جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  97 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  210 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  218 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  307 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: تابلوی اعلانات
ارسال شده در: جمعه 29 خرداد 1388 22:49
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره سه

اسامی اساتید

جادوی سیاه فوق پیشرفته سبک باستانی : بلاتریکس لسترنج
آموزش گزارشگری کوییدیچ : پرسی ویزلی و مرلین
مراقبت از موجودات جادویی : پرفسور گرابلی پلنک
طلسمات و وردهای جادویی : پرسی ویزلی
خواندن ذهن و چفت شدگی : ایوان روزیه
دینی و بینش جادویی : مری فریز باود
آموزش تقلبات سیاه : گابریل دلاکور
تاریخ جادوگری : مینروا مک گونگال
پرواز و کوییدیچ : زنوفیلیوس لاوگود
دفاع در برابر جادوی سیاه : هوکی
معجون سازی : گودریک گریفیندور
آموزش دوئل : آبرفورث دامبلدور
فلسفه و حکمت : ایوان روزیه
نجوم و ستاره شناسی : پیوز
گیاهشناسی: ریتا اسکیتر
ماگل شناسی : عمه مارج
پیشگویی : مونتگومری
تغییر شکل : مرلین

تعداد کلاس ها : 18 تا

زمان تدریس کلاس ها

شنبه ها : پیشگویی - پرواز و کوییدیچ
30 خرداد ، 13 تیر ، 27 تیر ، 10 مرداد ، 24 مرداد ، 7 شهریور ( امتحان )

یکشنبه ها : مراقبت از موجودات جادویی - گیاهشناسی
31 خرداد ، 14 تیر ، 28 تیر ، 11 مرداد ، 25 مرداد ، 8 شهریور ( امتحان )

دوشنبه ها : آموزش دوئل - معجون سازی
1 تیر ، 15 تیر ، 29 تیر ، 12 مرداد ، 26 مرداد ، 9 شهریور ( امتحان )

سه شنبه ها : دفاع در برابر جادوی سیاه - نجوم و ستاره شناسی - آموزش تقلبات سیاه
2 تیر ، 16 تیر ، 30 تیر ، 13 مرداد ، 27 مرداد ، 10 شهریور ( امتحان )

چهارشنبه ها : تاریخ جادوگری - ماگل شناسی - آموزش گزارشگری کوییدیچ - خواندن ذهن و چفت شدگی
3 تیر ، 17 تیر ، 31 تیر ، 14 مرداد ، 28 مرداد ، 11 شهریور ( امتحان)

پنجشنبه ها : تغییر شکل - طلسمات و ورد های جادویی - دینی و بینش جادویی
4 تیر ، 18 تیر ، 1 مرداد ، 15 مرداد ، 29 مرداد ، 12 شهریور ( امتحان )

جمعه ها : فلسفه و حکمت - جادوی سیاه فوق پیشرفته سبک باستانی
5 تیر ، 19 تیر ، 2 مرداد ، 16 مرداد ، 30 مرداد ، 13 شهریور ( امتحان )

توضیحات

1. هر درس در مجموع شش جلسه خواهد بود ، که جلسه ی آخر آن امتحان میباشد . در واقع اساتید پنج جلسه تدریس میکنند .

2. اساتید میتونن تکالیف کلاسشون رو بصورت رول ، غیر رول ، یا تلفیقی از این دو قرار بدن ، این کاملا بسته به نظر استاد هست

3. در صورتی که استادی انتخاب بشه ، و بعدا بخواد انصراف بده از تدریس ، مثل ترم های قبل از هاگوارتز اخراج میشه و امتیاز قابل توجهی از گروهش کسر میشه .

4. از معلم ها انتظار دارم ، همه ی دانش آموزان رو به یک دید نگاه کنن و امتیاز عادلانه بدن تا به مشکل بر نخوریم .

5. مانند ترم های قبل در پایان ترم امتیاز ویژه ای بابت تشکر به گروه اساتید اضافه خواهد شد !

6. تعدادی کلاس بعد از مدتِ مدیدی مجددا احیا شدند برای جذاب تر شدنِ هاگوارتز

7. اساتید میتونن تکالیف رولی که میدن رو در تاپیک کلاس خودشون از دانش آموزان بخوان ، یا میتونن یکی از تاپیک های رولِ انجمن های ایفای نقش که خاک خورده هست و مدت زیادیه فعالیتی نداره رو انتخاب کنن و معرفی کنن در کلاس تا دانش آموزان تکالیف رولشون رو در اونجا ارسال کنند .

8. نیازی نیست اساتید در هر جلسه آموزش رول نویسی داشته باشند ، اساتید وظیفه دارند با ارسال یک رول تدریس کنند و تکالیفی تحت عنوان رول یا غیر رول ارائه کنن ، اینکه آموزش رول نویسی در کنار کلاسشون داشته باشن ، بنا بر نظر خود استاد هست و اجباری به این کار نیست .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/3/29 22:51:57
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/3/30 11:24:44
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/3/30 14:47:33
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/3/30 22:34:59
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/4/2 0:08:17
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/4/2 0:31:25
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/4/2 23:28:03
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/4/4 21:01:10
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/4/4 21:02:41
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/4/8 17:33:47
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/4/10 14:23:57
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/4/15 23:31:11
ویرایش شده توسط ویولت بودلر در 1388/4/29 18:03:24
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/5/8 16:12:27
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/5/19 0:31:34
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 25 خرداد 1388 13:58
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره دو

مسئولین گروه ها توجه کنند ، تا روز 31 خرداد ماه فرصت دارید لیست تیم های کوییدیچ خودتون به علاوه داور کوییدیچ و یک بازرس معرفی کنید .

در صورتی که داور کوییدیچ یا بازرس از گروهی معرفی نشود ، با نظر اعضای شورا ، این دو رتبه برای گروه ها انتخاب خواهند شد ... ضمنا ثبت نام برای اساتید تا روز 29 خرداد ادامه خواهد داشت .

بعد از مشخص شدن اساتید ، داوران و بازرسان ، در پستی مجزا مسئولیت هر یک شرح داده میشود . تمامی اعضای ایفای نقش جزو دانش آموزان هاگوارتز هستند و ثبت نامی برای این کار صورت نخواهد گرفت .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/3/26 13:26:10
ارسال شده در: دوشنبه 18 خرداد 1388 18:27
نمایش جزئیات
آفلاین
آغاز ترم هشتم تابستانی مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز

اطلاعیه شماره یک

برای برنامه ریزی در مورد تعداد کلاس ها و اساتید ، ثبت نام اساتید شروع میشه تا ببینیم که چطور پیش بره !

کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه
کلاس تاریخ جادوگری
کلاس پرواز و کوییدیچ
کلاس معجون سازی
کلاس مراقبت از موجودات جادویی
کلاس نجوم و ستاره شناسی
کلاس طلسمات و وردهای جادویی
کلاس گیاهشناسی
کلاس پیشگویی
کلاس تغییر شکل
کلاس ماگل شناسی
کلاس آموزش دوئل

این کلاس ها ، لیست کامل کلاس های موجود ما هستن ، در صورتی که فکر میکنید توانایی تدریس ، امتیاز دهی به شیوه عادلانه و نقد صحیح رو دارید برای تدریس در این کلاس ها درخواست بدید .
توجه کنید که در صورتی که ویژگی های گفته شده رو دارید درخواست بدید ، فردی که توانایی رول نوشتن ، امتیاز دهی به شیوه عادلانه به همه گروه ها ، نقد صحیح و مهمتر از همه وقت کافی نداشته باشه ، تنها باعث اخلال در مدرسه میشه و سودی برای هاگوارتز نخواهد داشت !

اساتیدی که فکر میکنن ویژگی های بالا رو دارن ، میتونن در دفتر مدیریت درخواست بدن به اینصورت :
کلاس مورد نظر : گیاه شناسی
کلاس دوم : معجون سازی ( کلاس دوم برای این هست که در صورتی که با تدریس شما در کلاس اول به هر دلیلی موافقت نشد ، کلاس دوم به شما داده بشه )
نحوه روند تکالیف : رول - غیر رول ( استاد باید در اینجا مشخص کنه که ترجیح میده که تکالیف کلاسش به صورت رول در انجمن های ایفای نقش باشه یا بصورت غیر رول در همین انجمن هاگوارتز ، در صورتی که پیشنهاد خوبی باشه موافقت میشه )

مهلت ثبت نام برای تدریس یک هفته هست ! در صورتی که اساتیدی که توانایی داشتن یک کلاس خوب رو داشته باشن ، کلاس درخواستیشون دایر میشه ، در غیر اینصورت کلاسی که استاد نداشته باشه حذف میشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/3/18 18:30:14
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/3/18 18:33:11
ارسال شده در: پنجشنبه 31 اردیبهشت 1388 18:11
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره 4 جام آتش!

قهرمان

خب در این دوره مسابقه ما فعالیت خوبی از اعضا با توجه به فصل برگذاری مسابقه ها مشاهده کردیم اگرچه نمایندگان هافلپاف وقت شرکت نداشتن و حتی یک پست هم نزدن.

امتیاز ها به این صورت هست که امتیاز های مرحله اول داور هافلپاف رو حساب نکردیم که همه چی جور در بیاد.در این صورت همه شرکت کننده ها در هر مرحله امتیاز مساوی دارن.

لرد ولدمورت:114
مورفین گانت:118

لیسا تورپین:35
بادراد ریشو:111

تد ریموس لوپین: 112.5
جیمز سیریوس پاتر: 112.5

خب با توجه به امتیازات بالا مورفین گانت به مقام اول،لرد ولدمورت مقام دوم و تد ریموس و جیمز سیریوس هر دو به مقام سوم رسیدند و در مجموع گروه اسلیترین برای سومین دوره پیاپی قهرمان این مسابقه شد.تبریک به نمایندگان و اعضای این گروه بابت اول شدن.

*اگر لرد دوم هم نمیشد،قهرمان مسابقه اسلیترین بود.یعنی نفر اول این مسابقات باعث قهرمان شدن گروهش می شود.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/3/17 11:44:17
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: دوشنبه 7 اردیبهشت 1388 18:09
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره 3 جام آتش!

داور ها:

**هر پستی حتی یه ثانیه بعد از مهلت ارسال بشه امتیاز دهی نشه.حتی یه ثانیه!چه تو مرحله قبل چه تو مرحله دوم و سوم!

داور ها برای اعلام امتیاز های شرکت کننده ها مساوی با زمان شرکت شرکت کننده ها وقت دارن.یعنی مرحله اول که 7 روز مهلت داشت،داور ها هم 7 روز مهلت بلافاصله بعد از پایان مرحله اول دارن.

مرحله دوم و سوم 5 روز مهلت داره که داور ها به محض تموم شدن مهلت 5 روز مهلتشون شروع میشه.

-----------
داور ها باید از 20 نمره به شرکت کننده ها امتیاز بدن.در مقابل این امتیاز هیچ شرکت کننده ای حق اعتراض نداره.چون به نظرم هر سه داور سنشون اینقدر هست که به فکر گروه خودشون و نمایندشون نباشن و این نکته که این مسابقه ای نیست که گروهی قهرمانش بشه و برای مثال اگر هری پاتر قهرمان بشه گریفیندور قهرمان جام آتش نشده و فقط شخص ایشون قهرمان شدن!

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: پنجشنبه 27 فروردین 1388 21:30
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره 2 جام آتش!

خب بعد از اعلام نماینده ها و داور های چهار گروه بالاخره ما میتونیم سه مرحله جام آتش رو شروع کنیم.این مسابقه از روز شنبه آغاز میشه و یک هفته مهلت برای انجام ماموریت وقت هست.

بعد از پایان سه مرحله که سه هفته دیگه هست امتیازهای شرکت کننده ها جمع میشه و قهرمان جام آتش انتخاب خواهد شد.

شرکت کننده ها:

گریفیندور:

جیمز سیریوس پاتر
تد ریموس لوپین

اسلیترین:

لردولدمورت
مورفین گانت

هافلپاف:

پیوز
ریتا اسکیتر

راونکلاو:

بادراد ریشو
لیسا تورپین

-----------------
داور ها:

مونتگومری،مورگانا لی فای،آنیتا دامبلدور و مری فریز باود

با تشکر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: چهارشنبه 19 فروردین 1388 00:54
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره 1 جام آتش!

خب بالاخره ترم به پایان رسید و حالا وقت یه مسابقه بین 4 گروه هست به نام جام آتش!

از اونجایی که تو فصل امتحانات هستیم این مسابقات خیلی آسون برگذار خواهد شد.
مسابقه سه مرحله داره که تو هر مرحله یه ماموریت ساده به شما داده میشه و شرکت کننده 1 هفته برای انجام دادنش وقت دارید.

*هر گروه دو نماینده خواهد داشت.
*داور هر گروه سه ماموریت رو داوری خواهد کرد(ماموریت نماینده سه گروه دیگه).
*در صورتی که داور گروه نتیجه خودش رو ارسال نکنه نماینده اون گروه به طور کامل از مسابقه ها حذف میشه و هیچ داوری هم به جاش انجام نمیشه.
*من نقش داور ندارم و فقط شرکت کننده هستم.
*همه گروه ها باید حتما داور معرفی کنن و در غیر این صورت نماینده اون گروه در مسابقه شرکت داده نمیشود.
*داور و نماینده گروه نمیتونن یه فرد باشن و باید دو نفر متفاوت باشن.

------------------
ناظر گروه ها داور و نمایندشون رو در تاپیک ثبت نام جام آتش معرفی کنید.مهلت ارسال اسامی هم تا 26 فروردین هست.

و لطف کنید در این مورد تو تالار خصوصیتون مشورت کنید و بهترین و آماده ترین عضوتون رو معرفی کنید.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1388/1/19 18:21:45

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: چهارشنبه 19 فروردین 1388 00:30
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعيه شماره 22 پایانی ترم هفتم هاگوارتز!

خب بالاخره یه ترم دیگه هاگوارتز هم تموم شد.این ترم یه مقدار زودتر از تجربه قبلیم گذشت.انگار همین دیروز بود که تصمیم گرفتم که مدیر بشم و با مدیر های سایت صحبت کردم.شاید دلیلش این بود که دانش آموز ها این ترم خیلی با من راه اومدن و یه محیط با آرامش برای فعالیت فراهم شد و امتیاز دهی نسبتا خوب معلم ها هم در این امر سبب بود و من فکر میکنم برنامه ریزی کامل و پیشبینی تقریبا تمام مشکلات هم به این امر کمک کردن.

کار این ترم رسما امروز تموم شد.کارنامه های گرافیکی هم که در دو ترم پیش درست نشد این ترم با اینکه من مشکلات زیادی داشتم با این حال سعی کردم که به خوبی درستش کنم.

از تمامی گروه ها تشکر میکنم و امیدوارم همینطور خوب و فعال در تابستون هم فعالیت کنن و با گروهشون به قهرمانی برسن.بعضی گروه ها از الان برنامه ریزی کردن و میخوان که جام تابستونی رو از دست ندن.به هر حال اینجا رقابت خوبی در جریان هست.

با تشکر
مدیریت مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1388/1/19 0:55:27

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 14 فروردین 1388 14:29
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعيه شماره 21

هاگوارتز:

خب یه ترم دیگه هاگوارتز هم به پایان رسید.این ترم خیلی بهتر از ترم های قبل برگذار شد به نظر من.یا حداقل از ترم قبلی که من مدیر بودم بهتر بود.من از ترم قبل و دو ترم قبل تر تجربه های زیادی کسب کردم و سعی کردم تو این ترم از اونها استفاده کنم.برای مثال تو این ترم دیگه دچار نکته ای نبودیم که اول ترم پشیبینی نشده باشه و همه چی طبق برنامه پیش رفت و اینکه سعی کردم یه مقدار با برنامه بهتر هاگوارتز برگذار بشه که به مشکل بر نخوریم.

تعریف از خود بسته دیگه بریم سراغ موارد دیگه.

اول از همه در مورد مستمر من یه توضیحی بدم که به نظر من و خیلی های دیگه امتحان های پایانی چیز خوبی نبود.چون در واقع اصلن امتحانی نیاز نیست برگذار بشه و تصمیم گرفتم این ترم از نمره های مستمر استفاده کنیم.این نمره مستمر رو بیشتر برای کارنامه گرافیکی دانش آموز ها نیاز داشتم و فک میکنم که خیلی هم خوب بود.حالا وقتی من کارنامه ها رو زدم میفهمید که چقدر این نمره ها مستمر کمک میکنه و خوب هست.در واقع یه کارنامه طبیعی درست کردم این ترم.کارنامه ای مشابه هزاران کارنامه ای که داده میشه.

این ترم به خاطر اینکه هاگوارتز بیشتر به هدف خودش نزدیک بشه تصمیم گرفته شد که ثبت نام برداشته بشه تا همه اعضایی که از وسط ترم میان بتونن تو هاگوارتز شرکت کنن و هر کی هر موقع خواست شرکت کنه و نیازی هم به ثبت نام نداشته باشه.

-------------------

و خب حالا میرسیم به معلم های عزیزمون در این ترم.این ترم به نظر من معلم های خوبی انتخاب شد و اونها هم کمال همکاری رو با مدرسه داشتن و به صورت منظم و خوب کارهاشون رو انجام دادن و لایق تشکر و البته اهدای جایزه نقدی(امتیازی)هستن.به تمام معلم های این ترم بابت هر جلسه تدریس و امتیاز دهی 5 امتیاز میدم و امیدوارم که ترم های بعدی هم در کنار هاگوارتز باشن.

و از دانش آموز های عزیز که واقعا خوب رفتار کردن این ترم،از توهین به همدیگه پرهیز کردن و به خوبی با معلم ها و من رفتار کردن.من ازشون تشکر میکنم.

و به گروه راونکلاو تبریک ویژه میگم که این ترم با فعالیت های منظم و خوب خودشون تونستن حریف های دیرینه خودشون رو پشت سر بذارن و قهرمان بشن.مسلما هر پیروزی نیاز به برنامه ریزی دقیق و مدیریت خوب و البته اعضای به فکر داره که به نظر من اعضای راونکلاو هر سه فاکتور رو داشتن و تونستن قهرمان بشن.

با تشکر از تمام گروه ها!رده بندی گروهی:

راونكلاو
گريفيندور
هافلپاف
اسلایترین

*به زودی رنک های دانش آموز های نمونه،معلم های نمونه و بازیکنان کوییدیچ هم داده میشه.
موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1388/1/14 14:48:36

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: پنجشنبه 13 فروردین 1388 16:28
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعيه شماره 20

هاگوارتز:

کارنامه ها:

برای اینکه من بتونم کارنامه های گرافیکی دانش آموزان رو درست کنم نیاز دارم تا اسم انگلیسی بعضی از دانش آموزان رو داشته باشم.همونطور که میدونید نمیشه برای تمام دانش آموزان کارنامه صادر کرد چون کاری بسیار وقت گیر هست و اینکه هر دانش آموزی نیاز به کارنامه نداره.چون برای مثال کسی که تو 4 تا جلسه شرکت کرده کارنامه ای نیاز نداره به نظر من.
بنابراین فقط به تمام کسانی که بیشتر از 150 امتیاز آورده باشن تا آخر ترم کارنامه تعلق میگیره.

از افراد زیر میخوام که اسم انگلیسیشون رو برای من پیام شخصی کنن هر چه سریعتر تا کارنامه شون درست بشه.واضح هست که اگر اسم انگلیسیتون رو برای من نفرستید کارنامه ای براتون طراحی نخواهد شد.

گریفیندور :

تایبریوس مک لاگن : 346
کینگزلی شکلبوت : 266
پرسی ویزلی : 263
فرانک لانگ باتم : 234
ابرفورث دامبلدور : 229
جیمز سیریوس پاتر : 198
پیتر پتی گرو : 176
دیدالوس دیگل : 174

اسلیترین :

مورگانا لی فای : 430
بلاتریکس لسترنج : 165

راونکلاو :

بادراد ریشو : 310
گلگومات : 285
گابریل دلاکور : 196
لونا لاوگود : 176
مری باود: 162
لیسا تورپین: 148
پرفسور ویکتور : 148

هافلپاف:

پیوز : 388
بتی بریسیویت: 262
آلبوس سوروس پاتر : 196
لورا مدلی : 166

ممنون و موفق باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین