تازه واردانی که قصد ورود به ایفای نقش را دارند می رسانیم که ظرفیت گروه اسلیترین تا اطلاع ثانوی پر بوده و ازین پس هرکس به این تاپیک مراجعه می کند، باید انتخابش از گروه گریفیندور، هافلپاف و ریونکلاو باشد.

نکته: کسانی که تا بدین لحظه کلاه گروهبندی آن ها را اسلیترینی خوانده اما وارد ایفای نقش نشده اند، جایگاه خود در گروه اسلیترین را از دست داده و باید مجددا گروهبندی شوند.

توجه: برای اطلاع از چگونگیِ وضعیت گروه‌های چهارگانه هاگوارتز در سایت جادوگران، به تاپیک معرفی گروه های چهارگانه هاگوارتز(مخصوص تازه واردها) مراجعه کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.