شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
گابریل با یه سینی ِ چایی جلوی میز بارتی نشست . چایی اولی رو برداشت و خورد . دومی رو هم ریخت دور . سومی هم در کار نبود که بارتی بخوره . عوضش یه پاکت نامه اونجا بود که روش نوشته بود :
به دليل اينكه من وزير حمايت از ساحره ها هستم و اينجا هم مدير كلم از دو منصب خود اند سؤ استفاده را مي برم و اولين مأموريت را در ستاد خودم و گابريل عزيز كه همان ستاد حمايت از ساحره ها است مي گذارم !
خب مأموريت ها ما در اين چند وقته به صورت فعال كردن تاپيك هاي انجمن وزارت است و براي همين ما سوژه ي مجزايي نداريم و قصدمون فقط فعال كردنه ! پس بنابر اين به ستاد حمايت از ساحره ها برويد و پست بزنيد !
لطفا پس از پست زدن لينك پست و شماره ي آن را در اينجاي براي من بگذاريد !
مأموريت از فردا صبح آغاز و تا يك هفته ادامه دارد ! * البته اگه امشب هم پست بزنين مشكلي نداره , فقط لينك يادتون نره *
پي نوشت (پ.ن) : لطفا آرم رو به صورت لينك تو امضاتون قرار ندين و خود عكس رو قرار بدين تا همه رو جذب كنه !
1- شناسه كاربري : آلفرد بلك 2- سن واقعي : 17 3- ميزان توانايي در شركت در مأموريت ها : هر قدر كه بقيه مي تونن من هم مي تونم برو ماله اونا رو بخون دور از شوخي معمولي مي تونم دو روز يك پست اينجا بزنم 4- و اطلاعاتي در مورد خودتون ( هر چي مي خواين بگين ) : والا نميخوام پتم رو بريزم رو آب ولي يه جادوگر خوش قد و بالا ،خوش تيپ ، باهوش ، كاري و هر تعريف ديگه كه هست
3- ميزان توانايي در شركت در مأموريت ها : زياد وقت نداريم، ولي سعي خود را ميكنيم!!
4- و اطلاعاتي در مورد خودتون ( هر چي مي خواين بگين ) : ما عاشق پست و مقاميم !! بارتي يه مقامي نيز به ما بده!! اگه چيزه ديگهيم خواستيد بدونيد به قول ايگور بريد پروفايلم ببينيد!:Hammer:
خوب شد اومدي ! ما به اعضايي چون تو كه قبلا هم اينجا فعاليت داشتن و پست مي زدن نيازمنديم ! يكي تو قديمي هستي يكي فرد ! ايول ايول ! داش ايگور و فرد و ايول !
البته من مي دونم كه آرم رو نمي ذاري تو امضات , ولي اگه بذاري خوشحال مي شم . و اينو هم مي دونم كه خوشحالي من برات اهميتي نداره ولي با من دوستي . به هر حال ممنون كه اومدي عضو شدي !
با احترام بارتي كراوچ روابط عمومي آبدارخانه ي وزارت سحر و جادو
3- ميزان توانايي در شركت در مأموريت ها :زياد نميتونم،وقتش رو ندارم!
4- و اطلاعاتي در مورد خودتون ( هر چي مي خواين بگين ) : تو پروفايلم اطلاعات اضافي و اينا هست بري بخوني كامل در موردم و از زمان عضويتم تا به الان رو ميفهمي و شخصيتم كه توضيح داده شده توش!پس پيشنهاد ميكنم بري و اونو بخوني! ايگور كاركاروف
تو خونه نشسته بوديم و تخمه ميشكونديم كه تلفنم زنگ زد..برداشتم: -كي هستي؟ -بارتيم..بيا آبدارچي شو..سريع به كمكت نياز داريم! -آخه از كي تا حالا يه كانديد وزارت مياد تو سيستم رقيبش آبدارچي ميشه؟ -ببين تو بايد همه رو از اول شروع كني..تو بايد از اول پله هاي ترقي رو طي كني تا دوباره به اوج برسي! -ايول باشه الان ميام!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !