جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: جمعه 8 آذر 1392 17:34
نمایش جزئیات
آفلاین
ناظر گولاخ كوييديچ، سالازار!
بدينوسيله از شما درخواست ميكنم كه پست هاى تيم كيو دبليو سى رو هم داورى فرموده و امتياز بدهيد؛ خداروچه ديدى؟! شايد قسمت شد ته فصل دو تا تيم امتيازشون يكى شد، اونوخ باس با تفاضل گل قهرماس مشخص شه ديه!
با تشكر از زحمات بى دريغ شما آفتاب لب بوم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 آذر 1392 22:48
نمایش جزئیات
آفلاین
ویلبرت عزیز ، فعلا هیچ وقتی نمیتونم بدم . تنها راهی که این وسط با توجه به شرابط بغرنجی که دارید ! هست ، اینه که شما این بازی رو با دو بازیکنتون انجام بدید . یعنی یکی از شما دونفر دوتا پست بزنه .

در همین حین شما سعی کن اون بازیکن ذخیره اتون رو احیا کنید و تا پایان نیم فصل سه نفری بازی کنید . ایشالا توی تعطیلات نیم فصل هر بلایی خواستی سر تیم بیار ، تقویت کن ، تضعیف کن ، تکه تکه اش کنیه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: سه‌شنبه 5 آذر 1392 21:57
نمایش جزئیات
آفلاین
درود.

سالازار جانیه. ما باید چه کنیم؟
سینیسترا هم رفته، شناسش بسته شده! تکلیف تیم ما چیه این وسط؟ ذخیره ی ما هم نیستش! تو رو به سالازار... نه ببخشید... تو رو به خودت قسم یه کمکی کن. نظر من اینه که فعلا تا جمعه به من وقت بدی تا ترکیب تیم رو خودم بچینم، بازیکنای فعال بیارم، لطفا این اجازه رو بده! میدونم ممکن نیست ولی اگه این روند ادامه پیدا کنه.... اون وقت تیم ما خیلی ضعیف میشه. پس برای جذاب شدن بازی ها وقت بده تا ردیفش کنم! خواهشا؟

پ.ن. ببخشید این مسابقات روند رولیش چه جوریه؟ یعنی من باید پست نفر قبلی رو ادامه بدم یا نه؟ لطفا توضیح بدهیو؟

دوستدار شما
و.اسلینکرد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 4 آذر 1392 01:39
نمایش جزئیات
آفلاین
من شما رو کاپیتان انتخاب نکردم که الان با نبود شما یکی دیگه رو انتخاب کنم . اعضای تیمتون باید از میون خودشون یک نفر رو انتخاب کنند .

از اونجایی هم که فصل نقل و انتقالات تموم شده ، تیم شما باید دو + 1 (بازیکن ذخیره) بازی کنه تا توی نیم فصل بتونه جای شما یک بازیکن دیگه بگیره .

به نظر من اگه امکانش هست تا آخر آذر ماه صبر کنید بعدا برید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: یکشنبه 3 آذر 1392 21:59
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام به دلیل مشکلات عدیده ای دارم فعلا قادر به ادامه فعالیت در سایت نیستم. پس با کمال تاسف از کاپیتانی تیم نیز استعفا میدهم لطفا کاپیتان جدیدی برای تیم انتخاب کنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و همانا بر ساحره و جادوگر(!) واجب است که وصیت نامه ی خود را زیر بالشت قرار دهد(یا توی امضایش بنویسد و لب تابش را زیر بالشتش بگذارد!) و این‌گونه بود که ما بر آن شدیم تا وصیت نامه‌ای از خود تنظیم کنیم و در اینجا قرار دهیم تا الگویی باشد برای آیندگان.
.
.
.
و بدانید که مرگ حق است؛ پس در مرگ من نگریید که دستمال گران است و برای هر دستمال کاغذی چه تعداد درخت که قطع نمی‌شود و غیره.
.
.
.
.
.
وصیت می‌کنم من را یازده متر زیر‌زمین خاک کنید. تحمل صداهای پای روی قبرم را ندارم.
.
وصیت می‌کنم سنگ قبرم دو جداره باشد. تحمل درد‌ودل های مردم را ندارم وقتی که می‌میری هم ولت نمی‌کنند!

وصیت می‌کنم مرا با هدفون و گوشیم خاک کنید. صف حساب کتاب طولانی ـست حوصله ام سر می‌رود خب.
.
وصیت می‌کنم قبرم سیستم تهویه مطبوع داشته باشد. آن زیر بو می‌دهد!
.
وصیت می‌کنم قبرم عایق حرارتی باشد در زمستان و تابستان ناراحت نشوم.
.
وصیت می‌کنم بخاری در قبرم بگذارند. تا تنم در گور نلرزد.(!)
.
وصیت می‌کنم حشره کش و مرگ‌موش به قدر نیاز دور مزارم بچینند.
.
وصیت می‌کنم دور قبرم خندق بکنند. دورش هم تمساح بگذارند. از این ملت بعید نیست به جان جنازه‌ام بیفتند.
.
وصیت می‌کنم کفن و سنگ لهد م سیاه باشد. سیاه به من می‌آید.
.
وصیت می‌کنم سرقبرم آهنگ‌های قردار بگذارید تا "شادروان" شوم.
.
وصیت می‌کنم دعوا کنید سر قبرم با بقیه‌ی روح‌ها ببینیم بزنیم زیر خنده.
.
وصیت می‌کنم بعد مرگم برای همه تعریف کنید چه انسان گولاخی بودم. حالا واقعی هم نبود فدای سرتان.
.
وصیت می‌کنم سر قبرم بنویسید "بزرگ خاندان بوقی؛ بوق‌زن اعظم".
.
وصیت می‌کنم سر قبرم گریه نکنید. سوسن خانوم بگذارید و دوبس دوبس بزنید بترکانید. روح ارواح هم شاد می‌شود. ثواب دارد.
.
خودمان که می‌دانیم مرده‌ایم حالا هی باید گریه کنید حالمان را بدتر کنید؟
.
وصیت می‌کنم یک نوار ضبط شده سر قبرم بگذارید که به هر کس از اطرافم رد می‌شود تیکه بیندازد.
.
وصیت می‌کنم که وصیت نامه ام را پاره نکنید. شگون ندارد بوقی‌ها.
.
وصیت می‌کنم سر قبرم تلویزیون بگذارید. حوصله مان آنجا سر می‌رود.
.
وصیت می‌کنم اگر هر چه زور می‌زدید و در قبر نمی‌رفتم چیزی را بر سرم نزنید. قلقلک بدهید.
.
وصیت می‌کنم بخندید تا وقتی وقت دارید. ما که نخندیدیم ولی حداقل خنداندیم.

ارسال شده در: دوشنبه 27 آبان 1392 19:18
نمایش جزئیات
آفلاین
تدی :
نقل قول:
ما با جیمز سیریوس پاتر مجازی دستمون به کوافل نمیره.

سلام تدی جونیه. . .

والا اگه شما دستت به کوافل نمیره ما هم دستمون به سوت و جعبه ی توپ ها ، میز،کشو،قلم،دستگیره ی در اتاق ریاست فدراسیون ، دستگیره در توالت، حموم ، صابون ، شامپو، حوله ، عینک آفتابی ری بن اصلم هرچی دارم مال تو ، گیتار، آینه گلدون شونه پونه ، نیمکت گیتار پاییز مهتاب نمیخوام ، نمیام . . .

چیزه ، خلاصه یعنی اینکه ما هم احساس شما رو درک میکنیم ، واسه همین هم چون میخواستیم لیگ بدون جیمز نباشه بهش پیشنهاد داوری دادیم ولی گفت امتحانات میان ترم دارم سرم شلوغه .

خلاصه خودش که میگفت وقت نداره حالا شما اومدید صحبت میکنید نمیدونم چی بگم.
ولی طبق قانون تا نیم فصل حق کم و زیاد کردن بازیکن ندارید ، کما اینکه تیمتون همین الان تکمیله .

بنابراین بهتره تا نیم فصل صبر کنید . . .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: یکشنبه 26 آبان 1392 21:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر نظارت (ناظر باو) محترمیو کوئیدیچ!

آقا ما میشه یه بازیکن دیگه به تیممون اضافه کنیم؟ مشکل اینه که ما با جیمز سیریوس پاتر مجازی دستمون به کوافل نمیره. یعنی تصور کن جوینده‌ی تیم مجازی که توپ از توش رد میشه چطوری میتونه اسنیچ رو واسه ما بگیره؟‌

میشه.. اگه نمیشه میشه یه کاری کرد باشه دیگه؟ همم...؟‌

با سپاس از شما!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 24 آبان 1392 10:05
نمایش جزئیات
آفلاین
دارم با توجه به اینکه امتحانات اکثر بچه ها از دی ماه شروع میشه یه برنامه ریزی میکنم که به مشکل نخوریم .
میخوام یه جوری برنامه بریزم که دی ماه بیافته تعطیلات نیم فصل لیگ . ولی احتمالا تا امشب برنامه ی لیگ رو مشخص کنم .

پ.ن : پست شما در ورزشگاه فانوس رو حذف کردم . تا قبل از شروع مسابقات هیچ پستی نباید در ورزشگاه زده بشه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: پنجشنبه 23 آبان 1392 23:27
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

یه نگاه اجمالی کردم ، تاریخ بازی ها رو ندیدم! تاریخ بازی ها کی هست؟ مهلتشون منظوره؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 16 آبان 1392 13:11
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام مجدد یاسالاز

مشکلی نی! تیم تشکیل نشد! توی تیم قبلی میمونم

امیدوارم لیگ خوبی داشته باشیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دربرابر شرارت وزیر و مدیر خیانت کار و مفسد و چیزکش جامعه ساکت نمی مانیم ... !

با هم، قدم به قدم، تا پیروزی ...

- - - - - - - - - - - - - - - - -

تا عشق و امیدی هست؟ چه باک از بوسه دیوانه سازان!؟