شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام کلاه عزیز اینم شخصیت من: عاشق شکلات و لواشکای ترش و آبنباتای انفجاری... شجاعم ولی یه ذره سوسک میبینم چندشم میشه ( خوب مگه رون ویزلی از عنکبوت نمی ترسید؟) مادر من در رونکلا بوده و پدرم در گریفیندور پس اگه میشه این دو گروه و برای من در نظر بگیرید.البته اسلاترینم باشه بد نیست ولی اولویت من گریفیندوره. من هنرمند خوبیم مدرسه مشنگ من نمونه دولتی سعی میکنم با کوچکتر از خودم مهربون باشم در ضمن من میخوام توی هر گروهی که بیفتم با بچه های اون گروه غارتگران جدیدو بر پا کنیم پس منتظر باش کلاه عزیز میخوایم هاگوارتز و بترکونم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اگر زندگی رو شاد میخوای کافیه فقط بگذری زندگی فقط یک روزه
سلام كلاه عزيز من گروه رينكاولا رو انتخاب ميكنم چون همش در حال استدلال منطقي چيزها هستم
برای روی سر گذاشتن کلاه اول باید در کارگاه نمایشنامه نویسی تایید بشید و بعد از اون هم نباید گروه انتخاب کنید بلکه باید از خودتون بگید تا کلاه گروه مناسبتون رو تشخیص بده.
amirpotter2014 نوشته: من همون لینکی که دادینو خوندم و تنها انتخابم گریفیندوره! من بچه ی شجاع کمی سر به هوا کپل مپلم خیلی هم رنگ قرمز میدوستم! حالا لطفا بفرست گریفیندور
متاسفانه ظرفیت خوابگاه گریفیندور در حال حاضر تکمیله ... به تشخیص کلاه اعتماد کن و برو به ...
هافلپاف!
نقل قول:
demi نوشته: سلام کلاه جون لطفا منو بفرست اسلیترین اون لینک رو خوندم وامادم تا به یارانم کمک کنم تا اخرین نفس تا جایی که دیگه مشنگ زاده ای باقی نمونه نام کاربریم هم دادم عوض کنن بزارن Mulciber
ممنونن
ظاهرا انتخابتو کردی دوست من ... پس بهتره بری به ...
اسلیترین!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست در کنار هم هاگوارتز را می سازند!
سلام کلاه جون لطفا منو بفرست اسلیترین اون لینک رو خوندم وامادم تا به یارانم کمک کنم تا اخرین نفس تا جایی که دیگه مشنگ زاده ای باقی نمونه نام کاربریم هم دادم عوض کنن بزارن Mulciber
ممنونن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط demi در 1393/8/11 15:23:46 ویرایش شده توسط demi در 1393/8/12 8:38:30
amirpotter2014 نوشته: سلام کلاه عزیز من امیررضا هستم 13 ساله هستم! میخوام گروه بندی بشم! من درباره ی هر چهار گروه مطالعه کردم خواهش میفوکولم منو بفرست به گریفیندورررررررر خواهش!
علاوه بر اینکه ازت میخوام اگه پستی که لینکشو دادم مطالعه نکردی، بری و بخونی، لازم دارم که بیشتر با خصوصیاتی که قراره شخصیت ایفاینقشت داشته باشه آشنا بشم تا بتونم گروهبندیت کنم.
+ رو گروه راونکلاو و اسلیترین بیشتر فکر کن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
سلام کلاه عزیز من امیررضا هستم 13 ساله هستم! میخوام گروه بندی بشم! من درباره ی هر چهار گروه مطالعه کردم خواهش میفوکولم منو بفرست به گریفیندورررررررر خواهش!
میخواستم اگر بشه من رو گروهبندی کنی. راستش برام خیلی مهم نیست که توی کدوم گروه بیفتم و به تو اعتماد کامل دارم. می دونم من رو توی بهترین گروه می اندازی. همه ی گروه ها رو هم اندازه ی هم دوست دارم. ممنونم.
اعتمادت نشون میده که کلاهو خوب شناختی و میدونی که برای هرکس بهترینو انتخاب میکنه. با توجه به دید بازی که داری گروهی رو مناسب تر از راونکلاو برای تو نمیبینم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!